Обвиняем почина в следствения арест в Благоевград

45-годишният мъж е бил с мярка за неотклонение "задържане под стража"

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем почина в следствения арест в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бият ги и то с електрошоци тип кучегони и всички на смяна се изреждат да ударят задържания се 1 си мерят силите(или избиват комплексите) нормално е все някой да не издържи на това.

От бой?

то е ясно... убили са го като куче !

Ами ако е така. БРАВО!!!!

Никой не може да избяга от правосъдието Божие!

100% КОРОНАВИРУС

Запазено за социалисти.

Конкуренцията на Баце така свършва. Или пък е бил шанаджия и арееее..... Най-вероятно и двете.

Дрога. Само вирус.

Умрял е от коридора не може да е от друго нали ?

Умрял е от коридора не може да е от друго нали ?

ако е мангал, по-често такива новини!

Обвиняем почина в следствения арест в Благоевград - ужас - вирусът вече убива навсякъде !!!

Дупките от куршуми са съпътстващо заболяване.

Коронавирус!

Не бе бий!

Да се чете – Не бе бой!

Нищо не знам за Ю.Б. (на 45 години), освен ЧЕ Е ПРИВЛЕЧЕН КАТО ОБВИНЯЕМ. То утре може и мен да ме привлекат като ОБВИНЯЕМ, че съм опънал жената на Явор Колев. И преди да обясня, че е прекалено грозна за да ми го вдигне изобщо, може да пукна в ареста без съд и присъда! Маймунска държава сме!

Ти гледай Явор да не те обвини, че си му откраднал собствения интелект... ...че като почне едно търсене... и докато го намерят... (макар да знаят, че го няма и не съществува такъв интелект.... ), може и ти да поумреш :))))) Ти да видиш !

Браво! Хубава новина за понеделник.

И кое й е хубавото. Всеки може да е обвиняем за нещо.

Е баш пък всеки или ти с еуплаши, че с'а ще емнат и дрогарчетата като тебе.

Е ясно. Короната не прощава

Но пък и какво друго да четем освен сводка за катастрофи, заразени, скочили или скръбни вести. Нали за това влизаме тук да четем

А колко дрога е глътнал преди да го закопчеят!? Арестуван за разпрострнение, което значи в момент на алъш вериш; но не се казва дали е иззето нещо при ареста

Ludiamaus

За глупака Ханс с минуса. Дуре аз не съм наричал починалият нито наркоман нито употребяващ наркотици. Само предполагам, че е глътнал торбичката за да не намерят наркотик при претърсването. Това ли не успя да разбереш. Да не би да си от МВР, да кажеш че са го погледнали на скенер/рентген и в стомаха му е нямало нищо. Тогава -единствено от страх, може би

Сега е момента 80-те % да се запенят - да мре, наркоза, урод, изрод, отпадък и т.н. И нито един от 80% няма да си зададе въпроса: Абе как така се случва, че умираш в арест ?! Там не трябва ли да има медицинско лице при приемането му ?! Пък и може да е удобно. Намерихме нещо в него, пък той взе че пукна и не може да отрече.

Абе как така се случва, че играе някакъв професионален футболист и изведнъж тупва на земята, и вземе че умре. И не е един или два пъти. И те ли са се гътнали, щото са сънували, че са в ареста?

Явно това е още един "починал от коронавируса"... :::))) НОЩ да го добавят веднага към стъкмистиката си...!!! А специално полицаите от Благоевград (още от "време оно") имат челен опит с елиминиране на задържани "криминалнопроявени"...!!! Дааа...!!!

Вероятно човечеца от страх си е глътнал всичките хапчета наведнъж, пък го е било страх да каже -пак от страх....