17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече намя кой да плаши хората и опашките / желяещите намаляха... :))))

математика : 1000 дни по 35 000 , са 3.5 милиона с първа доза , трябва още 1000 дни за втора доза...тоест за 50 % от населението за да се ваксинира трябват 2000 дни...тоест 5 години ??? та то ефекта на ваксината е максимум година...кога пак ще се сложи на хората дето им е изтекъл имунитета ???? сано идиот може да се кефи на тази бройка ваксинирани...а по селата? кой ? кога ?

не знае таблицата за умножение, ама пише. 100 дни х 35000 = 3,5 милионо + 21 дни ( между 1-ва и 2-ра доза ) = 121 дни = 4 месеца

Абе ти можеш ли да смяташ.1000х35000=35000000.т.е тридесет и пет милиона, а не три милиона и половина!Ей много разбирачи станахте!

При толкова много починали кога ще падне цените на жилищата?

Ей тези антиваксъри само се мъчат да убеждават хората да не се ваксинират. Ама иначе ядат и пият всякакви боклуци в храната и то боклуци за които изрично пише, че са канцерогенни и вредни в големи количества но си хапват саламчета с всякакви консерванти и вафлички с консерванти и палмово масло но от една ваксина голям страх. Като ви е страх си признайте тъпи сме и ни е страх и толкова.

Не съм чул някой на 30 години да получи тромбоза след ядене на вафли или пиене на лимонада.

Аз пък постоянно виждам хора с тромбози предизвикани от различни фактори, включително от неправилен начин на живот и хранене, също така генетични предразположености. Хората като имат проблем, ходят в болници, разбира се мнохо ходят и на врачки или ровят в БГ МАМА, въпрос на личен избор. Така че, господине, не е необходимо да знаете всичко и да сте чувал всичко, много неща стават и без да ги знаете, което не значи, че не стават.

Не съм и чул някой антиваксър да няма поставени всички ваксини откакто се е родил..

До К.К'рантиньо: Има доста хора с тромбози вследствие на прекомерна употреба на храни пълни с палмово/фъстъчено масло. А ти си като шопа от вица, който щом не го е видял лично с очите си то това не съществува. Или си най-обикновен трол.

неотчетените данни от празниците в един ден и параноиците и хипохондриците се наакаха от кеф...

Май май иде 4-та вълна? Пак ли прекалено рано и прекалено много разхлабихме нещата? Още хиляди българи ще плащат с живота си за бязхаберието ни в медицината.

Няма да има 4-та вълна. Първо, защото по-уязвимите групи вече го отнесоха. Второ, защото някакъв процент вече имат ваксини. Трето, защото друг процент вече са го изкарали. Четвърто, започва да се стопля и средата не е благоприятна за вируса. Ако има нова вълна, то ще е на есен. Дано до тогава имунизациите вървят добре.

Аааааа, в Германия ще има ! Вече отмениха Октоберфест . Познай защо ?

Имат едно наум хората. И приоритети. Не им е голям дерт че ще пропуснат една година да се освинят. Както казва поета у нас- Казват ми че трябва да почна да спирам да се осирам, ама аз това въобще не го разбирам.

Нали се похвалиха с чест, че била преодоляна поредната вълна от ковид? Така каза Борисов. Сега, това истина ли е, защото случаите пак нещо нагоре вървят. Или просто вчера са ги регистрирали в системата, в смисъл, това са случаи с натрупване от предходни дни? Както и починалите, между другото

Нищо. Само хвалби, то беше ясно. Толкова много починали! Това го няма никъде в Европа. И ние се хвалим. А за запазените е ясно. Повече тестове, повече бройки.

Всички видяхме кои създадоха ваксините - хора от турски произход в BioNTech (Германия)! Сам Аллах ни прати ваксините, за да ни спаси!

го наричаме Бог. И наистина е велик и всемогъщ. Обаче ваксините всъщност Едуард Дженер ги е измислил. Не знам от какъв произход е.

"Общо поставени са 877 124 дози от ваксините срещу коронавирус..." - колко ли от тези хора ще са с влошено здравословно състояние до края на живота си? Колко ли ще са стерилни? Колко ли щедоживеят 2025-та?

30-тина в цял свят

за създаване на ваксина с/у ПРОСТОТИЯТА...

Шефът на Pfizer още ли "дава път на нуждаещите се" и не се е инжектирал? "Доблестен" мъж е това!

Я кажи кой е тоя шеф на Файзер за когото говориш? Няма как да видим дали лъжеш гнило, без да сложиш име нали? Тъпанар

250 дена ще ви трябват ако искате да ваксинирате всички по два пъти. Демек идеята ви за пътуване с паспорти преди лятото умряла работа.

Тия що са се скупчили на затворено място с маски. А аз си мисля, че спазването на дистанция и проветряването е по важно от ваксинирането.

Не знам за ваксините, но броя на починалите е много висок, което е стряскащо. Броят на заразените също. Вчера писах, че в почивните дни статистиката не е вярна и ми натряскахте минуси. Жалко за България. От отдавна няма кой да ни лекува. Не можем да се справим с пандемията. Мерки няма като в други страни и резултатите са налице, дисциплина също.

По улиците гледам ГЛАВНО ВЪЗРАСТНИ които не си носят маските правилно! Над 90% от починалите са над 65г. Не разбирам защо трябва да има абсурдни ограничения за ВСИЧКИ при положение, че най-застрашените нямат желание да се пазят!?

FFF

Нали маските пазеха другите?

И най-застрашените вече имаха възможност ("зелени коридори") да се ваксинират. Който е искал, се е вакснал. Който е отказал, си е поел сам отговорността. Вече няма смисъл и нужда да ги пазим. Те са направили своя избор.

Тези които се обръщат към ваксината,а не към Исус Христос за спасение няма да бъдат спасени.Това,че сте атеисти не означава че Бог или Сатана не съществуват.

Бог е изпратил светли`на в умовете на екипът от Бионтех и създадоха ваксина. Ти не уважаваш Божията милост?

В едно село станало наводнение и било вода до коляно. Хората казали на попа да бяга с тях, но той им казал че вярва в Бога и той ще се погрижи за него. После водата покрила къщите и лодка спасители предложила да евакуира попа от камбанарията, но той и на тях казал че вярва в Бога и той ще го спаси. Водата още се качила. Попа почнал да се дави и се молил- Боже вярвам в тебе спаси ме! И в предсмъртния си миг чул гласът божи - Атомна подводница ли трябваше да ти пратя и колко пъти?

Но двойно по-малко от необходимото.

Доскоро и аз бях скептичен относно конспирацията за ковид ,но след като проучих фактите разбрах че всичко е вярно. И аз не вярвах че пандемията ще продължи поне пет години и ще ни имунизират непрекъснато, но съмненията ми се разсеяха.

Сега остава да обясниш как се прави конспирация от стотици милиони хора едновременно и как се включиха в тази завера едновременно и Китай и Иран и Израел и Индия и САЩ и Русия и Швейцария и ЕС и Мексико и Бразилия и кой ли още не. Да не би да сме постигнали световен мир и разбирателство без да разберем?

И да ти обясня няма да ме разбереш. Гледай по телевизора политици които решават медицински проблеми и им вярвай безрезервно. Ако ти свършат парите продължи да ги слушаш. Ако те затворят без присъда и ти отнемат всичко им се възхищавай!

Аз нещо друго те питах, а ти ми обясняваш че си открил топлата вода, че политиците са лъжливи и корумпирани.

и то пълно-между простаците от цял свят... В крайна сметка именно простотията, глупостта, невежеството УПРАВЛЯВАТ СВЕТА...не са нито богатите, нито влиятелните... Простите и необразованите, плебсът решава съдбините на хората... Е, от това няма спасение...

Конспирацията не се прави от милиони хора, а от една малобройна група античовеци, притежаващи 90% от световното богатство. С него купуват научни институти, медии, СЗО-шефове, политици, медици. И милиони хора са смачкани в тази месомелачка. Плановете се изработват на сатанински сборища, напр Давос. Дори изродът Гейтс имаше наглостта да покаже "пандемията" още през октомври 2019. Където правителствата не приеха да участват в този биотерор, няма драма.

Пак манипулирате,половината от поставените ваксини са втора доза,не са нови 32 000 ваксинирани,а просто много са си поставили втора доза... Ще си я поставят близо 2 милиона,това са всички пенсионери,тежко болни,били тежко болни и тези,които се изплашиха,останалите няма да си я сложат,това са децата,младите и работоспособното население.

Мдааа, от януари разправяте как никой няма да иска да се ваксинира, но се оказа, че желаещи има. Нещо повече - желаещите непрекъснато се увеличават. Между другото - аз съм от работоспособното наеление и ъм с две дози ... масово колегите и приятелите около мен или са с втора доза, или в близките 1-2 седмици ще я слагат. Не съм чул някой да се отказва.

Масово хората си поставят ваксините. Алтернативната я знаеш каква е.

Славун на какво мнение е,има ли вирус и да се ваксинираме ли?Аз му вервам и ще го послушам.

Ти слушаш само една тиква и той ти е казвал до припадък да повтаряш как Слави "казал, че няма вирус" въпреки е е лъжа. Безобразно, жалко продажно същество си!

Бо'ко не се ваксна!

Тлъстия похотливец освен извънбрачно дете в Барселона, имал и още едно в Дупница, което гледа баба Валериева, докато щерка й изкарва кинти от дър таци.

FFF

Да благодарим на всички, които участват в изпитанията на ваксините! Така след няколко години ще знаем какви са страничните им ефекти. Поздрави от комтролната група.

Да ни гледате след няколко години, ама от гробищата нищо се не вижда.

FFF

Понеже сигурно твърдиш, че “вярваш в науката”, покажи ми на какво основание си сигурен, че който не се ваксинира ще умре? Щото последно за моята възрастова група шансът КОВИД да бъде фатален е 1 към 500. Ама понеже си ваксър, сигурно имаш други данни.

Така де. От гробищата. Ако не лежиш, цветя ще слагаш на някой на който си го лепнал.

Пресметни сега какъв ти е шанса да умреш от ваксина. Пресметни и какъв става шанса да умреш от ковид след ваксинация. Ще видиш че шансовете ти стават много по-добри. Да не говорим че ще има и допълнителни ползи. И да не говорим за обществените ползи при масово ваксиниране, които също се връщат като лични предимства.

FFF

Всеки, който твърди, че знае шанса от ДЪЛГОТРАЙНИ нежелани странични ефекти от новите микроРНК ваксини или се заблуждава, или заблуждава нарочно. Точно това е проблемът. От една страна имаш известния (уж) риск от усложнения и смърт от КОВИД, а от другата и Аш абсолютно неизвестния риск от експерименталните ваксини. Тоест НЕ МОЖЕШ да прецениш кое е по-лошия вариант.

А ти като следователно НЕ “вярваш в науката” и както каза си младеж, как успя да вникнеш в науката на РНК ваксините, толкова да се информираш че и съвети да почнеш да даваш?

И само в опит да ти помогна малко в процеса на информиране, m от mRNА, не идва от микро, а от messenger.

цитираш някакви шансове с цифри първо после изведнъж УЖ!? Последно ще вярваме ли на статистиката или как? И споменаването на РНК и ваксини в едно изречение стряска невежите и откачените податливи на конспиративни измишльотини. Разлика обаче принципно в процеса на ваксиниране всъщност няма. Всички разлики са всъщност технологични и засягат процеса на разработка, производство и доставка в организма на антигените срещу които се цели да се създаде имунитет. Независимо как е произведено или как е вкарано дадено лекарство в организма страничните ефекти не са различни. Така че каквито са "дългосрочните последици" от досегашните ваксини такива и от тези. И много вероятно и те да почнат да се правят по подобен начин ако се види че е по-ефективен и рационален този начин. Единствения реален проблем е голямата гюрултия която вдигат разни хора с особено светоусещане и специални потребности.

FFF

Пак не си разбрал нищо. 1. В науката не се вярва. Основен постулат е, че всичко се проверява. Работи се с данни, не с вяра, е щом проф д-р член кореспондент на БАН полковник от запаса Петров е казал нещо в сутрешния блок то то непременно е така. 2. Не съм младеж, иначе шансът за смърт от КОВИД щеше да е още по-малка. 3. Не съм давал никакви съвети. Посочи къде съм? 4. За лекарствата трябва да се докаже, че са безвредни. Те не са хора, т Ада са невинни до доказване на противното. Няма данни, защото няма как да има, за безопасността на мРНК ваксините в дълготраен план. Така че не зная като всички други, че ваксините са безвредни, което именно е важното. И за това няма нужда да разбирам от мРНК ваксини, а само каква е идеята на клиничните изпитания и защо те са по 10 години. В тази връзка ти като защитник на експерименталните мРНК ваксини “вникнал в науката” ли си?

Да започна от последната точка. Ами явно знам повече от тебе за мРНК ваксините, щом ти дори не знаеш какво означава името!!! Извода НЕ е че в науката не се вярва, а че учените трябва непрекъснато да поставят под съмнение недоказани факти. И тук основното е - недоказани. Че земята е кръгла - вече е доказано, земното ускорение е измерено, можем и днес да го пресметнем, но е доказан факт и го приемаме. Много си объркан юнак. Жал ми е да те нахраня както ти се полага. Айде приятен ден.

Ти обяснявам че тези ваксини всъщност не са нови принципно и нямат нужда от толкова дълго проучване. Нов е процеса на производство и доставка в организма. Нищо повече. Разликата е като между тинктура в шишенце и модерна таблетка или ампула, но принципа е един и същ.

FFF

Хайде нахрани ме като ми докажеш с данни че мРНК ваксините са безопасни в дълготраен план. Моля те. А ако си пак ти с “оцапа нещата”, не съм говорил с цифри, а с числа, господин много учен. Те са от официални източници, но ако не ги приемаш посочи други. А това, че мРНК ваксините, по които си експерт защото им знаеш името, са със същите странични ефекти като старите е най-голямата глупост на Земята. Ако твърдението, че те лекарствата видиш ли имат едни и същи странични ефекти, то нямаше да има клинични изпитания. И ваксините щяха да са одобрени официално, а не извънредно. Направо след Пастьор е било излишно да се тестват всички останали ваксини.

с оцапа нещата. И не мога да разбера защо приемаш данните от официални източници за да си изчисляваш някакви шансове, а не приемаш данните от същите источници за шансовете за които ти говоря. И като ще издребняваме да уточним че числата се изписват с цифри все пак. И не твърдя че всички лекарства имат еднакви странични ефекти, а че различни форми на едно и също имат сходни такива. И да доказвам че ваксините юе имат такива последствия след 10 години каквито имат след 1 или 2 на някой като теб е толкова трудно колкото и да доказвам че земята ще продължи да е кълбо. И преди да издребнееш отново-знам че не е идеално кълбовидна. И накрая, понеже ми писва да се занимавам с параноични глупости, помисли колко ще е тъпо срещу настоящ проблем да се предприемат мерки след 10 години. Бъди здрав! Физически и душевно.

Пожарникаря, кога ще даде личен пример ?

.

Ми не

.

FFF

Глупости са това. Но е факт, че според самите производители на ваксините те не елиминират шанса да се заразиш или да заразиш други, но изглежда силно го намаляват. Целта официално на ваксините е да намалят риска от усложнения и смърт.

"За периода са излекувани 2669 души ..." грешка 2669 души са оздравели сами !, колко от влезлите в болница изобщо излизат това са излекуваните и това е което така наречения ни щаб може да каже ,вместо да се хвали как хората се оправят сами.

БОЦКАЙТЕ СЕ ДРУГАРИ, НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ...МОРЕТО ВИ ЗОВЕ

РУСИЯТА....ПРИМЕР ЗА БГ ВАКСИНИРАНЕ

Ваксинираните в България на глава от населението са повече от тези в Русия.

ВАЖНО Е ДА СЛЕДВАМЕ ЧЕЛНИЯТ РУСКИ ОПИТ ВЪВ ВАКСИНИРАНЕТО....ДРУГАРИ

ТАКА ТРЯБВА...МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ....КАТО В.....РУСИЯТА

КВО СТАВА........НАРОДА СЕ БОЦКА С НАЛИЧНИЪЕ ВАКСИНИ....А ВИЕ ДРУГАРИ....КОГА

Всъщност започнаха вторите дози на АЗ, затова са много от тях, иначе нови мераклиии май няма.

Луди за връзване е имало, има и винаги ще има!

Ваксинирайте всички луди, за да ги преброим.