Решиха за втората доза след първа на "АстраЗенека", а трета - в края на годината

РНК ваксините ще имат най-голям дял у нас, ако производителите изпълнят ангажиментите си, каза шефът на ИАЛ Богдан Кирилов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

успял си да пуснеш капчата на български!! какъв прогрес....

една мишка пита друга - ще се ваксинираш ли? - аа, не! опитите върху хора още не са приключили... а сега измислят и нови

Така и не схванахте, че това не са ваксини а експериментални препарати! ... Най-малко след 10 години изследвания и усъвършенстване могат да се накичат с името Ваксини!

Всички знаят, че само с 2 дози няма да се мине и ще трябва да се повтаря всяка година. В същото време ЕК няма да поднови договора с АстраЗенека. Ще си праскате каквото има в момента. Тъкмо ако ви стане нещо след 5-6 години да не се знае точно от какво е.

Докато се сложат всички дози ще мине пандемия та.

те я поддържат изкуствено

Едни приятели така доста спокойно си коментираха, как няма вирус, как било грипче и т.н. Жената се разболява. После и мъжа. Бяха си болни и се оправих без много тежка клинична картина, само че мъжа реши да си ходи на работа болен ( за са не му излезе име) и зарази (поне) един негов колега, с който работят един до друг. Неговия колега почина. Дразнят ме хора, за които света свършва, къде свършва техния гъз.

3-та доза? Поредната КОНСПИРАЦИЯ, станала РЕАЛНОСТ. :D

А мерките са не само да не се заразявате, а и да не заразявате други хора. Елементарно, но за година и половина не го схванахте.

Вече всички хора от рискови групи имаха "Зелени коридори" и възможност за инжектиране. Инжектираните няма какво да ги мислим/пазим, нали така? ;) А отказалите - те сами са си понесли отговорност. Така че вече няма кого да пазим. ;)

Едно време когато се е появила първата ваксина против туберкулоза версията известна сега като БЦЖ е имало "умни хора" които не са се ваксинирали, защото са мислили, че ще им поникнат рога. Причината за рогата - използеало се материал от крави за създаването им. А фактите са, че по време на клиничните тестове няколко жени са забременели, които преди ваксината не са били бременни. Има и жени, които не са знаели че са бременни и вече си имат напълно здрави деца. Това са факти, а малките зелени човечета са само в главите.

Елементарно, но за година и половина не схвана, че те правят на идиот и послушно вървиш към кланицата.

Аз си минах по зеления коридор, ваксинирах се и с двете дози астра зенека, а вие тука още бистрите световната конспирация. Само имайте предвид, че само една пета от българите са прекарали ковирус или са ваксинирани, останалите тепърва ще трябва да минат през едното или другото. А от познатите ми, които преболедуваха, няма един да го е прекарал леко, при всички бяха болници, лекарства, чудесии, въстановяване с месеци. Някои вече ги няма. Та и вие не вярвате, ама ще повярвате накрая.

Давам ти и моите дози Зенека.

Антиваксърите са като гей на парад. Може да са една шепа хора, но гюрултия видгат като за милион..... хахахахха.... споко бе... никой не ви боцка насила, няма нужда да ми навирате вашето мнение за света. Стой си където си.... и не навирай собственото мнение на другите.

Правилно, ама същото важи и за тия дето пищят колко ненормално било да не се боцнеш с нещото наречено КОВИД ваксина. Не съм против ваксините, но това тук е пародия! Уж ваксина ама пак ще си стоите затворени... не е много ясно дали помага, ама нали така казват тия дето са я направили. Ееее, ся че някой може да се гътне от тромби...голяма работа! Нали се е разписал че няма да се търси отговорност....То така всеки може да забърка някакъв буламач и да го прекара за ваксина! А и нали уж е по избор, а всъщност избор май няма! Измислени паспорти...заплахи с уволнение от работа... Ако това е нормално, здраве му кажи!

Ваксинирането не е като политиката или религията - всеки със своето си мнение. Ваксинирането е като математиката - точна и прецизна наука. 1+1=2 и няма как да има алтернативно или различно мнение. Нещата стоят простичко - рано или късно се ваксинират 90% от хората и проблема се решава. Другите 10%, твърди антиваксъри - да са спокойни, никой няма да ги пипне и тях, защото е все тая. Обаче нормалните хора трябва да участват. И това ще се случи, дали с тяхното съгласие или не, ще се случи - дали чрез естествено, но много по-тежко и вредно преболедуване, или доброволно, с ваксина по избор. Всичко друго си е само пожелание - как нямало да се ваксинират, как ще изчезне от само себе си. Ами, като не се ваксинирате, иглата ще ви я сложи вируса без да ви пита, без да ви иска съгласието и така докато повечето не го преболедуват или ваксинират. Избора е ваш как да стане това, а не дали ще стане.

1) Редно е да се уточни, че става въпрос за експериментални "ваксини" наложени според закон за изънредно положение, каквото няма, и изпитвани върху хора, без да са изпитвани дори върху животни!!! 2) Няма нито една Covid-19 ваксина според определението за ваксина, т.е. да съдържа отслабен Covid-19 вирус. Вместо това всички ваксини използват по няколко части от белтък на атипична пневмония от 2003/2007, като няма никаква гаранция, че подобни експериментални "ваксини" дават защита срещу Covid-19. 3) mRNA "ваксините" Pfizer и Moderna са генно модифициращи експериментални агенти по опасна неуспешна технология, която е стартирана при първата версия на SARS от 2001, но всички тестови животни са измрели 100% при няколко подобни теста с различни животни и технологията е прекратена. При жените предизвиква стерилизация за неопределено време, възможно завинаги, заради имунен отговор с отхвърляне на плацентата. 4) Според всички медицински организации и лекари, Covid-19 не е никога изолиран досега, няма никакви доказателства, че е заразен и, че се предава по въздушно капков път, Т.е. всички политически медицински затваряне на граници, изолация в къщи", изолация от другите на 1.5м/2м, маски които не предпазват от вируси, полиция, вечерен час и т.н. са просто научно необосновани и са чист фашизъм. 5) PCR tестовете за Covid-19 с 15 см клечки в носа и бъркащи чак до преграда с мозъка, са медицински невалидни, те проверяват за наличие на антитела след прекарана инфекция. Произведени са още в 2017-18 и са доставени в млн бройки по всички страни с етикет Covid-19 на опаковките, което е белег за планирана "пандемия". Забележете, че има доста възражения срещу тези PCR тестове, че са дезифенкцирани с предизвикващи рак дезифенктанти, а също, че съдържат някакви метални нишки с нанокапсули (които може да ви "ваксинират" или "чипират" без ваше съгласие). Затова PCR тестовете е редно да се избягват, както и експерименталните "ваксини". 6) Предишните версии на SARS вируса бяха разпространени отпреди 2001 и според водещи микробиолози повечето хора вече имат придобит имунитет към предишните версии, които са на 70% еднакви с последната версия на вируса. Затова 99.996% от хората нямат проблеми с Covid-19.

Просто погледни последните новини от 9 май 2021 на Sky News Australia относно разработвания като биологично оръжие C19 в Китай по поръченка на Фаучи и Гейтс: https://youtu.be/kuKPBur_TiI Новината беше разпространена от InfoWar, показват се конкретни документи от 2015: https://www.infowars.com/posts/sunday-live-cyberattack-cripples-americas-largest-pipeline-as-bidens-controlled-decline-of-usa-continues/ Също така изрично се посочва опасния за живота автоимунен отговор на имунизираните с експериментални медицински агенти (Phizer, Moderna, J&J, Astra/Zeneca), за което предупреждават всички учени от водещи американски университети. Но ако не ти е мил живота - ваксинирай се с тези екпериментални медицински агенти - може да преживееш някой друг месец, но няма да е за дълго...

Само написани глупости.. Гейтс, Фаучи... бла, бла, бла. Никакви доказателства, празни приказки и раята цъка плюсове. А защо никой не се замисли, как и защо Израел, които обикновено за всичко са виновни, ваксинираха хората си масово?

ЕС купи почти два милиарда ваксини които се разделят на две ! При население 500 милиона сметнете колко пъти ще ви дупчат. Във Великобритания вече станаха по три . Вируса започва да отслабва а те ще го изкарат че е от ваксините. Това всичкото е тотално извратено и няма нищо общо със здравето!

Колкото повече дози,толкова по голям е шансът да имате странични ефекти и да изпукате,като гниди... Никога досега не е имало ваксиниране с три дози,а сега се върви към нон стоп ваксинации...

Който доживее до третата доза трябва да черпи.

по малоумно заглавие, а и последващото обяснение... 1-та, 2-та, 3-та ... а 89-та кога ще е... а по света пише че никой не е открил бацила, че дори и нашето министерство, НОЩ и лично коцето не са го открили още, верно ли е? thebulgariantimes.com/Къде-е-вирусът-Официален-доклад-на-cdc-от-13/ thebulgariantimes.com/Правителството-на-България-призна-че/ thebulgariantimes.com/Правителството-на-Ирландия-принудит/

Трета доза,сготвили са ви! Глупаци,до живот ще ви бодат....

Ваксиниране до живот! Гледах някъде, че до 2034г. са предвидени към 14 различни ваксини...

От толкова много боцкане да не се пристрастим само???

Малеее... с 3 чипа ша станат като Робокоп и Т1000

Да им е честито но всички ваксъри, айде "живи и здрави".

А корнела толкова много искаше да и боцнат един спутник !

За своевременното получаване новите ъпдейти на вируса: всички с РНК ваксини да отидат до клетка на 5G мрежата, а ваксинираните с векторна ваксина да слушат БНР на УКВ честота!

С Астра зенека специално пускаме ВЕФ-а да слушаме как сА дИре Кидика. ;)

абе няколко неща са ясни 1. без ваксина може да убиете близките си дори без да разберете. 2. без ваксини няма да има край тъпнята със затварянията, вечерните часове и всякакви други гаври 3. без ваксини няма да има работа за много хора 4. без ваксини училища, университети и т.н. не могат да работят. Цяло едно поколение ще му се обърка неимоверно живота. Как кандидатстват сега децата? Какво ще учат в тая пандемия... как ще си създават социални връзки..... 5. Има запазена ваксина за всеки четящ в най-близката болница. За това с бодра маршова стъпка натам......

С ваксина пак същото.

Виж как точно си го написал! Добре си го формулирал , сега само трябва да осъзнаеш че това ваксиниране няма нищо общо със здравето а преследва всякакви други цели .

- Тц, тц, тц... Много си надупчен бе. Наркоман? - Не! ваксър.

3 дози ваксина в рамките на 1 календарна година и то с нова и ненапълно изпитана ваксина денк ю вери мъч за вниманието

Глейте сега докато не разберете защо в едно семейство или колективи само някой се разболяват въпреки, че съответно живеят и работят заедно. От къв чеп са ваксините за всички?

ас искам да са боцна с Спутик ама няма от тях.геополитика кво да прайм

редвид че цял свят ги отказва по-добре недей си мечта за най-вредната, неефективна ваксина. .... много се изложиха браушките с тоя бъркоч.....

Щом има лечение и зашиване на органи в чужбина има и ваксиниране в чужбина.

Тия един Новичок не могат да направят като хората, един умрял няма въпреки шумните опити, ти ваксина чакаш да ти спретнат ефективна...

Нулева информцационна кампания за ваксините, лоша организация и ние пак сме будали, ама медиите не критикуват, те само отразяват информацията, която им е дадена от властимащите !!!!

Дупчене, дупчену, дупчене му е у майката!

Тия с Астра Zенека една доза Астра и два фазера тия с Фазер два Фазера. Като теглим чертата цената на Зенеката оправда и качеството си. 0 -зеро зеро свършена работа. Изхарчени пари и опитни мишлета.

тъпо и неграмотно

ПЪРВА доза; ВТОРА доза; ТРЕТА доза...за 1 ГОДИНА. ИГЛЕНИК!

Убавец, бебето ти до 6 месец го бодат 8 пъти, стига рева!

Какво бебе? Тоя е обратен.

Мангърчета, стискайте здраво дупенцата, че тия игли са много остри и моного лошо боцкат!

Мен ме интересува кога ще е 48-та и 65-тата доза, да си ги отбележа тука на графика, пък вие само 3-та ми разправяте

Спокойно: Набоцканите ще се боцкат по 2-3 пъти всяка година....

а астра зенека е най използваната ваксина в света! ползват я 156 държави и са ваксинирани с нея почти 1 000 000 000 души! за първото тримесечие чистата печалба на астра зенека е 1 560 000 000 $

То и дизелите в България са повече от бензиновите коли Както и пушачите са повече от непушачите. Та и за Астрата така.

Сложих си Астра Зенека и пак ще си сложа от нея. В Англия изритаха Ковида точно с нея. Имат 2ма умрели днес, все едно у нас 0.2ма да има.

Мдам. Ама ако ти или някой твой близък влезете в тази бройка.... пак ли така ще говориш?

В Израел го изритаха към 100% (без арабите, иначе 80%), но с пфайзер.

На 5май ми поставиха втората доза от Астра Зенека. Засега нямам никакъв проблем.

А бе я ни обяснете в сайта на Национална Здравна Система при регистрация за ваксина и проверка на издаден сертификат от къв зор иска и разрешение за включване на камерата.

15 хилядна доза... Тия в ред ли са? Няма да се дупча и да си влагам знайни и незнайни елементи в тялото!

Споко теб грипчето ще те оправи

браво, като на екзекузия - контролен трети изстрел...

хихи

от тук нататък опитните мишки са антиваксърите

Иска ти се

Е като са изкарали вируса, за ко да не са антиваксъри?

Ами десетата кога ?

(ЕК) Поръчали сме ваксини за 2022 г. и 2023 г. , не се блъскайте, ваксини ще има за всички! (хората) - Ама дотогава трябва да сме преборили вируса?!? (ЕК)- Не се притеснявайте, и нови вируси сме ви приготвили!

Опитни мишоци ?

що ЕС договори нови 1 800 000 000 вакси само от файзер, при население малко над 500 милиона, в което влизат и децата?

Защото си прост , населението на европа е 746,4 милиона (считано за 2018 г.) като го умножиш по 2 прави 1.5 милиарда + са поръчани допълнителни на склад. Ама то трябва малко мозък , дето при вас липсва.

Европа и Европейския съюз не са едно и също нещо бе умник. Населението на ЕС вече е по- малко даже от 500 млн. Ще те оставя сам да отговориш на въпроса защо е толкова, ама май нямаш умствения капацитет дори и за тва.

Трета, после четвърта, пета.....докото не останат овце.

ТЕ СА ОФЦЕ – КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ СЕ БОЦКА С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКЦИНА ЗА БЕЗ ПАРИ

Не е БЕЗ пари - плаща се от бюджета, т.е. от всички!

Как без пари? Плаща се от огромните данъците които събира ЕС , не от марсианците!