Политиците забравиха съдебната система

69% от политическите обещания в сектор "Правосъдие" остават неизпълнени.

Обратно в новината

Коментари - Политиците забравиха съдебната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не са забравили. Просто си осигуриха пълен контрол над системата и сега вече е възможно да получиш, каквото пожелаеш поръчково дело. На практика заради хора като Георги Колев, Методи Лалов и още много подобни на съдии лица системата се превърна във фарс на правосъдие. Те оказаха давление над другите съдии и ги задължиха да изпълняват налагана от тях съдебна политика.

деер

Пълни глупости! Козметични промени! 31% - фалшива новина! Няма и 3,1%....

Заливат ни,с какви ли не новини за Скрипал,за ИК,за пожари,вулкани,бежанци,войни и какво ли не само и само да не обръщаме внимание,какво се случва в държавата ни!!! А тя кипи от корупция и престъпност!! Съдебна система няма,има една съвкупност от политици и съдии,които наричаме мафия!!! В България Съдебната система защитава и оневинява престъпниците,МВР и Прокуратура ги пазят,а самите престъпници ни управляват!!!

Точно! Тази новина излезе вчера доста рано по други сайтове... В други обаче цял ден напоително ни занимаваха с всякакви дивотии, само не и с това, което има пряко отношение към подредбата на собствената ни кочинка!

Ако съдебната система работи,99% от политиците в България ще са в затвора за много дълго време.Не чакайте политиците да поправят корумпираната съдебна система.Никога няма да го направят!

"забравили са съдебната система"... А не са забравили корумпираните й служители, които ползват всеки път , за да се измъкват НЕнаказани за безбройните си престъпления, нали!!!! И двете страни нямат оправдание!!!!

че те не са я знаели,какво ще я забравят,малоумници

Само се правят на ЗАБРАВИЛИ , -НЕ ИМ СЕ ЩЕ ДА ЗАПОЧНАТ РЕФОРМАТА в правосъдието..., защото ще трябва първо болшинството от тях да бъдат настанени в местата за изпълнение на наказанията...-в ПАНДЕЛАТА в Кремиковци...!?От буксуването на тази реформа -не върви и цялостната реформа на обществото -бандитите,престъпниците и мутрите са недосегаеми и правосъдието ..не ги преследва СПРАВЕДЛИВО...!?

Полиция, съд, прокуратура, администрация-работят само по поръчка

Нали, не забравиха да си повишат заплатите.

Нали трябва да се самовкарат в зандана.

Кой ти се сеща за съдебна система в тоя тъмен тунел без изход. Куче влачи рейс, диря няма, ей.

Тунелът е тъмен и без изход, щото вместо суверенитета да е възложен на 3 независими власти се крепи само на 1 власт и 1, която и служи като патерица. (в случая съдебната никъде я няма). Докато това не се промени ще затъваме все повече и повече.. А ако "суверена" не се усети ще изпитаме закона за естественият подбор от грешната страна на бариерата. А в природните закони вратички нЕма.

да усъвършенства и ремонтира гилотината, която може да му отреже главата?!

Истина е че Българските Политици не спазват Законите и Съдебни решения ! Дилян Добрев със Съдебно решение е отстранен от Парламента , но той си е там в НС и няма намерение да напуска НС !

Политиците се грижат предимно за себе си. За тази цел вниманието им е насочено предимно към спечелване на мнозинството. А мнозинството е 80%.

И пак ще се получи да не ги гледаме какво правят, а да ги слушаме какво говорят ... Тъжно, ама повечето мислещи и помнещи заминаха оттук.

Защо да ги изпълняват, като могат да лъжат, да се чешат по тумбаците, и да лапат това що иде от Европата! Ако им спрат алтъните, и лешперите балкански ще изчезнат като ланския сняг. Как ще искат да бъде наложено върховенството на закона. Нали първо те ще бъдат съдени за престъпното си управление. Законите и сега не са толкова лошо написани, но не се спазват от съдии, прокурори и най-вече от главния прокурор. И затова няма да се оправим за още 28 години...

Ще им покажем ,като му дойде времето.Токова правосъдие бяма пи света.Тая никога няма да направи нещо адекватно.Колкото оная оправи мвр,толкова и тая....

времето"?! А и какви реформи в съдебната система да очакваме от "калинки", с купени, фалшиви дипломи, или от Рабфак ? Не стават за нищо!... Вижда се, усеща се! Реформи няма! Няма и да има! Всички "калинки" са за "измитане"! Колкото по-скоро, толкова по-добре! Иначе, тези "пишман" законотворци, съдии прокурори и пр."калинки... навеки ще пратят и народа и държавата на "Кино, от шест до пет"...

Правят и невъзможното за да няма система!

И защо да изпълняват обещаното за правосъдната система. Ами нали ако го изпълнят те всички са зад решетките.

мама цуцка още по-миналата година заяви, че всичко вече е шест и реформата е завършена. Да не искате да кажете, че мама цуцка е излъгала?

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов. Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

Закона за Забрана на Марихуаната и Дрогата трябва да стане по-строг .

гражданското общество и организации в Бг са гангренясали .

А резултати - 0%.

тоест, някакви измислени цървули и цървулки-ЦЗОЗИ, се опитват да внушат на дебилния електорат, че 31% от "обещанията" се изпълняват. абе, тези клоуни да не са обещвали наистина, че съдебната система ще обслужва мутромилиционерите, простакесите им и привилегирования етнос, мачкайки жертвите!?

Я да го преведем на български, като за проЗЗти хора. "Николай Димитров, председател на Центъра за законодателни оценки, заяви - 69% от политическите обещания в сектор "Правосъдие" остават неизпълнени." Със другото за Цачева: "Междувременно една от неправителствените организации, работещи с хора, преживели насилие, отчете увеличаване на случаите на възрастни хора, станали обект на насилие от страна на своите пораснали деца в Силистра. " Питам, къде е причината, "във вълната", политическите обещания и ИК. Проблема е в "усвояването на парите . . . ".

+ "неразбирали". все едно става дума за сенилни в старчески дом или деца в детската градина... важното е, че дебилният електорат им вЕрва на глупостите и продължава да ходи да гласува.

Да бе - "не знаят" и "забравили". Много добре знаят, че тази им върши работа супер като важен елемент от системата на хибридния геноцид над българите в България

Браво бе, едно нещо да не знаят как да го направят.

Ами аз да им кажа: На един стадион - всичките, и обработка с Михаил Калашников.

Ами като не знаят ще си ходят.