17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези,които се гаврят с нас са нищожно малко ! Този тиквеник Драги,ако го напъне тълпата няма да е толкова ербап ! Полицаите и те каде са тръгнали?!??! Народа ще ги сгази ако тръгне срещу тях ! После разни плашила по медиите,дето нагнетяват всеки ден лъжлива страшна информация също...подговаме собствеика на медията....до кога ще ги търпим тези античовеци ?!??

...това е либерал демонократичен фашизъм в чист вид !!! Полицаите да минат на страната на протестиращите и нещата ще приключат !!! Полицията и армията трябва да са с народа си ....иначе си е диктатура !!!

Вчера и нашия Кунчев започна да подгрява публиката за показване на QR кодове при посещения на кина, театри и заведения. Пробват отдалеко, за да видят стадото как ще реагира. Лошото ще е ако ударят през децата, тогава няма мърдане, ще трябва да ги тепаме наред. Аз съм на 50г. и за първи път ми се случва държавата да проявява такава загриженост за моето здраве, чак и да ми подарява разни неща от Зрънчо, ако се излъжа да се ваксинирам.

Щом казвате че Италия има към 80% ваксаджии, колко са преболедувалите? Доказано ли е че преболедувалите нямат имунитет? Питам, понеже имам колега с две игли файзер и 0 (нула) антитела! Дано доживея новия Нюрнберг!

Дано видим възмездието!Трябва революция в цяла Европа,борба до край и всички политици,подкрепящи тези паспорти да бъдат изметени!

Явно не си наясно, чу не всички развиват имунитет.

Това ми е пределно ясно. Само не стана ясно , ако и от ваксината нямаш колко пъти ще трябва да те дупката?? Или до като стане .... да ти имам логиката

Тия що го бият нали не трябва да се използва сила.. Ако има задължителна ваксина за тези където може да се ваксинират болните ще са една трета от сегашните.

Много ме беше страх от ваксината, но имам приятелка,която не се беше ваксинирала и влезе в болница с ковид и много се уплаших.След този случай се ваксинирахме аз и мъжа ми.На следващия ден след ваксинация с пфайзер получих стягане в гърдите все едно не мога да си поема въздух.След прием на аналгин то изчезна. Надявам се да не ме разберете погрешно,наистина все още ваксините са на етап изпитване и все едно си играеш на руска рулетка, но и сблъсъка с ковид протичащ тежко също не е добра алтернатива.И да смятам,че се провежда вид геноцид спрямо хората сякаш им се отменя правото на избор-или се ваксинирай или умри от глад.Както и да е стана дълго ваксината трябва да е право на личен избор,както например аз реших доброволно да си я сложа и съм наясно,че може да има последствия в бъдеще.

Те ги бият, защото се грижат за тяхното здраве! Иначе всичко е конспирация, не вярвайте в глупости. Вече съм убеден че само оръжие може да ни спаси!

ваксината беше по собствена преценка на човек, какво стана. Или ще кажете - има избор - или си слагате вещество, за което никой не носи отговорност, няма право да работи, да излиза и изобщо да живее, да не може да си купи хляб - т.е. реално те убиват? Днес ваксина, за вирус, от който никой познат не е умрял, пък повечето ако не си бяха направели тест, нямаше и да разберат, че са болни, утре какво -цианкалий? То и на евреите са им давали по килограм мармалад и 1 хляб ако се предадат, преди да ги откарат в лагерите и газовите камери. Четете история, че се повтаря. За съжаление твърде малко хора го правят, а още по-малко наистина се замислят.

Муссоллини ряпа да яде.., в сравнение с тия идиоти мед-фашисти.... Сега кво правим?!?! На всеки 6 месеца ще дупчите хората, ли ве!?!?

Внучката на Мусолини спечели кметските избори в Рим

Каквото им се позволи, такова ще правят. И който си мисли че и без вирус няма да продължават с мерките, много се лъже. И не виждам никой протестираш срещу Кунчев.

Ами да умират и да задръстват болниците ли?! Ти какво предлагаш?

Бегай си легай бе трол....да броиш иглите...

А тука нашият Кунчо тепърва щял да ги въвежда престъпните,дискриминационни ковид паспорти-народът ще ви помете изроди продажни,като лъсне истината с тези ваксини,ще гниете в затвора за най-тежкото престъпление на този свят- геноцид срещу човечеството.

Съмнявам се. Протестърите бяха именно затова, за да няма протестиращи срещу мерките. Резултат от махането на мерките и свободата, с която се ползваха българите. Сега е на власт Кунчев, открития фашист. Оградата на границата е да не могат овцете да избягат. И ако дори се съгласим да се ходи в казиното с паспорт ще се стигне до италианския вариант. И да не забравяме-ваксинираните имат право да работят само една година, а никоя страна освен Унгария няма право да купува ваксини по своя сметка. Всички се отпускат от Берлин. Така че колко хора ще могат да работят и живеят зависи от Берлин.

какво ще ги съдят - в най лошия случаи дискриминация. Какви ще са ефектите няма значение. Всеки ваксиниран се е подписал че никой не е отговорен. То това съгласие трябва да се нарича неинформмирано съгласие а не информирано - то не знаят всички странични ефекти още и събират данни. Ама информирано съгласие звучи добре. Ако отиде човек и му кажат - ами не знаем какво може да ти стане, но и да умреш на стола докато те ваксинират, никой няма да се трогне, само ще те избутаме да седне следвания и ще сложим едно тикче в статистиката за смърт, ако се подпишеш, колко ли ще се съгласят. За съжаление това е положението - отворете европейската агенция по лекарствата и бройте колко пъти са добавени странични ефекти и за колко още не знаят какво става и събират данни. Все още са експериментални ваксините и реално се провежда един голям експеримент с цялото човечество(дано да не пипат конституцията ни, че там изрично е записано, че никой няма право да принуждава участие в експеримент).

Много подвеждащо заглавие на статията. Не се е вдигнал Рим. Повечето хора в Италия са напълно ваксинирани в и имат Зелен сертификат. Има арестувани 12 души, сред които лидерът на Неофашистката организация Форца Нуова. Използвайте чичко Гугле за превод на статии от други медии, напр. италианските, за да разберете кой протестира в Италия.

"Независимите" им медии...

Понеже, вие, както виждам, си имате много „достоверни“ източници на информация... тип Фейсбук.

Подведената си ти. Това колко ваксини ще има не зависи от италия. Нито от италианците. И всички италианци са със срок на годност най-много една година. Мислиш че след година мерките ще изчезнат? Ами лъжеш се. Докато не се съктати Италия на 40 милиона както казват от ООН мерките ще продължават.

Ваксините ще ни направят свободни и ще се върнем към старата реалност опреди 2019 година. Който го е страх от ваксините, остава в новата реалност и ще се крие в къщи!

Хаххахха, или си много тъп или си много нагъл да използваш цитата висящ над вратите на Аушвиц - "Трудът ще те направи свободен". Идва видов ден гадино, гледай какво става във Франция и Италия

Във Франия и Италия животът върви по ноти!

В България измирате като мухи, ограничават ви, а вие продължавате да говорите глупости! Такъв народ няма. В Италия разхлабват мерките, ок. 1% са положителните тестове на ден. Присмял се Хърбел на Щърбел. Продължавайте да говорите за ограничаване на свободите и си пълнете болниците в България.

Какви болници бе селяк, знаем как броят загиналите от Ковид. Прави ми впечатление как тролите мазно, мазно се опитва да подкопаят концепцията, че правата на хората са неприкосновенни. Номера не минава

Ало, от италия: дали са ти гаранция и условна присъда за една година, но ако не успееш да се ваксинираш до една година си на улицата като не ваксиниран. И туй колко ваксини ще има за Италия не го определя Италия а Берлин. Така че не вири нос много много да не се окаже че след няколко месеца си просто пушечно месо. Да не мислиш че ще имаш предимство като българин в Италия?

Който го е страх от ковид -а, да се крие в къщи. След като ваксините предпазват, защо ваксинираните реват толкова много срещу неваксинираните. Кои са страхливите?

Е, те ако въведат тая простотия няма да проверяват, да не си мислите, че ще се занимават да проверяват

И тук да е така ако въведат тая простотия

Стойте си в Ковид гетото на Европа.

Когато има законова принуда това вече засяга фатално човешките права и е достатъчно основание за гражданско неподчинение.Съответно съпротивата има морално право да премине към въоръжено отстояване на свободата.

Свободата не е свободия. В демокрацията има права и задължения... ама как да го разберете каот живеете в такава корумпирана държава.

Либералната демокрация е последната жива форма на Тоталитаризма.

Говорейки от Италия за корупция... Дай да поговорим и за безработица?

Тук гъмжи от получовеци-антиваксъри! Наистина сме най-тъпия народ! ДВЕМ.....а!

Ти особено.

Бай Ганьо уради тъпомера.

Определено. После друг им виновен за мизерията.

Браво, ковидарите трябва да се изчистят от планетата.

Кацаров! Гледаш ли какво става в Италия? Гледаш ли? Прави му сметката!

В Италия става, че 80,1% от хората над 12 г. са напълно ваксинирани и процентът върви нагоре. Става, че в 60-милионната страна има по-малко жертви от Covid-19 на ден от 7-милионна България, а положителните тестове на ден са към 1%. Животът си върви, ограниченията се разхлабват, болниците не се натоварват. Това става, харесва ли ви или не. Положението е несравнимо в двете страни. Неслучайно България е на дъното на ЕС.

Разни фашизоидни и анархистични елементи целят да пораждат размирици в Италия. Междувременно в Италия мерките се разхлабват благодарение на масовата ваксинация.

Бе ти къде ги видя тия "фашизоидни елементи"??? На видеото имам предвид, изгледах много внимателно видеото и гледам предимно млади жени и мъже. Обърни внимание колко много жени има! И не видях ни един скинар, никой с бръсната глава, или в униформа, или нещо показващо че е "фашист"! Това са глупости бе! Нормални хора като мен протестират срещу новия фашизъм! Крадецът вика "Дръжте крадеца!" Фашистите обвиняват несъгласните с фашистките мерки че били "фашисти"! Това трябва да спре! И Ерик Клептън ли е "фашист"? Вижте му новия хит "This has got to stop!"

Понеже живея в Италия, слушам и гледам италиански новини.

Оф, такива префърцунени като отидете в чужбина и самочувствието ви се вдига до небето. Не, не ставате по-умни.

Ами седете си в кочината и пишете глупости.

Eвала на момчетата. Само така със шибаните ваксинирани дегенерати, които искат да ни ограничат свободата.

Ех че хубави спомени ми се върнаха като видех клипчето бил съм в тоя магазин на зара и точно там.Жалко Италия е много хубава държава ама и тя като наща държава управниците я съсипиаха

Кой съсипал Италия!? Италия има на ден по-малко жертви от Covid-19 от 7-милионна България. Италия освен това отбелязва икономически растеж. Първо се осведомете, преди да говорите глупости.

Просто пласира ха ваксата и ви дават малко почивка. Пак ще ви затворят, а ти пак ще си глупав.

Ти като ваксиниран докога имаш срок на годност? След това нали знаеш, ако не ти дадат ваксина - на улицата за претопяване.

Хиляди... Значи е по-малко от 10 000... Ама, нека сме ларж и кажем, че са били 20 000... За Рим, който е 2.873 милиона това какъв процент е? Давайте тролета, руската школа по математика е силна, ще го сметнете за нула време това.

Ако Рим се беше вдигнал, нямаше да има кой да ги спре. Руските тролета, дето винаги почертават, че няколко десетки хиляди не са Москва, сега рязко забравят да смятат и вадят другия комплект опорки. :))))

Евроатлантическите ценности в действие. Бият хората които докарват дохода на тази смотана държава. Бият собственото си население което даже плаща заплатите на полицията. Фашизъм. Четвъртия Райх наречен Евросоюз.. Честито

Това е малка част от населението. По-голямата част е ваксинирана.

Браво на римляните , крайно време е да се спре това безумие съдс задължителни имунизации, ковид сертификати и т.н. Който го е страх, да си седи капсулован в дома.

Точно така. неваксинирани ковидари си стоят капсоловани по къщите. докато пандемията не бъде ликвидирана - между хора само със сертификат.

Ликвидиран ти е мозъка на тебе!

ваксинираните ковидари от какво Ви е страх, нали ваксината предпазвала ?

Ти може да се разхождаш една година. После пак ще има селекция. И не си мисли че за всички ще и а ваксина. Кога ти изтича срока на годност?

Наведена глава сабя не я сече.Ама там явно не се прекланят.

Дирниците чак сега се престрашиха да напишат нещо за протест срещу ковид талибанщината.....за инфо не е само в Рим. Почти навсякъде в Европа.......

От утре почват психо-атаките.

Нали бяха 80% ваксинирани и всичко отваряло във Фашталия... Мусолини кметица... 1940та ще ни де стори като много приятно време сравнение с това което де задава...

троловете реват за демокрация. Ми демокрацията е диктат на мнозинството бе. При над 80% ваксинирани италианци мисля че решението на мнозинството по въпроса е пределно ясно какво е. Троловете затова и сега вдигат гюрултия чак сега там. Понеже доскоро при всички умиращи в Италия от ковид не само полицията щеше да ги бие тези. То не че е късно...

Ваксинираните явно не са толкова много, след като има големи протести. А и какво им пречат неваксинираните, те нали са защитени от вируса. В случая интереса е само за производителите на ваксини, всички останали са просто пионки.

А при положение че не марат толкова като преди явно са много ваксинираните.

Къда беше боя? Виж истеричката на 0:44 от записа беше забавна.

Когато има достатъчно количество овце все ще се намерят вълци да ги водят. Умрелите са много повече от тези ама понеже са кротки... Интересно че антиваксърите надигат масово глава чак като се поразреши проблема. И протестират точно срещу мерките благодарение на които е овладяна кризата. Но за овцете не е характерна добрата памет и способността да правят логични взаимовръзки. И редовно настиват като духа от прозореца на Овертън.

На вирОса излязал от гъза на прилеп ли!???

Овцете цял живот се страхуват от вълка, а на края ги изяжда овчаря.

се грижи да са много и да са здрави. Вълка гледа да се наяде без да прави нищо. И не рядко изяжда една а избива половината стадо.

Смисъла е малко по- дълбок. А ако трябва да сме буквалисти ОК, значи се приемаш за овца. И акъла ти е толкова.

Абе, слаб, страхлив, прост скоте, който е слаб трябва да мре, бе! Откъде накъде ще ми ограничават правата за да живеят негодните?!

10 000 аборигени се опитват да катурнат правила и закони. Да си ходят от където са. Италианците са ваксинирани масово, тези са безделниците и без паспорти.

Да, съвсем точно. То никога не може всички да са доволни, но мнозинството е ваксинирано.

Светът трябва да се опълчи срещу опита за масов контрол

Революцияаааа! Бигфарма! медицински фашизъм! бил гейтс! Доктор менгеме! Жълти звезди! Сегрегация! Контрол! Експериментални отрови! Овце! Генна терапиааа! Кабалааа! Биг ресееет! Рептилитеее! Чифyтитееее! Ковид нямаааа! Лъжат вииии! Няма да да допуснем да ни чипираааат! ние просветените знаем истината! Само Райнер Фюлмих, Робърт Малоун и мангъров. И Рассиа Тадай!

Мдаа, продавай се, проститутко. След първите няколко транзакции всичките забравате, че сте хора, а не стока. Много ви бърка това, че искаме да живеем в свят, в който администрациите са слуги на обществото, а не ние техни роби.

Ние българите до съвсем скоро някакви си 140 години сме били роби на турците, искаме ли пак робство тоя път вместо чалми да бъде налагат сертификати с инжектирвания!?

Рим

Работи!

Нерде Коньовица..! Ще се вдигне, я! Това са свободни хора със самочувствие, не плужеци и дупедавци на тоя или онзи който ги хване!

Фашизъм. Сегрегация. Контрол. И някои хора тук го подкрепят? Защо? Кое в свободата не ви харесва? Че носите лична отговорност? Че се налага да вините себе си за собстяените си грешки? Кога паднахме толкоз ниско като общество, че да аутсорсваме правата си на една администрация, която е скрита зад “колективна безотговорност”? На тази администрация не и пука за вас - видимо от всички останали мерки срещу предовратими неща - от климата, до бедността. Иде революция, както винаги в такива случаи. Опичайте си акъла, колаборационисти :).

Явно грижите за здравето на човека включват бой с палки, обливане с водни оръдия, ритници и забрана да си изкарваш прехраната с работа. Очевидно се грижат за нашето бъдеще. А ние сме неграмотни идиоти, които въобще не слушаме това, което ни казват по-умните от нас. Тези с голямата власт и пари де. Все повече ми се иска мъст и имам усещането, че скоро ще я получим.

Кога ще го проумеят всичко обаче???

Така трябва да е навсякъде....

Това е твое мнение, имаш право. Някои обаче не мислим като теб и смятам, че и ние имаме право. Щото аз мога да поискам да пия кафе с половинката ти и не само това. Ти може да не си съгласен, обаче аз твърдя че имам право да го направя, защото съм ти шеф.

ами ако си падаш по мъже:)..Жена съм..тук нещата обаче са много по сериозни от това

Ми живей бе , кой ти пречи, нали си заби иглата, къф ти е проблема?

А ние сме си кротки овчици. И ще си седим, и ще чакаме. Важното е, че има "нота от НАТО" или "директива от ЕС". Ние сме овце.

Започват се репресиите ,ще искат да ни дупчат с какво си поискат по няколко пъти в годината ! И всичко се прави за нашето добро! Толкова са загрижени за нашето здрав че е най добре да ни затрият за да не се мъчим . На тях им трябват не повече от 500 милиона човека за да може земята да се възстановява.

На тях не им трябвали хора... Само дето не броят че като намалеят ще дойдат турците и китайците. Изобщо, ако човек разсъждава логично единственият който има сметка от всичко това и има средствата и възможността да ги направи е ислямската държава.

Семействата на тия с палките да не губят време, а да ги отровят

Абе верно пандемията удари най-вече разсъдъка. Нямаше толкова много откачалки преди 2020 гогдина.

Хахаха

В Италия - 20% дебили , 80% разумни В България - 80% дебили, 20% разумни Нормално е да живеят 4 пъти по-добре!

В Италия ли живеели добре? Ха,ха,ха,хо,хо.

В Южна или в Северна Италия живеели 4пъти по-добре?

Пич, не си стъпвал в нормално италианско семейство. Ти имаш ли идея как живеят там, кава им е младежката безработица? Да те светна - за мног неща ни завиждат на нас. Това лично на мен са ми го казвали италианци в Южна Италия. Много телевизия гледаш явно.

Бил ли си в Италия? Живеели били по-добре... Боже мой

Идвам гледам във коментарите са писали главно ковидиоти (ключови думи: фашизъм, стадото, търпението на българите, гражданска война, и подобни) и гербави (най-често: мунчо, гражданска война). Двете групи имат много общи признаци - глупост, агресия, заплахи. ковидиота е тъп като честен гербав. и ковидиотите и гербавите се задържаха твърде дълго.

Сега си го представете това в България, където е точно обратното - повече от 80% сме неваксинирани. Други са с фалшиви сертификати и осъзнават, че един ден пак ще трябва да си търсят такива, а става все по-трудно. Не мога да разбера с какъв акъл министър Кацаров започна да говори за забрани на неваксинирани за сметка на ваксинирани. Хайде, Кунчев е прост гербераст, там е ясно. Сигурно има силен външен натиск. Трябва, ако започне остро делене ваксинирани/неваксинирани, да се протестира яко, ама много яко - с бутане на властта, която и да е тя - щом го допуска. Иначе, накрая ще стане като при жабарите.

Нормално е да има реакции - няма как всички да са съгласни със случващото се. Но въпреки всичко няма как да бъдат спрени процесите.

Рим се вдигна срещу здравните паспорти, полицията използва водни струи - а в София хората един други се клеветят и се борят кой по-голям послушко да се покаже !!!

Чудя се кои са малоумните милиардери, които си мислят, че този фашизъм ще мине и стадото послушно ще робува на болните им мозъци... Как посред зима ще оставите хората без работа бе кретени? Изхарчихте трилиони за пропаганда, тестове, ваксини и лоби, а не дадохте нито едно евро за подобряване на болниците и здравеопазването..... колкото и да са слепи хората на запад, това вече им бърка в очите...

Когато змиите умират, най-жестоко хапят.

Това го чете във ФБ нали?

Не съди по себе си.

Ковида е като Христос и Мохамед. Дори и когато си отиде, тези които имат власт заради него ще убиват в негово име.