17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е изтръпнал, тоя пращи от здраве!

Джон Бон Джоувиви президент. И прави любов не война.

При него по-скоро ще има Yang guns 1 и 2.

Заглавието е подвеждащо, невярно и глупаво. Тамън като от Дир-нишки "редактор". Каква "рок звезда" е тоя провинциален, никому неизвестен политик?! А с музика се е занимавал в колежа, бил е част от някаква банда, която никога нищо не е записала (демек, трима пъпчиви глупаци с китари дето мислят, че момичетата ще пощръклеят по тях, само защото са се събрали да си попеят в стаята на общежитието)

Има визия за представителна длъжност. Но по-добре да си постави дългосрочна цел - избори 2024. През 2020 няма да мине номера, пък ако иска нека ги употреби като генерална репетиция.

Слабо! Трябва някой от калижъра на Парис Хилтън.

Как се казва мъжка калинка?

Сой бой

Ако има някой който заслужава внимание ,то това е само Бърни Сандърс ! Той заедно с Ричард Улф могат да променят САЩ завинаги !...

Махнете го тоя и, ако имате възможност да гласувате, направете го за Андрю Янг, който обещава по хиляда долара месечно на всеки, с оглед на задаващата се автоматизация на касиери, шофьори, счетоводители, кол център служители и прочее.

Че то сега надсякъде само циркаджии искат да влизат в политиката та затова и така му върви на този Свят. В Украйна цирков артист се кандидатира, нашият вече 10 години, Рейгън ,,голяв,, политик се извъди навремето и направи помен с парите на данъкоплатците си.

Ще дочакам да стане порно-драма и аз ще се кандидатирам ...

Дрън дрън , само ще си похарчи парите .