17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ГЕРОЙ

ПОКЛОН СПАСИТЕЛИ

Адмирации на медиците. Не всичко е пари

Какво говедо трябвя да си ,да оставиш само 4 годишно дете в басейна.Трябва да бъде отнето от ,,родителите,,

Браво и респект на докторите. Малката да е жива и здрава 100 години :)

Браво на спасителите лекари! Родителите на мъничето са безумни.

Професионалисти браво

Браво колеги! Сега да видим какво е останало от мозъка на детето.

Само преди няколко дни специалистите от отделението по реанимация спасиха 4-годишно дете, почти удавено в басейн Кой болен мозък измисли термина ПОЧТИ УДАВЕНО? Така ли преподавателите му не са успели да налеят в кухата му глава разликата между КОЛИЧЕСТВЕНИ и КАЧЕСТВЕНИ показатели? Удавен е КАЧЕСТВЕН ПОКАЗАТЕЛ - или си жив, или удавен. Няма как да си малко жив или много удавен!!!! Виж, обучението е количествен показател. Може да си МАЛКО учил, ДОСТА учил, КАЧЕСТВЕНО учил и т.н... Явно авторът е от групата на НЕДОучилите! И ако авторът се засегне от думите ми - няка обясни каква е разликата между МАЛКО удавен и ПОЧТИ удавен! Може би за МАЛКО удавено дете не се вика линейка? Или въобще няма нужда спасителят да скача във водата?

Какво бе ,тъпак, ти не разбра ли за какво става дума?Ще трябва да ти се обяснява повече.

Браво !

Това са истински доктори, браво!

Добре бе, не разбирам, как ще изпускаш детето си почти да се удави.. Ние сме с две малки деца на 6 и на 1. Изкарахме 5 дни на морето и за този период успях веднъж да си разпъна хавлията и два пъти да се топна във водата за 5 минути. През останалото време следяхме за децата на смени.

Случва се на някои, които си мислят, че ще почиват на море с малко дете...

Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има воден спасител. Без изключения. Изглежда, обаче, че много хотелиери са решили да минат тънко и да си спестят една заплата. Е, това е резултата. Хора се давят - малки деца, самонадеяни юноши и пияни англичани. Добре, че детенцето е прескочило трапа, тук. Дано на загубените му родители това служи като обица на ухото.

Хубава новина, браво! Поне веднъж да не псувам по белите престилки. Респект!

професионална работа

Браво, нека дълги години да са живи и здрави!