Разследване на предизборната кампания на Дилма Русеф

Заместник-председателят на Висшия електорален съд в Бразилия Жилмар Мендес иска да бъде разследвана предизборната кампания на президента Дилма Русеф от 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Разследване на предизборната кампания на Дилма Русеф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Борбата,както казват е епична"!!!ИЗТЪРКА СЕ МОДЕЛА НА РЕВОЛЮЦИИТЕ,ТОЕСТ ПРЕВРАТИТЕ!!!

Дано Путин успее да смени доларите с рубли в системата на БРИКС. Това ще облекчи световната търговия и ще тласне напред развитието на екологичните технологии. Дилма Русев напълно го подкрепя, това е причината американците да се мъчат да я свалят. Но едва ли ще успеят. Бразилстият народ стои зад нея.

Защо не учите нещо преди да ви пуснат във форума? как ги виждаш ти китайците да стават сателит на Русия? Какви Рубли сънуваш? Най-силната икономика в БРИКС е тази на Китай, естествено, че те ще искат да имат доминираща роля.

се ползват най-замърсяващи технологии! За какъв "тласък" на екологичните говориш? Дано наистина предприемат нещо в тази посока щото планетата ни си отива лека-полека. Ако пък и военното пъчене премине в ядрен конфликт - за голяма екология ще си говорим...

БРИКСА (BRICSA - Brazil, Russia, India, China, South Africa), но все едно. Това са едни от най-корумпираните страни (с по-големи икономики) в света: - ЮАР - 67-мо място, - Бразилия - 69-то (заедно с България), - Индия - 85-то, - Китай - 100-тно, - Русия - 136-то. От 175 страни в класацията!

Тая другарка на снимката всеки момент ще се разреве, в което няма нищо лошо разбира се.

Вярно, първото убийство на демократично избран Министър председател е в България, убит е Александър Стамболийски. Следва фашистки преврат, също първите фашисти. Септемврийското въстание, унищожение на народа от терористи и то не българи. И форумни идиоти, също в достатъчно количество.

чети българската история такава каквато Е, а не кремлински агитационни материали по "българска" история!

Дилмано, Дилберо, кажи ми как се сАди пипееероооо . . . . .

Бразилския вариант Дилмано Дилберо кажи ми как се сади БЕЛО

Създаването на Банката за развитие на БРИКС и елиминирането на долара при разплащанията притеснява евреите. Затова с всички средства ще се стремят да елиминират страните от БРИКС. Намерили са ниша в Бразилия. Ще премине и това, но на САЩ няма да му се размине. Огромната лъжа с доларите и "Vanguard" на еврейската фамилия Буш, заедно с Билденбергите, правят всичко възможно за да дойде краят им. Максимата, че най-големите врагове на евреите са самите евреи е видима.

Тва ще да е некой соросоид съдия :)

В периода 2001-2002 Дилма е била МИНИСТЪР на Водата и Транспорта в ПОРТО АЛЕГРЕ тогава е града от който тръгват НАЙ-МНОГО кораби пълни с КОКАИН-БЕЛО от най висока проба 78процента в посока Италия -Джио Тауро Порто Палермо-Албания Барселона Бар-Черна Гора Отранто-Италия и Ротердам Кадис-Испания.По даннина ИНТЕРПОЛ именапрез2001-2002 КАГАТО Дилма е министър от Порто Алегре са ИЗНЕСЕНИ стотици тонове с КОКА от най висока проба.Офиса на тогавнашната министърка на Водния ТранспорТ се е намирал само на стотина метра от доковете където се товари КОКАТА

Нали не сте наивни глупац и иси мислеите че МИНИСТЪРКА на Водния Транспорт НЯМА и халхабер че под носа и изнасят тонове с КОКАИН за МИЛИАРДИ едвали

Много и оклюмал перчема на Руска!

Какво знам ли! Да поробиш едни племена, да им еб...ш пу..а май...а и сега да се броят на пръсти в пустошта, да цоцаш от цял свят, да си имал роби, да си докопал най-доброто от германското въоръжение и да пращаш в космоса ракети с тяхна помощ, да те научат как се прави атомна бомба а ти да вземеш да я цопнеш някаде навънка че и да снимаш поразийте, .... е тва знам за американците "ганьо"... Сега са погнали Бразилия, имаше една приказка : световен жандарм, сещаш ли се кой е?

Дребна душица излезе тази Дилма- като много други такива в политиката.

айде БРИКС отиде в реката

по повод "Още Черноризец Хфабър е казал "болгари су племе хрсброу, склонно к грабежу".... нека не се храчим един други, нека не си скапваме и без тва утрепаното самочувствие. Били сме крадливо племе, майната ти пу...тка бе госпдин "К". Да не сме извънземни, кат другите хора сме, ... ама сме будалички на дребно налитаме, щот нямаме самочувствие. Виж американците - кат крадат направо от банката, от държавата, от трезорите ... ко ше си играят на дребно - анана амана ...

какво знаеш ти за американците бе ганьо, кога последно обядва заено с американец

Абе Орео, в "О писменах", което се приписва ва "Черноризец Храбър" няма простотиите които пишеш. Но за твое сведение, това е лош превод на книгата на Храбън Мавър, когото некои еврейски министри на образованието в Княжество България преименуват на Черноризец Храбър, за когото даже се говорело че е псевдоним на княз Симеон.

Абе хорица, кво сме се фанали как върят работите по бразилско, ами не си направим аналогията с наште говна, дет се на лъготят, та то с нафтата, та то с тока, само дет с въздуха не са почнали че не могат да го премерят колко дишаме че да го обложат с данък. Дилма била крала, голяяяма работа, милиардерите на САЩ не са ли крали и трепали докат награбят милиардите, анана амана сикиджас яяяяяяя .....

На американците всеки, който си гледа интересите на народа, като Дилма, а не си продава съвестта за дребни стотинки и не е техен роб, е цел за унищожение. Аз вярвам, че г-жа Русев ще се справи с тези нападки и ще спечели и следващите избори.

Айде, след като не успяха да пробият срещу Путин и Си Дзипин започнаха с омаскаряването на държавния глава на най-слабата брънка в БРИКС. Правилно, драги ни сащистани димукрати, ей тъй ви искаме - да сте последователни и предвидими!

Още Черноризец Хфабър е казал "болгари су племе хрсброу, склонно к грабежу. Дилма не е изключение.

тя си беше по наследство от мъжа й щото той изпълни тавана на мандатите но май някои системи в бразилия работят по-независимо от руските! мъжа й не направи някакви системи като медведев-путин съдебната система на бразилия явно е по-независима от руската не съм сигурен но май и заплатите в големите градове са по-високи от руските

Това е Бразилия бе чук, не е Аржентина.

Много си прост Баце, няма по-големи обирджии от банките. Добре ги е тарашила. И Левски е тарашил богатите,за да вземе кинти за народното дело защото те не давали. На оня свят са мислили да си ги носят.

Дреме ми за Дилма, цялата Мара втасала в БГ-то, че и за тях да мисля!

Не останаха "съюзници" на другаря Путин. Я червената армия веднага да "освободи" бедния бразилски народ. Ходооом марш!!!

Абе, има ли българска жилка или нишка, винаги до корупция се стига...

iv_an

Оставете нашето момиче-Дилма!!!

Американските тролове се разпищолили - ей кгб Цреушник ше има ли за леб днес?

и ние сме дали нещо на света

Така ще е, като Дилма не е направила съдебната реформа.

Дилмана Русева рече да побългари Бразилия, ма я фанаха :)

тая на снимката що плаче,няма страшно в сливенския са все циганки като нея.

Ха така да си дойдем на думата ( на думата на ЦРУ-то ). Не има хресва БРИКС на говедата от Фашингтон.

Не трябва ли този съдия да разследва и съди когато Дилма Русеф остане без имунитет? Че то ако е така, половината наши политици да са вече в затвора.

Шило

Сполучливо попадение на снимка! Браво!

РусеФФ-май,ще бяга при ПутеФФ!...

Нямаа а стане, бразилците са с топла кръв, а не умнствено и емоционално кастрирани като повечето руснаци - ще и резнат зелката като стой та гледай!!!

А сега де?! Българската жилка дали се е обадила при Дилма?

може би това имаш предвид? ... "Заедно с втория си съпруг Карлуш Араужо основава групата Палмарес и се научава да борави с оръжие и експлозиви. Макар и да не участва във военни операции, през 1969 г. ръководи обир на бижута за 2.5 млн. долара от дома на бивш губернатор. Арестувана е през 1970 г., измъчвана е 22 дни и е осъдена от военен съд. Освободена е от затвора в края на 1972 г."

А наш Кратуня кога ще разследват?

Когато кухата ти глава,стане ваза-тогава!

че той е разследван и вече има присъда но ще му я кажат когато е в хоризонтално положение,да не му стане лошо.

Браво "33", така е

Дилма ли е лежала за тероризъм!!!!

Да.

Не е възможно - клевета е! Комунистите са честни и справедливи хора и в корупция не се забъркват! :)

В Бразилия не е ли цялата власт в един човек, както е в Русия?

като в Украйна е.

Лежала е в затвора за тероризъм, кво има да и разследват, защо изобщо са я допуснали да заема обществени длъжности?

Така е при нас в БРИКС. Корупция навсякаде. Нов световен ред ще налагаме. Искаме всичките ви пари!

глупав коментар, троле. Голият плашиш да му вземеш дрехите. Хахаха глупав трол :)))

Ти къв се, бря малкия?! Цял ден от пост на пост като пчеличка от цвете на цвете, а всъщност по-скоро като мухичка от лайно на лайно - прескачаш и ръсиш простотии и обиди! Я отивай си учиш уроците!

Всички тия хора от Бразилия които разследват кампанията на Д.Русев са американски подлоги и платени от сащ.

но българската, приватизационна жилка си каза думата...

А тези, които хвърлят боклука през прозорците си, са платени от Русия.:)

Където има комунисти, има и кражби. Правило без изключения. Следващите разследвани за кражби ще са Варуфакис и Ципрас.

Има кражби, защото при комунистите е единствената работеща икономика, а вие соросоидите крадете. Пресен пример е България до 89-та, пълна със заводи, построени от комунистите, които вие соросоидите крадете вече 25 години.

В моята куюова глава има повече мозък от колкото ти имаш

Пълна със заводи... а магазините празни :D Луканка на опашка веднъж седмично по две щафети на човек... кисело мляко до 8 часа сутринта - после няма... за една торба цимент или фаянсови плочки... трябва да обърнеш половината град и незнам колко там бутилки ракия да раздадеш... Алооо... лапетата дето не са живяли през социализъмъ да не се обаждат без да знаят!

Пълна ...със скраб от измислените съветски заводи,дето за нищо не ставаха още от построяването,им!...