Коментари - Родителите на починалото в разградска болница бебе се съмняват за лекарска грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си доктор трябва да ти е призвание а не само професия. Какво значи завършил с 3-ка доктор. Как изобщо човек който вижда че не рабира тази наука се решава да лекува деца. Каква съвест трябва да имаш за да определиш някаква диагноза като знаеш че си гола вода в тази област. Дори любител шофьорите не ги пускат сами да шофират. Как една човешка трагедия се превръща в статистика след няколко години практикуване. Какво кара един некомпетентен доктор да продължава да се опражнява върху хора. Лакумия за пари, чувството за безнаказанност, ако не дам диагноза ще я даде някой друг.

В Разградската болница нищо и отдавна не е наред. Мога да дам примери, но ме боли и няма да има резултат. Защо болницата в областния град се превърна в лечебница на ниво от преди 50-60 години при наличие на апаратура? Защо специалистите там съветват да се потърси медицинска помощ в Търговищка болница!!? Скапано ръководство или непукизъм от страна на мед. персонал? Недостиг на специалисти или некадърен мениджмънт? Може би всичко заедно и нагласата... и това ще мине?! Жалко!

Я, стига сте се оплаквали. Какъв отбор имате само - пара се лее за вносни футболисти. Няма да купувате специалисти, я, притрябвали ви.

Съболезнования! Съвет към родителите- обърнете се към институции извън Разград, там ще потулят всичко Търсете възмездие

Да почива в мир душичката малка, а на семейството съболезнования и много сила им желая. Няма по-голяма мъка!!!

раждат калпави деца, а все друг им е виновен

Аззз

ти какъв си дебил. ... да те хване човек и да те утрепе от бой.. горките родители.. раждат дете.. а тия го затриват.. нещастна държава..

Това най-вече важи за теб!