17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бедната бивша съветска република, и проруски сили"...Където има проруки има и бедност.Такива са фактите.

Schilo

Ами прозападните бяха на власт бе, глупак!

Остави го Щерев, той от цялата статия е прочел само цитирания ред. Щом е стигнал до "проруски сили", е включил на автомат.

Така е! Русия е голяма, силна и богата страна... С беден народ! Фак(Т) !!!!

Здравствуйте господа! Я Александр Я еще не вовсем разобрался, а меня уже спрашивают. https://vk.com/internetavtomagazin Автозапчасти. Интернет Авто Магазин [url=https://vk.com/internetavtomagazin]https://vk.com/internetavtomagazin[/url] От всей души Вам всех благ! 490166121

Привет господа! Меня зовут Саша Я еще не вовсем разобрался, а меня уже спрашивают. https://vk.com/internetavtomagazin Автозапчасти. Интернет Автозапчасти Магазин и автомагазины во многих городах [url=https://vk.com/internetavtomagazin]https://vk.com/internetavtomagazin[/url] От всей души Вам всех благ! 229867570

крахът на "демокрацията" тепърва предстои и е неизбежен . не го казвам просто от "зли подбуди", а защото следя събитията... "отказваше да отстъпи властта на нова коалиция, подкрепена от САЩ, ЕС и Русия". ми най-накрая що не попитате хората какво искат и да го изпълните?

Предполагам,че в час по история си бил някъде дето се дърпали саски.

следващата срана където ще има гражданска война развързана от САЩ без съгласието на Европа,но понеже няма право на глас до 2045г Германия ще си мълчи

"Павел Филип за кратко бе избран за президент..." Тоз юс-назначенец изкара по-малко и от Гуаното във Венецуела.

Бивша управляваща партия не може да даде сдаде властта . Може да го направи настоящата , управляващата , или просто партията :)

Няма как да прокопса народ, който е компот от руски алкохолици и румънски лицемери ! Прости, алчни и нагли! Некадърни и елементарни !! И най-вечи нагли !!!

Няма как да убедиш хората,че ти си с една степен над тях ,при положени,че си написал това когато си бил пиян

Не пиши глупости. За твое сведение украинците са повече от руснаците - 8, 4 %, руснаците са под 6 %, о освен тях има гагаузи, българи и други.

Бива ли така? Безобразие! А къде е чичо Сам , да назначи и там ПРАЗидент?

...да насади.

Това е положението , и ние минахме по тоя път и ние имахме мултигруп...

Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ... Комунягите са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът.

Не бъркай идеите с практиката. Идеята за социалното равенство идва от християтството, а "Равенство, братство, свобода" е лозунг на Френската буржуазна революция, "От всекиго - според способностите, на всекиго според потрабностите" също не е идея на Маркс, Енгелс и Ленин, а на Мор и Кампанела, Русо пък е първият, който обявява частната собственост като причината за социалното неравенство. Както виждаш комунистически идеи е имало и ще има и призракът на комунизма е бродел из Европа много преди "Капиталът" и комунистическите партии.

Винаги се намира някой с комунистически идеи, който да лъже другите! По-лошото е, че се намират и такива, които да му вярват.

Към поста "Така е": Не, не е така. Всяка идея е чудесна, докато не се сблъска с практиката. Един съвсем бърз преглед на световната история показва, че всички революции са идвали на власт с благородни идеи, но после са се израждали в своите антиреволюции. Или както мъдро отбелязва в последните си часове Пиер Верньо "Революцията е като Сатурн, тя изяжда децата си". А проблемът на днешния свят се нарича "неолиберална идеология" и крайно агресивната практика на налагането ѝ навсякъде. Целта е същата, която е търсел да постигне комунизмът - еднополюсен свят, в който съзнанието е манипулирано.

Е, гаа ти ,,вулканизираните,, власи! ...Гумата не държи.

Да си съсед на Русия е проклятие.

Никой нормален човек не иска мутра да му е съсед!

Нерде Кишиньов, ...нерде Москаля?

вуте, половин молдова е окупирана от рассия! викат и приднестровска республика

Руски простотии. Това е.

Мужиците запиват , ..картошки с луком.. и нямат време за простотии!

Тенденцията е навсякъде народът, гражданското общество, водено от автентичната интелигенция да се изправя срещу корупцията, кражбите и лобизма на управляващите, които да сдават властта с неохота и съпротива! И България не е изключение!

Молдованете да се държат за ,,латиницата,,.

Тези да не хукнат към ...Приднестровието?

Натам върви.