Рейнджърът Каменов в съда: Кой е казал, че аз съм убиецът на Десислава?

Според прокуратурата обаче бившият военен признал, че хванал жената за врата и "нещо изпукало"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така рейнджър направи паляците прокурори за смях и резил! Даже вземи и ти да осъдиш територията за набеждаване в извършване на престъпление. Смях резил и пълна скръб ей това представлява и правосъдието и прокуратурата ни и каквото още там се сетите!

"Кой е казал, че аз съм убиецът " такива въпросчета само в бг-то минават

Що не го натупат този в мазето да си спомни всичко !

Щото е командос.

За обществото ще е по-безопасно по-дълго време,ако не признае и не се ползва от намалението с една трета,но като дойде последният момент в разпоредителното заседание ще си признае всичко с надеждата да бъде наказан с под 10 години окончателно,защото ми се струва глупаво да твърди,че го е извършил в състояние на афект след като го обидила тежко при положение,че му е поверила колата си,но знае ли човек на такъв откъде ще му дойде акъл.На практика е създал и свидетели против себе си като е разправял що е свършил,което ще е достатъчно да го осъдят.Големи яйца като не признае,ничия шапка не ще накриви освен своята.

Заковал видиите? Тези журналисти са хванати не от улицата, ами от къра. От друга страна, действително е по-лесно да заковеш видия, отколкото да завинтиш пирон...

:) Не обиждай хората от къра! Те със сигурност сами си "заковават" видиите и си "завинтват" пироните. Тези нямат хабер от нищо!

Като твърди, че не е той убиеца, защо тогава е бягал като откачен насам , натам?Веднъж при бившата си съпруга, после при приятелката си, та в Гърция и накрая си признал пред полицай?!Другата въпросителна е , пише че са тръгнали за Сопот, ама колко са били, само двамата ли?Защо си е оставила телефона да се зарежда у тях и къде са парите ит тегленият заем.........................?????????????

След като България опука над 2 милиарда лева за защита на американските интереси в Ирак, се питам колко от гурбетчиите прокопсаха? Някой да има статистика за пенсиониране по болест, изтрепали се с коли и мотори, пиянски пребиевания и други?

!

Мила Родино, ти си земен рай ....

е имала врат като на пиле, впрочем и пиле трудно ще убиеш така, нещо друго има..., нещо не се връзва

Другото е неумишлено убийство.

У тая държава можеш да приемаш 1 :1 само смъртта и данъците , за второто не е сигурно , че не те будалкат.

Кофти криминале , сменете автора.

Та значи .... адвокат Снежанка Почева, требе и тя да бъде съдена като съучастник - съмишленик! Човечеца си признал всичко без "бой" ! Слепия и глухия са разбрали кой е убиец, ... наштаааа Снежана твърди .... НЕ не е той! До него да застава и двамата в една килия 30-50години да си изесняват кой и как уби рейнжеркъта!

Къде по света си видял адвокат, когото да го засърби морала и да посочи клиент с "Тоя беше, той я утепа, МДЕПДЕ"?

Аз, нали съм точно 80%, си мисля, че и този е сготвен. Като Иванчева. Сега е модерно.

За първото си прав, за второто не!

Не ви ли напомня на случаят от Нови Искър? Уж ревност, уж незанм си какво... автомобили, гори, сега остава само да го самоубият...

И там настроиха всички със снимка на грозен тип. Ама я си вижте паспортните снимки :). Убил за 300лв, пък обикаля, че и до Гърция... И защо жената е тръгнала без да заключи?

СЪС СИГУРНОСТ Е БИЛ НАКЛЕВЕТЕН

На тоя дебил като му чета историята: 50 бивши жени... и е убил само едната от тях! Добре, че само едната, а не всичките! + това: на тоя професията му е да убива... какво очаквате от него, да ги гали ли? Абе в крайна сметка която жена е убил: ще си я лежи... Лека и пръст на рейнджърката.

колко надолу още може да пропадне българинът ? 300 или 2 лева без значение

И бай Ставри и компания като го хванат за врата, нещо ще изпука...отзад!

..а дано ?

Как си

Докъде я докарахме - 300 лева за скрап .....какви скотове, какви бездушни и безчувствени примати са това, не е истина

Разходи се и в град и в село..... няма да търсиш дълго! Добрината в Бълагрия е мит! Останаха скотове и боклуци(80%)!

Вдигам мизата! 99% !!!

Не мога се боря с теб ;) Печелиш!

и ти самодоволно смяташ, че си от останалия 1%.

А може да е извън България ;) За това не се сети, нали?

Близките му да му плетат вълнени чорапи. Този ще я лежи.