Рокадите продължават - уволниха и директора на Пътното управление в Пловдив

Все още няма информация кой ще заеме неговия пост, но според местните медии длъжността временно ще се поеме от бившия шеф инж. Йордан Калев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак този олигофрен Калев, който е компетентен по всичко. Най-много обаче умее да усвоява с Тотката зад него ... Искрено се надявам да е за кратко, че иначе безмислените проекти край нямат. Улично осветление в полето на пътя Раковски Брезово например.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

новина е това? До там ли сте паднали да пишете за някакво уволнение на селски служител,какво нередно има в уволнението?Да си търси правата в съда щом смята,че не е уволнен справедливо!

Сега да го изпратят да вади мантинелите и да ги постави където им е мястото

Не разбирам правителството изборите ли подготвя или прави повсеместна чистка за 2 месеца съществуване. Вече започавам да вярвам в упреците, че това е овладяване на службите и реваншизъм от страна на президента. А следващото правителство какво ще прави, нима те няма да си изберат екипи и да си сложат техни хора? Господин президент, излагате се!

И това ли е заради организирането на честни избори?

Некадърници! Те тревата по кръговите на асеновградско и околовръстното шосе не могат да окосят, камо ли пътищата да подържат! Израстла е един бой и няма никаква видимост! Заприличало е на джунгла. Ей, днес пак катастрофираха три коли в кръговото до КЦМ.

да чакаме и негов брифинг да обяснява колко високо квалифициран и уважаван професионалист е и как не разбира защо го освобождават

АПИ е държава в дъжавата! Как не направиха един проект за път като хората. Околовръстното на Пловдив стана Участък с концентрация на ПТП още с пускането си. Проектиран и изпълнен изключително некадърно. Че нямаме качествени проектанти е факт. Няма кчествени преподаватели и в така наречения университет по строителство. Само като факт, преди време бившия шеф на жандармерията беше началник на катедра пътища? Нерде милицията, нерде пътищарството. Едно време наш пътищари строяха пътища по северна африка и то невероятни изпълнения - през пустини.. Та не чакайте нищо добро за нашите пътища.

За арабина и шофирането в пустинята е опасно.

Ген. Румен Миланов никога не е бил началник на катедра "Пътища". След успешното му пенсиониране в МВР, тогавашният ръководител на катедра пътища, Николай Михайлов, собственик на "Трейс", го прикотка да преподава пътна безопасност. Сега и двамата, Миланов и Михайлов, вече "не пеят в хора" на "Пътища". А вие как искате да има качествени студенти, респективно - проектанти, когато никой в тази т. нар. държава не иска да става инженер? Затова в в УАСГ се влиза с само оценка от матурата, която може да бъде по история, география, западен език. Относно преподавателите в УАСГ - все още има качествени кадри там. И като преподаватели, и изследователи, и проектанти. Но не ги допускат до големите обекти и пари, защото си знаят цената и имат собствено мнение.

Това правителство ще направи ли нещо градивно или само ще руши, оплюва и сее омраза!?

Митко с чорапите назначете. Ще краде по-малко. хе-хе