Разстреляха трима турски дипломати в Северен Ирак (видео)

Служители на турското консулство в град Ербил са обядвали в ресторант

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чии го търсят турски "дипломати" в независимата държава Ирак? И как така Турция е нахлула и си е построила военна база във въпросният Северен Ирак, близо до петролните кладенци на Ирак?? И тази държава иска да е член на ЕС!!!

Навсякъде са обичани ! Приятел им е само лилиПутката и баба Меркел, направо трепери за рязани боздугани, не издържа...

Независима и демократична държава Ирак! Мухахахаха

Хм, че нали си имат С-400 да ги пазят ?

Schilo

Бай Ердо сега ще подпука кюрдите

Толкова дипломати са пратили турчолята в кюрдските райони на Сирия и Ирак, че кюрдите дълго да се упражняват в стрелбата. Освен ако американците не ударят някое рамо на братския им народ.

Schilo

А чий го търсят американците в независима и суверенна Сирия?

Е така се прави , а не турция да привиква да съди наши граничари че са гръмнали бракониер в наши води

Schilo

Не бе, кажете- кви ги търсят американците с армията си в Сирия?

Schilo

Може да не ви харесва, може и на мен да не ми харесва, но...

А може реджепа да е жертвал хората, за да има причина да нападне кюрдите!

Schilo

Всичко е възможно. Ако са кюрдите наистина, доста глупава постъпка.

А, не ти харесва ?! Ортакът на Путин стана любимец на всички рубладжии...Как да ги подпука кюрдите ? Както пука руски самолети ли ? Тавариш, кюрдите са съюзници на САЩ. При тях има америкнаски военни..Любимият ти Ердо, не смее да пипне там...Че после боли...Както ги заболя и онези от ''Вагнер''...Още им държи влага...

Schilo

Кюрдите си гледат интереса. Веднъж са с американците, веднъж са с руснаците. А с тоя Вагнер станахте досадни. 5 убити наемника...Колко янки си тръгнаха в ковчези? Някой да ти го повтаря?

мърльо търсят Вагнеровци за еб(пиууу) ама те се разбягаха като видят американски морски пехотинец :) Бог да пази Америка и президента на САЩ

Това е 100% работа на ЦРУ заради С 400

тези ракети не свалят куршуми, само по-едри птици

Редно е Турското разузнаване да птрепе малко агенти на Си ай Ей и партньорските служби сега

Schilo

и затова ли стоят на една територия от 30 кв.км?

Schilo

Отворко, кажи все пак, какво търсят там? Не са ли окупатори?

Сега 3ма турски дипломати ли е убил или един и двама иракчани. Христинова... я си напъни малко сивото и стига с този гоогъл преводач.

"Разстреляха" или "застреляха"? Явно за преводача няма значение, но в действителност разликата е огромна. Впрочем няма нущо за чудене - преди време един преводач в продължение на 30 серии на военна тематика по History Channel през цялото време мислеше, че водещия се казва Gunnery Sergeant.

PEYTSCH

Турция ще даде подходящ отговор на нападението, заяви говорителят на турския президент Реджеп Ердоган ??? С ракети С-400 или с фолксвагени ?

Краварски командоси? CIA куратори?

Време е България да вземе ясна позиция по РАЗПАДАНЕТО на ТУМОРА Турция. Ердоган не може да се спаси от кюрди и арменци нито със С400, нито с фантоми.

Кюрдите мюсюлмани и асирийците християни са древните собственици на земите от Ирак до Арарат - вавилонците. Който се смята за тюрк....обратно на изток от Каспийско море. Вън от Кавказ и Вавилон. И от Тракия.

Теб какво те бърка. Израел е за независим Кюрдистан....буфер между Израел и Иран.

Кюрдите са във война с Турция....завзела им земите. Всички младежи кюрди, момчета и момичета от цял свят, задължително си отбиват военната служба в Кюрдистан....избивайки турски аскер.

Идете се оплачете на арменския поп....унсс на американския посланник кюрдската Г-жа Мустафа. Само в Турция живеят 25 милиона кюрди и 6 милиона арменски помаци. За разлика от вас, българските помаци, арменските помаци са арменци дори обрязани.

Кюрдите са последния народ останал под османска власт. Турция е пряк наследник на Османската империя и им дължи свободата. Три опита имат кюрдите до сега да се освободят, но няма да отстъпят, рано или късно ще стане.

Би ли споделил с нас каква е тази огромна разлика?

ЗАСТРЀЛВАМ2, -аш, несв.; застрѐлям, -я̀ш, св., прех. Улучвам смъртоносно някого с куршум от огнестрелно оръжие (пушка, пистолет и под.).

РАЗСТРЀЛВАМ, -аш, несв.; разстрѐлям, -яш, св., прех. 1. Изпълнявам смъртно наказание чрез огнестрелно оръжие. 2. Убивам с огнестрелно оръжие едно или повече лица.

Туркия ке падне !

Нищо лошо не е станало