Роберта Мецола стана третата жена, която оглавява ЕП

Малтийката обеща да не жали сили в защита на интересите на гражданите, както и да се постарае да укрепи вярата в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

травеститът. На Мецола и се вижда хуя под полата!

лош ден за руската помийна яма в България

Вкарвайте подобни в управлението и чакайте доверие !

Поредния знак за упадъка на ЕС и загубата на управление на най-висше ниво. Само като си помисли човек в какво плачевно състояние остави германската армия о бозе шефката на ЕК и цялата последваща картина а събитията е ясна.

Тази ако се е бустеризирала, да не очаква дълъг мандат...

"Мецола подчерта, че Европа има шанс да стане първият континент без въглерод..." Как без въглерод?!!!! Че той е част от живота на тази планета. И за уточнение, въглеродният диоксид участва във фотосинтезата на растенията. Тази е поредният изпълнител на някои с недобри намерения.

чети, руски глупак, стига си дрънкал https://www.lenntech.com/periodic/elements/c.htm#:~:text=Chronic%20inhalation%20exposure%20to%20carbon,been%20reported%20from%20skin%20exposure.

Стрина Урсула е най-слабият лидер на ЕС, тази е нейно подобие. Да седят в кухнята

Боклук

Поредният брюкселски бездарен чиновник ...

Тая едра мома, нема вид на много умна... Но това е нормално, като се знае каква пяна от явни дебили изплува отгоре по Европата в последните 15 години...

малтийска болонка

След три мастики ...и циганките ми изглеждат ...Манекенки!!;)

Нямам нищо против жената, защото не я познавам, нито какви идеи защитава, но снощи по френската телевизия в тази връзка говориха за Малта. Една от малкото страни в Европа, в която абортите са криминализирани. Това не е, за да отварям темата за и против абортите. Това е да кажа, че идва от страна, в която в 21 век една изнасилена жена трябва да износи дете или жена, която няма избор дали да роди или не дете с малформации. Страна в която, разбира се, че жените правят аборти, но не по нормален и легален начин, за което ги заплашва затвор до 3 години! Струва ми се лицемерно всичко това...

Предполагам, че забраната на абортите е във връзка с църквата, която ги отрича. В Малта хората са силно религиозни. Не бива да замесваш избора на председателя на ЕП с този деликатен въпрос. Това беше възможно най-добрата кандидатура. Ами ако беше зелената шведка?

Не замествам никого в нищо. Изказах мнение. Изложих факти. Нямам приятелки в Малта, но имам в Полша. Когато си от засегната страна, т.е. в положението на една жена, която няма право на избор, уверявам те нещата изглеждат по съвсем друг начин. Темата е деликатна, но не е табу. Говорим за 21 век, човече!

Тази я знаем какви изцепки прави за Бойко, или сте забравили? Не знам защо все си намират такива които безропотно ще им вършат мръсната работа. Оставете това с абортите, педераслъка в Малта е на почит, и официално ще си смъркат наркотици. Какви набожници! И между другото, починалите 3-ма днес, напълно ваксинирани, ги оправдават че нямали бустер.

кобила плюеше протестите срещу тиквата и ни нарече платени от престъпник! Дори да е имало и платени, а то ги има на всеки протест, имаше и нормални притестиращи като нас, които безплатно мразим тиквуня! Обаче като падна банкянския толуп, рязко смени позицията си оказа че протестите са демократични!

Очевидно избират удобна безмозъчна твар, която да поддаква на силните на деня! Срам за еврогейския парламент!

Ей сега ще земе и тази да вие ваксини анред като под команда !!! Ай честита демокрациям как да пунсат поляк.... след папа Йоан Павел Втори нокой западен сатанист не иска разумна полтика и добри хора

На тъпо изражение го докарва, ще пасне перфектно. Тая е същата, дето внасяше поправки в резолюцията за протестите в България, че са платени от укриващ се в чужбина бизнесмен. Въобще ЕНП много си тачат мутрите в България, защото са послушковци и гласуват както им кажат.

си смени мнението и каза, че протестите всъщност били "демократични". Типично евро-лицемерие,в най-чиста форма!

Ваксинирайте я като хората, да не я изтървем и нея кат Сасоли.

Като хората, няма да стане, то няма нищо женско в нея. Ще трябва с Файзер.

Тази да не е боксьорка, има характерните поражения?