Референдум: В Швейцария скоро всеки ще може да се ожени, независимо от сексуалната си ориентация

Еднополовите двойки ще да могат да осиновяват дете, а женските до използват дарена сперма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият свят полудя. Трябва да си постоянно алкохолизиран, за да се чувстваш добре. До 1990 - та хомосексуалистите бяха обявени за болни. Познавам много хомосексуалисти, но един от тях не е нормален. Цялото им възприятие е изкривено. На бялото казват черно. Гнусят се от жени. Лесбийките се мислят за мъже. Просто - изчадия на дявола.

се зключава в желание за брак помежду им, който единствен правно им осигурява осиновяване на ЧУЖДИ ДЕЦА, както и вратички да ползват подобни начини да си ги получават. Освен, че са "обратни"/перверзни/, те са и ПЕДОФИЛИ. Това ще е следващото им желание, да не се преследва педофилията. Те не го крият вече.

либарал фашистката диктатура по света е в триумф.Обаче до кога ли?

Тръгвам за Швейцария с козичката. Любов ли бе да я опишеш ...

Аз ще си взема за гена някой путкин руснак.. всичко правят в леглото . Като нашите шаврантии са ама по-евтини.

още не се ви го изкарали от сливиците вече 5 години и Ердоганя стои на наколенки в Кремъл през ден.

Извратенията настъпва повсеместно по целият свят. Лоши времена идват.... След духовна криза настъпват и всякакви други видове кризи и общ упадък на обществата.

да обобщим: ще могат да се женят 1. мъже за жени и 2. жени за жени. Това е дискриминация, защото ме могат да се омъжват: 1. жени за мъже и 2. мъже за мъже. Изобщо не е ясно какво ще могат да правят хората, които не са изявили желание (или не могат) да определят пола си, понеже не е ясно как може да се сключи брачен съюз. Ех, драскачи прости! И езикът ви пречи, уж роден...

Не казвай “хоп„ преди да си скочил. Да не се одремят пенделите в неделя след референдума. И тогава да го видим тоя автор на статии с красивото име Аниес Педреро.

Някакви хора които не познавате, но държите да имате думата дали и как ще се обичат? Селтаци

Schilo

Че кой им пречи да се обичат и да се плющят?

Боже, смилостиви се над нас и ни пази от сатано-джендъризма и прочието либерална нечистота! Да живее хетеросексуалното семейство! Нека има бели деца и християни!

Вземи си бога под мишничка и ходете да заблуждавате туземните племена, че небесния ви татко съществува.

Статията определено е поръчкова ... аре първо да видим какво ще изгласуват швейцарците и после да видим кой ще се радва - българите или тия дето плащат на дирниците за тяхната противо-конституционна прапаганда?

Алоооо, каква е тая поръчкова статия. Според нея излиза че всички в Швейцария сме (аз живея в Швейцария) за тези бракове. Мога да каза че съвсем не е така. Е, ако "от горе" е решено че този референдум трябва да мине то той ще мине. Между впрочем знаете ли как се гласува в Швейцария? По пощата ти пращат бюлетините и ти после отиваш в съответната община да ги подадеш или ги пращаш обратно по пощата. Предполагам че се досещате колко са големи възможностите за манипулация. Е да - предполагам че този референдум ще мине и ще бъде разрешено на обратните да се женят, но то няма да е защото народа така е пожелал.

Такъв е дневния ред на либерастите, малко по малко да налагат педерастията и им дават да отглеждат децата на хетеросексуалните. На последните трябва да се внушава чувство на вина а педалите да са жертви! shorturl.at/huzDV

Браво! В Швейцария постигнаха напредък, сега се сещам, че имаше една дето страдаше, че не може да се омъжи за любимото си куче. Да вземат да се борят и за нейните права! Пък и защо да правим дискриминация направо отначало ограничавайки само до кучета, давайте да включим прасета, коне, зайци, змии... Абе кой за каквото иска да се жени! Какъв пъстър свят ще настане тогава! Ще се напълни света с "различни", дето трябва всички нормални да ги търпим, майка им да...

Човече, не си в крак с модата, изоставаш. Да те светна, че пълното ново име от известно врме насам е ЛГБТК. Е това К отзад са точно тия, с животните. Вече признаешли извратените хомоси, признаваш организацията им, а заедно с това и зоофилите. Е това е днес реалността. А отделно, от няколко години въртят прозореца на Овертон и се опитват по схемата на натрисането на педалите, да натресат и легализират в обществото и педофилията. Педофилията, разбирам да я легализират в ислямските държави, където има по 1 годишни булки. Ама в Европа, защо? Сякаш с всички тия простотии, някой се гаври с хората и ги пробва, до колко имат мозък в главите и до колко са изпаднали.

Е пуснете го и в България този референдум и да приключваме ;) Да видите мнението на обществото. Убеден съм, че не еврогейците никак няма да им хареса резултата.

От ЕС са забранили няколко референдума дори да се споменават, камо ли да се осъществяват. Този е сред тях.

Недей, че с машиннот гласуване може да се окаже, че сме избрали не това, което сме избирали...

Пак фейк нюз! Само мъж може да се ожени, пък и било независимо от ориентацията. Мъжете се женят, жените се омъжват, а гейовете се изпедерастяват!

Гей истерията много ми прилича на ковид истерията. Нямам нищо против гейовете и набоцканите. Но да не ми го навират вочите!!!!! И да не ме изкарват мен ненормален, защото именно те са такива! Слава Богу, че както предсказа Ванга преди половин век още, България ще бъде един остров на спокойствието и ще преживеем много по-леко катаклизмите след 2020 година!

Левит 20 глава Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.

Всички се видиотихте с тая идиотска книга. А какво ще кажеш по въпроса. Левит 19:19: "не засявай нивата си с два вида семена и не обличай дреха, тъкана от разнородна прежда."

е тва е лесно= "не прави ГМО култури, нито дрехи от синтетични влакна" / тълкувание: щото от първото ще се изродиш, а статичното електричество от второто ще ти докара още много бели на простата самонадеяна глава/.

А каква интерпретация ще измислиш на Левит 19:27 и 28: "27 Да не стрижете косата на главата си кръгло; и никой да не разваля краищата на брадата си. 28 Заради мъртвец да не правите порязвания по месата си, нито да начертавате белези по себе си. Аз съм Господ." Това е толкова примитивна идиотска книга, че се чудя откъде изведнъж се намерихте толкова вярващи?

тва е само отчасти лесно- едното е : не си наранявай тялото ритуално като някой примитивен дивак-езичник, защото не би трябвало да си такъв; другото е свързано с биополето на човека, но там трябва първо да си припомниш какво е открил фарадей, после да прочетеш и за квантовата теория, а и разни други неща- но ме мързи да те просветлявам детайлно, а и не смятам, че заслужаваш това мое усилие с шарената си самонадеяност. карай, както си знаеш. по-лесно ще е.

Хахаха, намерил кой да просвещава. Познанията ти по "квантовата теория", която едва ли разбираш, са смехотворни. Доктората ми е по "квантова теория на полето", тъй че отиди се просвети малко преди да избълваш поредните си глупости. Вие християните верно сте много зле - стопени средновековни мозъци, ама ръсите тук и там по някоя сложна думичка, та да изглеждате просветени :)

ама разбира се, че си доктор на науките и точно това ти е темата на докторантурата. :)))) как не се сетих по-рано.

Хайде да направим един тест ама без да търчиш да четеш статийката във уикипедия. Какъв е основният постулат на квантовата механика? И обясни ми моля те с какво се занимава квантовата хромодинамика? И ми обясни защо барионите са съставени от 3 кварка?

май някой друг бързо е прегледал уикито? :))) но какво значение имат кварките за теб, гордият наследник на маймуната? или искаш да дискутираме върху връзката между метода на гаус-жордан, хелиопаузата и вероятното обяснение на камбрийския блупринт? по-добре си вземи един банан.

Ами като станем всички гейове и лесбийки, от къде ще взимаме децата?!? Ама никой не мисли за бъдещето, мислят само за собствения си г#з и кеф.

Как от къде, в епруветки. Ако си мислиш, че инвитро процедурите са замисляни и създавани за борба с безплодието, много се лъжеш. Плана е замислян твърде отдавна. Нужни са биороби, безполови, асексуални, за да не губят излишно време за понятия като любов, секс. Те трябва да работят. Много е направено в тези посоки. И ще повторя, плана е по-всеобхватен и не е от вчера.

Донякъде си прав, но нали някоя лесбийка ще трябва първо да го носи 9 месеца, да се мъчи да го ражда.... А както се знае, тия освен да си бъркат по дупките, за друго нямат време

Ами 9 месеца няма как да се избегнат. Лично предположение, може да има и група за разплод. Чисто технически, без загуба на време. Любовта и секса трябва да бъдат избегнати. Имаше някакви изследвания и статистики по "развитите" западни държави, как сред подраствашите процентът саексуални е не просто голям, а много голям. Между другото, по тази писта е свързана и темата с трансхуманизма.

Тя природата си го е казала по чисто еволюционен път: мъжа е с хромозоми XY. Жената е XX.. Като изключим кокошките и петлите, което е друга тема. Еволюцията се получава при: XY+XX. Ако има XY+XY или XX+XX, няма еволюция. Отделно, че технически и чисто анатомически е невъзможно да се случи. Без значение нанасяните уродливи травми по човешкото тяло. И ако в лудницата лудите са развили някакви уродливи форми на поведение, значи ли че нормалните трябва да им подражават. Особено ако уродливите са взели с хитрост и пари елементи от властта, то трябва да бъдат махнати от там. А не всички да се опитват да го играят луди. Свидетели сме на безпрецедентни измами от шайка международни измамници в опит за зомбиране и подчинение не само на отделни хора, а на народи. С използване на добре познатите схеми при колонизация.

Тоя е бил медецинска сестра с усмирителна риза в психиатрията най-вероятно

Спрете джендъризма и педералилзма!

Няма значение кой какво прави зад стените на жилището си! Лошото е, че те не спират с претенциите... От личен живот го превръщат в политика. Защо на тези, които откровено мразят традициите, семейството, християнството са им толкова важни децата...? Децата какво общо имат с тях?

поздравява премиерът на Люксембург ,гей, оженил се за гей: " Честит ви брак.Дано ви се родят хубави деца"

Това трайно ще увреди гените на бъдещите поколения. Ето това е лошото, а не че някакъв обратен нарушавал някакви си християнски ценности

Е от кога гейовете почнаха да се размножават, че да се увреди генетичния материал на следващите поколения?

Ахаха. Вече има бременни мъже мой човек.

Що не прочетеш малко преди да си избълваш глупостите. Става въпрос за транс-мъж, който има репродуктивната система на жена (защото е бил такава) и затова е забременял/а.

Дръжте си извратеняците в Европа,а не в България че по тъмните часове да не играят бухалки

Е как мъж ще се ожени за мъж? Да не би да сте имали предвид, че всеки ще може да сключи брак със всеки?

Kenn1111

После се чудим защо исляма мачка христяните поголовно.Там такива дискусии няма.Мъж е мъж Жена е жена и само те могат съвместно да станат семейство а другите......знаете кво ги правят.

оДжендри е next level

Стига ни натрапвахти тия извратени типове,отхвърлени от Господ и църква. Да се се женят по Европа ,Америка и Амазония

Има държави вече с цели градове от обратни, което показва тотално изродяване. То не е естествено, а изкуствено натрапено от една шепа пребогати у.роди, които държат в ръцете си лостовете на световната финансова система, чрез която манипулират и управляват цялата планета. Те хвърлят полицията срещу несъгласните с тях, утре ще хвърлят и армиите, за да бъдат смазани разбунтувалите се. Дано Господ спаси света и човечеството. Ако той не може, тогава да ни помогнат извънземните, иначе само камъни и прах ще остане.

Прекрасна новина за ЛГБТ+ общността! Дано и България скоро се присъедини към цивилизования свят!

_stankow

A защо България ? Все пак ЛГБТ са 2%. Нека те отидат в Швейцария, да се присъединят към там, какво беше. Пък останалите 98% ще си стоим тука, лошо ли ще ни е ? :)

Тончо, кое е цивилизовано бе ??? ... извратеняци и геьовници, джендъри, лесборнички, все биологичен отпадък. Господ е създал мъж и жена за продължаване на човешкия род, ин и ян, плюс и минус ...точка всичко останало герантофилия, педофилия са все форми на извращения. Бегай да те цивилизоват в швеция...

Тоя твоя господ вземи си го наври там където не огрява слънцето - всички сме продукт на еволюцията.

И у нас има двбили, които ежедневно тръбят, че пряката демокрация ше ни Упрай!!!!

Schilo

А да питам само- след като са тръгнали да "уважават" всички наклонности, кога ще премахнат моногамията на брака? Така де...Като искаш- имай трима четирима мъже или три-четири жени. Все пак е въпрос на "усещане", което е същото, като при еднополовите партньори.

Че то в днешно време моногамията е рядко явление.

Schilo

Така е, Мен, ама иде реч за формалностите- за браковете.

_stankow

Така де, като сме тръгнали да преписваме семейния кодекс, да го препишем от Саудитска Арабия, там може до 4 жени. Защо да го преписваме от Швейцария ? И тъй и тъй това не са християнски ценности, да почерпим малко и от мюсюлманските :)

от "Новото нормално"-научен сериал . скоро и "Триочка и Четириушко-приятели". нема се плашите. светът се развива. добре сме, добре сме, добреее с...мееее....

Чудесно, отиваме там

а за кравата Милка ще мога ли да се бракосъчетая

Schilo

Милко и Милка... Само да те коригирам, тези шоколадови изделия са немски. Швейцарците много беснеят на рекламите, щото така са направени, че внушават, че са швейцарски.

Schilo

Хахахахахах

Kenn1111

Milka ist eine schweizerische Marke für Schokoladenprodukte des US-amerikanischen Nahrungsmittelkonzerns Mondelēz International. Die Schokolade wird unter anderem im baden-württembergischen Lörrach und im bulgarischen Swoge[1] hergestellt. не е немска марка а швейцарска собственост на амликански концерн и се произвежда на две места в Германия и у нас в Своге.

Schilo

Може, знам от швейцарци това, което написах. Възможно е. Явно я имат вече за немска, затова рипат.

_stankow

Разбира се, как иначе !?. Е, евентуално могат да възникнат някои компликации при даряването на сперма ... :) Впрочем кравите отдавна са свикнали с това. Но нейният партньор/партньорка !? :D :D

Ето Бойко, ще заживеем спокойно и заедно

Дир, може ли да спрете с извратенарската пропаганда!

И тия изтрещяха!

Премиерът на Люксембург, най - богатата европейска държава има брак с друг, но за населението това не е важно. Важно е ,например, това,че в държавата транспорта е напълно безплатен, че живеят без престъпности имат висок стандарт на живот! Сменете си приоритетите инак все ще сте нещастни.Само ще гледате през крив макарон напредналите държави и ще съчинявате проклети, ще плюете и цъкате като швейцарски часовници.

Schilo

Дали заради пеераслъка са толкова напред или по други причини?

не се интересуват от педерастлъка а от друго, което е важно за тях.

Schilo

ами да си оправим другите работи първо, па тогава да мислим "иновативно", като тези?

Ти колко си пораснал?!

То и в Сърбия премиерката е лезбо, ама това не им помага да са по-цивилизовани.

Че престъпник в Люксембург къде ще се скрие бе?

Не е важно, ама и пустите му сънародници и те знаят че е бракуван с някой друг. Питай ги сега дали е омъжен или е оженен? Значи в Люксембург престъпността е била голяма и транспорта много скъп, ама добре че се качи един обратен и обърна нещата. Изводът, трябва и ние да си търсим един обратен премиер.

що, кво му беше на предишния?

Schilo

Както неведнъж съм казвал, чалмите ще завладеят Европа не с ятаган, а с х.й.

Значи сега ще почнат да се женят за кравите си-мъжете за кравите, жените за биковете и щом всеки както иска нищо чудно и някой мъж да се съчетае с бик.

Браво на швейцарците ! Дано скоро и в България !

В Банкя отдавна сме го сторили

Приветствам решението на швейцарците. Нека обаче не го натрапват на други народи, които още не са извървели своя път на развитие до това ниво (например нашия).

еи митко нема да го приветстваш чи ща таковам в пасивния

Бисексуален съм.

Да ти имам извървяването, да спиш с мъже, ненормалнико!

Доста тъпо някой да ми ползва псевдонима, за да описва себе си.

Schilo

И тия се извратиха.

По-добре късно, отколкото никога. Хубаво, че приемат такъв закон. Лошо, че в БГ още искаме да ги палим на площада...

женските до...ало дирници? женските какво кобили?

Schilo

двойки, най-вероятно. Щели да ги водят на нерез.

Не знаех, че референдума в Швейцария е минал и швейцарците са гласували в подкрепа на гей браковете и т.н.! Иначе статията казва, че ЛГБТ ОБЩЕСТВОТО вече е спечелило битката … чрез допитването … до “случайно” избрани които определено дават резултат за предопределена победа. От всякъде лъщи опит за манипулиране на обществото, т.е едно лъжливо становище в стил highly-likely.

Имаше една песен че вуйчо ще докара швейцарска крава Българската интелигенция е наи остроумна в световен мащаб но никои до сега не е пял или писал за швеицарска каки или батковци ортаци в кревата.Няма вече банкова таина защо пък да има таен педераслък.

Това пък изобщо не ме вълнува - кой с кой ще го прави! Вълнува ме само моите деца да имат отопление и храна и да им осигуря добро образование.Преди няколко години така се подигравахте на смесените по цвят кожи на хората..Помня,че във фб си шеркахте подигравателни снимки на чернокож и блондинка, примерно и какви ли не още простотии от които никой нормален човек не се интересува. Важното е хората да са щастливи един с друг и да живеят нормален и спокоен живот.

Така е. Мен ме дразнат само ако и когато го натрапват на останалите. Щото ако му кажеш, че не те интересува с кой си ляга и по кои дупки си бъркат - това било дискриминация.

Ми, ти пък не ги гледа, гледай си жена ти.За останалите остани сляп.Кой ти го натрапва? Защо пък аз нямам такова усещане.Правят си някакви хора шоу - ми, нека си правят .Някои си правят шоу с чалга и те мен ме дразнят, но си надувам траш, до дупка и готово! Заглушавам простотията на чалгаря ...

Нема проблем,стига да не ни натрапват, че ние не сме нормални...

понеже в момента не е разрешено и те драпат да им разрешат. Когато това стане вече няма да е толков интересно и те сами няма да го правят

Грешите. После ще започнат да искат квоти за обратни в управлението, после ще искат и всякакви други привилегии, за които се сетите.