Реакциите след новината за избори през лятото: БСП очаква ниска активност, ДБ - попътен вятър

„Има такъв народ“ чакат сериозна избирателна активност, особено след промените в Изборния кодекс, които ще активират сънародниците ни в САЩ и Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелата, мазна селянка от Крушовица да каже как окраде Импекса! Да каже и как гепи партийната субсидия от над 20 млн. лева народна пара и как с тия пари си купи ранчо за чудо и приказ в щата Аризона, САЩ!!!

На изборите на 11 юли,една от основните задачи пред българското общество е ..мутрите Мая,Хаджигенов,Бабукян, Тана Дончева Мултигрупова та и сие ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА,ЗАД БОРДА !! Постигнем ли това,Държавата ще тръгне напред !

Те прецакаха целия Български народ,като гласуваха собсидията да остане на 8 лева.така,че очаквам Народа да им го върне тъпкано.Аут от Парламента.

След като и при трите опита не се състави кабинет, президентът има срок от два месеца от разпускането на този ялов парламент да насрочи дата за нови избори. Но това означава краен срок и нищо не му пречи да ги насроччи по-рано. И то на дата която не повдига възражения заради други прояви. Всички партии заявяваха, че винаги са готови за нови избори, така, че няма логична и легална пречка.

"Попътен вятър" ... моторната лодка стана платноходка. Това заради Зелено Движение :)

Мисля си, че всички ще останат излъгани в очакванията си. Ще се завърнат ВМРО и партията на Божков ще влезе в парламента. Ще има още повече партии и тогава вече ще трябва да правят коалиции, алп искат да управляват

За ужас на ИТН, Слави Трифонов и Сценаристите, повече партии в парламента не е по-зле. Напротив. В тематичните мнозинства и извънредните избори няма нищо лошо. Дължината на мандата на НС е турен в КРБ за да се лимитира от горе. Минимален срок няма и не трябва да има. Па изборите като са много скъпи, да вземем да ги отменим изобщо?? ПП. ако ВМРО имат достатъчна подкрепа защо да нямат представители в НС?

Избирателите на БСП са пенсионери, които не вдяват копче с тия машини, които любимата им партия, им натресе насила. Така, че процентите им ще спаднат допълнително, освен излагациите и цирка в 45П.

Борисов беше избран на 10 юни 2009 година, и тържествува до ден днешен, така че летните избори - ще бъдат нови избори и дано да имаме вече нови сериозни депутати !!! Наслука !

Както е казал Хана: "Кат зема една гьостерица и кат ва запукам у кухите кратуни" - Ханко Брат

А от ДПС са най доволни, канят ИТН на сладолед на Росенец

Ето какво ще стане на следващите избори, след недодяланите изпълнения на неопитните политици и правенето на политика напук, а не на база на Градивно бъдеще: ГЕРБ-СДС 30% БСП 16% ДА България 13% ДПС 11% ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД 10% ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ 6% /Без Волен но с Марешки/ ДРУГИ невлизащи 14% Кака Мая и онези опърпаните прошляци не влизат 2.5 %, Черепа за малко 3.5-3.7%, Възраждане и те така около 3% и другите няма изненади. Бойко се кандидатира за Президент и шанса да спечели е много голям. Вие си правете сметката дали пак ще може някой да състави правителство, ако продължават да си ги мерят.

Объркал си малко ГЕРБ ще и БСП ще имат много подобен резултат. Не е ясно кой ще е първи. За другото мисля че ще е така.

На новите избори резултата ще бъде. ИТН 36% ГЕРБ 19% БСП 14% ДПС 12% ДБ 7% ОБЕДИНЕНИ Патриоти 5%

НЕКА СВИКВА НОВИЯ УПРАВЛЯВАЩ С НАРОДНАТА ЛЮБОВ !!!

Няма да им се получи на тия, дето си мислят, че като сменят правилата на играта - и ще спечелят. Ще има наказателен вот за повторното гласуване. Да не говорим за безсмисленото прахосване на стотици милиони за повторен вот, когато сме в здравна и икономическа криза. А и да гласуваме отново, за да се измъкнат обвинените олигарси - Божков, Василев, Банев и другите ????

Стотици са милионите само за онези, които плащат в маалите!

PEYTSCH

Политиците предполагат - Народът решава ! Аз лично съм уморено разочарован от 45-тото НС. Слава Богу, разкараха ги...Но надеждата че мутрите от протестите и чалгарите по клоните (маймуни много, дано клона се счупи!) ще изпопадат от 46-тото зависи от умората на хората...Хора, видяхте ги! Бъдете по-умни.

"„Има такъв народ“ чакат сериозна избирателна активност, особено след промените в Изборния кодекс, които ще активират сънародниците ни в САЩ и Великобритания". Заради това напираха да променят изборния кодекс - уникланооооо! ИТН да очакваме да бъдат издигнати на власт благодарение на българите от САЩ и Великобритания, ами това е абсурд бе хорааа. Вие, тук живеещите в България имате ли поне малко адекватно виждане??? Българите от САЩ, които имат съвсем друг стандарт на живот... то дори няма едно нещо, което да се уеднакви с българския стандарт и начин на живот!?@??! И тези хора ще ни определят властта, не, не, неее това е извратен кретенизъм!

Време е Диарбекирска България да си ходи извън парламента където и е мястото.

Ако след всичко случило се в последните седмици, българинът пак гласува доверие на трифоновата формация, значи това сме си заслужили. Анархия, нихилизъм, некомпетентност, безсрамие са някои от качествата на тази партия. На кого се харесват гамени? Не само че не бива да станат по-много, а изобщо не бива да прескочат 4 процента. По-добре изберете всеки друг, но не тях или „изправимутри“.

Обаче ГЕРБ трябва/ще бъдат Разградени за доброто на България.

От ИТН и Демократична България ми прави впечатление, че така са се вторачили в българите от чужбина, само за тях мислят, започнах даже да се чудя, в нашата страна живеят ли въобще български граждани или само вотът на някой, който е отишъл на другия край на света преди 20 години и хал хабер си няма от милата ни родна действителност, и не плаща тук данъци, е от значение. Жалка работа

ИТН и ДБ си въобразяват,че хората там са идиоти които не следят какво се случи в парламента от 4/4 досега. Многото ми познати са разочаровани от ината на ИТН и ДБ да не правят правителство срещу ГЕРБ с помощта на БСП.Всички с изключение на една няма да гласуват отново за ИТН.

Новите избори ще са с нови коалиции. Със сигурност Божков ще търси коалиция, за да влезе, патриотите, Маяма Нолова и тя, щото е на ръба. В резултат на това - големите ще загубят. Най вече ГЕРБ и ИТН. Нова партия в парламента прави поне 10 депутата, които са за сметка на други партии. Две нови партии и никой няма да има повече от 50 депутата.

от първата снимка ли е бъдещето,а?!

Мутрите ГЕРБ...Разкъсали и ограбили България на много противоположни частици !!!?? Тези Мутро-Хиени ГЕРБ ..Няма да оставят слабото тяло на България преди да са го Оглозгали до последно ! Проблемът е,че ИТН и ДБ пробват много вяло да разградят Туморът ГЕРБ !! ........... ГЕРБ обслужваха турската партия ДПС цели 12 години . ИТН-Трифонов Обслужиха ДПС ..бързо и качествено! И капка не оставиха да изтече! Благодарение на качествената услуга предоставена от Трифонов,и ДБ .... .. ДПС от 25-30 депутати ще има 50+ ! Поръчайте при ИТН...ние го правим даже по-добре от ГЕРБ !

А КОГА ще бъдат следващите избори? Сега са за 11 юли. А СЛЕДВАЩИТЕ след тях? Може би за 11 октомври? След това вероятно около 11 януари, а след тях към 10-15 април 2022 година.

27 юни е най добра дата. Юли месец на никой ме му се мисли за избори

е просто чудесна в ролята си на терминатор. Заедно с естественият отрицателен прираст ще стопи отживелицата БСП.

На такава "Столетница", такъв евтанизатор се полага.

БСП на 11 юли ще са с +300 хиляди гласа. Първа или втора сила в парламента. Ще заложа 100 лева на това. ИТН ще са наполовина. ГЕРБ надолу. ДБ малко нагоре. Патриотите вътре с до 9% ДПС двойни заради ИТН и ДБ Мутривън..вън

Слагам 100 лв. че БСП няма да имат 300 000 повече гласове. Ще се обадя след изборите

Даа, с промените в ИК и конкретно с въвеждането на отхвърленото в цяла Европа измамническо машинно гласуване може да се очаква доста сериозен, дори недостижим досега „сериозен вот“.

До балабанов - какво точно й е сериозното на избирателната активност от предните избори, като се погледне историята? Това че е най ниската ли?!

Нинова продължава да води двусмислена политика и на следващите избори може да свали БСП до четвърта, пета или някъде в масовката сила.

След 15 юли че перем яко кючеци с метълски дрехи. Дай мууууууу.

А до сега за 12 години не ви ли омръзна операта "Трагиата" от Боче?

И Манолова се изказала. Да се изказва до 11 май, че след това може пак да се превърни в извънпарламентарна мераклийка.

След изборите много искам да видя подробна разбивка и съпоставка на гласувалите в чужбина и особено в Турция, ама дали ...

Моите очаквания за избори след 2 месеца: БСП, Мутри Вън, Няма такава държава/народ, ДПС запазват гласовете си. ДБ са много навити и амбицирани да управляват, но в сезона на отпуските голяма част от последователите им са по морета и океани, острови и каравани - някои за седмица, други за 3 месеца ... знаете как е, резултатите им логично падат. ГЕРБ се саморазпадат, те вървят яко надолу, при тях е невъзможно да бъде повторен дори резилът от 4-ти април, дори и след солидно раздаване на пари. Като цяло - прогнозирам нестабилно правителство и предсрочни избори, но не още тази година, вероятно догодина, някъде през ранната пролет. Но два месеца са много време и всичко може да се случи.

Демонична България ще бэдат ометени от другите партии

През юли ГЕРБ ще вкарат 35-50 депутата. На предсрочните избори догодина може да вкарат 20-на ... обаче ако избори '2022 се забавят до октомври-декември, вероятно ГЕРБ няма да минт 4-те процента.

с кифлата Нинова БСП нищо няма да подобри !

Хайде , петорната коалиция комуняги да се разотива !

Патриотите ще се обединят и ще влязат отново в парламента. ИТН може би ще загубят, съдейки по всички около мен, които гласуваха за тях. Дано въпреки предизборните разходки на Мая до Булгартраснгаз и разни други все пак изчезне от парламента заедно с другите малоумници, които видимо не спазват правилата за носене на маска на закрито. Герб ще се мобилизират напълно и ако реално изборите са чесни този път може би ще имат повече гласове. Христо най-вероятно ще запази гласовете, които е получил. ДПС, най-големите печеливши от новия изборен кодекс ще увеличат със сигурност бройките, дано почерпят ИТН!

Може би, но надали. герб няма какво да мобилизират повече, защото губят организирането на изборите. ИТН ще победи категорично и Христо Иванов ще си вдигне резултата. Същото очаквам и за Мая манолова.

Едните действали популистки със сезирането на КС, а другите не, с промените в ИК и субсидиите на партиите. Да ви ххххххх на всичките, начело с президента и премиера

Няма коментари, защото не се допускат!