17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принципно при 4,5 трябва да ме може да уцели седалката. А иначе 4,5 на дрегер се получава лесно - само, ако си нажабуриш устата, без да гълташ и веднага духнеш.

4,5 промила означава 9 малки водки , или 4,5 големи, т.е. 450 грама в водка. Без да съм шампион в тази част, редовно си сядам в колата на 500-600 грама водка от кварталното барче и шофирам разумно и безпроблемно 400 метра до нас.

Всички трябва по достоинство да оценим този подвиг! А държавата би трябвало да го награди с някоя и друга година на пълна издръжка.

Който водач види, забележи да си носи една бухалка и да налага мощно през джама изрода. Бой до припадане. Влезе в болница, изчакайте го да излезе и пак огън по тоз изрод. 1 година по болници. Защото куките им вземат книжките, но те продължават да карат без книжки и пак пияни...само бой, бой., Бой....от обществото. Да се насира от бой. Баща ми такива убиха в катастрофа и получи условна виновния, защото платиха пари. Само да забележа някой лайнар пиян зад волана, само бой....поне така да знаят, че има ресто..

Какъв рекорд. Чувал съм за 9.2, като и за 8.5 промила алкохол, но не за карали коли, а са отишли в болница, че им било лошо. Ето ви статия от тук: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/alkohol-plovdiv-shofyor-21767808 За с 7.56 промила алкохол. Както е вица, че имал твърде малко кръв в алкохола.

Пак е оживял. Но не знам дали има такава кола - Рено меган Сценик... Или е меган или е сценик

За всеки употребил алкохол и наркотици и седнал зад волана и управлява автомобил да бъде лишаван до живот да управлява МПС. Кога най-после ще стане? И къде е името на водача или покойника...

За тревичката не знам, но съм правил опит с мой приятел катаджия и след употреба на известна марка вода за уста дрегерът удари 6,34 промила. А алкохол не бях и помирисвал даже. Та, относителна работа. Важното е на кръв колко ще излезе.

на такъв като го хванеш в такова състояние взимаш му книжката и го вкарваш на топло за няколко годинки

След като Ставийски, а и в по-скорошни времена Явор Бахаров послужиха за назидание и пример как държавата, прокуратурата, МВР и съдиите се отнасят към употребили алкохол и/или дрога шофьори не е нито новина, нито е изненадващо. А, да добавим и синковеца с колата на мама, който уби Милен Цветков, защото пил чай и няколко бутилки, в които "не знаел какво другите сипали"

Предлагам нов закон, полицаите да пребиват от бой майка му и баща му, ако не са сред живите, децата му, поне да има смисъл от катастрофите, които предизвикват тези лешпери и убиват вашите майки и бащи или вашите деца. Тези алкохолици и наркомани, освен глобите и отнемането на книжки, трябва да бъдат презирани и бити от обществото. Да, няма как да стане това, но полицаите немогат да направят кой знае какво.... обществото трябва да наказва тези лайнари.

Конфискация и каторга- това е пътя!

Сигурно е може да да поеме още Докъм 9-10 Баси якото добиче

За тоя Олигофрен веднага смъртна присъда

по правилата на токсикологията тоя трябва да лежи без да мърда и с дихателни затруднения ... на границата от необходимост от спешна помощ макар и някои направо да са за спешното в кома в приемната на свети Петър. Може и да ги върне ...

кой знае какъв дрегер е и на какво точно реагира. и мен ме съмнява да може да мърда

некое мюсли! Писнало му от режима баклава -шербет, шербет-баклава

Бравос! Да се награди от винпром Бургас!

Колко пукница е това всъщност?

Такива не би трябвало да имат право да отказват проба. Всичко е за пари - признава се за виновен, номерата и книжката на трупчета, 5 до 10 бона разходи и рушвети и след две години отново в играта.

Тоя само канабисът го е държал жив.

Продължава холокоста срещу наш'те хора.