Германия обмисля дали Турция е опасна за шпиони

Германия може да включи Турция в списъка на опасните за разузнавачите страни, според германските медии.

Обратно в новината

Коментари - Германия обмисля дали Турция е опасна за шпиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Еми то май само у нас посрещаме чуждите шпиони с хляб и сол...

Ей не е лесно да си тъп!

Как е възможно германците да оглупеят до такава степен? Щом си отворят устата и следва някаква мега глупост. Това с опасностите и тежки условия на труд за шпионите направо ме разби. На крив ЕС всички му пречат. Вижте колко лоши лидери са посочили брюкселските демократи: Путин, Тръмп, Ердоган, Асад, Ким Чен Ун, Орбан, Беата Шидло, Лукашенко, Тереза Мей и брекзитаджии, Си Дзи Пин, та чак до наш Валери Симеонов. То не бяха популисти, фашисти, авторитаристи и какви ли не. Все лоши лидери. Как се случи всички лоши, само Макрон и Меркел убави. Мили спомени оставиха Камерън и Оланд. Не случиха на свят иначе толкова убавите брюкселски демократи. Язък.

сценарий : Някакъв кюрд, който се прави че шпионира за Германия, но всъщност шпионира за Русия, и накрая може да бъде отстрелян от ревнив съпруг

Германия може да включи Турция в списъка на опасните за разузнавачите страни, според германските медии. Не знаех , че разузнавачите трябва да работят в тиха и уютна обстановка, без никаква заплаха.

Щом може наблюдателят в Сирия да седи уютно в Лондон, що разузнаването да са по-тъпи? Викам директно от шезлонг на плажа в Карибите да разузнават.

Знаем за Германия Знаем кои са шпионите на Германия в Турция Знаем и кои са турските шпиони в Германия Ние знаем всичко МОСАД е навсякъде

Много ясно че Турция е опасна за шпиони и чужди агенти. Ердоган ги изчисти всички такива боклуци и предатели! Нещо което трябва да направим и в БГ!

Колкото и да мъчите да ни правите на загубени , задниците Ви ЛЪСНАХА , уважаеми ЕвроГейци ! След като се ПРОВАЛИХТЕ НАПЪЛНО с преврата в Турция , сега Бай Реджеп Великолепний ВИ НАРИТА и Ви изхвърли като кирливи парцали ! Да ! Вече НЕ можете да разчитате на Турската Армия , която всъщност беше ДЕЙСТВИТЕЛНОТО НАТО в Европа ! Даже нещо повече : Тъкмо същата тази Турска армия ВЕЧЕ стана съюзник на Русия , най-вече заради Вашата ПЪЛНА НЕАДЕКВАТНОСТ и безхаберие! А Руското превъоръжаване на Турция вече е факт ! Казано иначе , ако утре Товарищ Путин реши да Ви смачка като миризливи червеи - ТО НЯМА КОЙ да го спре ! Щото Бай Реджепчо , на когото досега правихте всякакви гнусни номерца , просто ще стои от страни и ще Ви гледа СЕИРА ! ЩотоВие това заслужавате ! А Бай Ви Доньо , даже няма и да си мръдне пръста за Вас ! Щото той едва ли е забравил КАК ГО ПЛЮХТЕ докато лижехте на Килърито оная работа ... Провалът Ви е пълен уважаеми ! А най-лошото е , че тук даже НЕ СМЕ калкулирали проблема с масовата Ви Талибанизация , който съвсем скоро ще стане ВОДЕЩ за Вас ! Сори за откровението ама - СЪС СКАПАНИЯТ ВИ ЕС вече е СВЪРШЕНО !

Турската армия трябваше да пази Израел от руснаците От турците се очакваше да ги спрът или да умрът А днес Турция се превърна във враг номер едно на Израел Евреите няма да ви го простят

Шпионажът не е добре платен за стане дотолкова търсена работа в предвид рисковете. Виж да си политическа проститутка е друга работа!

Северна Корея, е малко по опасна.

България не е опасна за шпиони, нали?

Ти па? Те се чуестват тука в свой води и знаят че могат да правят абсолютно ВСИЧКО открито и безнаказано.

Дали е опасно за шпиони???? И от кога шпионажа в мирно време стана легално занимание? В нормалния свят шпионите ги бесят. И така и трябва да бъде.

Германия беше победена държава. САЩ направиха бази в Турция и разпоредиха на Германия да ги приеме на работа. вече са над 4 млн. турците там. От др. страна свършиха най мръсните и тежки дейности. След метежа Ердоган унищожи НАТО вската и американски агентури.ц Изгони немците от Инджерлик. щатите са на път затова драпат за Грузия като алтернатива, но пак ще ядат пердах отново там

Това да не би да е признание че задържаните из Турция немски граждани са на служба в по-специфичните държавни учреждения на Германия;)

В крайна сметка немците винаги губят.Драскат и кълват докато ги оскубят,но винаги отиват в тенджерата.Това е защото имат само колективен разум и никакъв индивидуален.

от българите като теб -умният гъз

иивсяко общество има някакъв колективизум. когато са заедно по мозе да се види къде да е дупката за копане...

Много нещастни тези германци ! А каква нация бяха ...