Коментари - Рецидивист с 12 присъди е извършителят на жестокото убийство във Вършец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как изобщо има нещо като "рецидивист с 12 присъди"? Защо съществува такова нещо и защо този под човек не е в затвора? Знам защо, защото всички утрепки в ссъдебната система са един дол дренки - полицайчета, прокурори, адвокати и съдии. Всички ще продадат и майка си за жълти стотинки Е дано съберат добри парички за хубава погребална церемония, утрепки подкупни.

В Русия е така също

В.Б.Д. досега има 12 присъди за различни престъпления?????????????????????????????????????? Питам аз, колко още присъди трябва да има за да го приберат на топло?После се вайкате, защо по време на Соца е имало затвор в Белене.Защото има непоправими хора, углавни престъпници, рецидивисти и убийци.Това, че откраднал нещо, е престъпление, но все пак не е отнел човешки живот.Затова аз пледирам за убийците и изнасилвачите -СМЪРТ!

В Щатите, след 2 рецидив (трета присъда) се счита, че индивидът е безнадеждно увреден и влиза доживот в затвора. Пак да питам, 12 присъди? Кой малоумен съдия реши, че от това животно може да излезе нещо читаво?!?

Не е до живот , но след първи рецидив, всяка следваща присъда е завишена многократно, така че за 12 рецидива дори за дребни кражби ще е натрупал около 500 години сумарно и за да излезе от затвора трябва да обжалва една по една всички присъди.....

Крайно време този рецидивист да бъде оставен на топло до живот!

Защо хора като този трябва да ги храним в затвора направо да го елиминират и ще бъде по добре за всички ама нали е демокрация неможе Еми пуснете го той Сигорни ще се поправи

И по коя логика (или закон) човек с 12 присъди се разхожда на улицата?

Питай съда.

поредното дивашко циганско безчинство! но пък толкова гнусно-политкоректно е поднесена "новината"- с инициалчета, с тъпи изрази като "мъж на 31", " видял непознати хора да се движат около имот на друг фермер". всъщност-поредната от многобройните банди безделничащи цигани опитва грабеж на ферма, но е спряна от нормален, работещ българин. човек! единият от бандата, изпечен престъпник на социални помощи с десет чавета, смятайки се за недосегаем, убива човека! това е истината! п.п. в нормалните държави няма такова нещо като "рецидивист с 30 присъди". на третата присъда влизаш или до живот или ти сумират всичко за 50 години присъда.

истината ? Цигани са обикаляли около чужд имот, планирайки кога да го ограбят, а група български фермери са се опитали да ги спрат .До кога ще има такава криворазбрана толерантност ? Това не помага на никого .

.. циганина с инициали, а на българина само дето и ЕГН-то не са му изписали. Царство му небесно!

Спокойно, като се начегъртат сегашните управляващи белким погледнат и на истинските проблеми в умрялата ни държава!

Те поне да чегъртаха, а пък те само се дърлят кой да лапа най-много!

възпитателно средство е труда. Циганите обаче не работят и никой не им търси сметка какво правят. Пускат само бюлетини и крадат. А за такива като този с 12 присъди, трябва да има доживотен затвор.

Защо пък доживотен затвор? Може и смъртна присъда, след като е убил. Да не тежи на бюджета.

Тук сред коментиращите има някакви заблудени овце, които смятат, че това с циганите ни е наследство от комунизма! На тези жалки индивиди мога само да кажа, че демокрацията създаде ДПС и даде права на циганите. Преди това те много добре си знаеха мястото. И проблемът с циганите може да се реши за 48 часа, ако не са демократичните ценности и фондации от рода на БХК и Америка за България. Така че мислете преди да пишете простотиите си!

АЗ знам че в комунизма им даваха безплатно апартаменти на циганите докато баща ми си КУПИ първия апартамент 1996г !!!!!!!!!! И даже обзаведени не са празни приказки ето го нагледно. https://www.youtube.com/watch?v=yTQu41ffoSs Освен това им даваха и много маичински Тогава им започна разцвета в комунизма иначе циганите ги довеждат турците

Циганин рецидивист с 12 присъди вилнеещ спокойно на свобода, иска да крадне, ама за разнообразие убил . Защо не назовете нещата с истинските им имена ? И кога най накрая ще има съдии в затвора ,защото са допуснали този изверг с 12 присъди да бъде на свобода!

Трябва ли такива човекоподобни да живеят?

Това са косвените жертви на партньорството ни със САЩ и Западна Европа. И по-зле ще става.

И наследство от комунистическото възпитание на чумата СССР

Мангали!!! Няма ли най-накрая да ги изпратят всичките да копаят камъни някъде?

А защо рецидивистът е с инициали? Дали не е от някой етнос, с гарантирани права?

Гарантирано от Герб

Амиии по време на Герб нямаше такива неща.... Това е гарантирано от Рашков, който съсипа полицията...Сехга като махнат и Гешев...очаквайте нови рестъпления....

На видоизменяне на поговорката - Като видиш циганин му плесни една права лопата зад врата и гледай да уцели изкопа. Рано или късно някой на който му е писнало ще стане свидетел на цигански своеволия и въобще няма да чака и да се чуди, а ще почне да върши работата, която е обща, ама всеки седи и чака да я свърши някой друг. Е като в къщата ти са нахлули глутница озверели и изгладнели лангури няма за кога да чакаш да дойде някой да се оправи с тях. Почваш ги наред.

Виждате ли каква съдебна система имаме а уж живеем в бяла държава

стотици хора щяха да са живи, ако беше въведено простото щатско правило, прогресивно по три увеличение н затвора за всако престъпление по НК, 1 една г, 2 ро 3,, след 3 9 г и 4 27 г. така няма да има никой с повече от 4 присъди. ГЕРБ СА БЪЛГАРОУБИЙЦИ

Какво общо имат ГЕРБ с комунистическите закони и конституция, писани от парламентите на БКП/БСП. И ГЕРБ не са на власт вече. Съд и прокуратура и полиция не са ГЕРБ, а БКП.

ОК. Циганин. Ето защо Каубоите носят пищови.

Явно някой трябва да вземе правосъдието в с вои ръце и да гръмне рецидивиста, за да прекъсне порочната практиката с множеството му присъди.

От 18 до 31 - за 13 години 12 присъди. Е чакахте да убие някого ли, че да почнете да му давате повече от година??? Па дочакахте.

"31-годишния В.Б.Д. от Вършец има 12 присъди за различни престъпления." - все още ли има заблудени, които вярват, че у нас на седебната система всичко и е наред?!?

Въобще не е съвършена съдебната система, но пък тия, дето напират да я реформират, т.е. да я обсебят, са съвсем либерално настроени към престъпления срещу личноста, особено като са извършени от представители на една етническа група. Като се сетя и за една номинация на убиец за човек на годината...

ясно като бял ден. мангусти, ръйш,ли, сър!!

Гешев е виновен

Ами всъщност да , виновен е. Като шеф на прокуратурата е оставил подобно лице с 12 присъди на свобода. Да, не прокуратурата решава и вкарва в затвора, ама ако прокуратурата предоставя неопровержими доказателства, тогава съдът няма къде да ходи и налага наказанията.

логиката ти куца. Съдът е издал 12 присъди т.е 12 пъти прокуратурата е представила читави доказателства, ама пак е виновна. Прокуратурата не отговаря за осъдените лица намиращи се на свобода, ама пак Гешев е виновен. Аз разбирам как много искате Гешев да е виновен за всичко, ама като се опитвате да давате примери за вината му, поне гледайте да има логика в писанията ви.

Ако не си въоражен и подготвен за самозащита не влизай в разпра с разбойници.

12 присъди....дълго CV Още след 5-тата е трябвало да го метнат от скалата срещу Царевец...

Не съм фен на американците ама за някои неща шапка им свалям - в някои щати третата присъда задължително е доживот. "Three strike law" му викат.

Да ама живееш в руска колония? И там циганите живеят като царе. Даже по зле от БГ там ако арестуват само 1 циганин ходят като на воина че и ги бият много патрулките! https://www.youtube.com/watch?v=YwHUR3UPh_Y а е това е в американска ''колония'' https://www.youtube.com/watch?v=mJzLnmEZryE нагледно да се види на кой приличаме повече на Америка или на Русия

Напълно съм съгласен с теб. Ясно е, че след като след 2-3-4-5 присъди не ти е дошъл акъла, той няма и да ти дойде. А съм твърдо на мнение, че за такива не трябва затвор а направо на дръвника, няма да го храмин цял живот я.

МВР, прокуратура и съд! Цели два дена!