17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е направен ремонта , че ще продължи вечно. Малките павенца вече са се разместили, но даскалката поясни: "Ремонта продължава"

Висша форма на идиотизъм!

"Ама то и пролетта може да вали... може ли тогава да поотложим ремонта за есента, айде - за по-сигурно - може и за зимата. Тогава атмосферните условия ще са лоши? Нищо де, през март 2020 можем да го приключим тогава, този пусти ремонт! Надуха ни главите..." Из непубликувано и ненаписано прес-съобщение на СГС.

много грозно и некачествено и изпълнението и замисъла. Да върнат парите и да възложат на някой който може да се справи

"От Столична община обаче са установили, че от 19 декември 2018 г. до 5 февруари 2019 г. климатичните условия били лоши и това наложило спиране на строителните дейности."... Каква изненада, през зимата климатичните условия били лоши!?... Като са удължавали срока до март, са очаквали в този период да е слънчево и със средна температура 30 градуса, ли?...

Крайно време е кМЕТИцата и всички зам. кметове да си подадат оставките ....

докато ремонтирате уличи, градове, магистрали, жив човек няма да остане в тази държава, глупаци .... младите бягат, старите умират, познайте за кои го правите!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бързо се пипа във фавелите на София. Има всички признаци за покачване на цените.

Некачествено, но пък скъпо и бавно - гарантирано от ГЕРБ!

Некадърници,цяла година една улица не успяха да направят.Само крадат парите и накрая нищо.Вече втора година центъра на София е в ремонти.Добре се представяме пред туристите от чужбина.Плащат за да гледат разкопани,кални и мръсни улици.Винаги ще си останем на опашката на Европа!

Горките туристи... За тях сме се запристеснили. Мда. В някои европейски страни тоз ремот щеше да е пет години.

Време е завършеното да се отремонтира.Децибелит са си децибели.Уплатненията между релсите и македонските павета се разкъсват.Неравностите са си неравности.Всичко е в нормите на Борисов за магистралите - некачествено.

да . зимата е студено. акулите и те душа носят.

Нещата са другаде. Корупция и разхищение на средства на данъкоплатците. Народни пари иначе казано, но очите се затварят в нечия полза поради зависимости. От години говоря, че тази държава плаче за нов Народен съд. Знам ли, просто трябва малко време.

"...от вторник започва поставянето на трайна асфалтова настилка по ул. "Цар Иван Шишман" - майтап, бе софиянци! Всички сме наясно, защо точно сега ще започне поставянето на ТРАЙНА асфалтова настилка. Ако открием залагания, ще заложа на дата след местните избори за финал на този ремонт.

Залагам за малко ПРЕДИ местните избори. Все пак тиквун тря'а ленти да реже, фънди да хвали.

Какво ме интересува, че фандъкова не взима рушвети, като покрай нея всичко е корупция? Тя е просто една витрина, която с две думи може да се нарече селска пръчка, зав която мислят, че могат да се скрият хиляди общински корумпета.

Едни плочи нямат ресурс да сменят. Пълна разруха........

Тази самоковска даскалица май е крайно време да я чупим, взе да прекалява,

Масово хората са недоволни от проваления ремонт, който не беше и първият. Търпението се изчерпа на всички и тази кметица най-вероятно ще се раздели с поста си след кметските избори. Оказа се напълно неспособна да защитава гражданските интереси и да ръководи успешно проекти за града...

И виЙ от Позитано 20 сте приготвили точният човек да я замести? Мурзилка :-)))

Измекяри!

Ма ясно е че ще го бавите максимално до изборите да се режат ленти август септември да не забрави народа...

Заслужавате го, софиянци, като си избирате да ви управляват хора от втория пребоядисан ешелон на БКП.

Ти нали идваш до София само за селфи да си направиш? Капацитетствай за у твое село.

Щом ти харесват бетонните кубчета, които замениха стогодишните павета и пропадналите плочки пред Свети Седмочисленици, какво да кажа. Същите плочи ще редят пред Кристал след като изкъртиха асфалта, в Университетската градинка след като изгребаха виенските жълти павета, че се подхлъзвали някои, сто години не се подхлъзваха, сега изведнъш започнаха да се подхлъзват, щели да ги редят по Шести септември, а къде са паветата от Шести септември, и там разоранао. А сега ще махат паветата пред Ал. Невски и вероятно и там ще редят същите криви плочки.

Изведнъж, съжалявам за грешката. Яд ме е, защото в студентските години на Великден ходехме в Свети Седмочисленици, а сега ходя в Ал.Невски, засега пази старинния си вид и вътре и отвън.

Ами щом са минали няколко месечно обществено обсъждане, значи са ги харесали. Да беше отскочил тогава да си дадеш мнението. По църкви не ходя и не ме интересуват.

Площад Славейков?

mathur

И той е ОСРАН от самоковското недоразумение...

От ДАЕШ вече поеха отговорност за ремонта на Граф Игнатиев.....

И с г.за си крадат, щот овцете мълчат си и си траят, значи това ги устройва напълно

Не им стигна точенето на пари за лятото та до др лято. Явно тръбата зя точенето се е запушила. Много работа за отпушването явно ще ппавят.

"Ремонтът на столичната улица "Граф Игнатиев" ще продължи поне до юни" А коя година?

"Ремонтът"ще продължи до.....само едното Ге Пе Трупата и едното Данче знаят до кога.Предполагам,качеството ще е още по-блестящо.И ще стане още по-"Хубаво Е",е,е,е.Поради лошото време,ремонтът закъсня.Неустойка нЕма да има.Няма и защо.Така и така,този град е превърнат в перманентна ремонтна кочина.А поради неочакваните валежи през зимата по нашите географски ширини,вече положените хубави блокчета и плочки,хубаво се разшлякаха.

И те не знаят.

Това е поредната подигравка и шамар в лицето на жителите на София от страна на шайката "ГЕП". А пък мънкащата хрисима послушница Фандъкова, която не знам защо се нарича кмет, е най-голямата бутафория на земята. Тя няма мнение по нито един въпрос, съгласна е с всеки и умира от шубе когато някой размаха плакат пред общината. Тя слуша само и единствено еднокнижната нагла мутра - на кого да възложи ремонт, какъв процент да му удържи, да иска ли неустойка, на кого да спретне проверка и т.н. Всичко се върти около разпределението и усвояването на нашите пари от некадърни гербаджийски фирмички без нито един проблем да е решен - разбити тротоари, офроуд улици, безразборно паркиране, презастрояване, мръсен въздух... Градът е затънал повече от всякога и прилича на катун!!! Оставка на селянката час по-скоро!!

Да, всички знаем, че Йорданка Фандъкова не е това, което изглежда. Тя е КРАДЛАТА НА БОКО за София, както Николов е за Бургас, Портних за Варна, Иван Тотев за Пловдив и т.н....за всички герберунгерски крадци, пардон кметове! Тъжната истина е, че на вас и назначеното от вас ръководство просто не ви дреме! Никога администрацията не е работила толкова неефективно - реагира се само след медийни скандали и сигнали от гражданите. Липсва каквато и да е поддръжка, превантивна дейност и внимание към детайлите. Като граждани и данъкоплатци настояваме веднага да изискате от подопечните ви, плочите около църквата да бъдат сменени и подравнени, а колите, които ги разбиват - забранени!

Това преди или след като Топлофикация разкопае за тръби? Щото се пак, там ляха плочи бетон, не е да речеш да копаш пръст :D

Тези некадърници нищо не могат да направят в срок и както трябва. Ние сме виновни, защото от години търпим тези некадърници да разиграват коня

Дали ще доживея тия малоумници да оправят поне един тротоар в Дружба някой ден.. явно не струва много и няма лапачка..

Едва ли. Но поне летището ти е близо... :)

На спирка Дружба тече вода , а в тунела към Дружба 2 пълно е с мухъл

Основните причини за отлагането са изборите. Фандъкова знае какво я чака, ако улицата се открие, поне в срок!

от организираната икономическа престъпна групировка ГРОБ толкова могат - грозно, некачествено, скъпо и бавно.

Народа вече се весели с тази улица. Вицове никнат кат гъби.....

Тази улица се превърна в символ на безсилието заради крадливост. Вече каквото и да направят ще е или лошо, или закъсняло. Ще се превърне в обект на подигравки както гащите на Софиянски. Подобни новини само допринасят за това усещане. Дето викаше един великан 'Толко си можем'!

Нямам представа,как изкараха този ремонт живущите в района.

Фалираха заради тези капути

EMEC

ЕМЕС Вълшебният българин Кольо Фичето го няма и не могат да направят една улична промяна.

YCBM

пълен шатак! партийната каса, ама крадете като за последно

То до юни е бива, но коя година?

Направо до новата година за да им мирна главата на изпълнителите а и протоколи за спиране и пускане няма нужда да правят.... Сега чакам фандъкл да излезне и да каже колко ''милиона неустойка ще платят'':(((

А уж Боката беше забранил думичката "ще"!

Ама айде по-бързо, че трябва да му се прави ремонт.

Закривайте го тоя Граф направо.

А бе да бяхте викнали, бай Иван плочкаджията, отдавна да е свършил ...

А кога трябваше да свърши? Де неустойка, де!

Как неустойка, знаеш ли кви са хубави хора, тия от фирмата ...

Е, майтапче! Те без друго, като си изготвят необходимите документи, и съдът ще оповести, че няма закъснение в сроковете.

Що ли си знам, че това няма и да бъде последната отсрочка за изпълнение на това л@йно, което проектирахте, одобрихте и неизпълнихте. Наср@хте се!

Че кой въобще се съмнява във възможностите за анализ, планиране и извършване качествен и навременен ремонт в София?