17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германците са нетърпеливи мигрантите да дойдат и да им изнасилват жените и дъщерите!

Не разбирам, онези двамата с митусите в поста на Макс. Описва ситуация подобна на тази с имигрантите. Вместо да оставят пилипиното в храстите те го водят в пристанището, на кораба му а той иска и да ги е..е.Не е ли такъв случая с насилваното непълнолетно момиче от мигранти, изнасилваните жени в Кьолн. С убити от мигранти жители в приелите ги страни. Що не се поставите на мястото на жителите в Италия, където са стоварени от филантропите "спасените" мигранти. Малко кото дойдат на себе си искат да ядат, да пият, да е..ат -с единствената мисъл, че това им се полага

По закон незаконните нарушители на държавната граница трябва да лежат 5г. в затвора, и след това завинаги да се изгонят. Какво искат да кажат другарите от островния пакистански вилает, че спазването на законите в нашата страна е "нарушение правата на мигрантите" ??? Е нема такова нахалство!

Айде пак сороските помияри са се разквичали за клетите бежанци, безценните арабски и африкански перли. Пфу, сбъркан свят, няма ли да се слага вече край на тая агония ?!

Значи в Англия и Германия сте си избрали бежанците да ви малтретират, ние сме си избрали обратното... всеки има право на избор....

ДИР, съжалявам, но журналистиката ви е под всякаква критика. Някакъв бълваоч от тъпа пропаганда, гарниран по някога с някакви новини. Обикновено превод на американски фейкове. И всичко като една разнородна маса. Взел, превел, кой какво му падне.

Е па, англия и германия оставят мигрантите да мятат деца под влаковете и от балконите на галерии.Кой както си му харесва, дет са вика.

Да си ги взимат мигрантите и да ги обгрижват, като толкова се кахърят за тях.

А тези мимози от "разследващия сайт" какво ще кажат за всички престъпления, извършвани от мигрантите в страните, които са им дали подслон и хранят, обличат, лекуват тях и децата им с парите на данъкоплатците от тези страни, а те за благодарност ги насилват, ограбват и убиват. А? Къде е тогва а този разследващ сайт "дрън-дрън" да разкаже за всички безобразия на натрапниците, които вместо да са благодарни имат нахалството да се оплакват? Я да си ходят откъдето са дошли и хич да не стъпват в Европа. Не ги искаме!

А с тях и продажните, помиярски "медии" !

Казаха ли ви го, бе?! Казаха ли ви го, фашаги, консерваторчета и вся осталная руски мурзлилаж!?

Да ги целуват ли.

Важно е да окалят България и така султана ще е в бяло и фолксвагена ще си иде спокойно в корумпираната султанска държава и ще си прибере субсидията.

Тия разследващи драскачи да бъдат обявени за персона нон грата и да не биват допускани на територията на упоменатите държави !

Перфиден план на соросоидите да оставят тези три страни сами срещу мигрантите - нали ви е ясно, първо изтеглят Фронтекс, после - и субсидиите за границата. За да ги изпапат мършите на Сорос.

Е баш тфа обесневъм де. разединевът ви, и ви наричет фашисти, кога искъте да се обедините и да си защитавъте интересите, кой тфа? КУ-МА-НЯ-ГИ-ТЕ ЕВРЕЙСКИ. Куманягите мразът обединението на враговете си като чума. Сичко ке направът да ви разделът, и като тръгнете да се обединевъте и защитевъте и веднага винате наричени фашисти. ДА ЖИВЕЕ ФАШИЗМА НА ХАН КУБРАТ, НИЕ СМЕ ФАШИСТИ, ЛАПЪЙТЕ БАХУРА, КУМАНЯГИ! ДА ЖИВЕ ФАШИЗМА! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА, ДА ЖИВЕЕ ФАШИЗМА В ПОЛЗА НА НАРОДА!

Я ас да попитъм, откога сте анти-балХар и мразите завета на Хан Кубрат, за фашиото? Та триете завета на Хан Кубрат. Е какво се правите. Куманяги си избиръте, куманяги ви управлевът, и куманяги ви подменят етнически, какво тука не е ясно. Сички знает еврейската топла връзка между еврейството и куманизма, еврейската идеология за геноцида над белите европейски нации. И защо евреите толко мразът ристиените и белата раса. Като направите лустрация и като избиете евреите и куманягите, тогава учаквъйте подобрение. Дотогава, гласувайте и си дръШте куманягите на влаЗт, и се радвъйте че сте избивани. Айде честито, едно столетие БКП и вие още да не знаете кой ви избива ..... И 13 века след Хан Кубрат и завещанието му да държите на фашизма .... https://en.wikipedia.org/wiki/Fascio - Fascio На некой да му хрумва защо евреите и хазарите мразът толко фашизма? Който никак нема лошо значение, но определено съдържа идеята, че един народ, бидйеки единен и обединен, може да победи всичко. А евреите и куманягите ви искът разединени, опропастени, обезсилени и смазани. Затфа фашизма им е толко омразен. А фашисма е просто клапа, механизъм, за справяне с извърредни ситуации, от сорта на национална катастрофа, когато целата нация требе да действа като един и заедно, и то координирано. Ма на, куманягите мразът дори думата, а думата означева единство, солидарноЗД, заедноЗд. Хан Кубрат ви завеща фашизам, фашио, снопа пръчки, символ на държавната власт в полза на народа. Fascio (pronounced [ˈfaʃʃo]; plural fasci) is an Italian word literally meaning "a bundle" or "a sheaf",[1] and figuratively "league", and which was used in the late 19th century to refer to political groups of many different (and sometimes opposing) orientations. A number of nationalist fasci later evolved into the 20th century Fasci movement, which became known as fascism. ПС: викито не го дава на балхар, ке си кликнете на руски иле на който друК език пишете и говорите.

Мръсния евреин куманяга, дето турИ минуса, БИК ДАНО ТЕ ИЗНАСИЛИ, ЕВРЕЙСКА ГНИДО ПРОДАЖНА ШЕКЕЛСКА!

Прибираме се към пристанището от "ВЪЛНА"та в храстите до спирката стърчат крака. Мъртво пиян филипинец от документите му става ясно и на коя гемия е в порта. Водивм го до КППто, водим го до кораба; пробуди се и почна не да благодари, ами да иска да ни чука.... добре че вацмана им еше на трапа. инача можеше да остане между кея и борда пияната маймуца

Когато групата мигранти е от 30 -40 човека по ккакъв начин да се опазят заедно. То е същото като с говедата и овцете или ги гониш по една по една или ползваш специализирани кучета от типа на бордър коли, или шотланска овчарка....Същото е и с мигрантите, когато целият наряд е от 5 или 6 човека -по какъв начин да ги държат в група. Който го е страх от мечки да не ходи в гората; като не искат кучета и лютив спрей да не минават на нераглементирани места. Има си ГКППта има си консулства, има си посолства .....

Закони се правят за да служат на хората. Но хората в Европата отдавна служат на законите. Пропагандното министерство на ЕС изкарва всекого, който се осмели да каже, че не иска чужди хора в къщата си расист, нацист, човекомразец итн. Всяка страна по света може да се справи с миграцията, стига да поиска. Виж Австралия - който дойде нелегално губи правото да се установи на австралийска земя и бива изпращан на едни острови в едни лагери. Докат пожелае да си замине обратно.

тия сороски и левичарски боклуци-сайтчето, гардиън и а-ер-де (как пък дойче зеле още не се е разсмърдяло!) какво разследване направиха за кьолн, например. или за оняденшното бутане под влака на дете от "клет мигрантин", който явно не са го гонили нито гърция, нито унгария, нито българия...и сега германското дете е мъртво. и хилядите такива случаи с "клети мигранти", които никой не ги е гонил...горните медийни боклуци какво казват за това?!

Ума ми не го побира! "Разследващ сайт", поредното соросоидно недоносче. Абе тия хорица да не живеят в някакъв свой виртуален свят. Е граница се пази с хора, техника, кучета. И така е по света навсякъде, включително и в САЩ. От нас какво се очаква, че не разбрах? Има си закони, има си инструкции, има си обучени хора за това. Айде стига Сулю и Пульо, всякакъв излъскан Селяндур некомпетентен, решил да изкара пари от грантове на Запад, да плюе и храчи по България. Само и само, защото взел едни пари от Сорос и сега ще се упражнява на наш гръб. Аман от Безродници. Като са станали американци, айде уа, да си гледат новата родина. Разни боклуци, дето нямат общо с България и с шефове, дето едва ли знаят на картата къде е България, ще ни обясняват как да живеем в собствения ни дом и как да го подреждаме. Искаме да чуем, че безродниците с тия доклади са взели да отглеждат у дома си поне по няколко семейства, по възможност цигани. И чакаме след 1 година тяхното мнение за емиграцията. Ако издържат.

За вас не знам, ама ас имах сблъсък с един СриЛанкан. Тея са некви врагове на индия, мразът се и са имале ноо войни с Индия. Но, думата ми беше за друго. И двете нации си имът колекция от тропически болести. Начи, работиме индиеца и сриланканеца, в една стая. Индиеца приветлив, учтив, найс, любезен и коректен, и работлиФ. Сри Ланканеца, намусен, кисел, гнусен, креслиФ, и лош. Отровен бе. Кото и да каеш, се не му аресва, се му е накриво и на кисело. И тека с месеци. Копаме дупката. Един ден се намерих с бактериална инфекция в очите. Тропическа. Това у Западен Лондон, с добре охраневан офис, на който собствениците са шотландци. Нема капка контакт с тропика на Рака. Но Сри Ланка има. Е, две години си влачим очната инфекция, и лапъм антибиотици. Мислети му. Най-гнусните и зли инфекции, най-лошото био оръжие, и тея наистина го изполвът. Индиеца после ме намери и каза, ние това не го правиме в Индия, но аз разбрах какво е станало. Каза, ние си имаме достатъчно, и гледаме поне това да контролираме, нема сили и пари да правиме и другите нещастни. Искрено ли е било не знам, но е показателно. Ас не мислим, че индиеца лъжеше. Секи, който идва от тея земи, не е чувек, а животно. Злобни са като хиени. СлеТ тоя случай, мием с дезинфектанти, бършем ръце на злиане и излизане, и до цветккожи, отказвъм да се ръкувъм ....и физически контакт, йок. Това да ме сложът на бюро след тея, иле ръкуване, иле в съите чинии даже не ям, не влизам в стола, в ресторанта. Не, не, не. Стерилно околу мен, и никфи сриланканци.

И кат осе сетим колко бех възторжена в началото, ех, индийски ресторанти, Сри Ланка и китайски ресторанти, витнамезе ресторанти, Тай тейк ауей, абе ушкане по разни ресторанти. Сега ресторанти ойк, цветнокожи йок, присламчваме се саму с бели ора, избегвъме секи мешан и друга раса. Ми не, не сме расисти, а просто трезвомислещи. ПС: дофтура ми знае историята и как кихнем, и ми преТписва новия антибиотик, следва 3 седмици почиФка от инфекцията, и айде пак ...не остана антибиотик да не съм използвала досега. Последния ми го комбинираха с още един, да било по-сигурно ...

Фронтекс разполага с около хиляда служители плюс 1500 резервисти, които може да бъдат разположени в случай на криза. Те могат, например, да подпомагат съответните местни власти, като участват в регистрирането и идентифицирането на мигрантите при пристигането им. -ОТ ТОВА ПО ГОЛЕМО ЛИЦЕМЕРИЕ НЕМА-ЕПА НЕМА!

Ало ,Толерастите !!! Това е самоотбрана , какво малтретиране ви гони ?

На всички бивши терористи от ИД сега викат Мигранти -това са живи бойни клетки на ИД ,които могат да бъдат управлявани дистанционно.Идеални са за завладяване на държави и територии без гранични войски и огради,либерални-гей-френдли общества. Много по евтини от военна намеса с армия ,което излиза в пъти по скъпо. Бившите Германия и Франция(сега съответно-Германистан и Френски халифат) бяха завладени през последните 20-30години. Бившата Великобритания(сега Ню Пакистан) усети дебелия рязан и бързо гледа да се изплъзне от еврогейският союз. Султан Ердо 1 чертае новата карта на ЕС.

Абе сиким иди и се излекувай някъде.

Кога ще се роди европейският Тръмп?

Фронтекс е фирма на Сорос. По-рано бяха заловили кораб на Фронтекс пълен с емигранти от Турция за гръцките острови. Вместо да пази границите Сорос се занимава и с превоз пренос, защото е доходоносно и му се плаща от две страни. Явно патрулните ченгета не са знаели чий е кораба и като се разбра потулиха случая. Ясно е че това е икономическа миграция, защо никой не остава в България, защо не мигрират към по-близките страни, ами се целят в Германия и Швеция. Като толкова са загрижени немците да не лицемерничат и заблуждават, ами да си ги товарят на самолетите и да си ги карат в Германия и Англия .

Като имат такива наблюдения да си ги взимат мигранчвтата у тях. Да си ги глезят и интегрират колкото искат.

Единственното спасение за ЕС е масовата ДЕПОРТАЦИЯ и спирането на соц.помощите на мигрантитеТъпи германистански и френски гейове,рязаните ви завладяха с гумени лодки-по 1,5мил. единици за година. от тях 50% са годни да носят бомби и автомати.След 10-15 год. те ще са с повече бойни единици от вас бирени плондери. Германия ще се казва Германистан и по закона на шириата ще се дупите на килимчетата. Всяка афро-арабска бойна единица се управлява много лесно със смартфон и банкова карта.

Държавната граница се пази с кучета и калашници...кльонове и система за известяване...5 дни отпуск за заловен или убит диверсант...Всичко останало е лалане на новите либерални псевдочовеци...

Значи Фронтекс не пазят границата ,а са посрещачи на терористите?? Ние баламите си мислехме,че те ще ни пазят.

Нека сега да видим, КОИ НПО отказаха да подпишат Кодекса: • Лекари без граници (Médecins Sans Frontières) • Open Arms (Испания) • SOS Mediterranee (Франция) • Jugend Rettet (Германия) • Sea – Eye (Германия) • Life Boat (Германия) • Sea Watch (Германия) Италианският вътрешен министър и вицепремиер Матео Салвини обеща днес да спре достъпа на още две организации, вкарващи мигранти от Близкия Изток и Африка, до италианските пристанища, предаде ДПА. Забраната се отнася за германските неправителствено организации "Си Уоч" (Sea Watch) и "Мишън Лайфлайн" (Mission Lifeline),

България малтретира собствените си граждани, циганите малтретират българи мигрнатие с какво са повече от българите?!

.Докога ще продължава този ЦИРК "НПО-СОРОШ" ...Пратете два-три кораба с мигранти при акулите ,качете видео със спасяването на гладуващите акули от вида Мако и да видим ще има ли желаещи за соц.помощи от Европа?? Не на две,а на пет работни места ще бачкат скоро немците -3 милиона инжинера им влязоха за 3 години-като си извикат сега по 10 братя и сестри и като почнат да се размножават умножи по 2..калкулатора изпуши ...но алах ще им даде сили на швабите и те ще се справят((

Разследващ сайт - А кой е този сайт и кой го финансира, че го криете като името на циганин престъпник ?

Не казват кой е сайта и не е важно. Обаче всички ние се досещаме кой го финансира, за да пише лъжи и глупости и да спъва работата на граничарите.

цццц

Кой сайййт напишете веднъж нещо верно що се крие кой е злосторника Мигранти не остават а бягат на запад за където и са тръгнали.Те не остават в България Щом влизат нелегално да ги връщат от където са .

Ха, ми какво да го правят незаконен мигрант (и потенциален терорист) който влзиа в страната нелегално? Може би с баница и кисело млекце да ги черпят? Егати дивотията с тези права - всички права са за нарушителите, а никакви за изправната страна.

Когато група от 10-20 млади мъже на по 20-30 години бъде спряна от двама граничари дали винаги групата ще се остави в ръцете им или ще си помисли да окаже сила за да може да продължи до обетованата земя(Германия)?Пък и това че имат човешки права не означава,че са защитени от законите на нацията в която се намират и че ще се толерират своеволия! Между другото защо не пишат за онази жертва която пропищя в целият ЕС колко зле сме се отнесли с него?!Помните ли го този който накрая получи специален билет заради лошото ни отношение чрез който стъпи директно на обетованата земя?И който след това сложи бомбена жилетка и се взриви в малък ресторант убивайки 6 човека.Е за индивиди готови на такива подвизи ли да се прекланяме?!

К'ъв е тоя фронтекс? Чшшш само свински опашки. От най-чумавите свине.

Бойко е великан. Това е. Или мислите, че липсата на мигранти у нас е заслуга на Радев? Или на Нинова? А?

А моляви се не така че наш боко ежедневно приказва че пиле не може да прехвръкне така че няма как да ги малтретираме... Този сайт първо да се запознае как се малтретират българите за да проумее че емигрантите у нас са на почит.. От време на време за пиар хващат някакви ''спуснати'' с парашути из страната ама никой не им е виновен че не са разбрали че когато кацнат трябва пак да шарят...Според мен за друго са намекнали в сайта ама нещо не им отърва на нашите и това..

Когато емигрант влезе през законовоустановените гранични пунктове и изчака проверката нека да му се окаже нужното съдействие. За всички останали - куршум и да висят на оградата! Това е държавна граница! Не е курорт или разграден двор! Ти не спазваш правилата още при идването си, а очакваш да бъдеш посрещнат радушно?! Как става това? Едно време никой не смееше да минава границата нелегално! Защо ли? Висящите останки говореха сами по себе си!

Нямаше висящи останки. Прибираха се за разследването, щото все пак аутопсии, експертизи - трупа трябваше да е в моргата. Внимаваше се и да не плъзнат зарази. И наистина - ако си бежанец, ти намираш властите и им се предаваш, а не да се правиш на шматка и ако те хватан почваш да ревеш "Бежанец съм!"

И да добавя - граничните патрули си имаха кучета. Просто патрула е човек с куче или двама с куче.

Директно от българската граница за Германия да ги пращаме!!!! Директно при Меркел!

Бай Сорос ли го финансира тоя сайт?

Откакто смениха визията, смениха радикално и редакторската политика. Сега се конкурират с Дневник по ултра левичарство и като рупор на западните левичарски медии - Дойче веле, Гардиън... Няма да се учудя ако ги захранват от едно и също място.

кои нападат БГ - новите прителчета на раССия - короната, швабите, а събитието е отразено от макарона пп. швабите в последно време имат много странно поведение и вече не може да ствърди, че са "приятели на БГ", за излизащата от ЕС корона е ясно от едно време, че не ни обича... Странна трасформация обаче има при швабите ...

Ае стига сте се правиле, че не разбирате куманягите, че хазарите са стари врагове на пра-българите, и че ги втриса като чуят булгар. И че Дзверкелката е хазарска еврейка. Какво не е ясно тука, барабар с геноцида, който еврейските хазари ви устроиха. Куманяги с куманяги, пак да криете и да прокарвате партийната петолъчна хазарска истина че хазарите са ви приготвиле геноцид считано от 4 век с.н.е. От кого бегаше Хан Кубрат, та загина на бойното поле, оставяйки сноп пръчки (фашизам) на синовете си? Фашисти ли сме, че носиме името България, ха да ни обесните на нас, вие куманягите еврейски хазарски, защо тека ни мразите и избивате? Какво не ви е още ясно, кой кого мрази? Българите разбиха хазарите ноо пъти, и ги държаха под страх, и с векове хазарите се съобразеваха с петте български империи, и накрая една от българските държави барабар с Русия току-що създадена, и арменците, и азерите, ги разбиха и унищожиха, накъмто 12-13 век, и разсипаха хазарската империя. Първото, което хазарите направиха след това беше да се закълнът, че ще изтребът руснажците и българите, е случва ливи се. Куманягите, дето затриха собствения си нароТ, и си продадаха кръвта и отечеството...знаете ли какво ви се пише пред Бога, мръсни лайняни торби.

На какво се прави европа? Прави се, че няма проблеми, а оставя другите държави по периферията да й вършат мръсната работа и да спират мигрантите. Ами да вземем направо в Гернмания да ги караме, че да видим тогава каква песен ще запеят. каквато и силна икономика да имаш, на циганина няма насмагане на "нуждите"..... то само яде лежи и гледа каква беля или престъпление да извърши. Ако спрат с техните тъпи либерални подходи ще отпаднат един куп проблеми....

Дедо шорош па отпущил некой долар за плява.

даже двама-трима изядохме!

Британският разследващ сайт да се съсредоточи върху предстоящия екзит - нали И заради мигрантите драпахте да излизате от ЕС?! Сега какъв ви е дерта - излизате на 31.10. и забравяте ЕС и проблемите му с мигрантите;) А германците - те да слушат внимателно ропота на обществото си !!! И да следят дали и в други германски градове няма да се проведе "оня протест" и марш, дето се проведе скоро в един знаков германски град!

И какво още не си разбрала пиуе, че '''британския'''' сайт е еврейски базиран у кралството, на което една еврейка е кралица. Мошето вика дръжте крадеца, кога е ошмулил джобовете ви..... и бега по надогрнището на улицата и среща невинен съседа ви. .... Да не мислиш, че британец го е писал тфа. От Виктория, която се ожени за Сакс Кобург и Гота, и тя самата Сакс Кобург и Гота, еврейските владетели на Европата..... които за неколко века ликвидираха истинската и реална аристокация еверопейска. ... и се размесиха с тех, та да ги присъединът към еврейството, или да ги изтребът, както направиха с Луи 16, горкия, които отказа да се ожени за еврейка, и се ожени за една чистокръвна хабсбургка...... Не остана ни една еврепейска аристокация, която да не се е омешала с еврейска и хазарска кръФ, и с техните еврейски кръвни линии, какво искате сега от тех, те толко могът, международно проституция с цел завлемане на тронове, и женене междъ братучеди, сакън да не се изгуби еврейската жилка.