БСП дава Караниколов на прокурор заради ”Емко”

БСП ще внесе сигнал до българската прокуратура да разследва действията на министъра на икономиката по случая Емко.

Обратно в новината

Коментари - БСП дава Караниколов на прокурор заради ”Емко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористичната партия винаги е рушала устоите на българската държава, когато не е била на власт и когато е била на власт.

ЧЕРВЕНАТА КАСИЧКА ПРЕСЪХНАЛА И ДРУГАРЕТО ЗАВИХА НА УМРЕЛО:):):)

да обясни на целия български народ за посредничеството на неговите другари и печалбите им от тази дейност, скрита за обществото. И тогава да се "загрижва" така самоотвержено, по комсомолски, за съдбата на тези работници.

"БСП ще внесе.." БСП се афишира като заинтересована страна и собственик. Което едва ли учудва някой. При протестите срещу съсипаните от Баневи предприятия си траеха. Пак по същата причина.

ИМАТ В БСП ,А БЕ ВИЕ СТЕ ЗА ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ БРЕ КАКВИ СИГНАЛИ ПОДАВАТЕ КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА НЯМА ДА СТИГНЕ ЕДИН ДЕН ДА ВИ ИЗРЕЖДАМ ПРОСТАЩИНИТЕ СЪТВОРЕНИ ОТ ВАС БЕ НАГЛЕТЦИ !

Абе пичове, вие произвеждате оръжие, а сте отишли с плакати да ги подпличквате. Я вземете вашите продукти и като ги подпукате да се чудят от къде им е дошло! Не сте ли изнесли части поне за по един Калашник?

А така, спряха ли паричките от военния бизнес за червените отрепки!!! Хак да им е!! Нека сега да реват с пълно гърло тези боклуци, които грабиха милиони с пълни шепи десетки години от този бизнес!! Отрепки!

СУДЖУЦИТЕ са правили шествие в подкрепа на ГЕЙБЕРАСТА "суджук добрев"

Объркахте опорните точки ;)) Бързо, че Кутев гледа!