Ремонтите по магистралите започват отново

След края на сезона на отпуските отново тръгват ремонтите по „Тракия” и „Хемус”. Заради голямото пътуване през лятото, работата беше спряна.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтите по магистралите започват отново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България никаква магистрала не може да устои.При положение ,че има БДЖ товарни превози/московски е на път да го подари/защо трябва тирове да съсипват асфалта.Няма такава държава и хубавото което наслидиха съсипаха ,за пусти далавери и пари.Мафия!

При липсата на контрол и санкции, у нас всичко се обезсмисля и се превръща в пари хвърлени на вятъра. Участъкът при Пазарджик го направиха, като слънце. И какво? При 38 градуса и нагоре нямаше кой да спре тировете. Газеха по чисто новия асфалт. Участъкът Чирпан- Стара Загора вече е за ремонт - пропадания, коловози от тировете ... Без върховенство и прилагане на закона безкомпромисно и за всички, няма скоро да станем европейци, а парите ще изтичат през продъдените ни джобове в дебелите гуши.

Започва изтчването на държавните пари и догодина отново за същите рамонти.

в Германия също се ремонтират. Не е нещо необичайно. За поддръжка е необходимо. Контролните органи просто трябва да си вършат работата и да се приема обекта при покриване на съответните качествени параметри

Тоя шеф на АПИ да вземе да си тръгне от тоя пост, че за нищо не става! Колко месеца се ремонтират три виадукта на "Хемус"? Дотук са около шест! А защо толкова дълго? Защото работят по 4-5 човека и защото тази магистрала не е толкова "важна" за висшестоящите! А защо не е? Защото да Варна летят със самолети.

НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ СТРОИТЕЛСТВО, ОСОБЕНО НА ВИЗДУКТИ.. АМА ТОВА НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА РЪСИШ АКЪЛ. ДРЪЖ СИ ГО! И БЕЗ ДРУГО Е МАЛКО...

Комисарче,ти от коя дупка изпълзя?

Защо ще ги ремонтират, след като през зимата при първия сняг ги оставят затворени? Аз си спомням как беше невъзможно да се пътува от Шумен за Варна по време на предния мандат на пухкавото Лили.

Къде има магистрали в България? Вие сте смешници! Добре, че не живея в мизерната ви мафиотска държава и на овцедушните българистанци, които не знаят да се противят на статуквото си.

Глупак и родоотстъпник. Само презрение към теб.

Ти защо си избягал от България? Защото явно си страхливец и е по - лесно да отидеш на "мекото". Недей да пишеш, като не знаеш кой с какво се бори и дали всички мълчат. Хайде приятно ти живуркане и робуване за 500 евро на месец.

d4

вместо да ги "ремонтират", да ги построят наново. ще излезе по-евтино. бае ви Тодор така би разпоредил!