Родители, изгубили 7-годишната си дъщеричка, дариха 130 000 лв. за детска линейка

Калина Димова изгуби битката с рака преди 2 месеца, а татко й Боян и майка й Вили решиха да помогнат на други деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже колко мъка има по този свят Боже! Кому е Нужна толкова тъга.

Плача заедно с родителине , но няма как да не се възмутя и потреса от всеобхватната българска злоба и простащита обхванала ,това ,което се нарича български народ

За съжаление проблемът със спешната помощ за деца е липсата на екипи. В момента педиатрията е девета дупка на кавала. Знам, че хората мислят, че лекарите са им длъжни и трябва да налични винаги когато има нужда, но реалността е малко по-различна. Оказва се, че те са хора и се сблъскват с най-разнообразни житейски проблеми от финансов характер и както всички нас правят избори, които са компромис между професията и личния живот.

Дезертират в Чужбина!

Направо е трагично. Как може да има хора да коментират под тази статия разни други глупости. Като не знаете какво да кажете замълчете и просто напусне те! Явно не знате какво е мъка! Нещастници!

робин худ крадял лири от богатите и го раздавал на бедните! после го взимал от бедните, за да ги защитава от богатите , и си ги слагал в джоба!

ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!!!

а в това време другаря копейкин се бори с мафията,като строи къщо по морето... дпс, си гали оная свиня пеевски...боко вече заключва чекмеджето... слави си подпира с новите пачки дюшека, че го боли врата...нинова си праща "опорките" в сащ, че синчето да е добре.... мисълта ми е, че всички имат пари като вестници, ама една стотинка няма да отделят за подобна кауза, мамка им дее'ба!

Бог да прости детето. Тъгувам заедно с родителите. И все пак,те не са дарили,а са върнали част от парите.

Май си като чукчите ?! Пишеш , а не четеш ?! " Част от тях са насочени към други дарителски кампании, друга част за подпомагане закупуването на детска линейка за Варна", написаха съпрузите."

18:04 | 25 април 2022 ... Ето какво написа Кирил Петков във Фейсбук: "... .Призовавам всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари като мен една заплата. Думите са лесни, делата са трудни, време е Фейсбук постовете да се превърнат в средства за Украйна. .." Чужденците събират и даряват пари за оръжия а ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ДА НАПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА ПО-ДОРБО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ! Искренно съжалявам за загубата на това семейство от Варна ! И само мога да им кажа БЛАГОДАРЯ и БРАВО за постъпката им ! Дано в България са останали повече такива хора от колкото "чуцденци" !

Хора с големи сърца. Поклон.

Добре бе, що за хора сте да намесват политиката в един добър жест (макар и продиктуван от трагична причина)! ?!?! Нито украинците, нито руснаците, нито американците или пък китайците, а политиците от последните 40г са виновни за липсата на адекватно детско здравеопазване (и не, не е само ПП, проблемът го имаше с Бойчето, и с ДПС и с БСП) ... Тези политици, които избрахте!!! Застанете се и се почете - за избора си и за неадекватни те си коментари! А дано родителите го преодолеят и да имат други деца!!!

Най-сърдечни съболезнования! Поклон пред такива хора!

Поклон!

Да има с какво да разкарват дечица от болница в болница. Да ги връщат още от портала. Като видят че линейката кара дете.

Поклон на тези хора! ПРОСТО ПУТКИ (ПП) пордължават да дават пари на укропитешката измет, а българчета умират, защото държава, управлявана от осралите се лайноядци нехае за народа. Мислете като гласувате и да изметем тази фашистка сган!

Си ли говориш

Добрата новина - пари за децата няма, но за война с Русия Има !!! Идиоти !!!

Бог да прости малкото ангелче! Дано родителите му имат друго детенце, защото са достойни хора, пред които коленича с уважение и съболезнование!

"специализирания медицински автомобил, който ще помогне на хиляди бебета и малки деца в региона" За хиляди бебета и малки деца правителството пари няма. Виж за американски самолети и военна техника пари все се намират.

Отдавна децата не са приоритет, за съжаление. Детска болница няма, детски линейки са кът, ако въобще ги има на територията, за скъпо лечение се събират дарения. А сега има други хора, за които отиват бая пари, а българските деца ще чакат.

И за сирийски, афганистанци, украинци.. а вие събирайте капачки

Ако ги бяхме дали за руска, тогава всичко щеше да е наред....къде ви намират такива надупени предатели...Дъртата пача да удрая ключа на пАсолството и да ви прибира всички във Фашистия...

Браво на родителите, поклон! Нека бъдат силни и не се предават.

А защо те пренасочват пари от дарители по свое усмотрение?? Що не дарят цялата сума за линейката примерно? Така е представено сякаш оперират със собствени средства, а де факто не е така

Парите са дарени за тяхно дете, така че те вече са техни и могат да се разпореждат по свое усмотрение. Аз така виждам нещата. Освен това - дарили са за детско здраве, не са ги пропиляли, а вие търсите под вола теле.

Изключително неморално би било да изядат и изпият дарени за здравето на детето им пари. Аз пък така виждам нещата. Би следвало да ги дарят, ако имат капка морал и те да го направили. Не е героизъм или постижение, а само наличие на морал.

Що, бе, дебил, ти искаш за укропитеците ли да отидат тези пари, мамка ти циганска!

Чети, част со за линейки , а другата за други нуждаещи се

И като я окрадат или още на старта развалят оборудване и апаратура от некадърност и пак отначало....

Милите, преживели са най--тежкото. Да погребеш детето си. И са намерили сили да дарят. Парите нямат значение когато ти се случи това. п.с. ПростоКиро, пазариш ли още депутати? Засрами се!!!. И не само ти. Ами всички политици!!!!

Мога да кажа само браво! Но онези алчни търтей отгоре не го заслужават.

Ми парите не са тяхни все пак. Не би трябвало да ги изядат, а?

Къде отгоре, за тези които говориш, народните ни оплитици, те са на по - ниско ниво от твоето дори са и леко "у лево". Само в главата на народа са отгоре.