17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Строгите закони в българия цитирани от цветан цветанов вбесяват хрисимите разбойници и ги провокира към палежи. Крайно време е да го посетят и осветлят с някое забавно посещение.

Там на чист въздух сред природата почивали с жена му.??!?!? Що не е почивал с жена СИ, а с нечия друга?!??!?

Този си е помислил че си е купил вила в елитен район. Интересно как му е родила главата да се оплаче за 150лв.като полицията за открадната кола не и дреме.

Спокойно, радвай се, че си жив и жена ти не е изнасилена, че утре и това ще стане.

Битовите кражби не ги отразяват никъде, защото са за суми под определена граница и нито търсят извършителите, нито ги вписват в данните на МВР. Реалността е ужасна!

и отмъщението за тях да не се отразява.

Бандитите сами казват, че ДО 200 ЛЕВА НЕ ГИ ДИРИ полиция. Считало се за дребна кражба .. А вероятно е така по закон. А законите ги правят едни същества на едно място - но това е друга тема ... Само за пример - в Синагапур, ако дъвчеш дъвка на публично място - отиваш в панделата. Ако търгуваш (само незаконно може) или носиш дъвак - отиваш в панделата. До преди 10-тина години е била крастава държава, като нашата сега! Но един смел техен родолюбец стигнал до властта като наша тиквоч, само че поискал създаване на закони и правила, равни на каторга. След 5 години прилагане на смъртно наказание, нещата потръгнали. Полицията до 3-5 дни трябва да улови и накаже! бандита със смърт. Считало се, че посягайки на мирен сингапуррец, бандита посяга на Сингапур - оттук и смисъла на присъдата. Нямало значение кой му е етноса! Днес в Синагпур може да си метнеш кесията с парите дето искаш - и ще те намерят и върнат от полицията. Който не вярва - да иде и да види. А тук и сега е БЪЛВОЧ!

Плюйте си на петите и беж от циганистан!!!

До доказване на противното... Много ми прилича на саморазправа, но защо не си го каже? Аз ще го подкрепя. Ако и вие сте привърженици на съдията Линч, може и да постигнем някаква справедливост в съвременния либерализъм (полезен единствено за престъпници и мародери).

Господи, и тоя нашенец взел да се оплаква, като че ли не живее в тая държава! Родителите ми имат една малка виличка в околностите на един окръжен град. Колко пъти беше разбивана вратата и вършеено вътре! Всичко, което имаше поне някаква ценност, изчезна. Останалото беше унищожено и приведено до неизползваем вид. Първите два пъти родителите ми писаха жалби в полицията! Един от извършителите беше заловен, но пуснат на свобода. Откраднатите земеделски инструменти, върнати и оставени за "веществени доказателства" в полицията "до завършване на разследването". Дали то завърши или не, така и не стана ясно, но "вещесатвените доказателства" изчезнаха от там. Нашите си купиха нови оръдия на труда. След това се и отказаха от всякакви жалби, макар, че набезите на апашите продължиха - свалиха вратите, изнесоха електропроводката! Родителите ме се отказаха да ходят там, защото като пенсионери вече и се страхуваха! Сега всичко пустее, баща ми си отиде, майка ми не помисля, а и няма сили да ходи там, за да гледа в какво се е превърнало къщето, което преди време мислеха с баща ми да използват за отмора и за спокойствие на старини! Боли я за безсмислено отишли труд, надежди, средства... Аз даже и не мисля за това! Знам за каква държава става дума и нямам илюзии! Такива ми ти работи!

Не можем ли да си я направим, въпреки отпора на окупаторите на властта?

Амми..., този си измисля и иска да очерни държавата. В държавата цари благоденствие, радост и абсолютна сигурност.

Не само "очерня" държавата! Той клати Правителството! При това бездоказателно! Виж го ти! Предполагал, смятал, мислел........ То ако с такива неща се доказваше престъпление, всички да сме в затвора!

Този случай излиза наяве, защото пострадалият е журналист, а колко много престъпления има, които дори в статистиката на МВР не влизат. Как живеем още в България, чудя се. Това не е държава!!!

след 3тия касетофон дето ми крадат от колата спрях да сигнализирам в МВР щото няма смисъл... само им прецаквам статистиката...

Уникална последователност на действия: обрал вила, арестува ли го; той запалил вилата. Така поне излиза от заглавието. После се оказва, че го арестували, ама го пуснали, нищо че е рецидивист и мястото му е в дранголника. Следващия път пострадалият да знае, да не се оплаква в полицията, ами или сам да организира наказателна акция, или ако не иска, или не може, да си трае. Тъй ами - законът над всичко.

журналистите не се обаждат ако не са засегнати пряко... за нормалните хорица нито ред...

Разбира се, че не е той ... Може някоя жар-птица да е била кацнала на покрива ... нали е от дърво ...

Тиквата, Цацата и ГРОБ гарантират спокоен живот на престъпниците!

Грижат се за подчинените си.

— Как, и този същият се разхожда насам-натам и убива хора? — каза Морт. Поклати глава. — Не съществува справедливост. Смърт въздъхна. — НЕ — каза той, подавайки питието си на един прислужник, който с изненада откри, че изведнъж държи празна чаша в ръката си. — СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ.

горкичкия журналист.... и виличката му

На кой му пука? В България Няма Справедливост. ВБНС приятели.

Пипонят цветанов нали се фукаше, че преборил битовата престъпност? Тоя рецидивист обрал над 30 къщи в района. Това за НСБОП или за ДАНС е случай?

И за двете, щото има необявени приходи.

Това е държавата на рецидивистите. При това положение, не би трябвало да се оплакваме, че те диктуват "правилата" и тероризират гражданите.

нали сте четвърта пера власт и т.н.когато можем да ги стреляме при влизане в частна собствемост и тези неподкупните не ги пускат, само тогава ще намалеят

Рецидивист обра вила, арестуваха го, а после го запалиха...

В Б-я хората се страхуват да съдействат на институциите защото им нямат доверие. Сигурно единствената институция на която вярват е Противопожарната охрана, но не защото Бацето е пожарникар.

Аз съм вашия комшия от 5-тия етаж и искам да попитам... : За хора, които крадат и това им е хоби, не се ли наричат клептомани ? Аман от набедени журналисти !

и искам да ти кажа, че този си е крадец и като екстра и пироман.

Не са ти схванали шегата... Просто не си от тролската компания..., която пише верни заключения, но гледат да нападне простия шкаф ББ и подобния ЦЦ..., все едно Корнелия не е в кюпа и пада от небето, цялата в бяло... - прелестна, усмихната до уши женица...! Всички пишат верни констстации, но не се атакува системата, а само ясните прости "момчета" - така не се стига до промяна...! Освен до реабилитация на най-престъпната групировка - "комунистическата" (която, с действията си, всъщност, е най-лошият пример от капиталистическия модел, който, иначе има и възможност за добро цялостно проявление...). Жалко, ако не изискваме ясен план, бюджет и морални изпълнители да ни поучават и изискват да им дадем управлението... - трябва да променят системата и да дадат пример за морал, а не да ползват тролове, които да "яхват" всичко, вкчително и катастрофите по пътищата, но не за промяна в интерес на хората, а единствено за промяна на "ездача"...!

МВР - министерство за регистрация на престъпниците !!! В България не можеш да се защитиш сам, но и държавата не може, нито ти дава - АБСУРД !!! Тук е рай за престъпниците !!!

В Искърското дефиле крадат местните селяни. Имам вила там и знам. Зеленокраки няма изобщо наоколо.

Престъпници и шизофреници не могат да се поправят и излекуват. ВСИЧКО Е ЗАЛОЖЕНО В ГЕНИТЕ. Шизофреник на свобода е потенциален убиец, ако не си е пил хапчето. Десетки примери.

"Рецидивист за кражба" - баси и журналиста!

Ааа не отказвам да повярвам, Бойко рече, че такива неща не се случват в родината ни. Някой сигурно нарочни ни очерня ...

Да плаща т джоба си щетите!!!!

Представител е на индийската раса?

Нали искахте да живеете в демокрация. Е това е демокрация. Свиквайте!

това не е демокрация, товарищ! това е грабителски преход от лъжлив "социализъм" към откровена дивашка цигания!

Това не е демокрация, а това е наследство от неработещата ни и нереформирана МИЛИЦИЯ. От нереформираната ти прокуратура, която продължава да работи на принципа "НАШ ЧОВЕК"

Тава са евро-атлантическите цености. Цигани бият полицаи в Гълъбово.

Няма никаква оправия в тази държава. Трябва да се строят МНОГО затвори, а не да само да се отварят университети на всеки ъгъл. Това, ако започне сега да се прави ще започне да върши работа евентуално след 10 години ако Съдебната система започне да си върши работата някога, което за мен е невъзможно, защото там работят избрани и зависими екземпляри от мат'ряла. НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО, А ЕМИГРИРАЙТЕ ДОКАТО СТЕ МЛАДИ . Аз не емигрирах и сега дълбоко съжалявам и страдам, но децата ми ще се махнат!

В този случаъ сам раздаваш справедливост. Плащаш на едни момчета и ги караш при този. Хвърлят му един як бой и му казват каква е цялата му сметка за плащане. После онзи сам ще те потърси и ще си плати до стотинка. Преди време майка ми се оплака, че на градината са ни обрали кайсията. И преди е влизано и го знаехме кой е, един от съседите, беше се нанесъл..., дошъл от някъде. Други съседи са го виждали, беше поразградил мрежата, нарочно. Явно беше човек свикнал да попипва където не требва. Та отидохме трима. Набарахме го на сред неговия двор. -Ти ли си ...? -Аз съм, к'во искате? -Ти защо си влизал и обрал... мама ти...? Изяде 2-3 удара с тоягата /не желязо, дърво се ползва!/ и си тръгнахме. После беше оправил оградата и немаше повече проблеми, а и той самия се разкара.

Ето така се прави в правовата държава. Нямаш доверие е институциите, полицията не работи съдът не работи налага се сам да ходиш и да биеш

Дълбоко се заблуждаваш! Представи си, че си жена без мъж и с дете. Какво правиш в този случай? В правова държава този австралопитек ще е отдавна в затвора (най-вероятно заедно с теб) и никой няма да му пука за вас.

някой спомена нещо недоверие в институциите на България! Е, как да имаш доверие в някоя институция? Полицаите не те пазят, докторите не те лекуват,общинарите те крадат, политиците те лъжат....

Не е проблема само в институциите. Първо трябват по-строги закони. Щом е с няколко дела да не се пуска под каквато и да е гаранция, а да е постоянно зад решетките. Така основния криминален контингент, тези дето кражбите са им занаят, професия, тези ще са постоянно задържани. Когато на някой му се определя парична гаранция за да бъде пуснат, то трябва смисъла на гаранцията да е променен. Плаща си защото смята, че е невинен. И тази гаранция му се връща едва когато Съда се произнесе "Невинен". Ако Съда се произнесе "Виновен" съответното лице да си губи и гаранцията и да си понася определеното наказание. Гаранцията да се губи без да се признава като част от наказанието, /защото наказанието може да е само глоба и не трябва да има приспадане/!

Гълъбово е обградено от жандармерия, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Причината е инцидент от снощи в ромската махала. Ромите са се забавлявали до късно с много силна музика. На място е пристигнал патрул. Полицаите опитали да конфискуват музикална уредба, но ромите са ги нападнали. Те са потрошили патрулния им автомобил. Има ранени полицаи.... Това ,ако се случи в Америка или Русия досега един жив циганин да не е останал!!!!! А в нашата държава полицията пази циганите и престъпниците в парламента!!!!

Не, полицаите не пазят циганите. Пазят себе си, защото ако направят това, което в действителност им се иска, всички ще останат без работа и тях ще развяват по съдилищата, а не тъмнозелените.

пак ключовите думи-"рецидивист" и "малка кражбичка за 200 левчета и го пуснали". по тоя начин милион боклука се разхождат на свобода, не стига, че нищо не работят, но и тероризират нормалните хора по всички възможни начини. въпросните боклуци, в масовия случай-тъмно-зелени, се боят само и единствено от едно нещо. не, не се страхуват ни от полиция, ни от закон, ни от затвор дори, за тях това е санаториум-топлина през зимата и безплатно плюскане. въпросните многобройно-размножили се паразити са патологично мързеливи, те изпитват физическа болка само от труд (е, от учене и баня също). всяко тяхно хващане трябва да е свързано с принудително бачкане, хващат те за откраднато левче дори-бачкаш!!! и като бонус-с лишаване от всякакви помощи завинаги...

Ха,ха,докато не стане като в щатите при определяне на общо наказание да се сумират присъдите по всички престъпления за да се предпазят гражданите,а не като в ЕС и у нас с цел превъзпитание да им се определя наказание в размер на най-високата,като може да се увеличи с до една втора все така ще е.Били в затвора многократно те си знаят,че докато присъдата по някое престъпление не влезе в сила колкото и други да извършат ще им определят общо наказание,което често на практика не води въобще до увеличаване на размера на наказанието по този от най-тежката присъда.

Прав/а си! Като му е стискало да извърши 25 кражби, да излежи присъди за всичките. Защо ще му се определя само най-високото наказание? Ако ще и 150 години да му стане присъдата - дали ще успее да я излежи си е негов проблем!

Цигани с брадви нападнаха полицията в Гълъбово, Старозагорска област. Жандармерия е обградила града, съобщава БГНЕС.... Взели,че им спрели музиката и те се вдигнали на бунт,има ранени полицаи... Тук тоя циганин го ловят за кражба,пускат го и той отива и пали най нагло вилата на човека,няма оправия,не се ли задейства държавата с цялата си строгост нещата отиват към бруталии...

И при нас ченгесарите само ПЪРДЕА. Даже крадците ги хванаме с камиона как товареха краденото и ченгесарите ги пуснаха щото вииш ли само товарели не крадели. На Ме Е Ре то само пърденето им е работата а пропуснах и оригването от преяждане. Шопарите не си мърдат дебелите задници за нищо.

Плати си да го премажат от бой и готово.

Кога ли ще им свършат триците на хората и ще започнат да хранят прасетата с мръвки? Природата - рай. Държава - ад.

аф

Браво бе, ДИР! Пишете, все едно е доказано, че точно този е запалил вилата. Това, че някой е казал, че е сигурен за нещо, което не е видял. Ако аз бях на мястото на този обирджия бих ви съдил за клевета.

Би съдил, ако имаш алиби, ама ако нямаш …

Дано същия крадец влезе в дома ти, да обере всичко което види и след това да го подпали...Амин....

Алооо, БХК, сбъркал си мястото да се проявяваш!

онова мекере, дето 10 човека го видяха, като помете хората на спирка на автобус, защо не го осъдиха само на база "свидетелски показания"? Защото същите не били сигурни!

и да бяха го видяли, един щеше да каже, че го е видял със запалка, друг го видял със кибрит и ето ти противоречиви показания

Да се обеси за топките.

като първо наказание - на изнасилвача да се отреже едното мъдо, пък после, ако продължава и другото!

Една съвсем елементарна законова промяна може да реши всички проблеми, като се почне от убийства, та до кражби и палежи.Хванат ли го, че е извършител да лежи в затвор и работи, докато изплати всичко до стотинка, няма значение дали е кръвнина или материални щети.Ако ще и за милиони да става въпрос, да е мислил, когато е посягал!

За това си имам едно малко пистолетче.... незаконно, защото в нашата шибана държава е трудно да бъде законно. Ако някакъв такъв ми влезе в къщата - гърмя го, пък после каквото щат да го правят. Това, че имам пистолет (незаконен) по никакъв начин не е опасно за обществото, няма да е опасно и ако той е законен. Опасно е за такива, които биха влязли да крадат. Седи си ми в едно чекмедже на бюрото, и не съм го вадил повече от 1 година. Надявам се и никога да не се наложи, ама ако се наложи - няма да мисля за последствията. За мен е по-важно да се защитя, отколкото това дали после евентуално ще ме осъдят.

Намери го и му извади очите. Можеш да му отрежеш и ръцете. После го пускай пак да краде и пали.

По принцип съм за смъртното наказание, но нека обсъдим химическа кастрация, или поне Крумови закони - в случая - рязане на ръцете.