17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три години се прави че вирус няма Да гу ебъ и говедото

Страшно глупав народ. Антиваксъри. И дислайкове ви ще ви утрепят.

Според данните 82% от постъпилите за деня в болница не са ваксинирани, но малко над 20% са ваксинираните изобщо, което значи, че чисто статистически от 100 човека на случаен признак, 80% няма да са ваксинирани, тоест със или без ваксина, се очаква 80% от постъпилите в болница да не са ваксинирани - и това ме притеснява, защото се оказва, че и с ваксината същият процент неваксинирани (82%) влизат в болницата, а ако слушаме производителя, ефективността срещу хоспиталицазия на ваксинирани е 90%, тоест вексинираните, постъпили в болница, не трябва да са 82%, а премерно 98%. Нещо не се връзва.

Бихте всички рекорди по смъртност , въпреки , че , че нямахте първа вълна и хората ви дадоха ваксини и милиарди да се пазите . Убийствено тъпи копелета. Представям си , ако имахте първа вълна и трябваше да си правите сами ваксина.

Под мъдрото ръководство на мунчовистите българите цъфнаха и завързаха

30000 си сложиха бустер и заразата плъзна

5 от 6 световно известни професора доказаха, че играта "руска рулетка" е безопасна игра. Та те така и с ваксините.

Някои антиваксъри се лекуват от ковид като пият урина: https://www.forbes.com/sites/brucelee/2022/01/10/vaccine-police-founder-claims-drinking-your-own-urine-is-covid-19-antidote/?sh=54af42193735 Скоро и лайна ще започнат да ядат, ХАХАХАХ!

Под сводките за грипа веднага заквичаха ваксърските тролове.....ама гледам нещоса пооредели...я ваксина ги е отнесла, я от злоба.....

Един от лидерите на италианските антиваксъри - Луиджи Марили е починал на 64-годишна възраст в болница в Перуджа. Причината за смъртта му е коронавирус. Известие за смъртта му първо разпространиха в социалните мрежи членове на "Да освободим Италия" - гражданското движение под ръководството именно на Марили. Вестник Corriere della Sera

И ти веднага лапна голия бастун нали?? А и гледам други оФце ги е зарадвало това....

10 хиляди? Само се чудя откъде намират толкова много хипохондрици, които от малко хрема и леко кръвно или подобни тичат за тестове? Аа, да не е друга схемата - задължени са да се тестват, за да ходят на работа, после резултатите излизат както е наредено. Хитро а, за вкарване в кошарата. Ам българите нещем бе, кога тук е имало ред - през турското робство ли? Ай..иктир

Все повече се радвам, че не живея в България = страната на плоскоземците. Коментарите на този форум са жив потрес.

Там как е в Италията? Под строй в газовите камери. Още не сте го разбрали, че ви нахлузват ярема. Пътят към ада е постлан с добри намерения не беше ли латинска сентенция. Аа Италия няма общо с Римската империя, забравих.

По добре ПЛОСКОЗЕМЦИ отколкото на небето. А и защо се обаждате отгоре и четете сайтове на ПЛОСКОЗЕМЦИТЕ ?

хахахахахахахаха и да е истина вече никой не ви вярва

отчетохте рекорд. те за това хората не вярват

Хахха. Всички са се притеснили, че ако има локдаун, няма да ходят на работа. Аз не съм работил вече от 3 години и половина и като гледам не съм умрял от глад. Ям, пия и се кефя на живота. Има време ще работите. Пропуснали няколко месеца без работа и голямата драма

Давайте смело антиваксъри! Да живее антиваксърството! Нека да сме първи! От второ място в света, да минем на първо!

Най-защитени са ваксинираните преболедували, които след това се ваксинират отново.

до смърт!

Този апел го насочи към докторите. Заслугата е тяхна до голяма степен.

"Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус у нас вече е 830 604" Това означава, че тези почти милион души след десетина дни ще имат истински имунитет. Който обаче бяма да се признава за имунитет защото бил натурален, а натуралния имунитет не бил имунитет...

феномен, който успява да пише, без очевидно да може да чете.

В България няма случай на доказана причинно-следствена връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход. Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) е институцията у нас, която следи за постваксинални нежелани лекарствени реакции, като на страницата на агенцията е публикуван и призив за съобщаването на подобни случаи след поставянето на ваксина. Това уточняват от Министерството на здравеопазването и ИАЛ по твърдения на доц. Атанас Мангъров в телевизионния ефир, че „564 души, които са починали, те са починали, защото са ваксинирани“.

Мисълта ми е: Няма ли някой да се самосезира и да съди Мангъропитека за разпространяване на фалшиви данни, застрашавайки здравето на народа?

Само тъпаци вярвате на очевадна лъжи.

We are the champions...

умрели неваксинирани : умрели ваксинирани = 9:1 Невакинираните губят мача срещу ковид.

Аз така знам от едно време На всеки седем хиляди километра маслото требе да се сменя Няма значение каква е колата и какво е маслото И ваксините така през шест месеца

Ти добре ли си?

Колко осторумно! Къде да се погъделичкам, за да се засмея?

през 6, през 7 , след седмия или бустер, или се смяташ от властите за НЕВАКСИНИРАН. Обявиха го в Гърция. А "ваксина на половин година" още се води за конспирация. Вече не успяват овреме да свалят бившите конспиративни теории и да ги прехвърлят в графата "актуално днес" .

Аз доливах. Не сменях. На седем осем хиляди сменях съединител. Събота и неделя обикновено лежах около колата. Сега ползвам градския транспорт. Имам карта. Много съм доволен.

неваксиниранте не искат безплатна ваксина, но дават десетки и стотици левове да изкупуват от аптеките кортикостероиди, антикоагуланти, антибиотици с много по-сериозни странични ефекти...отгоре на всичко пълнят джобовете на фармамафията....

Аз да питам само. Има ли още някой, който да няма умрял от Ковид познат? А случайно да не е бил ваксиниран? :)

Аз не познавам мой познат умрял от ковид. Имам много познати които са го прекарали. Познавам и хора които го прекараха, набодоха се и умряха. На кого да вярвам сега? На тИливизора или на фактите?

Приказки ни разказваш, с кво ви ваксинират там бе, всеки втори ваксинирал умрял като ви чете човек! Къде сатия милион умрели от ваксините, не можете да лъжете даже, толкова сте зле!

Малък, но за сметка на това много прост народ. Никога няма да стигнем какъвто и да било жизнен европейски стандарт. Щото сме най-най умните във всяко отношение.

Според официалните данни в сайта на министерстовто на здравеопазването, само от 1.1.22 до 16.1.22 година са починали 78 ВАКСИНИРАНИ. При това всички знаем как се попълва нашенската СТЪКМИСТИКА. И въпреки това - 78 човека, ПОВЯРВАЛИ на кунчевси и сие са си отишли... Апропо, според Кунчев бустерната доза води до 70-80% имунитет. Не ваксинираните ПРИРОДНО 80% не усещат срещата с корона вирусните инфекции... Да питам, КАКВА Е РАЗЛИКАТА и ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, за да повиша ЕСТЕСТВЕНИЯ СИ ИМУНИТЕТ от 80% на ПРИДОБИТ - 70-80%? Има ли ИДИОТ, който може да ми го обясни?

Ама недей бре! Не е задължително. Даже според мен такива като теб не трябва да се ваксинират на всяка цена!

78 ваксинирани срещу 30 Хил ваксинирани.

Ами спрете ги с тия залени паспорти да ръсят зараза и смърт. Голяма работа, че няма да ядат в мола две седмици. В цял свят е едно и също, толкова ли е сложно?

Сега умрелите са от времето на делтата. След 1-2 седмица ще започне умиране от омикрона.

Според официалните данни на СЗО смъртноста от Омикрон е 7-8 пъти по-ниска от колкото на делта... Та какво да чакаме, казваш?????

може да е по-ниска, но когато се разболеят много? едно е 1% от 100, друго е 1% от 100 000, нали?

Няма такива данни от СЗО. Освен това - нали антиваксърите не вярват на СЗО? Или на нещо вярват, на друго нещо - не вярват, както им изнася, а?

Коментарът е излишен

Хората деца имат да хранят. Само не знам как с тези ръце, дето са писали смъртоносни лъжи с тях, пипат децата си после...

Тия най-вероятно пипат чужди деца......

Както казва Германия, всеки един човек или 1.ще се ваксинира, или 2. ще се разболее и ще преживее ( има голям шанс да умре от уврежданията които е получил в острия стадий на Ковид 19 ), или 3. ще се разболее и ще умре. като третия вариант за България е най- вероятен в целия свят.

Са, или се ваксинират и пак се разболява. Всички боледуващи от Омикрон, които познавам, са върши ваксъри с по две дози от тия, дето пишат вратите със салфетки. Падат като круши нещо...

Хвани единия па удари другия. Това е по повод на спора между лекарите Симидчиев и МАНГЪРОВ. Мангъров стои на стари лаври и нищо не прави но е прав в едно че нещо разработено отдавна не работи при Омикрон Камбоджа. Симидчиев прочел много от много лекари се запъна и отрича че това е вярно. А фармафията желае всичко произведено да се употреби все пак пари са това. А в една държава са направили всякакви ваксини и дори срещу омикрон и камбоджа. Интересното е че имат и като пулверизатор.

Един от "братята" вика: вирОс нЕма. Питам: - Кой каза така? - Барото. - А умрели имате ли? - Даа! - А млади? - Е, па да. - От какво? - Настинка.

Мрамор сянка и антиваксъри,хахаха...

"Лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да бъде наречен лекар", каза Иван Маджаров, шеф на Българския лекарски съюз, по адрес на доц. Атанас Мангъров. По думите му той продължава да разпространява невярна информация и да вярва в конспиративни теории. „Той казва, че 500 човека са загинали поради ваксиниране – такива данни от МЗ няма. За него не е необходимо да цитира и да вади доказателства, той вярва в конспирации“, каза Маджаров.

при заразяване смелите антиваксъри -граждани няма да търсят медицинска помощ и ще я оставят за страхливите. В случай на нужда д-р Мангъров ще ги лекува срещу патриотичната сума от 200 лв на сеанс". Това написа в две отделни публикации във Фейсбук д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория по въпросите на мозъчните инфекции към Университета в Берн

Аз не търсих помощ и минах, сега даже по-леко протича. А този от берн да дойде да лекува тука и да види как тъпчат хората с кортикостероиди шот не знаят с кво друго и който прескочи.... то по-добре вено да не ги търсиш тия ....

Бай Ганьо -ЕКСПЕРТ,Бай Ганьо -РАЗБИВАЧ НА КОНСПИРАЦИИ ,Бай Ганьо ПЪРВЕНЕЦ ПО СМЪРТНОСТ,Бай Ганьо ТАРИКАТ........МИЛИЯ МИ БАЙ ГАНЬО

Като се натръшкат от какви ли не болести през следваящите десетилетия ваксинираните, как шепа здрави хора ще ги издържаме? Въобще би трябвало да има място в София, където неваксинираните да си пият кафето без сертификати и зарази от ваксинираните против ковид, щото те тепърва ще разнасят всякакви зарази.

От два месеца, станаха на две години, после 5 години, сега десетилетия... абе тия антивакс специалисти и учени не успяха да решат калко време ми остава да живея. Само се увеличава. След толкова години, накрая ще забравя да умра от ваксината.

Въпроса е човек да е здрав и да се радва на живота, не да се мъкне по доктори болен, па ако ще и 100 години. Преди пет години във Франция се състоя семинар международно участие. Тема : поколението, което сега расте, ще достига 120 години, какви са проблемите пред религията, правото и обществото като цяло, произтичащи от този факт, и как да се решат. Ето как

И как го решават? Като спасяват 90% от ваксинираните ли? Най-лесно да пуснат някой вирус и да кажат “Сори пичове, средство за борба няма, Годпод да ни е на помощ”, едно 5% средно си заминават веднага, други малко след тва от подледствията и при това годишно, а те серсемите се юрнаха ваксини да разработват.

Ваксинирани не ваксинирани ще мине през всички – за жалост. Изглежда че вече става въпрос за пари и контрол.

Страшен контрол е като де разболееш, да знаеш! :)

И като се разболееш какво? 85% от населението на земята го кара със сополчета, или температура за 2 - 3 дни. Действително, при някои протича по-тежко, но на общия фон тези проценти са пренебрежимо малки и не е оправдано да се тормози останалото население. А пък всяването на паника с тоя смешен Омикр0н е направо престъпление.

Ако правото на собствени решения за здравето ни бъде отнето в името на “общото благо”, стъпката към отнемане на решения за живота ни или за други наши базисни човешки състояния... ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНА.

нещо си се объркал. Свободите ти са дадени от народа.

Размисли за някои. „Лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да бъде наречен лекар“, каза пред бТВ Иван Маджаров, шеф на Българския лекарски съюз, по адрес на доц. Атанас Мангъров. По думите му той продължава да разпространява невярна информация и да вярва в конспиративни теории. „Мангъров казва, че 500 души са загинали поради ваксиниране – такива данни от Министерството на здравеопазването няма. За него не е необходимо да цитира и да вади доказателства, той вярва в конспирации“, каза Маджаров.

Хайде локдаун на София Стига с тези полимерки Това страхливо правителство Какво прави? Цяла ЕВРОПА затяга мерки ние от страх да не изпуснем властта НЕ

Я си еби майката. Затегни си вагината по- добре! Какво ще ядеш, като не работиш? Кура ли ще ми ядеш, ма ,миндил?

И аз правя грешки при бързо писане но /някъв/ го няма в речника. Въпроса е защо тролиш? Не съм адвокат на Без паника но той разсъждава. А е хубаво да разбереш аргументирано мнение на други. Бъди здрав и мисли.

Г-н 13, мога да те хвана само по начина на тролското ти писане и без да гледам името ти. Опитай по-здраво да ме тролиш! Караш ме да се чувствам специален като отнемаш от малкото жставащо ти време от ежедневието ти за мен в мислите си. Всичко най-хубаво!

"Близо 79 на сто от новозаразените не са ваксинирани срещу COVID-19 (не са със завършен ваксинационен курс)." ИЗВОДА: Колкото заразени неваксинирани, толкова заразени ваксинирани със зелен сертификат Да ви го сдъвквам ли повече или сте добре с логиката и математиката?.

Когато започнат да ви глобяват за без маски и зелен сертификат, тогава може и да ви съчуствам. К'ъв е тоя рев за тези мерки не знам, когато контрол няма.

Всичко е наред щом по важни са някакви макета и уния някаква тук хората кучета ги яли :-)

Как 56 разбра че ЛЮБО не е бил на протеста. Нима ти си бил там. А се водиш ваксър и се изказваш срещу антиваксърите. За това говоря и това ако не е тролене. Пишеш неподготвен и разбира се Без паника ти е крив. Не можеш да му стъпиш на знанията защото явно не си чел.

Не четеш ли какво му пишат хората на Любо? Май си някъв нов тука.

Любо е 18 год. в Средно село… няма как да е на протеста.

Мога и друг пример да дам- мой съсед, ваксиниран, лежа един месец в Пирогов и в крайна сметка почина след много тежък ковид. Така че мантрата, че ваксината те пази от тежко протичане на болестта, не работи!

За други 9 е проработила.

И моя позната така, само дето втората и доза беше 12 месеца преди да се разболее. Така че… слагайте си бустър, за да не мрете!

На всеки 3 месеца, или как? Малко започва да прилича на руска рулетка тая работа... от две дози и бустер още не сте получили тромб или миокардит, опитайте пак...

Защо антивсксърите злобеят, че ваксинираните умрели са 9 пъти по-малко от неваксинираните умрели? По-добре ли се чувстват? По-сигурни?

Къде видя някой да злобее по повод на по-малко умрели? Само вие от сектата "Свидетели на Ваксината" кълнете хора да умират "с тръба в гърлото".

Трябва да потърсиш коментарите на Любо

Естествено, че след като те заразят отново с бустера, антителата ти ще скочат! ... Въпроса ми е защо го правите?

Ясно що… Ако се заразиш с вируса 5 от 100 умират. Ако си биеш ваксина - май бяха 2-3 случая с подозрения в БГ само…. Ама Бай Ганю…..

Браво, Браво........това е резултатът от новогодишните празници. Давайте смело и все така, нЕма се оставяме некви леваци да са първи в Европа. Първото място трябва да е наше!!!

Ма то си наше, не е ли?

И днес ли има натиск върху болниците? Увеличиха ли се хоспитализацийте? Или само броим безсомптомни и сополиви? Жалки сте. Знаете го, нали така?

.

Фейсбук не ти ли чеше вече крастата с информация потвърждаваща гледната ти точка, за това че правителството е в грешка? Или вече си на фаза проповядване ня наученото от фейсбук, барем Q ти дропне некоя жълтица?

Не от фейсбук се ограмотявам.

Ще те видя ЛЮБО какво ще пишеш след месец дано да си здрав.

Той е ваксинирани и с бустер, не го мисли.

Ма що пък да е здрав? Нека види как е

90% > 10%

ШОК,БОНБА,ОЖАС! ИМА ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРЕЗ-ЯНУАРИ! ДАЖЕ...ОСЕМСТОТИНДУШИ,ОТ-ДЕСЕТ ХИЛЯДИ-“ЗАРАЗЕНИ”,СА ПОТЪРСИЛИ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ(БОЛШИНСТВОТО ОТ СТРАХ,НАСАЖДАН ОТ-ТЕРОРИСТИТЕ)! ЗА ПОЧИНАЛИТЕ В СТИЛ:ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНА ТРАВМА,НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЗВА,ВЕЧЕ!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ИЛИ-ОСТАВКА! СЪД ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!

Оставка за тебе Любо, щото не ходиш на протестите си.