Рекламираме туризма у нас в BBC, CNN и Euronews

Имаме международния сертифркат Save Travel Stamp като безопасна дестинация, каза министър Ангелкова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали "реклама" е точната дума. По скоро лъжем и мажем с надеждата някой да ни се върже на хубавите "рекламни материали". Но страшното става, когато някой наистина се излъже и дойде. И види, че РЕАЛНОСТТА Е СЪВСЕМ ДРУГА.

докато “рекламирате“ не показвате на живо лицето на Ангелкова, щото иначе има опастност и румънски циганин да не стъпи в бунището България.

Аз до сега една реклама не съм видяла по BBC, а го гледам редовно.

Не рекламират обаче където трябва! В Германия например не се върти нито една реклама, подканваща туристите да посетят България! Затова пък Турция, Гърция и Тунис показват завидно присъствие в рекламите, преди Корона - кризата , а и сега!

Рекламираме по английски медии при 14 дневна карантина. Е и това ако не е грешно трошене на пари и имитация на дейност, здраве му кажи.

Да бе тука е супер сядъш ядеш за бесни пари а на края и 6лв. за стол че си ползвал как да не дойдеш по нашето черноморие....... Калиспера:)

щемпелът за безопасна дестинация не помага! Виж какво пише на страницата на European Centre for Disease Prevention and Control. Цветът на БГ е доста тъмно кафяв. Трябва да стане като този на Финландия или Гърция, та туристите да повярват, че дестинация БГ е безопасна.

"Надявам се", "очакваме"... мъка, мъкаааааа...

Само да не слагат Ангелкова на рекламата, че ще излезе, че развиваме травеститна туристическа дестинация

Самите агенции препорачват , Bulgaria it’s dangerous country Not safety

И до кога ще е така?

"Save" travel? Демек, печат за спасение на туризма!? :)

Принцесата пак тръгнала да търси туризма, но не го намерила а само отркила няколко сертификата и милиони изхарчени по други приказки да се търси туризма :) И принцесата пак плакала и се молила на туризма да се върне!

Чакай, чакай... значи, рекламиране български туризъм по BBC, а в същото време им налагаме 14 дневна карантина ако стъпят в България...!? Това само калинка може да го измисли!

Какъв е смисъла да рекламираш туризъм в Бг по BBC, когато слагаш идващите туристите под 14-дневна карантина. БЕЗУМИЕ!

Абсолютно! Тези са непоправими калинки!

Интересно кои са критиците на подхода тук. Сякаш доста се злобее срещу туризма в БГ. Да не би да става дума за киселото грозде и лисицата?

Критиците на подхода са тези, които виждат колко излишен и неработещ е той.

Мое да съм тъпа, ма за сметка на тва съм нагла и грозна. И са снимах с Антонио Миндерас.

Е, като проста ватна кошница- каква друга да си..

Дано да бъде успешен " таргетираният подход", за да си поемем глътка въздух от нахални руснаци и меркантилни украинки.

Не е лошо в някоя гръцка телевизия също да налеем наши пари. Нали е пълно с гръцки туристи у нас... Тотален разпад!

Рекламирайте по TLC там има много предавания за строителство ще оценят бетона ни подобаващо. За друг туризъм - не ставаме.

За какъв ще рекламират по американски телевизии? Колко американски туристи идват у нас? А и цяла Европа не пуска американците заради карантината! Да не е пак някаква схема?

да давате милиони на тези медии, а после ефектът ще е същия, CNN са американска медия, смятате ли , че ще докарате американски туристи тука, мале мале комунистите от герп съвсем са откачили вече,

Европейското издание на CNN се излъчва от Лондон, умньо.

То и бангладешкото издание на СNN се излъчва в Дака. И кво? Да чакаме туристи от там ли?

Те тези никой не ги гледа! СНН не е сред 10-то топ гледани телевизии. Евронюз пък съвсем!

Надявай се!! Със сертификати туризъм не се прави! И малкото останали туристи в България скоро ще разберат, че да почиваш в България е като пладнешки обир. И вина за това имат най-вече сегашните управляващи!