Противоречива година първа на Тръмп. Какво се случи?

Тази седмица се навършва точно една година от встъпването в длъжност на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Противоречива година първа на Тръмп. Какво се случи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекетира колониите си. Русия даде 100 млр на ФАЩ и те пак гладни. С 20% са се увеличили бездомниците. Нови Йорк най-клошарският град в света. Краварите карат на капсули за пералня от кофите за боклук.

Негативните оценки идват от хора с мозък в главите, а не от тръмпанари, вярващи на "туитващия".

Е как какво се случи !!! Ами наложи още санции на Колхозия и ония вече ръфат корите на дърветата и шумата в гората !!! Айде през 2018 още санкции за Масква, докато не им пайжнясат задниците !!!

как точно ръфат, като Русия е производител номер едно на пшеница в света ?

не е русия а украина e наи големият производител на пшеница!

Толкова е безпардонен, че чак ми е симпатичен

Тоя е пълен идиот

И той е един глупак !Пълен !

До Козяците-какво се случи? 39% одобрение за Тръмп за 1 г.И 57% неодобрение.Тотален антирекорд,незаписван до сега в Историята на САЩ. Ето това се случи.

Най-големия му успех не споменат-уверено създава многополюсен свят-няма нищо по добро от конкуренцията.

Светът е бил много-полюсен преди 1та Световна война..и преди 2та също..

И тогава е имало впечатляващо увеличение на идиоти като горния, дето плещи за конкуренцията, То и световните войни, които носят смърт за десетки милиони и разруха и нещастие за стотици, и те са конкуренция за този боклук.

Фактът, че конгресмени и сенатори не позволяват на избрания от народа президент на САЩ да изпълнява предизборните си обещания и политиката, заради които е избран доказва, че САЩ не са никаква демокрация, а най-банална плутокрация, т.е. управлението не е според народната воля, а под диктата на тесен кръг най-едри капиталисти, или по-точно олигарси, така че: "САЩ не са демокрация и никога не са били" ("The U.S. is Not a Democracy, It Never Was", by GABRIEL ROCKHILL, DECEMBER 13, 2017, CounterPunch). И въпреки това Тръмп ми е по-симпатичен от всички предшестващи и предвид откровените му смели и истинни предизборни изказвания, все още си мисля, че ще успее се пребори с истаблишмента и ще внесе подобаващ принос за световния мир и човечеството: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). Освен това и други мислят така: "Революцията Тръмп едва започва" ("La révolution Trump commence à peine", Juil 10, 2017, Europe Israel News). А и голям кошлия ще излезе бай Дончо: "Научен съветник на Тръмп отрича лунното кацане на Аполо да се е случило някога" е заглавие на публикация в не само една американска медия и е лесно да се намери в нета ("TRUMP SCIENCE ADVISOR DENIES APOLLO MOON LANDINGS EVER HAPPENED", World News Daily Report).

Търсете еврейска следа в президентските им избори!!!

сорос

Противоречива според кой бе Дир-а! Сорос?! Баси неразбиращите тъпаци....

Най-важното е, че процесът на демонтаж на САЩ като световен лидер продължава с пълна сила!

Значи Хилъри била за и от Статуквото, обаче Тръмп бил негов върл противник и се борел срещу него, и Статуквото го било страх от него и се борели с него... Чудя се що за пълен кретен и кръгъл идиот трябва да си за да твърдиш подобни глупости или да кълваеш на подобни очевидно лъжи и долнопробни опорни точки! Колко трябва да си без мозък или с промит такъв!

династията на килъри Хитлер и бил Клинтън вилнее от 15 години с корупция ,лъжи ,секс скандали .Оцапани в кръв от войните в Югославия,Либия и Сирия ,виновни за хиляди невинни избити жертви и те не били от статуквото и чисти като сълзи за олигофрени с промити мозъци.За убитите американци в Бенгази знаеш ли кой е виновен или не като си отворен ? Тръмп не е политик само за година е на власт и се мъчи да спаси страната си от глобалистите и сатаниста сорос а такива идиоти като тебе с плитки мозъци дори се кръстил инфо

и къде ти е инфото бе малоумнико с лозунгите за килъри Хитлер ?....дай факти с какво те вдъхновяват слугите на сорос Клинтън и обама ...с войните и че докараха Америка почти до фалит или с гей браковете защото си травестит ли какво

Към успехите му седва да се прибавят още: 1.Руши уверено наложения от финансистите либерален модел. 2.Решително демонтира т.н. "трансатлантическото партньорство"

'Уверено..решително..' Случайно да си писал БКП речи и статии по времето на 'развития социализъм' ??

Спокойно бе, Тръмп ще има още един мандат.

Тръмп публично обяви, че иска да увеличи многократно военната мощ к поне десетократно ядрените оръжия на САЩ - няма изненада тук за мен, аз предупреждавах, че точно така ше стане когато всички си мислеха, че той се кандидатира не за президент, а за клоун! И сега не мога да се въздържа да попитам всичките дебили путинофили, представящи се за русофили а всъщност най-обикновени червени капути, вкл. пребоядисали се в гербери, демократи и всякаква пацмина. е, след като Тръмпи, Дони, Тръмп-наш иска да увеличи десетократно ядрената военна мощ на САЩ, колко щеше да иска да я увеличи войнствената и кръвожадна Хилъри, бе идиоти, СКО тя бе избрана, нали била ястреб к само търсела повод за конфликт, и много войнолюбива - стократно ли, бе безмозъчни тъпанари и тролове! Казвал съм го и пак ще го напомня - вие ще търсите и плачете за Обама пред тоя!

Който и да е президентът на ФАЩ, той ще е марионетка на "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС" и Клановете на Ротшид и Рокфелер. Колкото и да ни плашат с УНИЩОЖЕНИЕ както е станало с планетата Фаетон, това няма да се случи. Командата АЩАР от 1961-ва година-Карибската криза, блокира всеки опит на ТЪМНИТЕ (материалните) СИЛИ за разрушаване на Земята. А и Господ българина е Казал: АЗ НЯМА ДА ДОПУСНА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ВТОРА ПЛАНЕТА, В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА.

Колко хора според теб знаят за тези събития?

Пада ти онази работа. Лъжеш като дърт циганин. Петрола от $50 сега е $75. И да видим как ще свърши с Русия, не как е първата година. Те и за Обамакеър пискаха, но остана само това, което бе приемливо за републиканцте. С други думи безплатно лекуване на заразни болести. И за оградата и имигрантите пискаха, ама вече не могат да влизат мюзлита с неясна цел, религиозни дейци и пр съмниелни субекти. Мексиканците ги държи само дотолкова че да не предизвика бум в заплатите след данъчната реформа. Като има евтини нелегални заплатите се качват по-бавно и не предизвикват сътресения или рязък скок в цените. Корея е по-добре от всякога и кореите ще се представят дори с общи отбори на олимпадата. Изобщо първата година на Тръмп е много успешна въпрек воя на битите в изборите.

ето какви са резултатите до ден днешен-20.01.2018.доу джонс-над 26000 пукта нагоре ,тендеция покачваща,другите индекси сп500,насдак 100 също хвърчат нагоре,курсът евро долар в момента е в полза на поскъване на еврото,което буди тревога в еврозоната,която иска да овладеее инфлацията,еврозоната в момента се намира в пресата на покачващите американски компаниии и поскъпващото евро,което е отрова за наи голямата експортна индусртия-германия!а това е заплаха и трудност за евросюъзът!

Какво се случи?Нищо не се случи. Обичайното се случи. Един палячо с тупе,взе Властта.Другият кандидат беше почти толкова жалък. Американските интереси отново бяха на първа страница.По правило,те са вечни,исконни и непреходни,независимо КОЙ обитава Белия Дом. Хаотични решения,хаотични действия.САЩ реално,никога не са водили война с ИДИЛ.Изостриха се отношенията с Турция-факт. Сауди Арабия и Израел са вечните любимци.Защото са страшно"демократични".Студената война с Русия продължава с пълна сила.Иран е враг,Китай-до някъде. Флоти порят гордо около Кореите. Американците с мозък в главите,интелектуалците,му обявиха война от самото начало.И какво от това? Непредвидим,логистично неподготвен,лаик,нецензурен тип,с ядрени бутони в ръцете. Това се случи за 1 г.

Тръмп постигна пълна заетост на работната сила. И това води до повишаване на заплатите, за разлика от Барак Хюсеин Обама, който уваличаваше заетостта за сметка на това че се плащаше все по-малко и че работейки на едно место хората си оставаха бедни. Дори по-бедни отколкото ако не работеха. Тръмп успя да принуди големите компании да произвеждат, да правят развойната си дейност и да си плащат данъците в САЩ. И всичко това въпреки воя на изкуфялата зомбирана преса от зелени, пембени и НПОта му гарантира преизбиране.

- бай Дончо му удари няколко самолета - нещо си сънувал май. Никой не е свалял руски самолети след онова Су през 2015 г. - "Петрола пада" ... НИМА?!!? Преди 1 година беше 55 долара, днес е 68. Направо се е сринал!!!!

Петте му успеха погледнати под друг ъгъл са си живи провали. Единственото, което твърдо разбрахме за Тръмп е, че се върти в мненията си и прилича на един по-познат нам "политик".

"Тази седмица се навършва точно една година от встъпването в длъжност на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп." Не тази седмица, а точно днес. Президентът на САЩ встъпва в длъжност на 20 януари с клетва.

ЕХ ДА ИМАМЕ И НИЕ ЕДИН КАТО ТРЪМП! Щеше да е чудесно.