Коментари - Разследват смъртта на англичанин в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зъб за зубь

мръсна гнусна териториална сволач, продължавайте така да видите кво ще ви се случи в Чужбина

в английският език има един термин - white thrash. Това на 90% важи за фултболните запалянковци ...независимо от коя страна са.

Защо ми изтрихте корекцията на превода? Думата е trash - боклук. Thrash е медицински термин- налепи.

Още по-точно: изразът "white trash" e американски. Британците използват rubbish за боклук. Garbage също е американска дума. Thrash e обложване на езика и гърлото при гъбична инфекция.

Ами защото не ни интересува превода и уточнението - запълваш пространството с ненужни писаници.

Мистерията разплетена, препил и предозирал.

И се е самопребил сигурно?

Доста британски младежи знаят Прага като място на бира, чехкини, евтини разюздани ергенски партита Тук побоища с числено неравенство и затвор ако оцелееш.. Днес на Витошка полицаи през 50м и англичаните едвам се чуват от метър-два..

В чуждо село, камъните сами хвърчат. Англичаните не знаят ли това?

Е поне селяни си имаме

Да но този не е имал нож и не е оцелял от боя.

Сигурно и тези невинни хорица са се борили с групи "скинари' , както Джок Полфрийман.

е..един-двама от ония скинари, някои с бащи от ДС са си го намерили, че и премерили

Нямат здравата пернишка закалка, не носят на бой, а и ракията ни е по-силна и по-евтина от уискито.

Крайно време е да въведем визи за ингилиза.

Скоро идва брекзит, споко

Това са правили англичаните! Лошото е че когато нещо се случи на вън с тях, винаги се търси вината в местните хора- аборигените!

Ха, че какво друго освен аборигени сме?

"каквото повикало, такова се обадило"

От полицията обаче отказаха да разкрият дали починалият е бил един от тримата бити англичани тази нощ в центъра на София. На площада в Истанбул комшуларите направо ги клаха с ножове. Редно е тия наглета да си правят застраховка живот преди да идват на Балканите. Такива малоумни добичета като тях, дето си мислят, че всичко им е позволено и безнаказано трябва да ги полагат в корита и да се хранят със сламка по 2-3 месеца. Респект нямат към местните. Мислят, че всичко им е бащиния, а другите народи са като индийците... Е затова ще ядат хурката и лобута!

с тая милиционерска закалка , няма да го разбереш както и да ти се обяснява , те са си навсекъде у дома , а ние и у дома сме чужденци

този път са гонили англичани.

Вчера се раэхождах по Витошка - беше пълно с пиещи, арогантни англичани...Веднага си помислих, че днес ще чета за пребити, арогантни англичани!

Скочил е от тераса и се е самоубил.

Тези 4000 отрепки от Англия изобщо не трябваше да бъдат допускани до България! Днес ще бъде страшно в София. Нашите дебили не им отстъпват по простотия! Бъдете внимателни днес из София!

Айде пак се посрамихме пред света, след издевателството над Полфрийман. Цаца, Гешев къде сте, бе

А англичаните не се посрамват по целият свят. Какви ги вършеха при предната им среща в Чехия? Защо това не се случва с други фенове на отбори? Иначе починалият може да е препил с алкохол и да се е надрусал. Още не са казали причината.

Чукча

Казаха я на друго място че се е предрусал

беше разиграван отново, но англичанчетата нямали нож в себе си.

Да му мислят нашенци в Англия, след такива дебилски прояви.

Е какво има да му мислят?! Като са културни хора, спазват закона и не правят просташки изстъпления никой не ги закача. Даже познатите им англичани ги поздравяват и канят на гости! Ходят заедно дори и на мач. Тези са просто футболни изроди, хулигани.

¯\_(ツ)_/¯

Българите са известни по целия свят със спазването на закона, липсата на просташки изтъпления и културата си, мой.

То се гледат изключенията - наскоро един англичанин уби българин в Англия след футболен мач. Не помня в кой голям град беше. Ти не разсъждаваш върху това, не ти изнася. Позор е австралийски хулиган да убие българин и местни продажници да се радват.

И тези притиви продукт на алкохолизъм и кръвосмешения, скрити амбриажи, хулигани и простаци ще ни говорят за демокрация , ценности и култура. Я се скрийте с вашите , островни боклуци и стига сте ни занимавали с чужденци пиянци, пандизчии, аборигени, убийци и всякаква подобна измет

Да видим сега нашите „хубави добри момчета“ колко народ ще пречукат от бой. Дали са го били както са свикнали в съотношение 15 срещу 1?

Да не е го е хванала Африканска чума. Много приличат на животните, които я прилепват.

много жалка държава сме с попелация от 80 плоцента агресшвни прим ти

Научи се да пишеш първо и тогава давай оценки.

Що си мислите, че е така как дир-а ви го изнася Тая медия е манипулативна гакава

Фани едните, удари другите...... е случаят. А истинското насиране ще е довечера . От страна и на едните, и на другите.

И тези говеда тръгнали да поучават други народи как да се държат. Последните няколко дни трошиха в Прага, сега дошли тук. Много интересно обаче, че на последното световно в Русия не си позволяваха такива прояви.

След боя, който ядоха във Франция, не им стиска...

Само преди две седмици бяха подменени седалките изпотрошени от нашите левскари. Довечера нормалните да не излизат - английски хулигани срещу български. Ще бъде епично, който може да снима от балкона и да качва в ютюб и направо линковете във фейсбук на страницата на английския отбор!

Английските благородници са имали нужда от припомняне какво са добри обноски. Случайно присъствали родни джентълмени са им оказали незабавна помощ. За нещастие единият от английските благородници е изпаднал в шок и не е могъл да преживее превъзходството на достиженията на родната култура.

И що ли ингилизките футбалерини не протестират срещу поведението на собствените си фенове? Например - да ги заплашат, че няма да излезнат на терена, ако те се държат като хуните, които попиляха Прага... Вместо да се крият като мишки и да правят нелегални тренировки по стадионите.. Та расистките възгласи по стадионите може да са освен към футболистите, така и към фашизираните до стадо маймуни техни фенове..

както Джок Полфриман.

ангичанети нагледно ще усетят защо мигрантите от Тюркието не щат да остават вБългария

да разбирам ли , че довечера цариградско ще е затапено ???