Ром лиснал горещо кафе в лицето на служител след забележка

Младежът си тъпчел джобовете с десетки захарчета, а човек от персонала го помолил да не го прави

Обратно в новината

Коментари - Ром лиснал горещо кафе в лицето на служител след забележка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще търпим тези цигански беззакония и произвол?

Виц от соца Хасан, къде беше снощи ? В милицията бате. И какво ти направиха там ? Нищо, само съветваха бате. А къде е твоя приятел Асен ? А - той не може да ходи. Него повече съветваха.

По-често трябва да ги съветват. Те от друго май не разбират.

И утре като го пуснат, на път за в къщи ще мине през бензиностанцията да си купи кафе. Познайте какво ще направи!

Браво на автора на статията! Право куме в очи!

Къде си бе Генерал Чочоолу?! Ако знаеш какво се случва, ще се обърнеш.

Същото количество гореща вода да бъде .лиснато в .лицето на този ЦИГАНИН - никакъв ром! Само така извергът ще се научи на ред!

Дали ще влезе тая приказка в учебника за 4-ти клас?Приказката за добрия ром, дето е толкова добър, че ти изгаря лицето с вряло кафе като му направиш забележка че прекалява с краденето?

Аман уае,ай сиктир.Адин ром,не е сичкото ром

Дир, престанете с това тъпо название "ром"!!! Никъде по света няма употреба на такова име вместо циганин, и единствено се използва за алкохолна напитка!!! Справка: цигани, циганы, цигойнер, сиган, джипси - ееее, къде видяхте роми??? И защо, кой, откога и докога ще ви налага да употребявате нелепото название роми - няма ли най-сетне да излезе наяве тази идиотщина? Прекаленото лигавене с тези родни номади няма да доведе до нищо добро - те пак ще крадат, убиват, безчинстват, пак няма да плащат данъци, ток и вода, пак няма да работят...

В интерес на истинаната им викат роми (по принуда от Брюксел) и в Словакия,Полша и Чехия. Но иначе наименованието циганин си е съвсем сполучливо и изчерпателно

Да прави такива неща? Не ми се вярва, фейк е...

Докато не се намери някой здрав българин с топки да му размаже синята мутра, така ще е, че и по-лошо ще става! Жена съм, но ако някой такъв нечовек ми посегне, ще се бия, пък нека го лежа!

Евала булка! Само не знам кой е за повече бой - циганите или педалите дето им дават тия права.....

Бе бой и за двете страни та да не се сърди някоя от тях че е пропусната

Свиквайте! Това е началото.

30-ина години! ПИта се - КОГА ще бъде краят? И за КОГО?

15 дни в най близката тухларна. Други мерки не са необходими а са безсмислени.

смислената мярка е #kastracia !!!!!!!

Абе стига с тоя ром! Ромът си е ром, къде с кока-кола, къде не, това е спиртна напитка, точка. Ама наричайте ги нещата с истинските им думи - това е циганин. Не било цигански катун, ми най ми било ромска махала... Разбирам да ги наричахме мангали (и др. аналогични), че да се докачат. За всяка истинска дума, измислихте нова по-приятна за ушите - като започнем от робството и минем през гейовете, та да стигнем до джендърите (да не намесвам и лудите вегани)

Az gi naricham mangali. Nqmam problem.

Последните няколко години и циганите, и селските дебили взеха да смятат, че едва ли не са равни на другите.....

Да ПРАВ си "Нексус", съвършено си прав!!!! ТЕ са НАД закпните в тая териториика, ФАКТ

Ами да, това се случваше през последните тридесет години - цигани.те бяха научени, че могат да живеят на гърба на българите, и да ги крадат, и да ги пребиват, и да ги убиват... И само да получават, а да нямат никакви задължения. И да се чувстват безнаказани. Това е...

Нужни са няколко трудови лагера и два крематориума.

Не знам дали вие журналистите сте идиоти или страхливци?? Или ЦИГАНИН лисна кафе.... или не пишете глупости. Ако пишете в български медии използвайте български книжовен език! Ромът е спиртно питие, а циганина си е циганин. Чели ли сте книги от Паисий, Вазов, Славейков и др.? Нима те са заменяли циганин с ром??????

Да прочетат тия ( ...) стихотворението ''ЦИГАНИН СЪМ'' от поета-ЦИГАНИН Усин Керим!!!

Призовавам всички останали , здраво мислещи Българи, чисти по душа и словие - Напуснете това място и спасете малко от България , от нейната история, не оставяйте наследниците си да умрат млади и поробени тук! България отдавна я няма!

И къде ще ходят, бе олигофрен? При западните мангали дето направо киселина си лискат в лицата?

Ма верно си идиот. Ще спасяваме България като бягаме по света... Ми просто нямам какво да коментирам. Като избягаш спасяваш единствено и само собствения си дирник. И оставяш България на циганите. Ясно?

Каква е поуката? Добрият ром не трябва да се комбинира със захар.

Ромите са на път да ни възпитат така както и бай Тошо не успя да ни възпита. А иначе и аз съм имал близки срещи с братчедите. Един тъмно зелен шофьор на автобус пропуска спирката, на която се бях приготвил да сляза. Аз го питам защо я е подминал и той ми вика, че не спира тука - било на баир (баира е 5-10 градуса т.е. в тъпата му кратуна). А друг тъмно зелен шофьор на такси ме спира до посочената от мене дестинация. Брояча е заковал на нещо и 50 стотинки, не 51,55 или 56, точно и 50 стотинки. Давам банкнота и чакам да ми се върне ресто. Минава обезпокоително дълго време и той ми вика - ти за 50 стотинки ли си?

"Младежа" ли е хванала полицията? Така ли трябва да наричаме обезумели1 и нагъл до безкрайност мангал? И какво ще му направят? Оня изрод Цветелин Кънчев ще се обади ще заплаши с разни педалски организации и ще го пуснат "младежа" да се успокои от стреса, който са му създали полицаите. Това ако е в щатите и служителя случайно е собственик на обекта ще му отнесе уродливата глава с помпата ..... Мамичката ви циганска да.......е...ба, трбва да започнем да ви избив...аме методично то се е видяло.......

да се осъди по кратка процедура на бачкане. циганите най-страдат като работят. Бой и работа, но не утре, а веднага.

На бас, че рОма е гласувал за Тиквата, а служителя за КУРнелия! Нали така, тролове смешни!

Това р сътбата на робите в робската държава. Амин!

ТОва е реалността, а добрият ром отлежава в дъбови бъчви или се подвизава в соросоидиотските приказки за деца.

Не че жаля за едно време, но тогава на този циганин нищо добро не би му си писало, откарат ли го веднъжв районното. Те и не смееха да шукнат тогава де, камо ли да залеят някого с вряло кафе. Но кучето скача според тоягата. Оставиха ги да се вихрят безнаказано и ето ви резултата.

Абе ромът само си е набрал захар, той не я е присвоил.

Последствията за циг анина е, че най-много да му целунат гювеча !

Един кг захар на промция е 85-90 стотинки! За 90 стотинки да обезобразиш някой! Ама така е, като няма ред и държава

"Добрият ром" от учебника на МОН бързо си показа мръсната циганията!!!

Това е приказката от вчера----"добрият циганин лочи кафе"!;))))))) ...идиотите от мон да го включат в учебната програма!;)))))

Хахахах, да бе, алкохолна напитка, произведена от остатъчната меласа от захарна тръстика е плиснала горещо кафе в лицето на човек. Вие нормални ли сте? Да не би да е бил някой циганин?

PEYTSCH

И този ли е добрия ром или е по-добрия ром ? Езикът на омразата ли е причината или кафето ?

Ром, пък върши цигански работи. Ко прайм ся?

След още 30 години демокрация заглъвието ще изглежда така: "15 годишно кафе лисна ром в очите на бармана от същия сорт кафе."

Взел захар??? Е нали в приказката ромът не взел цяло гърне със жълтици?

Това е някаква гротеска, как може ром, та камо ли уиски, да лисне горещо кафе където и да е?

Преди няколко десетилетия този ром нямаше и да си помисли да направи нещо такова. А не дай си боже да се случеше - оооо, как биеше родната милиция! Затова бяха кротки и почти вменяеми.

да, нищо не смееха да направят, само изнасилиха дърщерята на областния партиен секретар... червена гнидо, това че едно време нямаше свобода на словото и криеха какво се случва, не означава, че не се е случвало...

И после какво им се случи?

Юристите на БХК ще докажат, че рома се е стреснал от направената забележка, спънал се е, при което залитайки, без да иска е разлял кафето си върху служителя. Бензиностанцията дължи едно кафе на рома, както и извинение за причинения стрес. И един чувал захар в пакетчета.

Фъф Тирговищи роми нямъ! Там съ саму идни сигъни!!!

българите са роби на ромеите и цигана си е в правото

Дежурният не посмял да им направи забележка. Заредил отново със захар и взел бейзболната бухалка от гардероба. След като роммангала се върнал без да му обяснява го проснал на земята и го наложил подобаващо. Роммангалът е предаден на полицията в безпомощно състояние. Чака го чукане на камъни с верига на крака поне 2 години. Дежурният с държавна награда!

Едно време когато не слушах ,баба ми ме плашеше ,че ще мине циганина с голямата торба и ще ме сложи в нея. Та къде, е в приказката ромът.

Приказката за добрия Ром....само със сила и сплащване ще се оправят нещата

Майка ми е циганка. Баща ми е циганин. Аз ром ли съм?

неандерталец си.

Приказката "Добрият ром" в действие!

Точно четох за добрия ром, е и цял учебник да издадете за това митично същество една -две такива новини и истината лъсва. Децата имат баби и всичките треперят от “добрините на добрия ром”. Незнам защо си давате изобщо зор.

Заглавието, заглавието. Как спиртна напитка е лиснал горещо кафе в лицето на служител?

Това ще да е добрият ром...

НЕ Е ЧЕЛ ПРИКАЗКАТА ЗА ДОБРИЯ ЦИГАНИН !!!! ВСЪЩНОСТ, ДОБРИЯТ ЦИГАНИН НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ И ДА ДИША . КАКВО ОСТАВА ДА ПИПА НЕЩО !!!!!