Проверяват Белия дом, дал секретни данни за смъртта на Осама на режисьор

Министерството на отбраната на САЩ разследва дали правителството е предоставило на режисьорката Катрин Бигълоу класифицирана информация за операцията на американските специални части, при която миналата година в Пакистан бе убит лидерът на Ал Кайда Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват Белия дом, дал секретни данни за смъртта на Осама на режисьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "...Министерството на отбраната на САЩ разследва дали правителството е предоставило класифицирана информация за операцията на американските специални части..." Съвсем се обърках! За министерството на отбраната на САЩ ли става дума?! За страната - факела на демокрацията? Поне аз не зная там да има военна диктатура,така,че отделно подчинено министерство да разследва и да търси сметка на работодателя си - правителството на САЩ.. Или може би се лъжа,без да разбера военните да са направили преврат като в Турция - друга също много демократична страна...

В Турция няма военен преврат. Дори да има, няма да е преврат, защото по конституция армията пази светската държава и може да се намеси, ако тя е застрашена от ислямистко управление. Колкото и да е тъпо, в момента Турция наистина е по-демократична държава от нас.

Правителството каква толкова тайна информация е предоставило на режисьорката, че Том и Джери са убили Осама ли? Аз пък досега все си мислех,че Бъгс Бъни го е убил.

То ще бъде един филм на измислеци, нагласяне, фантазиии американски измишлиотени. Виж Холивуд на това са царе.

Егати евтината пропаганда! Но най-странно е,че има хора които вярват на всичките тия измислици и постановки. Наричат ги хора със синдром на лековерния ум.

Чудя се как има хора които им вярват. Излязъл говорителя на Пентагона/Белия дом, казва че американските спец части са бастисали Осама, направили му ДНК анализ и го погребали в океана след няколко часа. И аз твърдя, че съм открил Шангри-Ла, ама не си взех нищо за спомен оттам, не съм снимал. Ама ми вярвайте. Не лъжа.

А, то да беше само на един режисьор... Сигурно цяло холивудско студио са наели за целта - като с мисията до Луната...