Ресторантьорите: НС да определя Covid мерките, кабинетът има три дни да преосмисли заповедта

Двете браншови организации заявиха, че тези решения не трябва да се вземат от няколко души, които не са избрани, а служебно назначени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Австрийският канцлер Курц каза,че ски сезонът в Австрия,ще е безопасен,защото персонал,туристи и местни са ваксинирани . А тука пляскайте на Алибегов, който отказва да ваксинира персонала, защото не иска да работи,а да му плащат обезщетения. Като не им харесват мерките,да ходят в чужбина на работа .За да видят какво е

Не разбрах, защо при малоумните от ГЕРБ, които ги затвориха напълно, не протестираха? Или от мутрите ви беше страх, а? Страхливци и подлизурковци на Мутрата!!!

Предните си бяха редовно избрани. Рестрикциите бяха още по-яки. И се следеше горе долу да се спазват. Тези честно не разбирам защо реват. Никъде не съм видял кръчмари да спазват нещо в момента и никой е ги гони за нищо. Наглеят.

За кръчмите протестират, а за цената на тока не. Малоумен народ

другото си го калкулират в цената. Ама като има кой да я плаща. Алчни са искат да прекарат и клиентите си и държавата. За сметка на болните и умрелите.

Ковид не изчезва, защото нищо несъществуващо не може да изчезне.

Идиоти на куб.

Вместо да се затворят точно кръчмите, съвсем скоро ще затворим пак училищата. НС да определяло мерките, Ами направо ресторантьорите да поемат държавата след като считат, че те могат да кажат кой какво да прави и нареждат на НС.

В кръчма никой не те кара да ходиш докато на училище си длъжен.

Вземи отведи жена си на ресторант ,после на нощно заведение да потънцува,да не я отведе друг.

Направете ресторантьоеска партия и на изборите всеки безработен колега да гласува за правото си да работи! Тогава и Галъп ще припадне.

В плен на кръчмонавтиката. Няма живот без среднощно пиене в кръчми.

На чужд гръб и 100 тояги са малко. Абсолютно нормално е собствениците и работещи в заведения да са против мерките. Не виждам защо трябва да ги обиждате.

Не. Ако бях собственик всичките ми служители щяха да, са, ваксинирани и щах да приема ваксинирани и преболедувал. Да, видим дали щяха да ме затварят

А двойни заплати ще даваш ли? Защото само така би си намерил персонал. За клиенти не знам.

А те мен не ме ли обиждат с тоталния отказ да се ваксинират за да могат да работят на 100% и аз да мога да ги посещавам спокоен и сигурен?

Как си сигурен бе. В Израел ваксинираните масово се изпоразболяха. Вече и на врабчетата е ясно че ваксината не ти гарантира нищо, ти си сигурен. Ебах ти и трола-ха ха ха.

Пияните шофьори: Ние да определяме правилника за движение по пътищата, ще газим и ще убиваме наред, оправяйте се.

Къде си Янев, храбри войнико? Истинските мутри ти дават ултиматуми, ти мълчиш. Само на лекарите ли имаш смелост да се ежиш?

Да вземем да събираме капачки за оцеляването на Ричард-Али Бегов, Петко Димитров и останалите тъпаци, а? Може и в хелпкармата да направим една акцийка, та и те да вземат някой лев за S-класи и апартаменти ...

Гробаря и другите имена които си написал дават работа на такива като мен. Не всички печелим като теб по 6 стотинки на коментар.

Намирисва на пропаганда на ГЕРБ !

Лайнари. Брей, само три дни дават!! Много малко бе! Ама много сте строги бе!

Аз викам : Да им саберем по кой колкот даде И да ги изсипем пред заведението на ХАДЖИБЕГА Той нали е селския дерибей , да му платим За това че ша ходим на кръчме. Толупа му даде едно кюлче и те така.

Тези не усетеха как ще им скочат всички други които работят ! Сами настройват обществото срещу себе си !

КитайЦите затвориха 10мил За цели 2 месеца .... Па тук сме реффф Реввв Реввв До небето.немали пари. Да ходят да берат портокали от тоя бранш . Аз имам , да взема да ви дам . Ся , всеки ден Хаджибега ми надува главата Днес и Петко , да го туряна Жена му ...разбираш ли. Тва немане , па карат коли за 200к евра. Ся , тва не е нормално.

Кои са тези, за да дават ултиматуми. Този тъп, невеж и безотговорен народ не разбра ли, че това е сериозна инфекция и има епидемия. Един господин преди мен цитира шведската агенция по лекарствата. Тъй като за кратко бях на гости, мога да кажа как е в Австрия. Няма начин да влезете в закрито обществено пространство, ако не покажете сертификат за ваксинация (пълен цикъл) , сертификат за преболедуване или документ за направен тест в съответния срок. В заведенията, дори ако седнете на външна маса, ви проверяват документите. Освен това келнерът ви носи регистрационен формуляр, за да се регистрирате. Ако сте на гости, както бях аз, трябва да дадете данните на домакина. Проследяването на карантинираните е изключително строго. Имат голямо ваксинационно покритие. Вероятно затова, онзи ден, при 1500 нови случая има само 4 починали, а в болниците се намират 54 души. У нас сульо, пульо и филанкишията, а и разни олигофрени от известни квартали, които дори не могат да четат, седнали да разсъждават върху ваксините. А може би трябва да стане като в Индия - да умират по улиците и в Перловската река да плуват трупове. Не е ли ясно - в тази епидемия има два избора - или локдаун за всички, или отворена икономика с ограничения за неваксинираните.

И след три дни какво ще стане? Видяхме ви вчера в Търново .Петима гербаджии си изведоха персонала като стадо и толкова .И то същите ,които плащаха на циганите,за да гласуват за Ботокса

Няма по-големи наглеци от Алибегоя и Ко ! В цяла Европа служители в ресторантьорският бизнес се ваксинираха и вече искат и клиентите им да са ваксинирани ! Само този селендур и ко ще организират протести ! Време е правителство да ги светне , че им спира помощите и да се оправят сами !

Често се дава за пример успешния подход на Швеция, нека видим какво казва шведската агенция по лекарства Lakemedelsverket. Lakemedelsverket е държавната агенция в Швеция, отговорна за регулирането и наблюдението на разработването, производството и продажбата на лекарствени средства. Цитирам: "Погрешни схващания, митове и чиста дезинформация по темата COVID-19 COVID-19 е сериозно и непредсказуемо заболяване и ползите от ваксинацията са много по-големи от риска от сериозен страничен ефект. Неверни са твърденията, че е по-добре да разчитаме на силна имунна система, отколкото да се ваксинираме срещу COVID-19. Неверни са твърденията, че ваксините срещу коронавирус не осигуряват адекватна защита срещу болестта. Това не е истина. Неверни са твърденията, че Витамин Д, Хлорохинов фосфат и Ивермектин са ефективни като лечение за COVID-19. Това не е истина. Неверни са твърденията, че ваксините могат да доведат до аутизъм. Това не е истина. Неверни са твърденията, че ваксините са свързани със стерилитет. Това не е истина. Неверни са твърденията, че ваксините могат да променят вашата ДНК. Това не е истина. Неверни са твърденията, че ваксините съдържат микрочип за наблюдение. Това не е истина. Неверни са твърденията, че ваксините срещу коронавирус съдържат опасни вещества, които се пазят в тайна. Това не е истина." https://www.lakemedelsverket.se/en/coronavirus/covid-19-vaccine/this-is-what-applies-to-corona-vaccine Швеция към момента е с 53% ваксинирано население, предимно с Файзер и Модерна.

Перачите на пари дават ултиматум на държавата да спре да им пречи да перат пари. Уникална държава. Вместо да им стоши главите на тия некъпани мутри, сега ще им ходят по гайдата

Много добре си го обобщил!

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ПРИЕМЕ ЗАКОН, КОЙТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА АНУЛИРАНЕ ДОБРОВОЛНА ВАКСИНАЦИЯ -НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, ТАКА ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА, КОЙТО ГО ВНЕСЕ ТОЙ ЩЕ ОСТАНЕ КАТО СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ... И ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ СПОКОЙСТВИЕ ... РЕД ..

Тези могат да бъдат обявени за най-тъпото съсловие !

ТОВА РАЗУМНО ПРИЛОЖЕНИЕ НЕ ГО КАЗАХТЕ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО БАТ БОЙКО БЕШЕ НА ВЛАСТ? А ТРАЕХТЕ... СЕГА МНОГО СЕ НАЕЖИХТЕ...

Алибег - министър на ресторантите - яко а?

Значи, остават тези мерки, разпуснат НС и остават мерките до ново правителство. Ок ли е така?

Рашков да внимава да няма бити или охлузени .

Този който се къпе веднъж в годината, поражда гнус в мен още като го погледна на снимката, дали ще работи или не няма никакво значение за всеки който има поне елементарни хигиенични изисквания към местата където може да похарчи някой лев изкаран с труд. Той е един от главните соло ташаци на Тулупа организиран със саботажа на държавата.

Тези правят ли разлика кое е работа на изпълнителната и кое на законодателната власт? Утре като не им харесат мерките на парламента да поискат да ги определя съда, после може да поискат да е президента и накрая най-добре да ги определя главния прокурор.

Тия нещастни кръчмари за най-важните ли се имат, че поставят ултиматуми?

Докъде доживяхме-някакъв си немит кръчмар,незнайно от кое аборигенсо племе,да дава ултиматум на провителството на държава,която го е приютила,само защо нахалника бил вибратор на ексминистърка от ГЕРБ.

Верно ли е за министърката. Ако е така аз съм за Ричи тоя яко се е намъчил. Заслужава всяка стинка. Колко от вас ще легнат с тоя дзвер. Аз

Тъпаци, пак страта песен на нов глас - ние сме по велики от топлата вода, за нас мерките не важат, щото не ни кефят. Дреме ни. Да бяхте учили, сега нямаше да бичите като сервитьори и бармани... Ама нли е много кул... Та са, яще му главата.

Всеки у нас има право да протестира, но нека протестира по начин, незасягаш правата на трети страни. Крайно време е да се направи закон за това. Иначе ще дойде другаря Т. Живков и всичко ще си дойде на мястото

Отнемат ви консгитуцшоното право на работа и не ви дават компенсации имате право на отговор и протест

никой не отнема правото на персонала да си намери другаде работа. врякат само чорбаджиите, щото пак са крили данъци

Кръчмарите не са ли чували за ко дтитуция, закони. Кой какви решения ще взима е разписано в закона, а не както на мутренския дебилен бизнес им се иска. НАГЛЯРИ!!! Вие сте кръчмари и нищо повече.

Пълна блокада бой и бомби за цялото МЗ

Хората са прави, служебното правителство не е легитимно и съответно не може да взима такива решения. НС в момента не е легитимен и също не може да взима решения. Никой няма право нищо да затваря. Ако им стиска и искат пребити министърчета и опожарени министерства, само да опитат.

Стъки ли ще ги води?

В дискотеките на морето с капацитет 500 души има 1200 това според Вас дали е нормално?

Иво ,молотовките и киселините тубички са готови брат казвай и действаме

Ок брт ще се разберем до 2 дни ще ти звънкам киселината е за кожухарова и ива христова а молотовките ги раздай на наще хора по площада

Мале тия в народното събрание като чуят за тази идея ще подскочат . Друго си е някой друг да поеме отговорност . А такива като ботокса да критикуват.

произведе келнери,проститутки и наркомани Дерзайте дебили....

Не ти е виновна демокрацията а крадците на високи позиции ,бягащите от потъващия кораб които вместо да се борят избират изкуствения блясък на чужбина и привидния им ред, виновни са и хората които се поддават на 7те гряха - похот, лакомия и тн

Ми приемайте само ваксинирани в ресторанти и тн и работете на 100% без мерки ... И си ваксинирайте целия персонал

Жалки същества, грозни , недоевани , мразещи себе си и целия свят...

Ебисе в гъза психопат

Говориш за Алибегов,че по-грозен има ли?

Joe69

Мерките не работят!

Българина няма угодия той вечно мрънка

Около 50% и нагоре от население се оказа психически болно, това показа "ковид" пландемията на сатанистите..., Ъ.е ало някой им даде карт бланш да убиват безнаказано, те започват да убиват - психопати "лекари", "полица", "политици" ...

Правим вече и хапчета, които ще взимате в комплект с новите ваксини. Лекуването ще е вечно. Лапането на кинти безкрайно. Заедно с правителствата и големите технологиѝни компании създаваме системи за следене на поведенчески механизми както новите айфони който ще ви проверяват директно докато снимате дали не сте педофили. След което ще ви проверяват дали не се бунтувате срещу бялата нормалност. Купете си новите продукти на Епъл, те ще следят дали сте послушни и колко редовно се ваксинирате. Само така ще осъществим новата нирмалност. Нов свят в който не притежавате нищо и сте щастиви, щото ни плащате да ви оставим живи.

"Искаме да се закрие всичко, за да ревем после че в България няма нищо."

Духайте супата ресторантите.

Тука всеки си прави каквото си иска