17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че съдът оправда Цонев не значи, че е невинен. Все пак са били предложени и взети едни пари.

Жени Марчева демонстрира пълна липса на знания по аритметика. Тя каза, че при два милиона и триста хиляди работещи, всеки от тях /работещите/ трябва да заплати по 23 лв. ???? заради прокурорската изцепка на Роман Василев. Всъщност от джоба на всеки работещ са излезли под 5 стотинки за покриване на обезщетението. Ако Р. Василев можеше да мисли, щеше да обърне атаката на Марчева с тази нейна очевадна грешка. А той се замота и нищо смислено не можа да каже. Това идва да покаже, че е без капацитет за поста, който е заемал и не знам защо тази международна компания му плаща заплата. Може би защото знае кой и как е навързан в свинските черва на задкулисието и защото държи много компромати за много и важни хора.

Един нормален човек би бил над тия неща. Имам предвид журналистическите изцепки. Стига да не са системни.

Извинил си ?Да бе да. Че нали за този арест Цветанов като министър на МВР го награди с лично оръжие. Ега ти наглеца. А сега да плати от собственият си джоб.

Това че си се иВинил на бившия министър не е достатъчно, щото как ще се извиниш на народа, че си толкова прост...???..ИДЕЯ СИ НЯМАМ.

Както каза от Банкя тогава Бойко Борисов ,че този прокурор не е гей ,а отявлен педераст.

Тиквата говореше за друг...

такова нещо го няма никъде по света и в най корумпираните държави прокуратурата да плаща на обвиняемите за морални щети ….това обезсмисля цялото правораздаване .Патент на ганю съдиите да крадат допълнително с бандитите от държавата за наша сметка

Явно и в най корумпираните държави няма толкова глупави прокурори които говорят каквото им дойде на езика.

108 хилки за морални щети на един червен крадец а кога ще има народен съд за супер корумпираните съдии престъпници дето делят кражбите с бандитите

И проститутките имат достойнство

Абе, наглецо, ние ще ти заровим главата в пясъка, защото ние плащаме за твоята безпардонност. Схващаш ли?

Ако поема цялата отговорност, да плати обезщетението. Това означава да поеме цялата отговорност. Останалото са думи.

Много е просто:" Арестуван сте! Имате право да мълчите. Всичко, което кажете може да бъде използвано срещу вас в съда!".Защо ли в България не е така?Защо тоя опозорен тип ми го дават сутрин по телевизията? Този "прокурор" трябва да бъде принуден да плати глобата.По принцип прокуратурата е един слугинаж за репресии. Всички плащаме своеволията и кражбите на тая мръсна пасмина нарекла се "политически елит".Докато не почнат да висят по стълбовете всичките.

Роман е слуга. Гешев е същия слуга, който след време ще трябва да се извинява за показните си политически репресивни акции като Иванчева.

"казах, че поемам цялата отговорност", допълни той." ! Супер! цялата отговорност е точно 108 000 лева! Кога ще я поемеш ?

Не е нужно да се извиняват.Могат да работят по кариерите,да чистят сняг,да изхвърлят боклука,да работят в екарисажа.

Всеки некадърник и слуга да бъде принуден да плати глобата със собствените си пари.Докога ще плащаме за изцепките на слугите и неграмотниците?Толкова ли не могат да арестуват някой без да покажат ниското си образование и обучение?

Бил се извинил! И поемал цялата отговорност! Ами да поеме и разходите, а не държавата да ги плаща! Така е лесно - плещиш глупости, извиняваш се и заминаваш за чужбина, а данъкоплатците да плащат масрафа! На това му се вика "гьонсурат"!

Този плазмодий, който си знае как е завършил право, заедно с Петьо Еврото, Борислав Сарафов, Цацаров и други знайни и незнайни герой са олицетворението на гербдепесарското мракобесие, воглаве с Цветанов и Пеевски!

Е по такива изказвания като твоето си личи безкрайната НЕинтелигентност на червения електорат . Романчо си е "наследен" зам прокурор чиято звезда изгрява именно 2005г по времето на тройната коалиция . Иначе нормално , съвсем по почина на крушевската свинкя майка на партията ги ръсиш , не се учудвам !

Ама няма разлика между БКП и ГЕрБ. Романчо може да е наследен, но добре пасна в схемите на ББ.

ПАВЛЕ, ПО-ПРОСТО ПАРЧЕ ОТ ТЕБЕ РЯДКО СЕ СРЕЩА. С ЦЕЦО УШАТИЯ СТЕ ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ. ИМАТЕ ЗАПАЗЕНИ МЕСТА В ПСИХИАТРИЯТА.

Абе извади 100 бона да платиш, а главата си я пъхай където искаш!

Явно на Роман му липсва т първите седем. Даже и да са го инсрултирали да извърши ареста по този брутален начин е трябвало откаже или даде отвода! Ние БЪЛГАРИТЕ вземаме от другите нации най- отвратителното дето имат. Взехме една демокрация дето е 100 пъти по анти човешка за обикновенните (чесните) хорица. Но пък рай за псевдо политици и олигарси!

Тиквенско-боковско-цецевско пцацаровско правосъдие! Не си заравяй главата, само плати 108 00 лева на държавата! Гробарски тикви!

Та какво общо има упоменатото от теб правосъдие с червеният Роман ? Явно твоята тиква нешо е прогнила .

другарю, ти освен да обиждаш, друго умееш ли. А чичка?

Та няма кой да отвори Белене - няма да има място за целия гербериат... #бойковатакочина

Прав си, не си заравяй главата в пясъка, заври си я ... знаеш къде.

Я едно бързо запориране на имуществото му. Да изплати сумата от 108 000 веднага. Аз и друго немога да разбера. Щонев защо завежда дело срещу България? Нали знае кой гго арестува. Не е като да заведеш дело срещу неизвестен извършител. Съди си директно Романчо и като го осъдят - да си плаща.

Ами защото Романчо действа от името на държавата, а не е арестувал Цонев като частно лице..

Я ми намери къде е учил да арестува с тези думи или кой го е инструктирал от държавата да каже: "абсолютен престъпник" при арест.

много интересен казус . държавата никъде не е указала начина по който този направи така, че онова леке цонев осъди държавата за 100к , а този се измъква по търлъци от тези 100к , след като е абсолютно виновен за тези 100к . защо след като има доказана вина на длъжностно лице (решение на европейския съд) да му плащаме всички масрафа за голямата уста ?!? а цонев да ги ползва за лекарства тези пари ...

Тези 108 000лв. са една пиклива пара за този пиклив " юрист". Ако,баровеца отгоре му нареди, той ще ги плати и ще се хвали с това.Проблема е,че той трябваше да бъде набутан в кауша и тогава, понеже няма топки, щеше да разкаже от игла до конец за какво става дума. Ама, кво да се прави! Три седмици бил много изтощен!

Романе, като понасяш своята отговорност, айде сега дари на държавата 108 хиляди лева, дето ще ги плащаме заради тебе. Ще ги дадеш ли?

Главата изпъвом на дръвника и после в пясъка. Сама да се отърколи там. Делите с Цветанов по 54 бона или както там ви е греха. Може да не е поравно. Ама е редно вие да си платите нещичко, не все народа да ви плаща своеволията.

Ами защо да се притеснява? Нали няма той, а ние - данъкоплатците, ще платим тия 108хил.лв. обезщетение, а тоя ще продължи да си взима голямата заплатка и все едно нищо. А тива, че оправдава своите действия със стрес - компетентните органи да кажат мнението си, дали изобщо е подходящ да изпълнява служебните си задължения. Топката е в цацата.

Докато държавата се управлява от мутричрез магистрати ще е така.Свиквайте.Докато не стане както във Франция и този не бъде поставен в контейнер за смет и залят с фекалии няма да се оправим.Знае, че е недосегаем и продължава с гаврата.Най-малкото трябва да бъде лишен от права на юрист до живот, защото и децата знаят, че" НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО".Но мутра на мутра око не вади у нас.

Наври си извинението където искаш ама кажи ще ли да се бръкнете всички виновни да платите обезщетението или както винаги до сега сте недосегаеми за вредите които ежедневно нансяте на българите..Нито плащате обезщетенията нито ви отнемат правото да сте юристи независимо от каква професия и за това сте толкова нагли..

А непрекъснато им вдигат заплатите,а никой не е наказан поради това ,че държавата плаща за техните ГРЕШКИ.Фашисти и мафия в действие

еми плати му и обезщетението и сичко е точно

ами да извади 109 хиляди ОТ ДЖОБА СИ. не е нужна да си посипва с пепел главата. И вся осталная сволочь да направи така!

Нека си спести извиненията и да плати от джоба си тия 108 хиляди. Докога нормалните хора ще плащаме за наглоста и некадърноста на тия боклуци?

Нагъл тип.

След година колко продажни прокурори като Роман ще се извиняват на Иванчева и Петрова. Тогава прокуратурата ще плати милиони обещетение, след като се докаже че прокуратурата е светила като коледна елха.

Само мръсници и идиоти в тази ГЕРБ! Изметта на България са се събрали! #бойковатакочина

Гледах го, слушах как се ожалваше,че хората не виждали успехите на съдебната система. Успехите, доколкото сигурно ги има, ги засенчва чувството за несправедливост, което остава у много хора, имали лошия късмет да се докоснат до нея. А дори не се извини на данъкоплатците за парите, които трябва да платят. Нещо може да се промени, когато вината за такива "грешки" стане персонална.

Извинението му е само в думите, но не и в мислите и чувствата. Цялата пасм.ина, която ни управлява е като този. И още: като не ви понася стреса може да отидете да копаете картофи. Никой не ви е насилил да изпълнявате ръководни функции. Тъпа,нари некадърни.

Като поднесеш и обратно 100 хиляди ще ти проемем извиненията. А не да ги плащаме ное. Разбра ли ме правилно, цървул?

кажи си какво те беше инструктирал пъпеша!

"Ивинението е като задника. Всеки си го има." Не помня вече кой го беше казал. Май беше от една книга или филм за командоси. Тоя нещастник как има очи да се явява по телевизията и да говори, че и оправдания да ръси? Нормален човек ще си бере срама в самота, далеч от медиите. Но тоя, нито е нормален, нито има срам. Бил поел цялата отговорност за думите си... как точно я е поел? Като Валери Симеонов, който под натиск се извини на майките и също под натиск подаде оставка. Това не е поемане на отговорност, като на всичкото отгоре и не е искрено извинение. Това нищожество да извади сега 100 и кусур хиляди + парите за съдебните разноски по делото и да ги плати от джоба си. Това е реално поемане на отговорност. Другото са кухи фрази на лицемерен плазмодий. Защото отговорността реално в момента я поема целокупния български народ, който ще плати това обезщетение с данъците събрани в държавния бюджет. До момента България е осъдена да плаща над 2 000 000 ЕВРО по подобни дела вкл. делата в Страсбург заведени и спечелени от осъдени и неосъждани български граждани. И вина за това имат само и единствено некадърни държавни чиновници и политици. Не съм чул някой от тях да е платил и 1 лев от джоба си. Иначе се тупат по гърдите всеки ден по разни телевизии и радиа колко много са принесли на полза роду с деянията си. Само дето са принесли главно в лична своя полза, а за роду остава да да им плаща масрафите за некадърността и простотиите. Но има Господ! И ако тия паразити са го забравили е добре да си припомнят, че Бог забавя, но не забравя.

"OnpaBgнието е като задника. Всеки си го има."

Извини се защото така го накараха.А действа така арогантно защото се самозабравят жалките нещастници.

Да поемеш цялата отговорност означава да поемеш цялата сума с лихвите. Имаше повече от един "абсолютен престъпник" в тази сцена с ареста.

Това за "главата" е ясно, ама за масрафа, дето ние плащаме за това, че си тъп изпълнител на Цвъкито, защо нищо не казваш!

Заври си ръката в джоба и плащай !

Никой не му иска извиненията, ама я да му фактурират разходите па да видим тогава дали ще дрънка наедро без да мисли. Писна ми прокурори и политици да си правят ПР и да водят свои политики чрез полицията, а после като ни осъдят да плаща народът. Крайно време е който е изакал нещо миризливо да си ги бърше сам. Ей сега и с Иванчева ни чака същото - ще плащаме един ден. Как пък 7 месеца не можаха да свършат това разследване и да извадят резултати. Но я държат затворена да не би да убие някой свидетел или да влезе с взлом в съда или обшината и да скрие доказателства? Пълна смешка, държат я за назидание, после един ден тя ще осъди България и народът ше плати. Ако е сгазила - да я осъдят и да я накажат, но предварителният арест не е наказание. За сега тя е невинна и да я държат толкова време е неоправдано.

Може пак да си го позволи, да разтовари нервите, щом друг ще плаща, наглост безкрай. Лабилните психически се лекуват на специално място, а не стават прокурори, но изглежда в нашата държава точно такива се назначават, за да послужат като бушони при управленчески провал.

Оговорноста може да я поемеш само като платиш сумата определена от съда Данъкоплатците не са виновни за да плащат

още тогава на всеки в България, който има някой друг кубичен милиметър сиво вещество между ушите му стана ясно, че ще плаща заради хулиганските прояви на Цв. Цв. и песовете му провели бруталната акция. И сега...Нали като умират възрастни хора от студ е защото държавата нямала пари. А да плаща заради идиотщините на конкретни управляващи и полиция - има.

Плати си сметката, бе! За чий х_й са ни твойте извинения!

Роман Василев си изпусна нервите и най-лесно е да кажем, че ще си получи заслуженото. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на националното съвещание на ръководния състав на МВР. Той обаче заяви, че грешката на зам. градския прокурор на София ще бъде превантивна за всички останали. Според него Роман Василев е бил много изнервен, тъй като е работил по тази операция три седмици, и не е преценил изказването си. Естествено, че думите, които бяха казани от Роман Василев, са доста недобри и той ще си понесе и упрека за това, което е казал. Все пак МВР шефът заяви, че подопечното му ведомство ще си вземе поука и в бъдеще всички арестувани ще бъдат със замаскирани лица. Причината е, че показването на лицето на арестувания навръх 1 април бивш военен министър Николай Цонев нарушава правата му и дава основание на защитниците му да заведат дело срещу държавата ни в Страсбург. Въпреки това Цветанов за пореден път заяви, че това не е полицейщина. Не начинът на ареста е важен, а какви са деянията, заради които той се прави. Липсата на държавност през последните 20 години ще получи справедливост. Липсата на справедливост, на възможност хората да видят, че който граби, ще получи справедливост - това ли е полицейщина, попита риторично Цветанов. Той подчерта, че всеки, който е крал парите на данъкоплатците, ще получи справедливост. И уточни - в съда. Колкото до записа с Цонев, Цветанов е категоричен, че не съжалява за това, че са разпространили запис на задържането му. За нищо и по никакъв начин не би трябвало да се съжалява, няма абсолютно никаква тайна в това, което прави МВР, заяви още той. Хората искат промяна, хората вече усещат тази промяна, но е естествено, че има и такива, които не искат тази промяна, обясни Цветанов. Трябва да се прави разлика между „полицейщина" и „арест, който да гарантира всички конституционните права на гражданите", препоръча той.

Такова дълго цитиране на изхождането на 6те апартамента, каква цел има. Да го направиш "борец за справедливост и законност" ли! Ми, няма как!

Да се посмееш на Цецоглавия.

ИЗВИНЕНИЕ ПАТЪК НЕ ЛЪСКА. Народна мудрост Никой не ти ще извинението. С Цветанов-кауна се оляхте. Плащайте сега. Делете - по-равно, по-братски, по мутренски - както щете. 108 хиляди добре ако са, аз четох за едни към 500 000 общо. Адвокатски хонорари, съдебни разходи, знам ли? Просто питам 108 бона или пъти повече. Цветанов например унищожи реномето и кариерта на едни горнооряховски лекари. Не, че одобрявам цинизма им, но цинизма на гуменката е по-голям с пъти. Плащайте мама ви гробарска, ялова, крадлива.

"Ти си абсолютен престъпник и като всеки престъпник легни долу на колене!" А Цвъ Цвъ разпространи видео запис от "брилянтната" акция "легни-стани" и защити Романчо - бил си изпуснал нервите и не преценил "изказването си" :)