17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рейс не може да се запали. Проверете в речника какво е рейс и какво е автобус. Идвате от селата и не можете да пишете. И така е във всяка една област на съществуването ви. Като отидете в чужда къща - спазвайте правилата на домакина. Та научете се какво е рейс, селски бекове.

Вярно е, абсолютна тъпотия, превозното средство е автобус...

Рейсът няма как да се запали, но виж ти АВТоБус може

Добре, че не са били с колани.

Ajde биуето за РЕЙСО требе да стане 5 уева!

Някой казват че е бил с газова че те се палят а не нафтовите печки вярно ли е ??

Дир-а, да не би да имате предвид "рьейс"?

Неграмотници! Автобус може да се запали, а не рейс!

Е така ще ни накарат да слезем от колите, като ни возят с такива автобуси.... Добре, че е почивен ден и е бил полу-празен, защото ако се беше случило в работен ден и в час пик със сигурност щеше да има и ранени.

Беше си петък, 21-ви, съвсем работен ден, 19ч, кажи речи час пик. И слава Богу, няма пострадали. Ама що да не похейтим ей тъй, за спорта?

Нафтовите печки се палят, изтича масло от турбината и се възпламенява върху горещия двигател... За запалил се автобус на природен газ не съм чувал, те сигурно направо гърмят, недай Боже...

Редакторе, сигурно имате предвид АВТОБУС? Рейс е друго нещо.

ех данче, данче много мъка в тази столица

" Дир", от 21. 09. 18 този автобус не изгоря ли вече? Мисля, че сте новинарски сайт, а не исторически....

ако имаше някой обгорен щяха да примеат закон всички пътници да носят задължително пожарогасител, по оналагия с трагични инциден където сега ни задължават пътниците да се притягаме с каиши

В КОМЕНТАРА НЕ СТАВА ДУМА ЗА МОДЕЛА НА АВТОБУСА.МОЖЕ БИ Е ОТ ОНЕЗА ВНЕСЕНИ ОТ АЙДУКА ГРИШКАТА ОТ БРАТСКИ КИТАЙ КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДРЪНКАХА ПО РАВНИТЕ СОФИЙСКИ УЛИЦИ И БУЛЕВАРДИ.ВАЖНОТО Е ЧЕ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА БЕ СПЕЧЕЛЕНА ОТ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК И ИЗВЕСТЕН ПОСДЪДИМ ЗАХАРЕН БОС С ПРОИЗВОДСТВО В ПЪЛНО ЗАТИШИЕ.ВАЖНОТО Е ПОРЪЧКИТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ТАКА , ЧЕ СЛЕД ТЯХ И ПОТОП.КИТАЕЦ И АВТОБУС И ЛЕКА КОЛА СА ДВЕ НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ.КОЛИЧЕСТВОТО Е ЕДНО КАЧЕСТВОТО Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО НЕЩО.

Половината от населението в БГ трябва да умре в самозапалили се автомобили, ПТП и други подобни за да се спре КОРУПЦИЯТАи да се вземат мерки и то сериозни по отношение на автошколите, ГТП, по сурови закони за водачите на МПС, а особено за водачите на КАМИОНИ и АВТОБУСИ на всеи пет години на проверочен ИЗПИТ пред ДАИ.ЗА ГТП-тата много строг КОНТРОЛ и АВТОШКОЛИТЕ да се сринат наполовината

Кога най-после ще се ограмотят писачите на новини и ще разберат, че РЕЙС не може да се запали, защото автобусът прави рейсове и, ако нещо може да се запали, това е автобусът.