17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера, какво общо има с нас? Нито жената е българка, нито е НАША изселница. Нито чалмата дето я застрелял.... Това е мангалска драма, няма ща нищо общо с България или българите.

Кои те ВИЕ, че тази изселничка е ВАША?

И от снимката си личи, че е лош човек този Махмед. Жалко за младата жена и майка и детето й!

Анадолската Конвенция нещо не е проработила в случая с нашенката.

да се беше гръмнал в главата проста.

А какво е правила тя, за да я ревнува сйпругът и?

наша, наша, колко да е наша, като си е тяхна?!

Аааа... Развод по турски...

Нали конвекцията...?!?

да четем новини за камилари живеещи в 12 век! Достатъчно облъчват празноглавите с турските сериали!!!!

ако сравним убитите жени и убитите от/заради жени, сметката не е толкова еднозначна, колкото ни изкарват от НПО-тата след анкети в циганските квартали.

Карай, кво да праим сега, случват се такива работи в Турция доста често, не можем да я съживим. Дано има късмет, в другия си живот, да се роди на по-хубаво място.

То щото в България въобще не се случват? И дано и ние да се родим следващия път на по-хубаво място.

В Турция е ежедневие!Включи на някой Тв канал, КаналД Шоу тв и др, няма ден да не съобщават за такава трагедия.

Тоя чел ли е истанбулската конвенция ,кво кат е от бурса

Не е гласувала машинно

Културни особености на религията + етноса и стана им

един гласоподавател на дпс-то по-малко

Айгюл е била погребана на 21 април. Днес е 22 април. Кога е убита не се казва. А защо чак сега се дава тази новина на стадото, а не когато е убита преди няколко дена (предполагам) - хептен не трябва да се казва.

И се набляга в заглавието на НАША ИЗСЕЛНИЧКА. А кога се е изселила? Мисирките не смятат за нужно да информират простолюдието. Явно така са ги инструктирали (консултирали, заповядали ...) отгоре.

Акал няма тапанар малко ли са жените

Исляма не прощава - жената бива третирана като добитък, стока!

Борат може да си мисли, че прави сатира, но си е реално документален филм.

В турските сериали няма такива изпълнения жалко за жената

Турските сериали са за нелепи и полуинтелигентни европейци.

Явно си добре запознат

Ако не бе "наша изселничка" - нямаше да е разстреля...

Искат да ни направят съпричастни. Ако напишат просто мъж реши че жената не е човек и не заслужава да живее ако не му служи, както исляма повелява, то ние щяхме да кажем - мюслимски работи, какво ни занимават? Сега статията казва като е наша изселничка, все едно сме вътре в драмата.

Мигар в България мъжете не застрелват и не убиват жените си? Какво толкова се чудите? В България има мъже, които първо раняват, или дори убиват децата си, а после майките им.

колко! дай три примера

Онзи сотаджия, който уби жена си и детето си. Синът на някаква собственичка на аптеки, който преби приятелката си. Мъжът застрелял жена си в заведение в София.

до Ал Капоне имаш ли бегла представа колко мъже са убити по молба/поръчка/оплакване на бивши и настоящи съпруги/гаджета? Просто жените не си цапат директно ръцете, иначе са същата стока, от същия белтък, и със същите опадъци в тоалетната.

до Ал Капоне не цъкай а сподели.. половината са за пари или имот, другата половина - поради жена. Та, таковата, не е виновна никога, разбира се....

И това се случва само и единствено в България, така ли да разбираме ?

както никога в отчетите не е казвано, убийците са предимно нискокултурни цигани и турчеещи се (помаци, псевдотурци, турски цигани).

В цял свят се случва, но нека се облъчват колко сме зле в България. Да ходят по другите страни там да ги стрелят, в родната кочина ни писна от глупави и настроени хора против родиниата си.

на тебе може да ти е писнало, но за НПО-тата като Анимус и БХК (и рояка 'партньори' под тях) това е основна и единствена дейност. Просто ще измрат от глад, ако няма проблем... за това го правят.

така се прай турчулята не им дреме кат каже в съда тая се разпасала и ги оправдават

Е добре, аз какво да направя!

Много прости са нашите журналисти. От прости по-прости. Не се казва "наша изселничка". Изелник, изселничка, такива думи няма. Не и в официалният български език. Особено за българите, изгонени в Турция. Хора родени в България, с един от родителите българин, са БЪЛГАРИ. Ама казвал се Айсел, или Хюсейн. Ако ще да се казва Джон, или Джеки Чан. Този човек е българин. Всички сме българи. Ако някой не е съгласен, за него си, той е на първо място българин. Всички сме българи, изселници няма.

За етнически българи става въпрос. Един нисш няма как да е етнически българин.

Етнос, такова нещо няма. И ако има, то има хиляди дефиниции. Какво е етнос? Етнос има само в болния ти мозък. Етносът е аморфна дума, която нищо не значи. Дори Левски никога не казва етнос. Има български народ. Българският народ, това е важното за България, български етнос няма. Не не можам да изключваме хора от Българския народ, никой няма право на това.

meH айде няма нужда, разните там глобалистически алабализми. разправяй ги на вашите собствени хора, дето ни обясняват как било нормално муслиманите да колят и изнасилват, а било лошо патриархата ( в който жената и особено майката е на пиадестал).

предишната власт им казваше туристи, българи не можеха да ходят на море в турция и гърция, само тяхни си турци.

Разликата между БЪЛГАРИН и БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН е от земята до небето. Всички цигани, се водят БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, но те не са, и никога няма да бъдат БЪЛГАРИ. Същото е и с мюсюлманите - мюсюлманин българин, НЯМА.

Всеки се ражда свободен, но после религията и нейното производно - обществото, те вкарват в определени норми. Жената е имала нещастието да се роди в грешната среда, която не зачита по никакъв начин жените.

майтапът е, че тази брутална среда се пази като 'етнически особености' от същите подлеци, които се опитват да изкарат българите масови убийци и побойници с разни анкети и примери от престъпната кръчмарска субкултура.

Осман Гази наред... Какво да коментираме още, и германия натиска да се приеме тази кочина в ЕС....

Помня аз като стана дума навремето за България и те викаха "е ма тя е на Балканския полуостров, а не в Европа". Ама за Турция казаха "еее ама част от нея е в Европа, може да се направи нещо."

Той застрелял нея, сега родата й ще му мъсти....Така де, да вкарат малко живот в лентата, както иска режисьорът! Боже, и това ме е владяло пет века.....Непростимо!

За съжаление това е и наше културно наследство. И в България имахме много подобни случаи през годините и то съвсем не сред малцинствата.

Раз-по-ре-ти-на

Всеки сам си плете кошницата. Само дето за помохамеданчените жени е невъзможно да избягат от робството. Която се осмели я застрелват. Разбиранията им на югоизток са такива. Съдба.....

ОТ както въвели истанбулската конвенция, убийствата на жени в Турция скочили двойно.

Мангалистан...

И това е най важната новина ..........

я турчолята кви нагласени полицаи извадиха, ... с горди открити физиономии и стегнати униформи, не като нашите разпасани мижитурки скрити под качулките, ...

Такава разпасана команда има може би само в Молдова, Украйна, Беларус, може би Русия... дебели, мърляви, разпасана. В целия остнал свят (не казвам нормален, че виж ги и Тутщрция и в Китай) са чисти, спретнати, във форма (не кръгла) и учтиви...и каква революция - стремят се да помагат на гражданите.

Нашите полицаи са много добронамерени, и не се заяждат за дреболии. От собствен опит говоря. Е ако се държиш с тях като със слуги или като че ли си "голяма работа".....опитай да се държиш с тях човешки и ще разбереш,че са разбрани и интелигентни момчета и момичета.

Стига да не ги накараш да си вършат работата.

Еййййй, не се научихте някои, че по информационните сайтове половината снимки към статиите са "илюстративни", което ще рече, че нямат нищо общо със съдържанието, освен темата. То и темата често няма нищо общо с целия останал текст при дирниците... ама карай. Тия уж полицаи от "илюстрацията" трябва да са статисти от някоя турска сапунка.

Бог забавя но не забравя. Тези които изневериха на родината си сега си получават обратно .

Тъжна история. Родила на 17 и оставя дете сирак на 8. Странна сържава е тази Турция.

Научи се да смяташ, бе! Родила е на 27. Сега е на 35 г., а детето на 8 г. Неграмотници, ей.

Че Турция е странна - да Ама какво общо има - бол щно ревниво кретени има и в Турция, и в България, и във Франция, и в Южна Африка (примерно)

В Исляма животът на жените и децата няма стойност! Логично е това, което се е случило.

Щото в България не убиха две с юмруци и ножове п последните 2 седмици

Това от къде го знаеш? Няма такава религия изобщо, нито Ислям, нито друга, която да определя животът на жена или на дете като незначителен. Иначе, този велик мъж нямаше да го има, нали? Освен ако не твърдиш, че мъжете се самовъзпроизвеждат и се раждат възрастни.