Републиканецът Мат Гейц иска да отстрани Кевин Маккарти от председател на Камарата на представителите

Това става след като републиканският лидер избегна на косъм частичното спиране на работата на правителството

Обратно в новината

Коментари - Републиканецът Мат Гейц иска да отстрани Кевин Маккарти от председател на Камарата на представителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мкартни е къпен от демократите. Не Пъре път им прави свирки.

Шоу да става че да има какво да запят по телевизията люпащите поп корнс. И да ходят да гласуват, че на книга да изглежда добре демокрейшъна...хаха

Тази статия показва пълно неразбиране на проблема. Най-вероятно преписана от либерална медия на дедо шурос. Обикновенният човек в америка не знае кой е нито Гейц, нито Маккарти.Сега трябва да се опитам да си представя в Кочериново как реагират на тази статия, особенно на изрази като "твърдолинейният".

Това е проблема на журналистиката в България, че всичко се преписва. Няма политически анализ на нищо. Да бяхте поне обяснили кой за какво се бори и кои лобита зящитава и за какво.

Тъпия американец.Така мислите в България но не всички в Америка са тъпи.Поне не са 80%.Да там съм и за пример погледнете колко хора са на събранията с Трумп.Това да ви изглежда че не ги интересува или че незнаят какво става.Не съдете за другите по себе си!

Най-вероятно Макарти ще оцелее, както се случи и предния път, когато опитаха да го отстранят като лидер на републиканците в Конгреса. Теърдолинейните, които ми искат главата трудно ще съберат нужната подкрепа.

Като наще от Възраждане. Само крякат а полезна работа за две стотинки не могат да свършат.

САМО НЕ СТЕ СПОМЕНАЛИ ЧЕ ГЕЙТЦ Е ЕВРЕИН :))

Сега лавров ще каже, че сте национал-СОЦИАЛИСТ...

Оплранжевата перука им е.а майката на Репубриканската партия - те първо мразят и изяждат всичко около себе си, а сега вече и Кебе си! Ако т.т. демократи не бяха толкова нефелни и неконцентрирани и сред тях също нямаше корумпирани, т.н. републиканци досега щяха да са се самоунищожили.

И двете партии са продукт на едни и същи кукловоди, които ги използват, за да манипулират американците, че уж нещо зависи от тях на изборите. Дали ще управляват републиканци или демократи - няма никаква разлика в стратегическата политика на САЩ: Китай беше считан за основна заплаха за САЩ и при Тръмп, и при Байдън. Разширяването на НАТО на изток - стратегия на САЩ и при републиканци, и при демократи. Глобална хегемония на САЩ - и при едните, и при другите. Разликите са единствено в по-второстепенни теми, които да сеят разделение в американското общество с цел вниманието му да бъде отклонено от важните теми. Така обществената енергия се пилее по боричкания за и против абортите, за и против мигрантите, за и против афроамериканците и дали все още има расова дискриминация, за и против хомосексуалните. И докато общественото внимание е заето с подобни неща богатите стават по-богати, средната класа намалява, а бедните стават все по-бедни. Важното е шоуто да продължи. Хляб и зрелища - това е формулата на властта от древен Рим до наши дни.