17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Spored pravilnika gospojo v naseleno myasto klaksona e zabrenen.Za svedenie.

Жена да преследва и заплашва... Двамата са за ареста.

Долявям нотки на дискриминация!!!! Защо да не преследва като е жена? Нали вече няма “нежен пол”? Евроатлантическите ценности повеляват, че няма разделение мъж/жена!

Подкрепата за тая идиотка тука. Може да не се харесва много на женските ама веке се качих те по главите на мъжките примати... Два бързи в наглата феминистка физиономия

"Градски" страсти!

Абе и двамата са за е.... Тая не е много засечена ама е решила бибитка, а пък идиота решил да покаже мускули.

Надежда брат :Д Всеки яде дървото там ... Много агресивен народ просто - яко откачени навсякъде ... Трябва да се мирнат хората вече - позамогнаха се, не е като да са на умирачка от глад - нищо не заслужава такива дивашки емоции... Има цивилизовани начини на общуване ...

Тежки нокаути.

Според мен трябва разяснителна кампания от компетентните органи за гражданите как да се действа адекватно в такава ситуация.

“Агресивен мъж на джип блъска колата на пострадалата с теглич и я наплюва” Е на никой ли не му направи впечатление, че според подзаглвието агресивният мъж е женен за джипа си? Явно е защитавал честта на семейството! Извън кръга на шегата: очевидно тоя е примитив без способност да контролира импулсите си. Надявам се сега приключението чу с полицията и съда да го облагороди и култивира поне малко.

кой накого е отнел предимството не мога да коментирам, но тъпата овца с гордост разказва че го е преследвала , което за мен е най-тъпата постъпка в случая, заслужила си е ритника

Срещнали се на полянка прабълфарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури - нароили чукундури! Хем е...иви, хем крадливи, но най вече - завистливи! Към стихчето на Радой Ралин бих добавил - с дребни душици! Явно все някой чукундур е останал по нашите земи след 1300 години тест на времето. И като се срещнат - ей го резултата!

в америка няма такива неща тук деиректно се стрелят

Съд за изверга и глоба от 5000 лева.

Не така грубо. Кучко

Браво на двамата мъже, които са го задържали!

В Гърция ако те хванат с теглич без да е закачено нещо на него те чака яка глоба! У нас не знам как е закона, но има доста народ с тегличи, които съсипват броните на другите!

Не знам правят ли се още психо тестове при шофьорските курсове, но тоя явно е за освидетелстване, затвора и отнемане на книжката! Такива нагли психари са супер опасни за обществото и трябва да се установяват в специализирани заведения - затвор, лудница, психиятрия.

ЕЛА ДА РИТНЕШ ЖЕНА В АНГЛИЯ ..

Е, в Англия сме. И какво ще стане като ритнеш жена? Айде почети малко вестници преди да се филмираш толкова, глупак. Като че ли нещо стана например с хората дето храчеха в лицето на полицаи и им викаха, че ще хванат коронавирус. Или нещо стана с арабина с джип БМВ в Брайтън дето прегази нарочно някакъв пред стотици свидетели миналото лято само защото се скарали за нещо дребно. Ти верно нещо много си заблуден. Англия отдавна не е това, което си мислиш, че е била.

И каква е разликата дали ще ритна мъж или жена? Нали вече “нежен пол”, равноправие има, всяко разделение мъж/жена е дискриминация.

вАнглия се ръчкаме с ножове по улиците ама не го казвай в Бг

Къде е адреса. Айде фак оф. Измислени комплекса ри от англияяяя

За плюещите:пожелание за теглич в предницата ви и дано сте късметлии.

Затова казват жена, а не дама. Тя не е дама, особено, отчитайки настървението и. Обаче тоя не само не е кавалер, но и мъж не е. Жената е простимо да е настървена, дори злобна в неравноценен конфликт с мъж. Ама мъж да е злобен ... не е мъжко. Да рита и плюе жена. Оставаше да я скубе, драска и хапе ... Абе не е мъж, ... жена е и той.

изтървал си е нервите да, а и явно не знае как се бие шамар, сигурно му е за пръв път. човек трябва да тренира "дисциплиниране" от малък, иначе като мусе наложи в "бойни условия" става смешен като тоя

Виновна или не, не можеш да риташ жена. Тоя Боклук от джипа трябва да си плати. Сигурно 90те е мечтал да бъде мутра, а сега бие жени. Като адвокат, ще следя случая.

От цялата тази сълзите история, по-скоро истерия, излиза, че са се срещнали мутра и мутреса, и са търсили общ език... А какво да кажем за десетките други участници в движението по улици и тротоари, които са били още по-сериозно заплашени от автородеото на тези двамцата!!!

Малко ти е кучко нагла. Не стига че 99%сте некадърни като водачи ами и свиркате за всяко нещо. Мама ви курвенска на мен колко пъти ми е идвало да направя същото на наглите парясници а и псувате от колата отворят се а после олелее ама той ме еба. .

Ти и ги ебеш ли уе Рамбо? Много си лош.

"Обяснението" звучи ужасно фалшиво ! Така не стават нещата на пътя. Винаги имат вина и двамата водачи.

Чак се разчувствах.. колко малко бой е изяла! Очевидно е трябвало още. Белким й дойде акъла в главата. Той и господина е бил с много къс фитил, ама в случая двамата са се намерили.

Тоя е простак, но и тая не е наред - да го преследва и свирка. Явно не за пръв път си го търси и си го е намерила, че и е на плюс. медийна звезда. А тоя простак си е намерил майстора. Има такива селяни, дето излизат с бухалка, защото си пред джипа им на светофара.

В Германия ако някой те блъсне и избяга е престъпление преследвано от закона. За такова нападение ще му лепнат няколко хиляди евро глоба, обещетение и ще го пратят на психиатър. Случва се и често да караш след някой или за да му запомниш номера или за да говориш с него и да му кажеш да не се прави на нещо.

_stankow

А в България как е - дават му медал на избягалия от произшествието ? КЪде ще мерим ние с дойчланда ... :D

Нали трябва като тебе - като някой те наплюе да го оближеш и все едно нищо не е било. Аре спри се - робство няма от 140 години - къде си ти изобщо?

Плюването, както и спирането му е станало след като тя е седнала на клаксона. Не му одобрявам реакцията, но това е реакция. Ако бях аз на нейно място, тоя щеше да съжали още тогава, на място. Защото аз, ако му свирках, значи съм готов за развитие да го освиркам по тъпата кратуна ...

Незнам за какво отнемане на предимство се говори тука. Колата беше изцяло завила а другата в този момент беше на поне 5 метра отзад в този момент. Тази женица малко се е пооляла и явно номерата и досега са минавали, ама тоя път е попаднала на примат.

CynepMEH

На колко метра трябва да е, за да се счита отнемане на предимство..

Нещо всички станаха големи разбирачи по предимствата си. Голяма работа, че и отнел предимство, стига да не е било със създаване на опасна ситуация. Хора сме, всеки прави грешки. Друг е въпроса, че правилата тр. да се спазват. Иначе се създава атмосфера на безредие и става опасно. Ако не спазваш често, когато "няма опасност", става ти навик и започваш да приемаш нарушаването на закона като свое право. И тогава това "няма опасност" му падат кавичките ...

Ако се наложи да натиснеш спирачките, вече е отнемане на предимство. В града се спазват 15м минимална дистанция.

Абе всички сме хора, каква е тая агресия. При ненастъпило птп да слизаш да псуваш, да се биеш - това не са нормални неща. Първосигнални като животни. А обикновено спират на средата на улицата и всички трябва да ги чакат да си ги премерят, те царете на пътя. Е не се живее в такава идиотщина вече.

Като цяло, девойчето е прекалило с преследването. Иначе оня коч е просто жалък. Да се нахвърлиш така на жена...Явно на такива налита, интересно ако беше друг мъж дали щеше да се орави на Джеки Чан, хахаха! Селяндур...

Тоя простак и мъж няма да го спре. Не ми прилича на селскостопански труженик, ама е със селяндурски джип. Явно това му е манията. Може и оръжие да си носи, че мупасва на визията. В случая е видял жена и се е ограничил до шут през джама. Ако беше мъж ... можеше да е с бухалка или нож или пистолет. И жена му е такъв боклук. Но тоя се е срещнал с пасивна агресия и е станал жертва. В случая той е жертва, защото е тъп и си е намерил майстора, но и девойката не е лесна - не е ясно защо е търсела ескалация.

Ами много ясно пише защо - треснал я е УМИШЛЕНО с теглича и после се е опитал да избяга. Явно това не му е за първи път. Тоя си е за психиатрията! Видял я е, че е сама жена и е решил да се прави на мъж.

Типично поведение на селски пръчки от Резервата Тиквенистан. Невероятни селяндури живеят в Резервата. Ако случайно сте от нормалните, който още се мотаят и не сте напуснали. Бягайте през глава. Където и да отидете в посока Запад, ще сте по-добре. Резервата е територия без бъдеще.

На този от джипа да му се отнеме колата, книжката доживот, да плати 10 000 лв обезщетение на жената и да прекара 2 години в психиатрията, за да си лекува агресията.

Тая овца преди някплко дни беше спряла на стедата на улицата да си пазарувала още малко не ме наби че о се скарах. Малко о е боя на тая лигла

Доста приятна новина, няма наранени, няма материални щети, но има интересна тема за размисъл, която ни приближава към западните демокрации. Имаме ли право да преследваме "нарушители" по улиците? Още по-интересно е какво очакваме да се случи ако ги настигнем, в случая момичето е очаквало да въдвори правда, да си излее яда или да накаже по някакъв начин "виновника". Каква щеше да е обаче реакцията ни ако ролите бяха разменени и жената беше в ролята на преследвания? Като цяло в страната ни водачките на автомобили са сравнително ново явление, което копира поведение, което бе обичайно за шофьорите. Тогава обаче не е имало камери и телефони и мъжете са се разбирали, кой е прав и кой е крив, чисто физически. Сега жените набират инерция и защитават правата си, което е достойно за уважение. Нужно е обаче в подобни ситуации да се подхожда изключително обективно, защото автомобила не е детска играчка и фрустрирани хора или деца, могат да бъдат изключително опасни за околните. Лично мое мнение е, че законите трябва да наказват сурово избягалите от нарушение. Ако някой не е видял добре номера и модела, би могъл, в рамките на разумното, да го догони, за да го запише, но нищо повече. Всичко след това би трябвало да е работа на полицията. Ако решите обаче да се саморазправяте, дръжте се като мъже, иначе ще се напълни все повече с хора които говорят нецензурно, показват неприлични жестове или се плюят по улиците, което лично на мен ми е изключително неприятно.

Любопитно ми е дали ще се следи този случай така внимателно както случаят с Митко. А този примат дано попадне на неправилния човек.

Мръсни боклуци! Дано го осъдят тоя идиот, ама силно се съмнявам.

Аз не виждам нищо женско в постъпката на водача на Мерцедеса. Клаксони, ръкомахане, гонене по улиците. Това ли е поведение на дама?

Затова казват жена, а не дама. Тя не е дама, особено, отчитайки настървението и. Обаче тоя не само не е кавалер, но и мъж не е. Жената е простимо да е настървена, дори злобна в неравноценен конфликт с мъж. Ама мъж да е злобен ... не е мъжко. Да рита и плюе жена. Оставаше да я скубе, драска и хапе ... Абе не е мъж, ... жена е и той.

Личи си, че читателите масово се асоциират с насилника... Някак си им е по-ясно, какво е да си на негово място. :)) Кога ли ще си събирате заъбите и вие...

Като я гледал псевдо-ТВ звездата как се превзема и всичко ми е ясно. Карала след него и му свиркала... алооо ти полицията ли си? Какво си мислиш ще се случи като спрете? ТЪПА ОВЦА, малко й е боя.

Браво пич . Значи тя колкото и да е свиркала това не значи , че той трябва да и влиза с ритник . Освен това той първо и е отнел предимство , после я е закачил с неговата кола а после я наплюл . Та е това е Ганьо , хем виновен , хем нагъл , хем другия му виновен . Мнозинство сте, батко затова ще си седим в кочинката .

Като гледам клипа ясно се вижда, че мерцедеса почва да свири понеже си мисли, че е на главен път. В града няма главен път, няма преки, има кръстовища и знаци. Редовно ми се случва да ми обясняват как това било главния път в квартала и нямало значение, че няма знак, нямало такова нещо като дясно стоящ на главен път. Някой селянин те гони понеже си мисли, че си му нарушил правата, а дори правилник за движение не знае, но после онеправдан и нападан. Ако мислиш, че са ти нарушени някакви права, записваш номера изчакваш полицията описвате в протокол, не тръгваш да го гониш (нещо от което после ще се оплакваш). В правовата държава има ред и органи които го съблюдават. Тук и двамата са за наказание и кой откъде е. Просто едната си мисли, че е жена и може да си прави каквото иска понеже вкъщи тя казвала какво да става, а другия е душевен инвалид. Двете като се съберат на едно място се случва това.

Българинът е същия като руския си батрушка - див, полуграмотен подчовек с мозък колкото пиле.

Ми на записа не се вижда има ли знаци и съответно засичане. Но дори и да е с предимство мацката, имаше достатъчно голяма дистанция, та трудно може да се каже че я е засякал. Но тя явно се е почувствала длъжна да се разсвири... А последвалата реакция на джипкаджията е меко казано дебилна... ГолЕм мъжкар, няма що... Май единственият адекватно постъпил е този с червената фланелка...

Новината е илюстрирана малко объркващо. Заигравката отпочва около първата минута и половина на записа. Там се вижда една и същата посока на движение на двата автомобила - джипА отпред, внезапното му спиране насред улицата, даването назад и лекото бутване с теглича в спрялата отзад кола. Едва тогава иде ред на гонката, клаксоните, светофара, жената с децата на велоалеята, преди да се финализира в малката улица където двете коли влизат от различни посоки, засичането, спирането и ритниците...

Защото столицата е пълна със селяни

Вярно е . Голяма част от които коренни жители . То в много квартали са такива аристократи като са родени в София , че може свят да ти се завие .

И ДВАМАТА ИМАТ ВИНА ЗА РАЗЛИЧНИ НЕЩА!?!? ТОВА КАТО БРАКО РАЗВОДНАО..ЖЕНА ДА СИ.....АЙде бе а тя не е застрашила живот/и??????? АЙДЕ ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ МАЛКО :)

Ако имаме истинска полиция ,трябва в РПУ-то ,през дрехите да го "освежат" с няколко удара с торбички пълни с пясък в областта на бъбреците."Много е аргументиращо.

това не е "истинска" полиция, а самоуправство...

Бабаита е демонстрирал мъжество пред любовницата или проститутката си, ако беше агресивен не към беззащитна жена а мъж, да му удари две крошета, щеше да се напикае и да плюе зъби.

Като ви чета коментарите на 80% от вас - останете си в кочината, докато не се изпотрепете взаимно, така останалите 20% ще могат да заживеят най-сетне нормално. Засичайте си се, псувайте си се, плюйте си се, търсете в девет купи сено иглата, белким ви извади очите. Отсъдихте кой крив, кой прав, кой какво и защо е направил. Внимавате, само като видите чужда регистрация, щото не знаете каква хурка ЩЕ изядете, ако направите беля. Иначе сте големи шАфери всичките, и на знак 30 смело прелитате с 90, щото къв е тоя тъп знак там, на тоя голУем път у градО, бе? Със и без предимство, водачът на МПС е длъжен да внимава да не застраши останалите участници в движението - шофьори, колоездачи, пешеходци и т.н. Дори и тия със сините лампи, макар че, масово не го спазват. Ама тоя явно е прост карач, а не водач на МПС.

PEYTSCH

Такива са чалгарите и протестърита. Те са фенове на Радев.

От храната е. Висока захар в кръвта. Мъжете се превърнаха в пикльовци. Откачат и губят почва под краката си за няма нищо.

Пак добре, че не я е наебал. Надежда е провинциален квартал, живущите са цигани и селяндури ...

Коментарът ви не показва особено възпитание и обективност. Очевидно животът в "хубав" квартал не е успял да ви помогне. Пък и как разбрахте, че е от Надежда? Това е вход/изход за София, може да е от всеки друг квартал или град.

Бате, уверявам те че в южните, елитни квартали е много по-сериозно. Там те засича урод с 500 коня и, ако нещо се обърка може и да те застреля. А полицията теб ше обвини, защото оня бил еди кой си изрод и си плаща яко.

Моме, спираш, записваш нормера и звъниш на полицията. Това е търсене на права. Да го гониш, свиркаш и викаш по него е саморазправа. Не знаеш този човек в колата дали е дрогиран, психично болен или му има нещо друго, а и само афект да е, саморазправата води до бой и дори смърт, без значение дали си в България или в друга държава. А като умреш ще ти е все тая дали той ще лежи в затвора.

Те щото полицията са се счупили да идват. Мен ме блъсна в час пик на сточна гара един от Монтана отзад докато си чаках на червен светофар. Чаках полиция 2 часа и не дойде. Онзи избяга на 30тата минута като видя, че никой не идва. Диктувах номера на 112, но не са ме викали за свидетел по някакво наказателно производство, та предполагам, че дори не са си направили труда да го потърсят. Иначе сте прав, че в една нормална държава това би трябвало да е достатъчно, но действителността у нас за съжаление е друга.

книжката и джипа на тоз, а самия него - в лудницата, да го лекуват 5-6 месеца, докато стане нещо свястно от него!

и какво сега? ще го покажем ще го оплюем. ще го викант да даде обяснения. и всичко наред ... .до следващия път