Роджър Уотърс атакува Ричард Брансън заради концерта в защита на Венецуела

Това са част от опитите на САЩ да обрисуват фалшива картина, за да оправдае смяната на режима, заяви музикантът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оъоснователят Неграмотна бълхария.

Вие от кръвожадните не0либерали ли сте ;) ? Дето размахват меченца по време на концерти , винаги говорят политкоректно и нямат нищо против да намажат нещичко от разграбването и разрухата на поредна жертва на Империята

Уотърс е велик музикант! Но....ако кораба-майка почне да му говори...

сега ...не се разбра в крайна сметка дали е добре да си убедителен за 80-те % или не?

Тоя розов дядка що не седне да си брои тухлите, ами се набърква в неща, които не могат да се решат с комсомолски ентусиазъм. Но както се казва, лоша реклама няма, пак пишат за него. Сигурно той лично е имал намерение да организира концерта. Брансън го изпревари обаче.

Уотърс пълни залите заради музиката си, не ползва " политически преврати" за да рекламира " хуманитарни концерти". Не съм чул Брансън да е организирал последната година " хуманитарен концерт" за гладуващите в Азия, Африка, Латинска Америка. Някак си изглежда, че някой го ползва за лице и ПР на " желанието си за преврат във Венецуела, и смяна на икономическата система, от държавни- природните ресурси да станат собственост на западни корпорации, петродолар и злато, едни от най- спекулативните стоки в днешно време по западните борси, носещи огромни печалби за олигарсите спекуланти."

Чак пък Бийбър да дава оценка на Роджър Уотърс ... малко неадекватно ми се струва.

ние сме цъфнали и вързали,когато сутрин отивам на работа и видя около КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ХОРА ДА РОВЯТ МИ СЕ ОТЩЯВА НЕ ДА РАБОТЯ , А И ДА ЖИВЕЯ,В ПРЕДХОДНОТО ВРЕМЕ НИКОГА НИКОЙ НЕ Е РОВИЛ В БОКЛУЦИТЕ бяхме "БЕДНИ", НО НИКОГА ГЛАДНИ И МИЗЕРНИ КАТО СЕГА,ВИЖТЕ СИ УЛИЦИТЕ,ВИЖТЕ СИ БЛОКОВЕТЕ,КВАРТАЛИТЕ,за СЕЛАТА ДА НЕ ГОВОРИМ,БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДНО ГОЛЯМО БУНИЩЕ,РАЗКАРАЙТЕ ГИ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ,ВСИЧКИ ДО СЕГА УПРАВЛЯВАЩИ СА ЗА ЗАТВОР,ДА ДОЙДАТ МЛАДИ,ОБРАЗОВАНИ и НАЙ ВЕЧЕ НЕ КОРУМПИРАНИ,ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ГИ ИМА!!!!ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ,ТОВА В МОМЕНТА Е КАТАСТРОФА !!!!

Изтрещяха соросоидите,съвсем изтрещяха! Измислят имена, пишат, дращят, разклоняват се и пак не стигат да оборят народа! Защо поне не вземете да оборите следните две проучвания: на Фондация Фридрих Еберт и на PEW RESEARCH CENTRE,дето казват, че ФАЩ са най-голямата заплаха за света, дори в Канада, Германия и Англия!

Кои сте вие дето пишете от името на целия народ?

Анархизмът още ли е на мода?

И България като най-бедна в Европа има нужда от хуманитарна помощ но нямаме петрол.

България преди 1989 г. не беше най бедна в Европа, след реформите на " загрижените ЕС, САЩ, Сорос за българите" станахме най- бедни, масово емигранти, за да не умрем от глад. Тия пари дето всеки месец ги плащаме за " квота непроизведен ток от американските Марици" ще са достатъчни да се вдигнат пенсиите с 10- 20 %, ама ние сме длъжни да плащаме за " загрижените реформи и квоти непроизвеждащи нищо на Запада".

Пример руската кочина

Решението е просто- само трябва да отблокират сметките.

Да бе ще ги отблокират сметките, кой връща заграбенето от венецуелския народ, западните банки и олигарсите им ли? С тия милиарди в пари и злато ще пръкнат стотици НПО-та и ще плащат на хранутници да прокарват " политиката на финансовите спекуланти, зависещи от петродолара" във Венецуела- " Отворен петрол", " Златна згриженост" все такива абривиетури ще наблъскат на НПО-тата си. А кои ще са активистите ли- роднините на олигарсите от квартала на Гауидо в Каракас, дето преди Чавес, цицаха народа си заедно с западните корпорации. А съседните квартали тънеха в мизерия, нямаха ток, вода, елементарни медицински пунктове, училища, храта тънеха в мизерия в тези квартали, на 30 години са изглеждали като 50-60 годишни.

Пфу на Рождър Уотърс, макар и някога да съм го харесвал, като член на групата с която съм израсъл. Хората на изкуството не бива да се месят в политиката, да налагат политическите си възгледи и да спекулират с тях. Изкуството е унивесално и всеобщо, то не трябва да дели хората на леви и десни, фили и фоби, бедни и богати, черни и бели. Изкуството принадлежи на всички по равно и не може да се използва за проповядване или промотиране на определени политически или религиозни мнения, идеи и настроения. А този, който го използва за гореописаните цели е долен провокатор и демагог. Такива бяха комунистите, които подчиниха и използваха "изкуството" на своите идеи и демагогстваха чрез него наричайки го "социалистически реализъм" използвайки го за промиване на мозъци. Смятам, че Роджър Уотърс отдавна не е човек на изкуството а политически кресльо, които използва старата си слава в услуга на демагогията си.

А коментар за хората на изкуството, които ще се намесят в политиката чрез участието си в този "концерт"?

Роджър Уотърс просто е Голям човек!

Браво на Роджър, в САЩ все още се намират хора с достойнство!

САЩ ли? Роджър Уотърс е англичанин!

айм ан инглишмън ин ню йоорк важното е, че американците най-после заслужиха нашето частично одобрение ))) дали изобщо знаят за това? труден въпрос-

Ako се отблокират няколко милиона от сметките на Венецуела, нима ще бъде нужна хуманитарна помощ там? Но пък тогава Мадуро няма как да бъде отсранен от власт под предлог, че е докарал народа до глад.

Роджер Уотърс не е основател на групата. Той е един от четиримата основатели на състава

Имало и умни англичани - Браво на Роджър Уотърс. Българският Народ мисли същото, и е против хамериканците!!!!!

ти да видиш

не, ти да видиш !

ЕДИН ИЛ76 ПОБИРА 3 МИ-35 СУПЕРКРОКОДИЛ КОИТО МОГАТ ДА ВОЗЯТ ПО 8 ДЕСАТНЧИКА ... АКО КОЛУМБИЙЦИТЕ ВИДЯТ ЧЕ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА СЕ ПРИЗЕМЯВАТ РУСКИ ИЛ76 ВЪОБЩЕ ДА НЕ ВДИГАТ ВРЯВА :))

Прогресивистите, защитници на народната революция, да си помнят произхода на соцноменклатурата.

Произходът им е от село, истински цървули, както и произходът на днешните български капиталисти и демократи. Затова нито комунизмът, нито социализмът, нито капитализмът и демокрацията ни ги бива.

не ги бива, ама Запад- ЕС, САЩ ги подкрепя и ги канят на закуски в Белия дом, Брюксел, Лондон, щото им вършат чудесна работа. Доставят им 2- 3 млн. българи като емигранти, 90 % за черните сектори на Запад, дето никой арабин, африканец, афганистанец, пакистанец няма да си хвърли цифката за такава работа.. Българските емигранти по икономически причини- да не умрат от глад в България на ЕС са повече от венецуелските предполагам към момента.

другите без опинците къде са? западът как да ги издири? то всичко е смачкано още миналия век. и местните не поискаха да нормализират нещата. така че- да не се оплакваме прекалено много от външния враг- ние сме си достатъчни.

Те са си в България, ама Запада не работи с такива без опинци, щото тия мислят и са независими, не са толкова алчни и не ламтят за офшорни сметки в западни банки. Спокойно затова сме на това дередже, щото 70- 80 % разсъждават като бившите комунисти, като няма за тях реват, като влезнат във властта грабат за себе си. Ако не разсъждаваха така 70- 80 % от българите нямаше да гласуват за подобни като тях, които реализират това, което тези българи мечтаят лично облагодетелстване- политици като Костов, Царя, Борисо, Станишев, Цветанов, Симеонов.

ако се търси консенсус на общественици-идеалисти, моля да имате предвид, че това няма как да стане без искрено и пълно покаяние за стореното в миналото- за всички погубени живот-и, погубени младост-и, надежди, здраве, професионални реализации и пр. дреболии. и някак си обяснението ,че сме били под вражеска обсада не е много убедително в този контекст. целта не оправдава средствата. простете за дързостта.

"Светофари", "Витрини", "Хълмове", "Комини", "Автобуси, леки и тежкотоварни Коли и камиони, Таксита", "Пешеходни пътеки" и т.н. и т.н. - препятствията са много и най-разнообразни за да достигнеш и да оцелееш до ... заветния Коментар, къде ... в Дир.бг, разбира се, като същински цербер е и фиртърът на дир.бг за разпознамаване на истински посетители от програмите представящи се за такива (в най-скоро време ще се намеси и изкуствения интелект, дръжте се здраво - тогава ще стане още по-интересно), а нещата ... ще стават в бъдещи още по-зле за посетители на форуми и социални мрежи в интернет.

Само да попитам: Как чрез благотворителни концерти Венецуела ще се превърне в Ирак, Сирия или Либия?! Та, ако наистина Роджър Уотърс е казал подобно нещо, то той е изперкал окончателно. Всъщност направо си е луд за връзване, макар и добър рокаджия.

Както с благотворителни кампании, медийни ПР, концерти за бежанци и не знам кво си Запада подготвяше преврати и военни агресии срещу Ирак, Либия, Сирия и т.н. Живеем в това време, когато се случиха и случват тези неща и знаем вече схемите на Запада с " хуманата загриженост, хуманните концерти и хуманните бомби с обеднен уран".

Както с майдана в Украйна. Разделяй и владей.

"Пинк Флойд" създадоха епоха и стил в музиката от преди, има-няма, 30-40 години и наистина са върховни, но Венецуела не може да се превърне в нещо като нов Ирак или Сирия, не само защото политиците няма да позполят (няма да допуснат) това, а и защото старите лозунгите, извадени от старото скърцащо социалистическо съндъче в дъното на килера на историята, не вършат работа в днешният реален живот на хората. Времената са други.

Може и ще се превърне, ако САЩ, ЕС, Англия прокарат преврата на банковите елити и спекуланти, които зависият от спекулата долар- петрол, петродолара. Тия сериали ги гледаме вече 29 години с " хуманността на запада- концерти, ПР, платени протести и накрая хумани бомби с за свтаби и погребения, болници и училища като в Ирак, Либия, Афганистан, китайското посолство в Белград, напалма срещу виетнамците и т.н."

какво предлагаш в замяна?- военно-политическа върхушка от маоистки тип? само питам.

Военно- маоистката върхушка от маоистки тип в момента се прилага на Запад+ банковия спекулативен елит и олигархат. Просто в момента на Запад има още малко инерция от грабенето на ресурси, банкови авоари, пазари на бившите соц. страни и стандарта е поносим за западняците, за нас с заплатките от по 2- 3 лв. масово направо е чуден. Но почнаха да крякат- " икономическа буря се задава"- Лагаард от Мвф, еврочиновник от ЕК " задава се икономическа криза". При Мао всичко беше наред, имаше подем и внезапно настъпи криза, Запада върви по стъпките му. Опасявам се, Запада да не почне да прилага мерките на Мао, като ' дойде икономическата буря". Но като гледам как Макрон се разправя с демонстрантите в Париж във Франция на ЕС, как се разправиха с демонстрантите в Каталуния- масови арести, бой, не съм оптимист за Запада и правата на гражданите му.

заплатки от 2- 3 лв. на час, след реформите на ЕС, САЩ последните 29 години, разни западни НПО-та от маоистки тип( просто са с абривиетури на Сорос- " отворено нещо си", "нещо си за България" и подобни) налагани предимно от бивши комунисти, комсомолци, роднините им, всички подкрепяни от Брюксел, Белия Дом, Лондон- срещи, закуски, конфернции, все бивши комунисти или роднините им са поканени.

нямате алтернатива знаех си. и там ви е проблемът.

нищо не знаеш, всъщност. просто си назубрил. затова нямаш алтернатива, защото не знаеш, а зубриш мао- бао- военно-политико. Хегел отдавна го е обяснил за субекта и колелото на историята- паметта на циклите, които се завръщат в нова форма, докато не се разбере същността. А алтернатива има- но тя не е в незнанието на простие заявления- мао- бао- комунизъм- демокрация- противоположно еднообразние с обща същностт и различни финтифлюшки. Успех в дерзането, алтернативата я има, тя е във всеки и извън всеки. Който знае, не му трябва алтернатива, защото разбира и почва да знае. Знанието те прави свободен, алтернативата роб.

няма как да си свободен и едновременно с това- недоволен от положението си ако си намерил свободата- защо си недоволен ако не си я намерил- защо поучаваш за свободата свободата не се взима насила, а с вътрешна сила и дори не се взима, а се дава по Божествено благоволение в този смисъл, революциите са безмислено занимание преди да го бъде хегел, беше Христос .........

Евала все пак на Роджър Уотърс. Да си изказваш мнение в такава диктатура както САЩ, трябва да си доста смел. Рискът е голям, да ти пратят един "почитател, дето искал да прилича на теб", както се случва с Джон Ленън. Смисълът ма маскировката в западните диктатури е прост: остават всеки да си плямпа каквото си иска и срещу когото си иска. Това е наречено "свободно изразяване на волята. Демек, изпускане на парата и спадане на налягането. Обаче: ако почнеш да набира последователи и да се превръща в опасност за управляващите режими (тези, които стоят зад всяко театрално уж избрано правителство), следва: ако е медия, тя бива фалирана или собствениците дискредитирани. Ако е човек, просто го ликвидират по интелигентен начин. Както Джон Ленън, Мартин Лутер и кой знае още колко. Вероятно върви и изнудване и шантаж преди това, покупко-продажба. Но всичко е опаковано в луксозна ментална опаковка. За да не се усъмни човек в американското или западно "човеколюбие". За което могат да ни разкажат в Ирак, Либия, Сирия, Венесуела и къде ли не. А Ричард Брансън, просто прави инвестиция. Опитва се да си намери място на масата, където искат да разпарчетосат венесуелската баница. Иска по-голямо парче. Освен ако изведнъж не е заобичал "бедния многострадален венесуелски народ" и решил ей така, да остава за малко бизнеса и да помага безкористно, без да иска нищо в замяна и да хвърли милиони там. Направо повярвах и се просълзих. А е обидното действията на хищниците и мародерите да ни се представят като някакви благотворителни дейности. След като в САЩ имат над 50 милиона жители в крайна бедност на купони за храна, странно защо този милиардер и другите не организират концерти за тях. или те не подлежат на човеко състрадание. Или при тях просто няма венецуелски нефт. Жалка гавра с нас, плебса.

kitty2@

Къде са рафинеерията на Сащ в Пуерто Рико и използват петрола на Венесуела за да правят сега концерти.Венесуела би могла да има по-висок стандарт от тях защото имат и злато.Стандарта на о-ва е по-висок защото са полу щат на Америка и са с цел пропаганда срещу всички карибски държави.Без и не искам да коментирам вече музикалните достойнства на Роджър и Луси. Пинк Флоид са велики шматки и кучки неразбрали.

Видяхме що Венецуела имат нисък стандарт- щото миналата седмица западните банкови корпорации и американски превратаджийски агенции им заграбиха милиарди банкови авоари държавни пари и злато. Сега им организират на венецуелците " хуманитарни концерти" с парите на умиращите от глад венецуелци, дето не могат да си внесат храна, щото западните корпоративни банкери и американски агенцийки им заграбиха парите. А Пинк Флойд и Уотърс имат винаги какво да кажат и за музиката и на хората по света, за разлика от милиардерите, зависещи от банковите корпорации и американски агенцийки.

Добре че САЩ не са решили да вземат контрол върху България поради каквато и да е причина!

Защото са го взели отдавна! Има-няма 30години!!!

"Всички ли сте луди? " "Да-а-а"

100 милиона от концерти? Айде стига,не пасем трева. Поне 99 милиона ще дойдат от " благотворителната" организация ЦРУ.

Те ЦРУ или други агенцийки откраднаха милиарди тия дни от банковите сметки на Венецуела със съдействието на банковите корпорации и милиардерите им. Брансън е само като " лице на кампанията", а що се е съгласил Брансън- явно има вземане даване с тея американски агенцийки за преврати в суверенни държави и заграбвания на природни ресурси.

Роджър е голям! Не само гениален музикант, автор, композитор и певец! Има връзка с отвудното и разбира посланията от там! Поклон!

е сега стана страшно...

Некой иска да намаже за авиокомпанията си ниски летищни такси, преференци и концесийки на безценица за милиарди от Гауидо, ако Гауидо дойде на власт и почне масова приватизация като у нас- милиарди за левче.

Минималната заплата била 5.5 долара. А цените какви са? Защо не се даде пример някакъв?

Ако мерим заплатата им в бензин излиза че са доста богати венецуелците. Не ги мисли тях, мисли за 2 000 000 българи търсещи препитание на запад, немили недраги и негласуващи несправедливо против кликата на гроб.

по въпроса за Брансън- всички се натискат да работят за него, понеже е построил комунизма за своите служители-обаче местата са ограничени. като във всеки комунизъм. лек ден

Брансън за разлика от нашите " бизнесмени- елит" е разбрал, че ако искаш да печелиш, трябва да плащаш на работниците си. Сега плаща за концерта, за да получи некоя летищна концесийка на безценица или суперпреференции за авиокомпанията си- примерно венецуелците да плащат за незаетите в самолетите му места, както ние плащаме стотици милиони за " квота непроизведено нищо- ток на американските Марици".

и как разбрахте защо плаща за концерта? да не би да проникнахте в мозъка му? ами ако просто не харесва пролетарски революции? ако има други разбирания за постигането на социална справедливост? ако вече е дал модел за това? хайде да не мислим елементарно,става ли?

Брансън е просто лице на кампанията " хуманост за венецуелците", която се плаща от заграбените милиардии на венецуелците от западните банкови елити и лобита преди седмица. Защо Брансън се е навил да им бъде лице- предполагам защото като бизнесмен е зависим от банковите лобита и елити. А и като милиардер в бизнеса от години предполагам знае, че с подкрепата за " концерта" ще има преференцийки за компаниите му- я петролец, я злато, я въздушен транспорт за тях и т.н.. Познатата схема за " концесии на безценица- Брансън е милиардер, а милиардера е винаги бизнесмен, после " хуманист"- иначе ще фалира, освен ако не прави кампании за " хуманност срещу бизнес облаги в бъдеще". Ако спечели Гуаидо, Брансън може би ще пусне нова книга " Инвестиции в хуманост. Концесии и субсидии за незаети места в самолетите, плащани с милиарди от благодарните бедни венецуелци" :)

първото изречение е чиста проба пропаганда. оттам нататък- само предположения.

хъм, по скоро ПР и пропаганда е Брансън да промотира " хуманитарен концерт", с неясно финансиране. Не си спомням досега Брансън да е правил от хуманитарни подбуди " концерти" в Африка, Латинска Америка, Азия- където има около 1 млрд гладуващи. И изведнъжкато по поръчка след заграбването на венецуелските авоари от западните банки, заплахите на САЩ и ЕС към законноизбрания президент на Венецуела, Брансън милиардера- бизнесмен се присетил да прави " хуманитарен концерт" и то само за Венецуела- страна богата на злато и петрол- високоценни и спекулативни стоки, но под държавна собственост. При условие, че гладуващите в Африка, Азия са много повече, а Брансън един концерт хуманитарен не съм чел да е организирал за тях последната година, да кажем като тайм лаг.

Какво толкова се оплакват венецуелците? Нашите пенсионери могат да живеят и с $3 на месец.

А де? Това е големият въпрос, който се покрива с новини, които не се отнасят до нас! С всякакви истерии,пикантерии и простотии! Кой зададе въпроса: нашите пенсионери с колко живеят на месец, та сте се загрижили за венецуелските?!

Ден преди да разруши "Стената" в София Роджър Уотърс посети гроба на британския майор Томпсън до село Литаково. Роджър Уотърс отиде на гроба на комунистическите партизани избити от фашистите в България. С това нанесе съкрушителен удар на соросоидната сган която се кефеше на справедливите му антиправителствени настроения искащи социална справедливост.

Имаш съкрушителен удар със сърп и чук в мозъка. Роджър Уотърс е справедлив, не комунист и затова може да почита жертвите на фашизма и на комунизма едновременно.

А ти можеш ли? Или само сърп и чук ти е в главата- щото Троцки донесе сърпа и чука от САЩ, а Ленин от Германия и Швейцария през 1917 г. в царска Русия. Не си спомням да са дошли от Сибир, Китай, Иран, Корея, Куба и т.н.

Именно таласъм, но ти си толкова кух соросоид, че даже когато цитираш правилно не разбираш за какво става въпрос. Нарича се функционална неграмотност. Функционалната неграмотност е ниво на уменията за четене и писане, което е недостатъчно за извършване на ежедневните дейности, изискващи четене над начално ниво. Тя се различава от неграмотността в тесен смисъл, която е свързана с пълна невъзможност за разчитане на прости изречения.

Питам се само- ако се организира концерт в чест на мадуро- роджър дали би отишъл да свири там... То прогресивност, прогресивност, ама има и мярка на почтеност.

САЩ под прикритието на изпразнената от значение дума Демокрация, нападнаха няколко държави и свалиха управляващите ги 'диктатори'. Народите от тези страни от благодарност, че са им донесли Демокрацията на тепсия избиват американските войници. Не стига това, ами от хубавото, заляха Европа с емигранти. Прави впечатление, че всички тия държави са с богати находища на петрол - явно САЩ и сие, носят демокрация само на такива места. И Венецуела е такава държава. Където идат да правят Демокрация се леят реки от кръв на невинни хора! Икономическите проблеми, във Венецуела са причинени от санкциите срещу неудобните социалисти, които стрят къщи за бедните, безплатна медицинска помощ, образование и т.н. Не им се получи номера и измислиха нов сценарии - някой твърди, че е Президент, без никой да го е избирал! И те го подкрепят - това е тяхната Демокрация - майтап! Слава Богу, все още има честни и мислещи хора на запад!

САЩ са най- големите комунисти в света- Троцки дойде от САЩ през 1917 г. за да прави революция и избие милиони руснаци, Троцки не дойде от Сибир или Китай примерно. САЩ, васалите им ЕС и Англия създават постоянно конфликти, военни агресии, преврати, налагат псевдореформи за да заграбват природни ресурси, работна ръка( емиграция му викат днес) и банкови авоари, злато на суверенни държави и гражданите им. Затова САЩ, ЕС, Англия и НПО на Сорос от 29 години след 10 ноември подкрепят само комунисти и роднините им минали през БКП, Комсомола, ОФ, ДС и т.н., канят ги на закуски в Белия Дом, в Брюксел и т.н.

Бедни ми, бедни, Родж, олицитворение си на поговорката, че ситият на гладния не вярва. Жалко, че си толкова талантлив...

Блажени са нишите духом...

ами нали като помагам на "демокрацията" във Венецуела, самолетите ми от "Върджин еърлайнс" ще могат да летят то повече дестинации в САЩ и колониите без/или с ниски летищни такси?

Подкрепям 1234! Роджър Уотърс е един свободен човек, който не се притеснява да каже на високоослошание личното си мнение! Не е мижитурка като плюещите го пребоядисани комунисто-агенти на ДС.

Към плюещите по Уотърс. Абе, задници късопаметни! Да бяхте дошли на концерта на В. Левски, когато Уотърс скандираше ОСТАВКА за ореха! Сега щяхте да си траете.

но има и една поговорка: никога не е късно да стане човек за резил. нека уотърс да каже открито какво смята за комунизма тогава пак ще си говорим

Той го каза и го казва на концертите си. Комунизма беше донесен в царска Русия от САЩ, Германия, Швейцария, Англия от Троцки и Ленин- дондуркани от банкери като Якоб Шифф и лобито около него. Комунизма не дойде от Китай, Корея, Куба, Иран и т.н. Та Уотърс си го казва право куме в очите- само, че на запад си смениха абривиетурите тези, които измислиха и прилагат комунизма на Запад. Те пратиха Троцки и Ленин да го проповядват в Русия и по света. Но на Запад никога не се казваха комунисти- а буржоа, демократи, републиканци, тори, виги, социалдемократи, християндемократи и т.н. Но по делата им ще ги познаете: " Запада е комунист, защото винаги е грабил като комунист природните ресурси на други държави, избивал е населението им и т.н."

" Запада е комунист, защото винаги е грабил като комунист природните ресурси на други държави, избивал е населението им и т.н." Ползвам изказа на " тролфермерите"- само " комундетата грабят". Но комунизма дойде от Запада, а ние се надяваме на Запада да ни ръководи. В какво- грабежи и западни ценностите за насилие, личностно обогатяване за сметка на други, диктатура украсена с " медийни финтифлюшки, филантропски НПО-та плащани всъщност от джобовете ни и т.н."? Но вече си мисля, че над 70-80 % от българите се оплакват от Запада, но ако имат възможност те да ръководят, ще се облагодетелстват лично, за сметка на другите. По какво правя изводите ли, по изборите вече 29 години, когато гласуват тези хора, включително досега и аз( мислех, че има алтруистични политици, може и да има някъде, някой който ще си залага живота за мен и другите в местната и международна политика, докато аз си мечтая за добър стандарт, всъщност разбрах, че света си е идеално оправен, ама ние с неразумните си желания се опитваме да го изкривим)- избират такива политици, които всъщност отразяват желанията на 70- 80 % от българите за лично облагодетелстване.

Роджър и подобните му смелчаги си искат революционен социализъм- е, ще го получат. Тогава всички верни на социдеите местни рокаджии ще могат да емигрират на запад. Пак.

kitty2@

Това е проклетата американска пропаганда.Не мога да си представя да не слушам Луси Фонси с деспасито и как пък да сравня с една легенда на Пинк Флойд.Единия е от Пуерто Рико другия е британец и двамата са слушани много.

Защо и САЩ да не си направят един "Ален мак"?! Спомняте ли си го този комунистически фест?! Бихме се запитали защо музиката се използва за политика? Ами просто е - човешкия мозък я попива по-добре от тъпите идеологически речи! Такива политически фестивали ставаха и "Удсток", "Евровизия".....

Кат ми увря акъла достатъчно, че да разбера значението на образованието, спрях да слушам Пинк Флойд.

За жалост така става с ниско интелигентните ДКМС-комунисти като теб - мислите си че "акъла ви е уврял ", а истината е, че във вакума на кратуните ви няма и грам от него!

"...малките умове обсъждат хората." ;)

Роджър Уотърс е велик, както в изкуството така и в живота! Флойд завинаги!

Казва истината директно, а не се спотайва като нашия дебил, дето го е страх американците да не очистят щерка му.

Нашенският дебил се страхува само и единствено за собствената си кожа.

5,5$ минимална заплата във Венецуела. Това са 550литра бензин.

И 2 хляба.

Ти отдавна си емигрирал от Венецуела, та не ги мисли венецуелците. Щом армията и народа са зад Мадуро, 4 квартала на Каракас са зад Мадуро, а само 1 квартал на Каракас е за Гуаидо( от там са всички снимки и видеа за митингите на Гуаидо) явно венецуелците знаят кое е добре за тях- все пак са 30 млн. население. Ти гледай масовите заплатки в България на ЕС че са по 2- 3 лв. на час, а емиграцията на българите от България на ЕС е по голяма от тази на венецуелците.

И това в резултат на социалистическото управление на най-богатата латиноамериканска страна!!!

На дърти години комунист, показва само колко му е изветряла кратуната... Старческа дименция... Мъдрите като одъртеят се скриват от света да се не излагат....

кащъв комунст те гони бе?Човека който искаше да "разбие стената" с годините вижда истината около себе си .Атя е че целият запад който уж разби стената е една олигархо мафиотска клептокрацияа с 1% мафитски "елити" и 99 % роби на кредити на сметки на карти на застраховки на телефони на корютри на работодатели на една мизерия и на фалшиви хартийки и на бездуховност.

корютри как се превежда? Ти против ли си или си за? Какво ти е партийното поръчение днес?

Какво искаш от някой си, който схваща света само като битка между комунисти и капиталисти! Трябват му още няколко живота,за да схване,че двете понятия са измислени от едни и същи хора,с една и съща цел-да ограбват парите и труда на хората! И мразят всички,които им го казват!

Смешно ми стана, като си спомних как написа на стената "оставка" и тогава рускоближещите червей се скъсаха да го плюят, че иска да сваля законно избрания покровител на задните входове орешарски, а сега същите тия червей лижат там дето за плюли. После пак говорете, как комунизма не бил болест!

Браво, Уолтърс ! Пинк флойд са ми любимия състав, Роджър Уолтърс ми е любимия изпълнител, а сега ми се вдигна още повече в очите ! Респект, Уолтърс ! На Запада все още са останали, макар и малко истински Хора !

дори и като любим изпълнител не можеш да изпишеш правилно името му. толкова си фалшив...

Така се пише на руски!

Мадуро е избран с 68 процента гласове. Къде е липсата на "демократична легитимност" като президент? Тъкмо Таяни, Туск и Юнкер не са легитимни, защото никой не ги е демократично избирал за ръководители на ЕС. Те бяха назначени от техни партийни другари. Те нямат мандат да представляват гражданите на Европа. Откъде накъде някакви си нелегитимни чиновници-бюрократи ще налагат правилата на брюк.селската хунта, на демократично избрани президенти?

точно вие да говорите за "партийни другари"? Gimme a break...'pls

Ами виж как Таяни, Юнкер, Тръмп тупкат по костюмите, здрависват, прегръщат канят на закуска и срещи бивши комунисти като Борисов и Цветанов- нищо лошо за тях, ама и двамата са били от БКП преди 10 ноември. И интересното е, че Путин не се е срещал с бивши комунисти примерно като Цветанов, Борисов, нито ги е канил на закуска, колкото Юнкер или американските президенти. Та кой всъщност подкрепя бившите комунисти и олигарси в България на ЕС- май ЕС и САЩ.

Те са бивши, а вие- настоящи- открийте разликите. но ви харесва и капитализма де. само да е ваш, не на другите.

Бивши " ченгета", наркомани и комунисти няма- питай дедко си Сорос, дето през фондциите и НПО-тата прекарва, изпира и дава индулгенции за " демократи" на децата и роднините на старите комунисти и фамилиите им. Само комунистите от Запада и Изтока( Ленин, Троцки дойдоха от Запада- Европа и САЩ през 1917 г. да вдигат революция, не дойдоха от Сибир, ако си чел) подкрепят военни агресии, преврати с терористи с цел заграбване на природни ресурси, ограбване на банкови авоари на суверенни държави без значение дали са си сменили абривиетурите си на " демократи, републиканци, тори, виги, социалдемократи, християн демократии атлантическинещо си и т.н."

вижте си родата.- от ябълка круша не може да се роди. нито от трънката- смокиня. /по Христос/

68% от 20% гласуващи е 14%

А В МИЛИОНИ ИСКАШ ЛИ СТАТИСТИКА? КАК ТИ СЕ СТРУВАТ БЛИЗО 6 000 000 ДУШИ ГЛАСУВАЛИ ЗА МАДУРО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ, СРЕЩУ 90 000 ГЛАСУВАЛИ ЗА ГУЙ-НОТО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ?!

Лесно е от позицията на милионер да плямпаш простотии. Нека да поживее с 3-4 долара на месец, да разбере какво е фалшива картина.

И кой живее с 3- 4 долара на месец? Ааа да щото " западните офшорни медии, собственост на западни корпорации дето искат да докопат венецуелския петролец" по цял ден опъват тая щамповка за 3- 4 долара на месец. Ми тогава нямаше армията и народа да са зад Мадуро, щото зад Гуаидо е само 1 квартал на Каракас- олигарси, спекуланти и т.н. от преди Чавес, а цяла Венецуела и останалите 4 квартала на Каракас са плътно зад Мадуро- някъде около 28- 29 млн. венецуелци от 30 млн. население.

Едно време западните социалисти са ръкопляскали на канала, построен от руските интелектуалци от първия трудов концлагер на Сталин- Соловецки. на чужд гръб и 100 тояги са малко.

Тези, които признават самозванеца Гуайдо искат гражданска война във Венецуела! Както беше в Ирак, в Сирия, в Афганистан, в Либия и т.н. Гражданската война означава и милиони бежанци. Както беше в Ирак, в Сирия, в Афганистан, в Либия и т.н. Кой ще поеме тези 3-4 милиона бежанци? Щатите ли, или баба Ангела, или ще ни ги пробутат на нас, като най-верни васали?

Това е интересно. Интересно е как покрай " всички загриженостти на Запада- ЕС, САЩ, Англия и васалите им" за Ирак, Афганистан, Либия, Сърбия( пратиха им бомби с обеднен уран), Сирия, Украйна, Панама, Гранада, Виетнам, Корея, Куба- свободния свят вижда " как легендите за милионерите пробили си път сами в живота" се пропукват. При всяка " хуманитарана криза създадена от Запада- от санкции, военна агресия и т.н., с цел преврат или сваляне на законнои збран лидер в суверенна държава", се появяват като по поръчка на " създаващите тези хуманитарни кризи" разни " милионери- милиардери и НПО-та", които започват да изявяват " филантропия"- ронещи сълзи за " хуманитарните кризи създадени от Запада", организиращи " бизнес- фестове за хуманост и показност" отразявани от " западните медии регистрирани в офшорни зони или собственост на частни корпорации". Благодаря на Роджър Уатърс, че с противостоянието си показва " лицемерието и фалшивите легенди за милиардерите, съчувстващи на някого си".( излиза, че много преди да се раздават " куфарчета с пари" на определени хора след 10 ноември, тая практика е отработена отдавна на Запад- и когато кукловодите им подсвирнат " милиардерите- филантропи правят необходимото за пропагандата на ценностите на Запада- а всъщност западните ценности са военна агресия, рестрикции срещу суверенни държави, заграбване на концесии на безценица и т.н."

Всички червени правителства по света са дошли с преврати, та да се говори за законно избрани е малко пресилено. Е има и изключения - Чили и Венецуела, но там пак с чужда пита се прави помен. Гепят от богатите уж за народа и после те стават милиардери, налагат диктатури, съсипват държавите и съответно веднага си имат нарочен враг в лицето на САЩ. А и Роджър Уотърс е "милионер филантроп", което пак показва простотията на путлерастията

АЙДЕ ПАК! ДА НИ СВЕТНЕШ КОЙ ОТ ТЕЗИ СОЦИАЛИСТИ Е ИЗБЯГАЛ НА ЗАПАД С КИНТИТЕ,КОИТО Е ПРИБРАЛ СПОРЕД ТЕБ? ВСИЧКИ ТЕ СТОЯХА И СЕ БИХА ДО КРАЙ! И СТОЯТ И СЕ БИЯТ! МАДУРО НЕ СИ ПОДВИ ОПАШКАТА И НЕ ПРЕДАДЕ СТРАНАТА СИ,НАЛИ? ВЪПРЕКИ ПОДАДЕНАТА МУ ОПЦИЯ ДА СИ ОТИДЕ И ДА СИ ЖИВЕЕ СПОКОЙНО! ТАКА,ЧЕ ТВОЙТА ТЕОРИЯ Е ФАЛШИВА!

Не са го поканили на концерта и се чувства обиден.

Хахаха, Роджър Уотърс на концерт събира десетки хиляди, без да се рекламира като " хуманитарен спасител на кризи създадени от Запада". Ти бъркаш Уотърс с Гага, Боно и т.н.- дето като им подсвирнат мениджърите и хоп цъфват на " някой концерта за хуманност измислена от западните кукловоди", щото знаят за " лова на вещици и прочистването на инакомислещите от Маккарти в САЩ през 50-те и 60- те години".