Коментари - Роди се шестхилядното бебе на болница "Вита‘" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Есествено ,че е ма@нгал/

Знаете ли, каква е цената за раждане и престой във Вита? Не знам циганини дали ще може да си гопозволи?

lu4ka

Гледам, Тихомирчо много се е отпуснал с тоя подарък - саксия Коледна звезда.

lu4ka

Знаем и това е проблемът. Циганите могат, а българите - не.

5990 циганета, 9 турчета и едно българче от случайно останали в България родители.

Ако ти си раждала в болница, можеш само от свое име да говориш! Защо лъжеш???? Българките раждат в тази частна билница често, защото условията в нея са добри. Не са кой знае колко много циганките, за да си позволят раждане със заплащане там! Хайде да престане българинът да се оплаква и да гледа само черното, ами да вземе да роди по три деца. Да не би нашите прабаби и дядовци са живели по-добре от днес, пък са имали по 5-6-7-10 деца!!!??? Само егоизмът и криворазбраното виждане за света ви пречат!!!

Какво друго да е ,освен сийгън!

Няма за повичи бе батееее!

И всяко раждане ти е по 2000лв значи всъщност ни съобщават че болница Вита вече е спечелила 12 милиона за реално няма нищо... Е, после съжалявайте ги лекарите.

Доктор Василева е уникален доктор! И изражда и в първа АГ, която е държавна( и аз там раждах и съм мнооого доволна) !Живи и здрави да са всички!

За какво българинът да роди три деца - да има кой да слугува на западноевропейците? И по 10 да родим, и те ще избягат. Докато нямаме хора да искат тази държава да се оправи и да милеят за нея, все ще обезлюдяване и ще стоят само тези, които никой не иска на Запад