17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че някой от тук пишещите направи пост, че преди 5-6 години шефа му го е ударил, дали прокуратурата ще се самосезира? Някакви идеи по въпроса?

ми става ясно ,че... "500 години" присъствие очевидно са изменили не само разбиранията за редно и не редно, но и са изменили явно генетиката, ама към азиатската част, но не и към европейската. Надявам се поне едно дело за побой на служител и работник в тази държава да има правилния край с ефективна присъда заради хилядите българи, които ежедневно споделят че някъде в трудовия им път винаги е имало някой шеф насилник, който те са търпяли от принуда с името немотия .

Лъжливото овчарче … Me tooo.. в Бг вариант Сега ще видим 30 човека екип какво ще кажат, щом има тилкова свидетели няма как са се покрие истината ! Само да си има късмета да лъже и да търси сензация, след самосезира на на прокуратурата неща не минават с “Ама аз не искам да подавам жалба “

В Булгаристан се смята за нормално да те бият, затова и свидетелите си мълчат. По тукашните стандарти все жертвата си е виновна, пък и защо ли да се месят в чужди проблеми. Професионалните й качества не я правят повече или по-малко жертва, коментиралите ги илюстрират добре манталитета в кочината, в която живеем.

Никой не защитава насилника. Ама тя самата е избрала кариерата пред достойнството си. Това е неин избор не на коментирате. Сега има някъв анонимен насилник. Без имена и факти.

Струва ми се, че въпросната артистка вече дълбоко съжалява, че е спекулирала с толкова стар случай. Но все пак не обяснява каква е била причината за този побой? Това не е ли важно?

не - не е важно. Никъде в правото не пише, че заради еди какво си заслужаваш бой. Ама, че си тъп/а/.......

бездарна алчна пача, няма случай с тая скофра..тая се изкара изнасилена и много бита пред 60 свидетеля...

След толкова години да се сети... Това само ме подсеща за един виц: Жена плаща на касата, а касиерката я информира: - Тези 100 евро са фалшиви госпожо. - Значи вчера съм била изнасилена!!!

Има и друг подходящ Седи си баба на пейка в парка и крещи "Помооощ изнасилват меее" Дотичват полицаи, и я питат кой ви изнасилва. Тя казва, аааа никой просто ми е приятно да си спомня

Лъже и то нагло и алчно бездарната пача. няма как пред уж свидетели някой да малатретира освен да смята за малатретиране че са я заплюли///

Браво на жената за смелостта да си каже, че е била жертва на насилие и дано да получи истинска справедливост, а мачото да го пуснат на някое яко бате да го възпитава колкото и както якото бате намери за добре!

Имало е по хард секс и замязало на изнасилване може би

Не е готино да се посяга на жени, каквото и да са казали или направили. Единственият случай, за който се сещам, при който би могло да се оправдае подобно поведение е ако жената се опитва да те пребие и ти нанася физически травми, а ти се защитаваш. Но просто да се бият жени само защото са казали или направили нещо, което не ти е харесало е много тъпо. Тъпанарска история.

По законите на нашия квартал, да го наречем Софийската Сицилия, които както се оказа за интернационални, защото това го знам от един колега американец, пребивайки жена, биячът публично е декларирал, че не е мъж, а п.тка. Дори и тя да го е ударила първа, един мъж знае как да парира удар, за да се защити. Дори и нещо да го е обидила, на обида отговаряш с обида, а не с юмрук или ритник! Толкова е елементарно!

Че то ако мъж парира удар... може да ти счупи ръката, затова мъжът трябва да не се жени, и при първите опити да бъде малтретиран от тази с която съжителства трябва да си събира багажа и да бяга надалеч.

Къде беше 5 години ,ма моме?! Мине ли седмица и не си се оплакала, отивай при арменския поп! Много се забави у нас това движение Me too. Вси пак, някой ще бъде пръв и ще повлече крак! Очаквайте още жалби!

всъщност това е целта - жената си го е казала.

че си тъпа - искала си да излезе, че мъж го е писал това, а говориш за себе си в женски род. Дано си красива, защото иначе яко дрънчиш на кухо...

Когато ти свършат парите се чудиш как да изкараш някой лев,срамно че красива жена постъпва по този начин и аз ако няма друг начин да играеш с дърво бих я фраснала да започне да играе както трябва.

С разпити прокуратурата ще установява какви телесни повреди е получила Това показва само, че прокуратурата трябва да се изрине из основи. Ако трябва 2 години да нямаме никакъв прокурор, а само служебно назначени такива с пряк избор. Значи не може нещо да се установява с разпит. А тук дори не става въпрос за нещо, а за увреждания на човешкото тяло. Затова си има преглед от специалист и мнение на специалисти оформено и закрепено в официален документ, издаден и изведен по съответния ред! Иначе всеки може да си твърди всичко! История е повече от миризлива. Гнусна направо. А ако въпросната пострадала откаже да съдейства на разследването, което по своята конструкция е напълно импотентно (дума на деня от НС, днес) то нека и бъде наложено солидно административно наказание!

Обяснимо е ! Разни неглежтарчета настанени на удобни места в прокуратурата искат да се запознаят, даже и да ги снимат и обнародват / евроатлантиците казват " да ги ......... /.Тва е страшно ве, аверчета! Викаш примерно Емил Димитров и почваш да се правиш на малоумен за да ти признаят,че си катър общественополезен. А, Мариета се хилви и вика---- оставиго ,вееее , мотан е като кирка!

А нещо за пачките евро, златните кюлчета. Мата Хари и къщата в Барселона? Нещо за подхвърлените доказателство в колата на Иванчева, което е заснето дори от телевизионна камера и знаците, които се правят към гешев, че успешно са поставени подхвърлените доказателства?

А с чекмеджето какво стана

Айде стига с това активно мероприятие. Измислете някой нов компромат.

Рут Колева си намери заместник. И тя все бита и все невинна беше.

Даже, когато направи аборт в Къртицата и уби неродено дете, пак приятелят и виновен, че и напълнил шунд....

Еми да! Можеше вместо вагината да и напълни дупето! И нямаше да има такава драма.

Сега пък разделяне на жени и мъже, а целта - Истанбулската конвенция.

Май сега ще се окаже, че историята не е точно такава, както ни я представя жертвата. Не е възможно никой от екипа, пред който се е разиграла сценката да не се намеси, дори на думи. Там са били дстатъчно устати и активни социално жени артистки, които защитават ценностни идеи и движения. А фактът, че жертвата, дори сега не иска да назове името (което би трябвало да знаят всички присъстващи) говори по-скоро за опит за изнудване с цел получаване на нова роля или кеширане. Както видяхме, прокуратурата друга работа няма, така че ще следим с любопитство следващата серия, след криминалната реклама.

Там са били дстатъчно устати и активни социално жени артистки, които защитават ценностни идеи и движения. Сериозно?

А преди три години, един алкохолик едва не преби една възрастна жена на улицата, години след това жената не може да се оправи, Ловешката прокуратура КАЗА, че това не я касае. Странно. А тик само по една снимка и са минали дори 5 години. Аман от роли и от двойни стандарти. Не сме ли всички хора?

Прокуратурата явно разследва САМО случаи, КОИТО ТЯ РЕШИ ДА РАЗСЛЕДВА., дори потърпевшите да не желаят. А тези, които желаят- РЕШАВА НЯМА. Звучи ми като през соца: хаос и без правила.

КАКВО СЕ ПРАВИТЕ...ТОВА Е ОТКРАДНАТ ЖИВОТ НА ЕВТИМ МИЛОШЕВ, КОЙТО Е ЧОВЕК НА ГАЙТАНСКИ ВЪЛКА..И СЕ ИЗЛЪЧВАШЕ ПО НОВА. нИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ...ЩЕ ГО ЗАМЕТАТ ИЛИ ТЯ ЩЕ ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ ЗА МЪЛЧАНИЕТО СИ. СЪДНИК НЕ ИСКАМ ДА И БЪДА. в ТАКАВА СТРАНА ЖИВЕЕМ. НЕ ЗНАМ КОЕ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ЗА НЕЯ.

Не малко е получила за тези 5 години докато си е ''окрасявала'' нещо си за да и се спомене името сега.. Това, че ще навреди на много свои колеги дето трябва да ходят да си ''спомнят'' нещо си което в главата и се върти.

От публикация в ФБ прокурватурата се самосезира, а като подадеш официална жалба, тогава само констатират неизвестен извършител и те уведомяват, че се прекратява разследването. Продуцентчето раздало шамарите, сега ще се разкеши с прокурватурата за да не го закачат или ще му отстранят филмите от двете частни телевизии, убавицата за добре свършената работа ще получи нова главна роля. Прилича на прилапване на бизнес и прокурватурата е посредника

И дори да е известен извършителя ти казват това са семейни работи, оправяйте се. Можеш да подадеш ако искаш да издействаш ограничителна заповед по ЗЗДН

Няма смисъл прокуратурата да се занимава с този механизъм.Още преди 5 години Диди срещу 100-200 лева е трябвало да разреши проблема.Ако го беше направила сега въпросният бияч щеше да показва снимки а не тя.Освен това тренда в момента е ,млад успял бизнесмен да си спомни ,как преди 5-10години шефа му го е насилил най брутално,като преди това го е настанил подобаващо с маркуча от пералняна

Прокуратурата би трябвало да знае за съществуването на IMBD.com. Там е описана цялата филмова кариера на Диди. През 2017 е участвала в 2 продукции - 1 чуждестранни и 1 наша. Нашата е „Дъвка за балончета" (а.к.а. Bubblegum), чийто режисьор е Станислав Тодоров - Роги, котой си е един от най-влиятелните хора в българските филмови среди. Станислав Тодоров - Роги е режисьор и на "Съни бийч", "Мен не ме мислете", "Белези", "Румбата, аз и Роналдо", "Пътят на честта", "Господин Х и морето", "Столичани в повече", "Домашен арест", "Кантора митрани", "Тя и той". Абе разбирам я Диди защо не е подала жалба тогава, но защо не е казала на някой нейн близък от истински мъжки род. Диди, той и да влезе в затвора освен да се развали още повече, няма да се поправи. На него му трябва здрав разговор с някой твой близък, който има сърце. Ако ми беше близка или позната, още вчера да съм намерил начин да си уредя среща с него на четири очи в някоя стая, само двамата, заключени отвътре, да си поговорим по мъжки за не повече от 5 до 10 десет минути, ама здраво говорене. И днес вече рогцето на Роги щеше да липсва и да е забравил това, което са го научили вкъщи, че проблемите се решават с бой и заплахи, а не с конструктивни, здрави, изпълнени с аргументи разговори. Но ако някой реши, ще си поговори с него, защото никога не е късно. Минавал е между капките досега, но в най-скоро време ще си намери майстора Роги и ще остане без рогце.

Ако вие била ''близка или позната'' дали преди 5 години нямаше да я видите в този вид в който се показва във фейса ако е реално????

"Александър, застрелял от ревност майката на двете си деца! "

с жените успели в рок и шоубиснеза в САЩ през 70те 80те ,когато в у нас им завиждаха, не се учудвам. И то точно в присъствие на много хора, които си казват че е било нормално, и всички са знаели. Да не говорим за фотомоделите.

Само че разменяш местата на кое кога и защо е ставало. Много отдавна отмина времето на Чарли Чаплин когато звезда се ставаше със талант. Сега звезда се става или чрез семейството или през леглото. Някой поне си признават - например Ким Бейсинджър веднъж директно си кажа - бяха на (еди кой си плаж) по бикини, един мъж мина край мен, спря и каза "Аз съм режисьор в Холвуд, ела с мен и ще те направя звезда".

"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си?" И после: "тя отказва да издаде самоличността на своя насилник, тъй като не желанието за възмездие и отплата я кара да разкаже своята история, а това да предотврати събитията в нея да се повторят, надявайки се, че ако някой друг попадне в сходна ситуация, той ще постъпи различно, противопоставяйки се на обстоятелствата, вместо да ги приеме със сведена глава, понасяйки в тишина страданието, на което е подложен." Хем си задава въпроса защо си е траела, хем иска да помогне на други да не си траят, а тя сега продължава да си трае и не казва кой е... Някакъв НОНСЕНС...

Няма как да се разбере какво ''има'' в главата на поредната решила, че е ''звезда'' след като даже и медицинско не си е извадила, че можеше доктора да не се върже на грима от снимките....Интриги, неблагодарност, лицемерие са все неща при такива решили да се говори за тях.

Коя е па ся тая? Некоя българка, живееща в Америка ли?

Като залязват актирисите показват какво са ги правили преди 5-10-20 години. А когато проституират за роли си мълчат, взимат кеша и след години се обаждат че били дупени. Защо не получават заслуженото си за нелегална проституция? Кое защитава мъжете от такова курвенско поведение?

Януари 2022 Нефизе, 50 год., с. Ябланово, Котел. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. Еранухи Пехливанян, гр. Русе. Задържани за убийството: похитители с користна цел. 81-годишна жена, гр. Плевен. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. 17-годишно момиче, с. Гърмен, обл. Благоевград. Разследвани за убийството: шестима непознати. Февруари 2022 49-годишна жена, с. Божурица, обл. Плевен. Има и трима ранени мъже след сбиване. 48-годишна жена, с. Ябълчево, обл. Русе. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. Виктория, 42 г., гр. Божурище. Умира след продължителна кома от побой. Заподорян за убийството: партньорът на жертвата. Март 2022 78-годишна жена, с. Плачи дол, обл. Добрич. Заподозрян за убийството: съпругът на жената. 81-годишна жена, с. Чупрене, обл. Видин. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. Април 2022 Криси, 26 г., с. Старосел, обл. Пловдив. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата. 86-годишна жена, гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново. Заподозрян за убийството: синът на жертвата. Май 2022 Алена Щерк, 47 г., гр. Радомир. Заподозрян за убийството: партньор на жертвата. Юни 2022 71-годишна жена, гр. Ловеч. Заподзрян за убийството: неизвестен. Август 2022 58-годишна жена, гр. Сопот. Смърт, настъпила след побой. Заподзрян за убийството: 47-годишен мъж; подозрение за битов конфликт. Ваня П., Стара Загора. Заподозрян за убийството: съпругът на жертвата, извършил самоубийство непосредствено след това. 46-годишна жена, гр. Габрово. Задържан за убийството: партньорът на жертвата. 38-тодишна жета, кв. Войнеговци, София. Задържан за убийството: мъжът, с който жертвата е живеела. Екатерина Каферинова, 72 г., Велинград. Обвинен за убийството: 73-годишен мъж, близък на жертвата. 74-годишна жена, гр. Пазарджик. Задържан за убийството: синът на жертвата.

Половината от жените са убити от мюсулмани или циганори. Да забраним циганите и мюсулманите ли? Ейде стига с тъпотии. Убийците в затвора и това е. Никакви специални третирания за жени! Мъжете и жените са равни, пред закона и по права и задължения. Който смята да има специално отношение за жените пред правосъдието или пък да имат различни права, значи е объркан. Анадолската конвенция няма да я приемем.

Равни са. Но тая година 25 жени са убити от половинките си, ТАКА ЛИ Е С МЪЖЕТЕ. Има ли 25 заклани или пребити до смърт от съпругите си! Смешен си. Отричаш реален проблем

Таз със мазната косица, зализана и приличен пърдялник дето не си го вади и е лабилна курвачки ли върти ма интересува ?

Такива като тази ''актриса'' бая се нароиха , че трябва името им да се чува.. ""Телесните'' и повреди са май от майсторството на грима, защото след 5 години когато си се чудела как да се навреш в някоя продукция , сега нещо изведнъж реши да ''съжаляваш'' за това???? Толкова народ ще навре да си трупат трудов стаж ''разследващите'' и не и дреме на кого ое ще навреди за да изпъкне тя.

Кажи го на Евгения от Перник, убита и натикана в куфар или на Виктория от Божурище умряла след прдължителен побой. НА ТЯХ ГО КАЖИ, комплексар!

Комплексар сте си вие по рождение след като продължавате да сравнявате несравними неща и като тази ''жертва'' дето обаче не спряла да се вре по продукции години след това сега взела да се жалва..

Няма какво да им казваме. Имаме закони, ако има реално убийство. За такава дето яла боя - ами то може да е имало защо. Какво като е жена? Представете си че е направила някакъв курвенски номер, примерно нарочно да развали нечие семейство, да излъже примерно което да развали връзката на някой, може да е крала нещо или пък да е злоупотребила с положение и да изнудва някой. Въобще че била жена и не може да е престъпник не трябва да се прокрадва. Половината измамници са жени и съответно понякога могат да бъдат хванати и набити. Конкретната жена не я познавам, не мога да кажа, но пък никак не смятам че е редно да я защитаваме, без да знаем какво е направила и защо е била бита пред колектив и всички са били съгласни че така е трябвало и не са подали сигнал 5 години! Жените могат да са престъпници и може да бъдат бити и ебани за това. Онези жертви в куфар - ясно че да убиеш човек е едно, да набиеш измамник или крадец, бил той и жена е съвсем друго. Жените са равни на мъжете и всякакви опити да има специално отношение за жени, да им се вярва ей така, от съжаление за снимка - ами няма да стане!

Дайте ми реална причина да ядеш бой "защото има ЗАЩО" Вие да не сте роден в пещера!

И мълчанието на десетки негови съученици от частното училище "Езиков свят" продължило две години. Съучениците му все още оглушително мълчат. Учителите и директорката дори много активно са го прикривали. В нормална държава всички тези хора щяха да са в затвора. Просто в България има каста на "недосегаемите". Както се пее в песента "за милиони няма закони". Около тези хора е "мълчанието на агнетата". А българският народ е кокошката, за която няма прошка!

Когато кажеш "А", трябва ди си готов да кажеш и "Б"!

Бългериън едишън!

Хора, това е постановка на прокуратурата за да я съсипят по подмолен начин. Диана стана напоследъка видна протестърка срещу статуквото в милата ни родина. Гешев планира да и съсипе кариерата.

Убо гешеш , че е гадняр, женомразец ОК -така е. Ама Гешев ли я принуди да се изповядва във фейсбук?

вкупом мълчаха като гроб... И как пък един не се изпусна?! Понеже "живеем в България"... където всеки може да си измисля и да си приказва каквото си иска, безнаказано... И един мармот увиваше...

Започва да ми прилича на хакнат профил. Дианчето появили се по някоя телевизия, за да потвърди? Нямам възможност да гледам сутрешни блокове.

Да не се окаже накрая тя натопената?

Ами не са били такива големи фантазьори като тази дето не спира да се вре по продукции без да и дреме на какво е готова да се подложи, защото си има едно на ум как по някое време подир години може и ''жертва'' да се изкара...

Като ви гледам коментарите разбирам защо сме изчезващ народ. Иска ми се да хвана терминала и да се махна от тази сбирщина. Или както е казала Свобода Бъчварова: “Милост няма между българите.”. Племе безчувствени уроди.

"На където и да се обърнеш - дупето ти все отзад!" Та и ти така - ако щеш и на Марс да отидеш, генчето ти все ще е с теб, и марсианците ще ти изглеждат сбирщина от безчувствени уроди...

Да си призная от известно време си мисля че не е толкова зле да ни затрият. Все ревем, че искат да заличат българите от лицето на Земята, ама ние няма да се дадем. Не виждам вече с какво сме необходими на тази Земя - с цялата злоба, завист, простащина и т.н.

Давай. КРБ ти дава право на свободно придвижване. Границите са отворени за теб и никой не те спира.

А нещо да се замислите как подир 5 години някой се пъне жертва да се изкара??? И защо коментарите да не в уинисон на такова забавено развитие на мисълта на актрисата???? Вместо да определяте другите погледнете себе си.

Преди пет години сякаш косата и други неща не са същите като на снимките. Някъде казва ли се в кой месец е бил инцидентът?

Хора, това са мерки съгласно Истамбулската конвенция! Прочетете и преамбюла и ще разберете истината! С нея се организира лов на вещици срещу мъжката половина от човечеството. В САЩ и Израел е страшно, кучките трупат пари с измслени истории

Световно неизвестна лигла, преди 5 години била ... и пак си е същата ...

Или излиза и казва кой е или търси кинти някви за минали тукати за да си трае.

ами ако излезе, че е лъжесвидетелстване? какво ще кажат прокурорите и защитниците на ми туу? м?

лъже скофрата бездарна 5 г мълчала пък имало уж 50 свидетеля...

какво точно ще "свидетелства"... То едно е да вдигнеш джендърска пушилка, а съвсем друго е да натопиш жив човек, понеже си нереализирана кучка...

Това е поредния важен случай за решаване, ще се самосезирам!

Тези тъпи женски номера са известни от зората на човечеството! Жена ми реши да се развежда и да вземе и детето, и беше пуснала жалба да прокуратурата, в която писала, че съм искал да я заколя, да я застрелям и че съм и сложил бомба в колата.... Освен това, съм бил най опасния човек в България, и трябвало да внимяават с мен.... Органите на реда се спукаха от смях, и въпреки комичното в жалбата, бе изпратена до Прокуратурата! В последствие разбрах, че това било като мода сред жените! На един приятел бившата, беше казала, че е искал да я застреля и я ударил с приклада на ловджииска пушка!!! На трети приятел, жена му /в развод/ беше написала , че я е боксирал....

Трагично е в какъв приятелски кръг живееш, какви са хората около теб. И насаждаш, че всички жени са такива. Ами представи си, че не са! Просто твоят свят е такъв. Около мен нищо подобно не се е случвало никога, дори и при разводи - тихо, спокойно, делят и кой откъде е.

То от тая "мода' една беше разфасована в куфар, а друга наръгана 17 пъти, защото отказала брак

Браво на Дианчето, жените освен за МиТууто за друго не ги ползваме. Не се забърквайте с тях мъже, може да се забавляваме и без тях, както са правили древните гърци, преди римляните да включат и жени в секса.

айде сега всичките феминистки в проуратурата ще се хвърлят да защитават някаква наркоманизирана актрисда дето била насилена преди 20 години баси...

За мен е разбираемо, защо е решила да говори. Тя е публична личност и така дава гласност на един огромен проблем в обществото.Това, което не разбирам е защо крие извършителя и защо не извърви пътя до край. Така седи неубедително и вместо да изпише вежди, може да избоде очи. Един вид още една дето "си измисля" в стил me too...или "га яде кифтета не рева".. А всяка година умират жени, убити от домашен насилник..И когато си тръгнал до голата истина и на бой, кажи всичко до край или мълчи, като жертва

78% от убитите хора по света са мъже https://en.wikipedia.org/wiki/Homicidestatisticsby_gender#:~:text=According%20to%20the%20data%20given,to%20be%20killed%20than%20women. Мъжете са много по-голям обект на нападения и убийства.

Да подчертаем дебело - УБИТИ ОТ МЪЖЕ! Не от жени. Причините са в "мъжествеността" ви!

Четох интервю на тази как се вживявала в ролите си. Обича да се държи като чалната, харесва и. С патос разказваше как след представление във Варна се напила в бар и ходила да прегръща паметници. Чини ми се не е за прокуратура тука, а за психиатура.

Актьорството не е като инженерството. Иска се да си чалнат и малко по-различен

Абе тая тъпотия с чалнатоста е в БГ само ! Те за тва и се правят на чалнати че да ги имат за големи артисти Как па не видях някои наистина голям световен актьор да се прави на чалнат . Работя в Бояна и по големи надувки и позьори от БГ актьорите не съм виждал начело с Бахаров .