Рецидивист опитал да пребие и удуши дете за 1,30 лв.

Съдът реши да остави кюстендилеца в ареста - грози го затвор до 15 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още колко пъти ще го съдите и пуснато докато ви стане ясно, че от вълк агне не става. Търсете друго решение на проблема.

*пускате

От лилавия електорат на ГЕРБ?

Чист цоциалист бил. Отговрник на цоциалистическа партия в селото.

Как затворът ще го грози?! Знаете как ще го украси....като го опъват кат булка.?! Друг е въпросът, че такива идиоти не се поправят и някак не е редно нито да са сред нормалните, нито същите тези нормални да го издържат.

разстрел с куршум в тила и закопаване в безименен гроб , ако няма желаещи аз ще свърша работата

Много пуцалки играеш. С нищо не си различен от този боклук.

Колко сме жалки. Нали Боко, Гешев ? Този трябва да е в затвора 20 г. Стига с тези права на педалите, на рецидивистите, на крадците.

На тебе Борисов ти е срал в гащите.

Такива хора не трабва да излизат от затвора. Има 17 криминални престъпления. Такива хора не се поправят , а след като излезнат от затвора продължават да правят престъпления. Сега е опит да удуши ДЕТЕ. Следващото ще е убииство.

Мамин убавец, на път е да стане "съпруга" в затвора... там много ги обичат такива, които посягат на деца /не само с изнасилване/. "Честито" му казвам...

Познайте етноса?

Смърт за такива изроди! Непоправими психопати. Само хабят време, ресурси и средства на държавата и на нас - данъкоплатците, а после и 15 години да ги хрантутиме в панделата. ! куршум от лев, два и айде...

Тоест Рашков месеци наред е прикривал тежко престъпление срещу дете? Питам се защо, рейтингът на кой пази МВР?

Не пипайте герберасткия електорат!

плъх

Това не са хора а чист биологичен отпадък, деградирал и несъвместим с обществото. Аре почвайте тъмнозелените мангусти да ги трепете на място за подобен вид престъпления... или поне ги правете инвалиди за цял живот. Така се прочиства генофонда, не може само на Дарвиновите лауреати за награда да се разчита.

За рецидив, държавно гарантираното наказани е 6 години ефективно затвор, плюс колкото даде съдията за конткретното деяние. Тази бяла страна напоследък закри над 20 затвора, поради "отпаднала необходимост".

Налагането на тежки наказания не е панацея. В белите държави се работи с рецидивистите и след като излязат от затвора, а тук нещата са занемарени.

Но в същата тази бяла страна, глобата ако допуснеш в кафето клиент без сертификат е ... 15 000 Евро. Може би върши работа.

Да сложите и една снимка на копелето

Самоубивайте ги такива бре!

Егати мизерника!

"швед", нали?! щото както и мазно да го пишете е кристално ясно! само "шведите" у нас имат право след 17 присъди да безчинстват по улиците...

Щом не са му написали името - със сигурност.

Докъде ни докараха м_....унч...овц....ите - рецидивисти се разхождат сред нас, други се стрелят, инфлация, а в същото време някои си раздават пликове, правят лицеви, не могат 20 дни да оправят един кораб и провалиха ваксинацията.

Баш те са те докарали до тук. Тия предишните бяха цветя и рози 12г.

По-добре беше.

Такива директно в газовата камера.