17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора не вярвайте. Стойте си в пещерите, носете си противогазите, боцкайте се, купувайте тоалетна хартия и ще живеете вечно.

Според министъра вирусът не е под пълен контрол и може д сложи край на туристическия сезон. Сигурно затова Паниката днес е принудителен отпуск, защото не върви да ги разпрява врели-некипели против шефа.

Има ли смислено обяснение за това, чу всеки ден 14-15 хиляди се тестват? Не ми се вярва това да е реално. Не е за пътуване, защото тогава по границите щеше да има винаги километрични опашки. Кое мотивира всички тези хора да се тестват, а не да се ваксинират.

Абе Стойчо Кацаров ти ваксинира ли се?

12 Юни 2021 Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров се ваксинира срещу COVID-19 Ваксината на Janssen му бе поставена в Медицински център "Ориндж". Министърът благодари за съдействието и професионализма на управителя доц. Спас Спасков.

Кирчо, И за министъра ли опипваш почвата как да излъжеш? Защо излъга, че в други държави не е имало хладилни камиони? А за кемтрейлсите ще питаш ли пак? Че нещо не се сещам кой беше тролът тук!

Оо Трол Зевзек добър ден. Ами в другите държави не са изкарвали трупове с хладилни камиони или с каквито и да е камиони. А за самолетите и ДЕБЕЛИТЕ СЛЕДИ, КОИТО ОСТАВАТ С ЧАСОВЕ В НЕБЕТО ПИТАМ ДА. НО НИКОЙ НЕ ОТГОВАРЯ. САМО МЪЛЧАНИЕ.

3евзек

Кирчо, Защо пак излъга, че не е имало хладилни камиони? А за следите... още вчера ти дадох елемнтарния отговор - както има облаци, които се задържат с часове, така има и следи от самолети, които се задържат с часове. Продуктите на горенето в голямата си част са CO2 и чиста водица под формата на пара. Затова много зависи от влажността горе. През това време, докато те будалкат със следи, когато най-малко очакваш и никакви следи не се виждат, тогава минават едни други самолети, които не оставят никакви. Те пръскат с фини прахови агенти, чиято цел е да паднат на земята и да прихванеш ковид, а не да се задържат с часове горе. Хубавото е, че не са те наели теб да вършиш тази работа, иначе щеше да изтрепеш всички вирусни партиди като ги държиш няколко часа на -55 градуса, само и само всички да ги забележат. Само те моля, попитай пак утре, защото никой не ти отговаря, когато питаш!

Българи, излезте и гласувайте на 11.7 да изметем веднъж за винаги мафията ГЕРБ-ДПС. Да сменим милиционерската марионетка Гешев и да ги вкараме в затвора. Като преди това върнат откраднатите милиарди.

Аман от популисти. Това. което си написал го говорите от 96 година и все едно и също. Спасител след спасителя и предните в затвора...Ха ха ха ха ха... Никога няма да се оправи тая държава!

Боли ме фара за вируса, вече го няма. АМА КВО СТАВА С УВОЛНЕНИЯ ШЕВ НА ПОЛИЦИЯТА В ПЛОВДИД...... ЗАЩО ИЗЛЕЗНА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА С АДВОКАТА СИ???

Най-важната информация се спестява/или умишлено или от некомпетентност/ А тя е -КОЛКО СА АКТИВНИТЕ СЛУЧАЙ ЗА ДЕНЯ. Още по точно ще е ако се представяи на процентно/на 1/един/ милион/ за да се сравнява с другите страни.Останалото е статистика-може да пишете и колко са заразените още от времето на първата световна война или преди новата ера.

Не е зле да мислиш/четеш преди да пишеш.

9 456 активни случая. Много полезна информация. Аз питам колко са поставените първи дози и колко са поставените втори дози на ден. Тази информация за мен е доста по-полезна и може да даде насока какво е темпото на ваксинация (слабо, по-слабо или направо плачевно).

Хората със завършен ваксинационен цикъл са общо 767 723. Дозите ваксини, поставени до момента в България, са 1 695 298. През последното денонощие са поставени 13 903 дози. Днес някаква конвенция на малоумни и бавно развиващи се ли има? Това е от статията, която очевидно не сте прочели преди да коментирате.

Разбрах колко ОБЩО са поставените първи и втори дози. От поставените ВЧЕРА 13 903 колко са първи и колко са втори? Реално, ако реша да отворя новините и пресметна "ВЧЕРА общо втори дози" - "ОНЗИДЕН общо втори дози" и мога да получа тази информация. Защо обаче никъде я няма в ЯВЕН вид? Защото ще се види, че преди месец се ваксинираха с първа доза около 15 хиляди, после спаднаха на 10, после на 8? Последната седмица имаме по около 6хил. поставени първи дози. С това темпо докъде ще я докараме, кога да очакваме груповия имунитет? Ама след следващите 1-2 вълни и натрупан още малко естестен имунитет, може да имаме колективен имунитет. Язък само, че децата пак ще са онлайн заради безотговорността на възрастните.

Щаба.., май наистина е управлявал пандемията...

Бай шиле, ботокса и плехаря на снимка да ги видиш шамар да им удариш.

Разбира се! Ние си имаме и поговорка за такива като теб - храни куче да те лае, или в този случай: "пази куче да те лае"!

До ден днешен мерките на НОЩ не са отменени.

Живейте си спокойно и не се предоверявайте на статистики, стъкмистики и черни хроники. Стресът повишава нивата на кортизол в организма, имунитетът спада, а и води до отключване на доста хронични заболявания, които са по-смъртоносни и разпространени от ковида. Приятен ден!

е слънчево днес според статистиката. Да не и се доверим значи да решим че е страшно всъщност. Или ти си от тези говорители тип радиоточка. Не вижда не чува само говори каквото са заредили там да върви.

Досадно е вече! До сега имаха имена на държави и градове, сега почнаха с гръцки букви, явно няма скоро да ни върнат нормалния живот. Силно се надявам да го изолират най накрая този вирус ,да видим с какво аджеба се борим.

Щом можеш да видиш вирус очевидно си Супермен някакъв. Можеш и сам да си уловиш вирус и да му се радваш. Интересно обаче при всичката информация, включително снимки от електронен микроскоп в научните сайтове и портали, как не си открил тази информация досега. Да те таковам и в супермена.

Явно олигофрените не са свършили все още

няма да свършат. Ако се измисли как да се използва като енергия олигофренията край с глобалното затопляне.

на бай Шиле, Ботокса и др. НОЩ-ници дневните приходи във вид на комисионни и хонорари за клинично проучване

От половин година няма НОЩ, но още ти държи влага. И понеже новите го отрекоха, не само не премахнаха мерките им, ами и ги доразвиват. Ти да видиш!

не половин, 2-3, даже 6 години няма НОЩ, а буци от 10 години е в опозиция

Нещо си нервен. Нередовно хранене?

- нередовно крадене... и нередовно жипкане

Много моля информационния портал да списва изрично и броя на ваксинираните хора починали от Ковид19.

това е дълбоко-неудобна информация, и като такава - трябва да се пренебрегне...

Ами ако няма такива и затова нищо не пише? Хи-хи тролове

Във Вликобритания са само 30 за вчера... Но ваксината не е виновна! Виновен е факта, че са я прилагали на преклаено възрастни хора ;)

Какво са 30 човека на 67 милиона? Комшииката от втория етаж пита. А иначе подобна информация не дават, защото ваксинирани болни няма.

В Англия за вчера?

Както казах тролове. Лъжливи. Вчера в Обединеното кралство има 19 починали от ковид въобще, от които според нашите въшливи тролове 30 са били ваксинирани. Хи-хи

Идиот!

Щом казваш.

Това плато от по 90-100 човека на ден хич не ми аресва … припълзява гадта…

я финансовата политика...

Тлее. Неваксинирани съчки събира.

ваксината колко ще те държи? 6-7 месеца... а после?

пак. От малки иглички не ме е страх. Като дарявам кръв са къде по-големи. Тези хич не ги отразявам.