Рибари спасиха бедстващо в река куче

Животното трябвало да мине по импровизиран мост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Местната кучешка глутница", ли? Тия мастии най-вероятно трайно са прочистили терена от всичко което гнезди по земята или рови дупки. Ще реше - пъдпъдъци, яребици, фазани, зайци и т.н. Ще се радвате само на кучешки лай и изпражнения. А като удари някой по-лют студ или се пръкне някой по-ербап пес за водач на глутницата, може и някой и друг пенсионер или дете да даде фира.

ДИР, река Блато се влива в река Искър, а не в язовир Искър! Браво на колегите!

В Индия, Кравата е свещенно и неприкосновенно животно. Такова и е Кучето в България. На Българина му дай новина за спасено кученце, и веднага милозиво ще се просълзи. А иначе не дай си боже да му направиш забележка за неправилно шофиране или други подобни маловажни противообществени деяния. Тогава нежната му душа веднага ще подскочи юнашки, и ще раздаде справедливи шамари. Още повече пък ако забележката е направена от майка с деца. Но да ЖИВЕЙ КУЧИТУ, свещенната крава и талисман на българите.

Бог да ви благослови момчета, спасявате животно - значи ще спасите и човек !

Браво!

Не всички българи са мутри...

Браво

Една древна мъдрост гласи: "когато и една най-малка тревичка бъде унищожена - потръпва цялата Вселена", което е абсолютно вярно, но като прозрение и усетливост, е напълно неразбираемо и непостижимо за повече от хората, които дори се присмиват и шегуват, когато чуят нещо подобно! Болката, ужаса и страданието, които изпитват ЖИВОТ-ните, когато биват убивани за да бъдат "вкусничко" и "апетититничко" изядени, водят до съответни последици. Уважаеми хора, нека ядящите месо от Вас, да престанат да се хранят със смъртта на ЖИВОТ-ните, което ще е при всички случаи по-добре, както за самите Вас, така и за тях. Искрени поздравления за тези от Вас, които вече са вегани, а за останалите - моля Ви, не ми се сърдете, но месоядството е твърде хищническо удоволствие, с което всеки един от Вас, със сигурност би могъл лесно да се справи, стига силно и искрено да пожелае това! Бъдете Всички Благословени, и Бог да е с Вас, и не забравяйте, че истинската Любов, включва цененето и запазването на всеки един ЖИВОТ!

Кучето е най-добрият приятел на човека. Уточнявам - обученото куче! Потърсете в ютуб филма War Dogs Of Vietnam и вижте каква жертвоготовност и безкористност притежават немските овчарки, спасили хиляди човешки животи! Всички войници плачеха, когато си спомняха за своите кучета-приятели!

Също така, на -страшния звяр след ловеца е "обученото" му и вярно, както и създадено по негов собствен образ и подобие "другарче-куче-убийче", което има същата настървеност като "обучителя" си. Уличните кучета са истински страдалчета и благородни, а "милите" обучени зверчета-кучета - особено ловните, са човекоподобни и опасни за биосферата. Не само, че не мразя кучетата, а тъкмо обратно - обичам ги, кактои Всички ЖИВОТ-ни, тъкмо затова знам, че "обученото" куче, прилича най-много на хората, които са най-опасния и жесток хищник, за съжаление, разбира се!

дрънкаш пълни глупости

Чест и почитания. Добрината, ще Ви се върне, бъдете сигурни !

лайнари -човек да бе щяха да го удавят!

И що съдиш за другите по себе си???

Браво на тези рибари! Направо не мога да повярвам, че освен хора, които тровят, убиват, изхвърлят през балкона животни, има и нормални, добри хора. Бог да ги благослови !

Всеки ЖИВОТ е свещен и неприкосновен, поради което отнемането Му, особено с цел - удоволствие от самото убийство, т.е. убийство заради самото удоволствие от убийството, както е при ловците и риболовците, свързано и с последващо изяждане на убитото [задушеното], но съвсем не поради глад, е, разбира се, повече от неприемливо и противоестествено, но за съжаление, убийството и изяждането, са издигнати в култ и върховни цел и удоволствие!

Поздравления за коментарът Ви! Всеки ЖИВОТ е свещен и неприкосновен, поради което отнемането Му особено с цел ядене е неприемливо, но за съжаление, убийството и изяждането, са издигнати в култ!

Да, изключително хубава новина и като резултат - много малко коментари.

Решили да спасят кученцето, добре, тяхна си работа. Иначе новината - хората - убийци на риба - биха я задушили като я извадят от водата и я сложат бавно да умре. След това ще я заколят, като и изкормят вътрешностите и решат да я изгорят, скоро след това. Между другото, докато подготвят пъкленият план за ритуалното убийство, симпатизирали на давещ се бозайник и решили да го спасят и похвалят в социални мрежи, същите тези убийци, рибоудошвачи-изкормвачи са добрите хора в историята. Кученцето с крава убита и разфасована на парченца, нахранихте ли?

Брат, вчера станах свидетел на зверско убийство. Жената насяка един морков. Такова разчленяване няма да видиш и в сериите за Ханибал. Обърна ми се стомаха. И като посегна към картофите, не издържах. Смяташе живи да ги одере. Да не ти казвам какво стана после...

Поздравления за коментарът Ви! Всеки ЖИВОТ е свещен, и храненето със смъртта на ЖИВОТ-ни

Благородство - качество на изчезване по тези земи.

браво така добре се почувствах..омръзна ми да гледам за озлобени без капка милост хора към всичко и всеки...да ви си връща добрината

Браво!!! То,че риба нямаше да хванете,ама добре,че сте отишли за да видите кученцето и да го спасите.

Браво на момчетата! Големи симпатяги с добри сърца! Гледах ги по тв! Гордея се, че има и такива млади хора, защото щом ги има тях - има надежда!

хубава новина.

Браво на рибарите.