Трима роми пребити в автобус 88

Братя близнаци и баща роми са били жестоко пребити снощи на спирка в столичния квартал „Дружба”.

Обратно в новината

Коментари - Трима роми пребити в автобус 88 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪД И ПРОКУРАТУРА НА СКИНХЕД били циганите утре ще погнат и грозните и недъгъвите българи да бият-ПОВЕЧЕ В АВТОБУСНА ЛИНИЯ 88 НЯМА ДА СЕ ВОЗЯ-какво направи водача на автобуса и разбрал ли е че са били въобще пътниците-КАКВИ СКАНДАЛИ СМЕ ВИЖДАЛИ МЕЖДУ КОНДУКТОРИ И ПЪТНИЦИ С НЕРВЕДОВНИ БИЛЕТИ И БЕЗ БИЛЕТИ на шофьорите не им дреме въобще-ВЪРТЯТ СИ ВОЛАНА?

Жестоко пребити , в последствие с леки наранявания ??????! Кое от двете е вярно ?! Щото са взаимноизклюващи се :))) Явно и редакторите на дира са от конячните .....

Ами като пътуват без билети и не искат да плащат ? Време е да се сложи ред- или плащаш или слизаш= от автобуса ,ако не искаш да слизаш- бой

Ами като се качват да се возят без билети ,така ще е,какво си мислят ? Че градския транспорт бачка безплатно за тях?

Глупости ! Не са ги ребрили , а са ги интегрирали . По единствения възможен за коняците начин. Пък и са оцелели ! За съжаление :(

Малко са, само 3-ма и малко са ги били.

Има една песен..."Нека да е лято, само да е лятоооо..." И още една...." Дано, дано..ДАНООООО"....

Каква по хубава вест от това...няма само те да бият я!!!

Хайде тези журналисти да не нагнетяват обстановката и да преувеличават. До кога ще слушаме само предложения, планове и др. думи,думи и само думи за интеграция на циганите? Само бърборене, а нищо не се прави, хайде стига вече.

Докато това циганско племе не се захване да работи , да не краде , да не посяга на бой на беззащитни старци , да си плаща сметките за ток , вода , осигуровки , да раждат по две чавета - така ще е . След като държавата абдикира от този проблем , то ние ще ги "интегрираме" така.

Оказа се, че точно този ром работи в печатница, децата му ходят на училище и са съвсем порядъчни хора. Тази информация е от съседите му. Та тия гаменчета, дето са решили да се правят на "герои", да бяха се поразходили до циганско гето и да набият я някой крадец, я някой изнасилвач или друг злодей. Ама по лесно е да набиеш сам човек с деца и да офейкаш след това.И да си мислиш, че си голямата работа.

Dobromir Dimitrow

Ами за жалост покрай сухото гори и суровото. Да, има и цигани, които работят, но според мен циганинът си е циганин, той никога няма да се окултури!!! А относно призивът Ви да се отиде в циганското гето и там да се раздаде справедливост - Да, защо не?! Само че подходящо екипирани, по примера на братската американска армия, пазела демокрацията във Виетнам. Техните средства са много подходящи за "мургавото" племе!!! Също и методите на австриеца Шикългрубер!!!

TИPAMИCУ

Абе съседите могат всичко да казват. И на мойто мъш жИната ей най убавата в махалата ама дали е вярно не се знае. Пък и тези които са дошли да ги защитават дали са също така "порядъчни, работещи и учещи" като тези които защитаваш? Една птичка пролет не прави и едва когато всичкото РОМ на балтаматума почне да плаща осигуровките си, да работи, да плаща сметките си за ток и вода ..едва тогава ще бъдат признати и приети в обществото като равни. А и да ме извиняваш но доста от тях така миришат, чееее..Явно отделителната им система си е такава по рождение.

Като ги гледам всички със златни ланци, с оскубани вежди-мъже, а пък социално слаби? Що не проверят един поне, дали от дрога, дали от проституция, дали от сводничество, дали от кражби и измами , дали от мокри поръчки и т.н!!!!! По социолизма по-заможните бяха със златни зъби, а сега със златни ланци, ха-ха-ха, и едното и другото все кич и "красота".

как неви е срам да ни биете прозти българи затова ние ше ви интегрираме не вие

Роми на какво се казва? Това доколкото се разбира от контекста и се разбира в коментарийте се припокрива от думата цигани. Ако е така защо се употребява роми? Ако не е така какво означава и каква е разликата цигани - роми?

Едно време, комунистите ни разказваха: "При социализма важи правилото - От всекиго според възможностите, на всекиго - според труда. При комунизма ще важи правилото - От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите!" Е, социализъм не построихме, но явно сме успели с изграждането на комунизма за циганите.

Едно време, комунистите ни разказваха: "При социализма важи правилото - От всекиго според възможностите, на всекиго - според труда. При комунизма ще важи правилото - От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите!" Е, социализъм не построихме, но явно сме успели с изграждането на комунизма за циганите.

Ами така е, като държавата не взема мерки. Браво на момчетата.

Не е нужно да се натяква, че пострадалите са роми, при положенвие, че медиите редовно забравят да уточнят какви са извършителите при престъпления извършвани от роми, дори при убийства посочват само инициали.

Държавата да си свърши работата, и да се оправи с циганите, че иначе хулиганите ще се превърнат в спасители на нацията.

Въоръжавайте се!

От сега на татък така ще е ! След като държавата не арестува престъпниците, хората взимат правото в свои ръце ! За крадците и хрантутниците - само БОЙ ! Който не работи не трябва да яде ! Когато ззапочнат да си плащат дабъците и осигуровките тогава ще имат права ! До тогава само бой !

Веднъж и тях някой да ги натупа, а хората по селата дето всеки ден ги бият роми и ги ограбват, това не е ли новина?

Поотупали са им само прахта. Профилактично. Нищо повече.

А в Старосел цигани са били и душили 85 годишен дядо! Но това не е новина, това е традиция!

Ами дядото е имал някаква пенсийка, а на тях им прябват много пенсии - да има за бира, цигари и кафе - нон стоп!

Кати няма на кой българинът си го изкарва на по- слабите. 500 години турско и 45 съветско иго българите бяхме като ханъми на окупаторите и не смеехме да пръднем , камо ли да се надигнем. Сега се правим на мъже пред гладни и слаби малцинства и маргинали.Утре тия с бухалките, ако въобще практикуват някое занятие, ще бадат като отидат на работа ще угодничат и ще се мазнят на някое шефче , което ще ги гаври за жълти стотинки, както правят 90 процента от българите, вместо да отстояват праеа и заплати и за тази "смелост" ще споделят социалното и културно дъно на европа в конкуренция с пребитите цигани.

Я пак си помисли. Ако имаш с какво, разбира се.

едни цигани,били други цигани :)

За всички, които казват, че българите не били толерантни - вие замисляли ли сте се колко други етнически групи живеят в България? Има арменци, има каракачани и т.н, да не изброявам. Някой да е чул някаква лоша дума за тях? Каракачаните също раждат по 3-4 деца, защо това не е проблем и на никой не му прави впечатление? Ами защото си ги гледат и образоват . Тази непрязън преминала в откровена омраза е провокирана от абсолютната наглост и безочие на циганския етнос. Ние трябва да ги интегрираме - добре - да се ходи на училище е безплатно, имат закуски, дават им учебници. Колко българчета ходят на училище с изоставени дрехи, помагала от кака или батко и две филии намазани с масло (аз лично съм виждала такива), ама пак ходят. Колко баби и дядовци си дават последните стотинки за ток и вода, ама да знаят, че нямат дългове. Това за кой циганин може да се каже, сигурно пръстите на едната рака стигат за примерите. Задръжте си и толерантността, задръжте си и циганите, европейци!

Ами простичко е, българи и цигани са били социалното дъно в османската империя и сега в Европа. Става дума за конкуренция между двете най-ниски нива. Турците , които са под 10 процента практически винаги са във властта. С евреи сравнението е цивилизационно между първите в света и последните в Европа. ККаракачаните са средно десет пъти по -богати от обикновенния българин , беден каракачанин не познавам, думата им е закон за местните българи, провери в карлово например. Арменците са супер задружни, образовани и находчиви, подпомагат се и не можеж да ги пинеш . за бедния българин, подиграван от свои и държава и насочван от тях срещу чужди, оства конкуренция с циганина и само на него може безнаказано да се прави на мъж и да си го изкара. Но и циганите взеха да се организитат и сметката ще останат да плащаъ невинни българи

Ама изобщо не разбрах какво искаш да кажеш с тази "дисекция" на етническия статус. От Османската империя сме се освободили преди повече от 135, 137, ако трябва да сме точни, години. Този проблем избуя сега, от 20-25 години насам. И не е в резултат на комплексите на българите, ако това е основната ти теза. Тук става въпрос за нещо много по-сложно от "мерене на пики". Когато ядат хляба на децата ти и тероризират родителите ти, за какво социално дъно в Османската империя може да става дума?

Драги ми Смехурко, Османската империя е деляла поданиците си по религиозен а не етнически принцип ;)

браво

гледах "пребитите" братя, ако някой знае какво е пребит с бухалки и боксове,..... те нямаха такъв вид. и искам да попитам защо не се даде гласност на случката ва Красна поляна ден по- рано когато братята роми скандираха" Българите на сапун"?

Pesh0

И защо изписвате РОМИ , ако са потърпевши ? А ако са обрали някого думата РОМ е дискриминация . Изобщо защо пускате такива новини , като сега и мненията на хората ще цензурирате ?

ами то тва е дир те от къде да знаят. тва също като вица. ей манго от къде я открадна тая преса дет е в двора ти бе. а не бе бате аз не съм малкиа хасенчо иа донесе. как ще я донесе малкия бе тя тежи 300 кила. то дете бе бате то от къде да знае. ТЕ ТАКА. МАЛОУМНА РАБОТА, АМА ЗА ДИР Е ОК.

"Дира" не е дошъл при вас, а вие сте дошли при него. Тоест. Никой не те кара да пишеш , нямаш право да се жалиш, защото ти си избираш да драскаш , но там където те цензурират!

Писането на коментари в "дира" е по твоя воля. Не са те карали на сила. Тоест. Нямаш право на оплакване от цензура!

Прощавайте админи от Дир-а, коригирам коментара ми, позитивен без никакво споменаване на думата , с цел успокояване на обстановката и предотвратяване на етнически конфликт. Не върви на добре, намирисва на предният конфликт създаден от световните кукловоди. Помним миналата година как едни НПО-та и едни медии направиха цветна революция, от два месеца върви процес за разгаряне на конфликт с циганите, сценария е подобен както със симпатичните протестиращи, сега е Гърмен, Орландовци, цигани пребили българи, българи пребили цигани, тази помия се повтаря всеки ден от сутрин до вечер, същите гости 'цветна революция мениджъри' обикалят студията на Сорос медиите и разпалват конфликта. За положението на всичките ни в България са виновни: 1 световните кукловоди. 2 медии и НПО-та финансирани или собственост на кукловодите. 3 политиците подчинени и избрани от кукловодите. Това че ние ужким избираме не е вярно, има си методи за за манипулация на съзнанието и насочване на избора. Първа е пропагандата или медиите който определят кой парии да са фаворити а кой да се оплюват, не случайно главните медии са чужда собственост, следващи са НПО-та и социологическите агенции. Решението на проблема са преждевременни избори и избиране на истински наша партия не марионетки, само дето в този случай протестиращите няма да ги канят по студията или да съобщават от сутрин до вечер за стачката, даже и да има избори те отново ще насочат вота към поредната марионетна партия.