17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не ти дава Бог да срещнеш някое от тия "27 дечица"...само като им видиш физиономиите и тръпки те побиват от мустакатите 30 годишни "дечица", които още от утре почват да изнасилват.

Под силен натиск, Салвини е бил принуден да приеме от въпросния сатанински кораб, 28 безценни перли, 28 непридружени непълнолетни, които мязат на поне 30 годишни, с едни мустачки...познати либерастки циркове !!! Натискът показва, че няма не искам, че всеки, който неодобрява сатанинската политика на "отворени врати" ще бъде пречупен, смазан като един кръст от едно друго време на фашизъм... В Германистан 27 нигериец е изнасилил 9 годишно момиченце, сутринта, на детска площадка... И той е бил качен на някой от тия сатанински кораби на милостивите НПО-та и еврогейските сатанисти ! А никой не пита суверенът съгласен ли е да го колят и изнасилват ? Викали му демокрация. А пък аз му викам неолиберал-фашизъм !!!

Либерастките "медии" трият ли, трият. Дано един ден си платят за това, но те съвест нямат. Само дето гласът на истината не може да бъде заглушен.

Мръсните пари на Сорос са стигнали и до Италианската Прокуратура... Анатема!

То и тука мирише на дъртия гущер, здраво трият истината !

И ще бъде съден на девет съда на деветдесет деветата си годишнина ! писано е !

Кой ще разследва "Оупън армс" за трафика на нелегални мигранти в Европа? Откъде са парите за обиколките, защо не ги връща на близкия браг, откъдето са тръгнали. Има ли трафиканти на дрога и членове на терористични организации, избягали от закона престъпници, болни от заразни болест? Кой е реалният собственик на кораба. Всички виждат, че това е постановка, но само някои имат смелостта да обявят публично, че това е нелегален трафик на хора, прикрит зад хуманност. Вижте кой има изгода Европа да е слаба, като ѝ се прехвърлят всички проблеми от Африка, вместо да се решават на мястото на възникване.

Ето идеалното решение - пускат ги да слязат, под конвой и ги карат директно в посолството на страната, чийто е кораба. Те да се оправят оттам нататък, да си ги обличат, да си ги хранят, да си ги лекуват, да си им се навеждат и каквото им душа иска.

Ами тя италианската прокуратура нали вече се справи с реалните престъпници та седна да разследва защо Салвини не иска повече потенциални престъпници в страната си... Кризата е там дето дават мангизите а не могат да наводняват европа а не при нежеланието на даден държавник да си пълни страната с ''бежанци'' за които тия от такива кораби бая пара заработват..

Контабандния кораб "Оупън армс"да откара "мигрантите" на собственика на кораба.Да си прибере стоката.

Има надежда, като чета коментарите. За България и Европа.

Коментарите на обикновените европейци са едно, а решенията на техните управляващи са съвсем друго. До следващите избори или протести.

А ние, българите, какви евродепутати изпратихме в европейския парламент? ГЕРБ, ДПС, Ал.Йо, Цоциалисти и само 2-ма мислещи. Подкрепяме някой друг ( Льо Пен, Салвини, Орбан, Качински ... ) да започне нормализацията, а нашият едър иначе лидер да се снишава както винаги...

И кои точно са тия ''2 мислещи'' слд като се знае че нищо не зависи за нещо в подкрепа на България и българското от тях понеже слугуват на чужди интереси с това присъствие там..

Независим съд и прокуратура ли? Италианските направо са засими от външни сили и НПО-та и явно нарушават законите.

То за лечение и профилактика на краста е нужна една пръскачка, а не цяло пристанище. Католическата църква е крайно време да си вземе тези скъпи гости във Ватикана.

Европа прави харакири, а Италия още се опъва. С цялото си нахалство тя иска в държавата й да остане някой друг италианец.

Да разследват собстеника на кораба, а не Салвини.

Брей. Непосилни били условията и избухнали кавги на кораба. И тези трябва да ги пусне в страната си та да избухват там кавгите а? Да си седят там. На кораба. Като го потрошат таман повече няма да ходи за нови.

Ма ми ча та ви мръсна еврогейска, няма да мирясате докато не получите по един между очите. Салвини, Орбан, готината прокурорка от Румъния и други като тях са новите мъченици и герой на изтрадалата Европа.

Мислят за луди.ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ КОЙ ГИ Е КАЧИЛ НА КОРАБА И ГИ Е ДОКАРАЛ ДО ИТАЛИЯ.ОТВРАТ .УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКИ ЦЕНОСТИ НА ЕС.А ЗА НАШИТЕ ЦИГАНИ ВИ Е МЪКА ,ЧЕ СА ТАМ ПРИ ВАС

Напълно си прав,но нЕкой недоклатен джендър ти е сложил “минус”! Явно го сърби сфинктера и иска да го почеше “черната мамба”...

Орбан, Матео - хубави хора, но трябват още, като тях за борба с боядисаните от дявола.

големите хуманисти и толерасти! Я си направете една клизмичка с течен паркетин, та да ви мине мерака! Не всеки е изкукзл да приема маймуни на изхранка.

И на мен да ми пратят кораб с хлебарки и гниди - ще го потопя още преди да ми е стигнал брега, при това без да ми мигне окото!

Телефонните измамници- араби, турци и негри трябва да бъдат убивани за да имаш пари, работа, да ядеш свински пържоли, суджуци и луканки !!! Турците са Измамници. Досега тия прехвърляха Наркотици- Хероин, да отровят акъла на хората в Европа и да правят от жените на простититуки, а мъжете на просяци. А сега прехвърлят турци негри да Завземат Европа. Всички с имена- Осман , Али, Мехмед са турски Шпиони. Като утрепеш- арабин, турчин или китаец, хем взимаш пари, хем СПАСЯВАШ България и Европа.

За 17 дни можеха да си ги закарат в Испания или откъдето там им е кораба. Да не говорим пък, че такива крастави са за карантина, а не за приемане с отворени обятия (ха ха оупън армс). Заплашвали да скочат в морето ама ей на, не скочили. Под какъвто флаг плава корабът там да си ги кара.

Хора като Салвини, Орбан и Ярослав Качински са надеждата на Европа. Даже Американците се събудаха с Тръмп и гласуваха за стената, а наще Мариконовци и Меркелки още мислят само как да ни ислямифицират...

Англичаните и те направиха завой, останаха една Меркел и Макрон, ама там ще е трудно, защото кореното население е малко. Но според мен и това ще стане. Тогава и ние ще имаме шанс да се справим с нашите наболели проблеми от този сорт.

Орбан, Матео хубави хора.

Евала,Салвини! И майната и на тази еко-джендърска стрческо-педофилна Еуропа!

За ислямофилите брекзитът ще се стори като детска играчка спрямо ислямската вълна...

Да ги прихващат, лекуват и да ги връщат обратно, а не бизнеса на трафикантите да просперира и да работят заедно с благотворителни организиции...

Тръмп, Салвини, Орбан кукли на конци на Путя

А,ти си кукла на конци на Сорос!!!!!

НЕ СМЕЙ ДОРИ ИМЕНАТА ИМ ДА ИЗРИЧАШ С МРЪСНАТА СИ УСТА,НЕЩАСТНИК!

живея в Италя от 17 години и мога да ви потвардя Матео е крадец както останалите политици !

И аз живея в Италия и мога да твърдя със сигурност, че лъжеш. Тук всеки ден нелегални мигранти извършват престъпления: убийства, грабежи, изнасилвания, трафик на дрога. И това става, защото има политически чадър над инвазията от Африка и Азия към Европа. Салвини се опитва да спаси страната си.

Поредният неориентиран либераст негрофил! Сигурно си живял в клчина, че са отидеш в Италия и да пожелаеш цялата азиатско- африканска сволоч да превърнат страната в същата кочина. Който е против Салвини, иска да живее в черни ислямска кочина. Разбра ли?

В Италия съм от 1997 г и с ръка на сърцето мога да кажа, че говориш пълни глупост. Салвини е харесван и има огромна подкрепа.

ЖИВЕЕШ В ГОРНО УЙНО,ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН! И НЕ В ИТАЛЯ!

В Африка население остана ли? Човек с умиление започва да си спомня за немските подводници от ВСВ и как хубаво щеше да бъде, ако днес можеха да патрулират из Средиземно море...

не разбрах, тия афро-навлеци, които искали да скочат в морето, защо не са го направили? а, да сетих се-мисълта, че ще плюскат на корем, ще се пощят по цял ден, ще мързелуват и ще се размножават като ненормални в бяла страна, ги е възпряла...

Салвини е герой на Италия! Откъде накъде разни нежелани елементи ще пълнят тази прекрасна страна и ще я превръщат в бунището на света! Тези пришълци-натрапници от всички най-изостанали държави, които искат да бъдат отглеждани в условия често по-добри от тези, в които живее населението на тази държава, някой ги качва с определена цел по разни кораби и ги пуска в посока Лампедуза и Сицилия и разни лелки-германки нарушават законите на Италия и се разпореждат като че ли са си у тях. Я Меркел да си ги взима, тя ги покани и да си им бере гайлето. Някой гледал ли е италианска телевизия и виждал ли е какви примати слизат от "гомоните", т.е. големите надуваеми лодки и от ръждясалите кораби, как гледат, като че ли са готови да убиват със зъби и нокти хората, които ги посрещат и им дават подслон? Това са все яки млади мъже и рядко има по някой жена с дете или деца, разбира се. Кой е длъжен да ги храни и обгрижва , когато в самата Италия има хора, които се нуждаят от помощи, живеят на ръба, самоубиват се, като фалират, живеят десетки години във фургони след безкрайните разрушителни земетресения, защото държавата не може да им осигури все още жилища, но такива за мигрантите според някои сбъркани политици от ЕС трябва да има? Всички трябва да застанем зад такива политици като Салвини и да не позволяваме Европа да се пълни с елементи чужди на нашия начин на живот, на нашия манталитет, на религиозната ни принадлежност и които искат да наложат техните виждания от 10ти век на европейците и да живеят на техен гръб.

Забележете, че не вкарваме работливи китайци, усмихнати филипинци или дори покорни индийци! А най- мързеливата, най- простата, религиозната, агресивната, претенциозната, темпераментната и закостеняла част от населението на света. Вие много добре сте ги описал.

Няма никакви кандидати за миграция вече и опряха до напълно неинтегрируеми африканци, неграмотни и само на помощи. А заводите пак без работници

Както се вижда и в Италия соросоидната, продажна сган е напъплила! Човекът защитава Италия, уродите атакуват него!

Колко глупав коментар...този човек е 1 към 1 с Тръмп + крадец като нашия премиер...ако те кефят такива хора - жив и здрав...

Ехх Кире, Кире ...

Кирчо, тъп си по рождение или си на сороска издръжка?!

Погледни оценките за написаното от теб, Кирчо, и ще разбереш кой е глупакът.

Предпочитам тях пред и ислямско- негърската инвазия на болшевиките. Марш в Африка

Кирчо, Бойко е човек на Меркел и Сорос. Още чакаме онзи българин, който да застане до Тръмп и този от статията. Но и това ще стане.