17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО НЕ ВИ СЕ ЗАНИМАВА С ДЕЦА, ДА БЯХТЕ СЛОЖИЛИ ПРЕЗЕРВАТИВ

Ох време е някой с ковид да се разходи и да повика заедно с тия мслоумни родители и с ктякащите ресторантьори. Ама хубаво да човика в лицето на всеки от тия малоумници, а после да остави природата и естествения подбор да си свършат работата!

Супер цензура - Дир.бг!!!! Дори гласуването на коментарите е ограничено откъм + и -, според сайта, което смята за приемливо, помиярииии Дир.бг!!

Докато не затворят училищата за месец, няма да има подобрение… няма какво да се лъжем, те са проблемът-развъдници на вируси!

Аз си мислех, че страхливите антиваксъри ги развъждат.

Пълно лицемерие. Трябва тези родители да си сменят девиза на: “Да запазим училището като място, където да ни гледат децата безплатно, защото ние не можем.” Децата трябва да са в достанционно обучение навсякъде и по всяко време, където/когато не е “зелена” епидемиологичната обстановка. Т.е. трябваше така да започне учебната година. И сега може би щяхме да сме приключили с четвъртата вълна вече и децата да могат да се върнат в училище. Но управляващите нямаха топки да вземат това решение на време и заради тях починаха много хора.

Егати,наглият трол си

А ти си дън.ото

Стига с тези отживелици, че в училищата се развива ускорено заболеваемостта и трябва да се затворят. Ковид не е грип.На другите обществени места няма ли хора? Те не се ли разболяват? Да не би да искате да плащате заплати на тези родители, които ще затворят заедно с децата? Или може би искате малко онлайн обучение, че да си починете от работа?!

В белите страни децата си ходят на училище, ама там родителите се ваксинираха.

Това което правят е терор, от никого неизбрани тюфлеци се гаврят с народа. Такива неща има само в Северна Корея, но явно Запада е бил по-тоталитарен. Поне там децата спортуват, боравят с оръжие,...

Ти не си у ред!

Твърдо не подкрепям детето ми да ходи в развъдник на вируси! От началото на годината вече два пъти го хващат разни разнообразни вируси и хоп после на нас!

Бро, и ние сме така. От другата седмица го оставям дистанционно поне за две седмици! Що антибиотик изпихме…

Молообразованите и ментално увредините ли визирате ?! Още през август , родителите от класа на детето ми ,взехме информирано решение , подадохме молба и децата ни не са стъпвали в училище, а учат дистанционно, преди дни разбрах, че още паралелки също учат дистанционно от септември.

Опита от миналата учебна година показва, че покрай дистанционното обучение повече от 20% от децата едва добутват до края на годината. А ментално се увреждат на 100%. Дръжте си ги у вас. После работа в английските кланници има достатъчно.

През август децата не бяха ли ваканция? Просто питам за един приятел

Толкова и учи. Всички и децата ваксинирани.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=w2j9r8A0zNs&feature=share

никой не пита какво искат децата ? )

РОДИТЕЛИ: "ДА ЗАПАЗИМ УЧИЛИЩЕТО като средище за децата". Сравнете с искането на "УЧИТЕЛИ за БЕЗОПАСНО ОБРАЗОВАНИЕ"! ... БРАВО на РОДИТЕЛИТЕ!

"на ти го"

СЗО препоръчва присъствено обучение и редовно тестване на децата! Само така заразата ще е под контрол от което дори най-простия Ганьо ще спечели - стига да има кой да му го наложи....

сертификат нали ще важи и за пуберите между 16 и 18г. ?

Мангъров като си сложи ваксина ще сложа и аз! И как всички уж ваксинирани сега пак са карантинирани аааа?

Проблемът е че всеки тарикат не желае детето му да отделя слюнка за тестване - от страх да не му го върнат вкъщи за една седмица... Поради което тези които не желаят да се тестват получават правото да заразяват останалите наволя!

Подкрепям! Децата на училище! Учшителите, ако ги беше страх да се бяха ваксинирали!

Родителите да дойдат да преподават, училищата са отворени, никой не им пречи.

Залагам на Герджиков да ни извади от тази абсурдна ситуация...

изборите ще затягат мерките

Пасивна съпротива ме.у е майката, ще клекнат...

това може и да е добре! но после ще скандират пред здравното, че дечицата им са умрели!

Не става, байно! Сега ще търпиш Муньо и Кацата, мдаа. Нали гласувАхте за тях, сега сърбайте. Цяло лято парцуца и кренвирши, да сте се сетили да се ваксинирате. Сега маски и препаски до дупка.

80% Това е положението!

Дебили, нали?

81% дебили в България!3 пъти повече от Гърция!Браво!

Радев е мишок, защо сега не покаже юмрука и не изгони Кацаров? Уж бил против задължителното ваксиниране, ама клекна. На първия тур - за Костадин, на втория - за Герджиков. Само не за Радев!

а пък аз на двата за Герджиков.

Не знам какво целиш, като използваш чужди профили, и копираш вече написани коментари. Ти си знаеш :)

Ако се бяхте ваксинирали не мрехте по улиците, никой нямаше да ви закача децата.

Същите селяни скандират за места в детските градини в София. Няма спасение от вас.

И пак същите комплексирани селяни слагат минуси, не им харесва, знам...

или просто българи

Да, защото сте си изпратили децата си не да се учат, а да ви ги отглеждат в училищата, нагли селяндури, нито ви интересуват дали са болни или здрави, нито децата ви, нито учителите, за вас е важно да ги пратите на детска градина в училището

tonk11

Малоумнико, защо съдиш за всички по себе си? Не всички са идиоти като теб!

И какво направиха родителите за да осигурят присъственото обучение?

Ма те тия и деца не треаше да имат, ма на...

tonk11

А какво според теб трябваше да направят родителите? Я да ни светнеш?

Да се ваксинират и да дадът пример.

Какви са тея прости родители? Залагам на герладжийски подлоги.

Валерко ма ти тъпанарче бе душко

браво на дяцата ...само така ...ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД , ТРЯБВА ДА СМЕ СТРОНГ ЗАЕДНО - БЕТОН :)