Регистрираха африканска чума в Ловешка област и района на Чепеларе

Ограничава се достъпът до 6 дивечовъдни участъка и 4 ловностопански района заради огнище на чума в района на с. Забърдо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чепеларе е в Смолянска област, но вие от къде да знаете това учи се в прогимназията.

Чума нема да видите в пловдив там гецата гергов е имонизиран

Пловдив е град от световното историческо и културно наследство и се изписва с главна буква ама ти от къде да знаеш това то се учи в училища.

Всичко е умишлено избиване на свинете и тва е по нареждане на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪюз трябва всички да свикнете с мисалта че в България трябва да бъде унищожено всякакво производство трябва да остане дори и празна територия само с едни магистрали да може да върви дрогата към европа всеки път казвам че тоя ЕС е вреден за народа той обслужва интересите на мафията и олигархията

В Русия заболяването е от 12 години и не могат да го изкоренят. От нас дойде точно оттам, през съборената ограда с Румъния. ЕС дава пари да се справим с болестта,ама на болшевишката ЧУТУРА пак му се привиждат масони, ильоменати и кемтрейлс.

думуз акбар,гяури гюбре

Всичките прасета на мезета=а=а=а!

Държавата ни е подложена на унищожение,на съсипия.

Район след райоон ще се затрива свиневъдството докато останат само тези дето ни трябват:(((( Непрестанно говорят как по въздух се не пренася ама май в България по всичко се пренася щом трябва нареждане да се изпълни:(((( Като чета се разбира че само в държавните стопанства се е появила ма без да им пука, без да има наказани държавни държанки унищожиха частните прасета без даже да има някаква си чума при тях..

Ще регистрират по всички кътчета на тази оглозгана държава защото това е голям бизнес за няколко личности в тази сбъркана територия.

Чисто и просто ликвидират свиневъдството в България! Освобождават пазар за нискокачествено и остаряло месо!

Чисто и просто сте много прости ! АЧС върлува в 12 европейски държави.Никъде червените чукундури не пречат , а съдействат.

Остана ли поне едно нерегистрирано място на територията? Излиза, че чумата се разходи навсякъде и то много бързо, в което няма логика, бе БАБХ!

Ех, навремето кви свини имаше. Ебеш и ревеш. Сега най много някоя чума да ти лепнат.

След като я регистрират навсякъде, какво са работили предходните години .

Сега ще загробят ли хуманна всичките диви прасета в България. Или срещу авджиите не им стиска?