Борисов настоява за ново разследване на катастрофата в Трън

Министър-председателят Бойко Борисов поиска разследването на случая с пострадалото дете в Трън да продължи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов настоява за ново разследване на катастрофата в Трън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пише Ви един трънчанин, до всички тези които никога не са посещавали гр.Трън и не знаят какво е направено лично от кмета Станислав Николов, по времето на неговият първи мандат. Сега се опитват журналисти-манипулатори да го изкарат пияна мутра, която гази деца. Нищо подобно. Кой баща сутрин рано карайки детето си на училище ще е употребил алкохол? Защо не се коментира, че сам кмета лично е закарал детето до болницата? А някой поинтересува ли се, спортната площадка на която е заснето детето, как точно се е появила в гр.Трън и какво е участието на кмета Николов, за нейното построяване. Инцидент има, но умисъл в него няма. Защо никой досега от т.н.р. журналисти не показа какво е направил кмета Николов за града и неговите граждани? Между другото на последните избори при 52% избирателна активност кмета спечели с 71%. А джип кара, не защото е мутра, а защото е един от двата най-големи арендатори в района, и по чукарите по които му минава деня му трябва!

Пак се обаждам - освен човешкото съчувствие към детето и родителите му, освен това, че сме втрещени от невероятната наглост и простащина на един долен криминален тип, нахлузил властта, има и нещо, което трябва да ни отврати дори повече. Боко разбрал от ТВ, обадил се и рекъл на Цацаров, щото той си правил оглушки, пък тоя се стреснал и казал на районния прокурор да задейства градския... Това нещо-съд? Прокуратура? Нещо за Монтескьо, "Духа на законите", разделение на властите да са чували тези кратуни? Това още го има най-вероятно само в Северна Корея! Че вие представяте ли си тази история да стане с един кмет на германски, шведски, австрийски, финландски град! Той не само няма да е кмет и 2 секунди, не само няма да го преназначат и за чистач на общинския кенеф, но и ще го изселят! Същото- и с прокурора! Жална и жалка България! Както и да е-на съд наглото животно!

На пострадалото 6-годишно дете е причинена средна телесна повреда разкъсвания на черния дроб, на слезката, на долната куха и вратни вени, кръвоизлив в коремна кухина, травматичен шок, плеврален кръвоизлив в гръдна кухина, охлузвания. Преди време пак в Трън при един друг варварин, едно момиченце само се беше хвърлило към ловната му пушка и се беше самозастреляло в гърдите.

А , дума да не става, Самолета, за сега, Ръката, пред опънатата лента- Цветна, три- колйорна, а внего Предан поглет впива една Необяздена, крава, мърда сочни, мокри усни и шепти - Твоя съм патерица, ти само ме води на паша по зелени поляни, Шефче мое, вечно Твоя, едина Твоя, ке бидам! Суфлираше Й Николина, коята си стягаше дебели навуща, да потропа и натърти едно хоро?

абе кмета да си понесе отговорността. черният дроб едва ли е половин-защото тои прораства обратно в рамките на един месец. за далака уикипедя пише: далака не е жизненоважен орган въпреки тези нейни функции, защото това са функции, които се изпълняват и от други органи, тоест човек може да живее и без дала

В Уикипедия може да пише всичко,но в медицинските книги пише друго.

А полицейск-прокурорското чадърче кой ще разслесва? Тези хора не просто прикриват престъпление, те използват поста който заемат за да направят това и по този начин гарантират тотална липса на правосъдие и справедливост! За да не живеем в кочина и да няма саморазправа - такива хора трябва да бъдат уволнени незабавно и вкарани в затвора за дълго и не трябва да заемат никога повече подобни длъжности.

т.е. дядо Тоди какъвто си, защото много неща не ти са ясни. Явно си разучавал биографията на Курнелия, щом знаеш кога е станала член на столетницата. А знаеш ли, че преди е била член на ръководството на СДС!!!

ще се скъсате да плюете за жълти стотинки, щото хората вярват на ББ. А бе про..с..та..к.о, измисли друг лозунг. Този беше против комуняги като теб издигнат когато избрахте Пеевски са шев на ДАНС - к..урв.и. МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО

Направо му "верват" хората... Колко мандата им трябват да стигнем стандарта на предпоследния в ЕС??? А за средноевропейски стандарт няма смисаъл да се коментира изобщо с тези политици... Верват му особенно много след поредната издънка член на партията, защото тези престъпления на кмета са от преди изборите на които ГЕРБ са го подкрепили.

като стане дума за гербарската мафия завзела всички възлови места в държавата и както стана ясно никой не може да диша ако не се съобразява с нея кратуната веднага се наема да разследва. Прави се на народен човек. А че това поведение на неговите хора е ПОВСЕМЕСТНО но хората ги е страх ТОВА НЕ ВИЖДА.

комуняго. Аз съм от по-старото поколение и преди почти всички българи бяха членове на партията - щото ако не са умираха прави. Но мразя комунягите, които държат на стогодишната си бабичка, не си призвнават грешките и сега плюят всичко. Щяха да лаят до скъсване ако ББ не беше се застъпил за момченцето. Това не е първия път когато той, не прокуратурата раздава правосъдие.Сега се знае - чао кмете!

Лъжеш. Членовете на БКП бяха около 1 милион от над 8 милиона население.

812000 члена през 1989 година. Умножи по 4 - средно семейство и ще разбереш размера на заразата - към 3000000. Затова и лозунгът на Тато накрая беше "Един народ, една Партия, една държава."

всичките им "кадри" са такива - крадци, мошеници, далавераджии, убийци!

Пръжолата което давам, на моите кучета, е мнното по- добра, от кемвирша за деца! х -- х -- х Буря в салона, ферверки, мллада, хубава Боряна, друса цица, търчи да го охранява!

"Малък съм да праскам каки"- дует с Клаудия Ченале, и, "Срещнахме се в Харема"- шветска тройка, с Меги и Боряна

"Постели легло за трима"- партийна тройка, с Цецо и Цецка Винаги съм плакала, когато Бойко ме погалва, с мекия си ... глас!

До преди ГЕРБ си мислех, че по-нагло и тъпо от комунист няма. Вече знам, че има - гербер (пребодисан комунист).

Ситуацията е абсурдна в момента лидерът на дясното Борисов е бивш комунист, сега демагог и популист, който се прекланя пред комунистическия диктатор Живков. А БСП се оглавява от жена, която е приета за член на тази партия през 2003 г. И носи историческа отговорност, а Борисов не носи.

Изведнъж Боко стана принципен.... след като МЕДИИТЕ хванаха неговото приятелче и виден гербаджия в издънка. Случаят е стар, защо Тиквун Велики не се произнесе преди да се разшуми в медиите. Защо изобщо ГЕРБ и Тиквун са избрали да подкрепят точно този мръсник за кмет? Помнете хора! И като дойдат избори НАКАЗВАЙТЕ ЖЕСТОКО! Иначе цял живот ще ви тъпчат, а децата ви ще мечтаят да се махнат от вас и България.

А полицейското чадърче кой ще разслесва. Това ли е първата категория труд на полицаите.

Ами... никой. Докато хората от Трън не излязат на бунт, няма да има наказани. Ако това стане в нормална държава, ще е брутално. Може и с линч да приключи. В Бантустана, дори свидетелите са се отказали от показанията си. Срам ме е, че съм българин!

Това е просто феодализъм.Той царства по България. Каква ролята на служителите на съдебната система в утвърждаването на феодализма из провинцията?Не е само трънскио болярин.Вижте безумното решение за варненския моторист убил момиче на пешеходна пътека,вижте други кметове със златни вериги на врата. Най-общо казано демокрацията е в опасност и тук.

Абе какъв авторитет бе,,,,ти имаш ли представа какво е това,,,селски кмет с тиква на мутра ,,,,ЗАТВОР

Мутренски ПР.

Какъв Трън,некомпетентни пожарникарю?С тези пари,които взехме на кредит можехме да имаме армия и РАКЕТИ,а не да сега/както преди/да целуваш задника на оня ислямски терорист Ердоган.

Абе то само кметът на Трън да беше, а то...кмет до кмета, майно льо. Една женица, пряк свидетел на случилото се, каза, че кмета яко е вонял на ракия рано-рано сутринта. Ето къде е ключът от бараката. Градоначалникът кара джип, а трънчаните са бедни като църковни мишки. Ама то в Трън си е от трън, та на глог.

Вс луая - добре, има някакви наченки на справедливост. Но питам се в колко ли малки и средноголеми градове и села в България се е случило нещо подобно, все още безнаказано-защото не е излъчен репортаж по национална телевизия?

Отидох за лекарства в аптеката и се шокирах от цените. Реших, че е по-евтино да умра! По пътя, мернах цените на погребалните услуги в ритуалната зала и се реших... обратно в аптеката... А що ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ се е зафанал с някакво си кметче, дето РИФОРМИРАНАТА ОТ САМИЯ НЕГО И УЖ КАБИНЕТА МУ СЪДЕБНА СИСТЕМА, МУ ФЪРЛЯ КАЛ ВРЪЗ СУРАТЯ.. А предстоят ИЗБОРИ... За ПОРЕДНОТО СИ МАГАРЕ НА СИНЕКУРА ДА ЦАНИ..

Ситуацията е знакова за днешна България. Има определена група недосегаеми, които са над закона. Ако обаче някой от тях прекали и има риск хората да започнат да протестират защо някои са по-равни пред закона шефа на защитената група решава и изважда от чадъра провинилият се ако той не е на прекалено високо място в пирамидата. Разлика от Татово време - никаква.

ИЗПОД ШЛИФЕРА ГО ВАДЯТ... При толкоз БЛЮДОЛИЗЦИ ХРАБРИ, пънещи се да му държат оная работа, що да не го извадят.

законът - еднакъв за всички. това е основата на демокрацията!

Гледах репортажите за инцидента и е малко да кажа,че държанието на кмета е животински първично и не подлежи въобщте на коментари ! Този човекоподобен екземпляр ще е редно да го метлосат от кметското ну местенце още сега преди повторното разследване. Борисов започва да ми харесва с намесата си в такива несправедливи казуси,особено,когато се налага линч на негови кметове от ГЕРБ...

Извод: трябва да си безскрупулен, безжалостен и нагъл питекантроп, за да станеш кмет в България на наши дни.

Този е много прост, направо си е натурално мучащо трънско говедо, типичен представител на трънските мучащи животни. Друга порода такава на балканите няма. Давайте му думата да говори, да погледаме шоу. Родителите на детето трябва да го съдят за обезщетение или него или застрахователя, ако изобщо е имал гражданска отговорност,защото тия в Трън, не знаят, какво е това закон. Не осъзнават изобщо за какво става дума. Едно от най дивите и варварски места на територията. Цялата полиция и прокуратура в това селце от градски тип,трябва да се разгони и да се назначат други ,от далечни населени места.

Трънчани да линчуват този тупан, да го разпънат на кръст пред кметството, защото съда е корумпиран и чака нашия Ердоган да го размаже.

Не само срещу кмета: полицаите, следователите и прокурор, които са описали случая с таков цинизъм също.

Боци, ако поискаш международно разследване за тъмния за нас период на Бойко Борисов ще гласувам със всичките си ръце крака за тебе!

Прав е г-н Борисов и нямате причини да го плюете. Г-н кмета да не се прави на невинен и да не си мисли че около него се върти земята( като Ердоган). Родителите да заведът дело срещу него и Темида да го накаже с цялата строгост на закона.

защо трябва Н.В. Мутрата лично да се заеме с нещо за да има ред?

За да може такива като "нивелирко' да го величаят

При следващия грабеж в къщата ми на село /Дюлево/няма да се обаждам на 112 ,а направо на някой журналист от някоя медия.Защо ни е това МВР?Само да чупят пръсти,хора нямаме,правомощия нямаме,само можем заплати да получаваме.Ето това е МВРг-н министър,ти да не си слънце да огряваш навсякъде.Стахуваш се от полицията повече отколкото от престъпниците,защото са въоражени и реформи там няма как да се случат.

няма нищо по-нагло от комунист, убиец минава през хората и няма правосъдие, и затова няма, да не бъдат съдени комунистически крадци и убийци

1 Напълно си прав, колега, само добавям, че по-отвратително от класическия комуняга е комуноидна гербаджийска МУТРА с власт. Особено в провинцията- бейовете и агите от едно време са кротки ангели в сравнение със золумите на катили като този!

Нали една майка ги е родила и БСП и Герб - БКП

Сега този кмет трябва да го съдят, не само за това, че е блъснал дете, а също и за лъжесвидетелство, за подбуждане към лъжесвидетелство на очевидци, за уронване престижа на властта, защото той е кмет и представлява властта, въобще максимална присъда. Заслужава и да го линчуват!

То и Благовест Кирилов трябваше да го съдят за кражби ама дядо му /функционер на бкп/го отърва от затвора

Управлява ни мутра-милиционер с партийна книжка от БКП, какви искате да са тези, които го подкрепят? Всички са на копанята и лочат, лочат.

Като оставим настрана адекватната все пак реакция на Борисов, все по-често и аз като повечето българи, си задаваме очевАдния въпрос:Защо са ни "правоохранителни и правораздавателни органи", когато работа им се върши от медии?!

Всички гербери са такива - нагли лъжци! Мислят се за недосегаеми!

Само в идиотска държава като нашата може да се иска ново разследване на нещо си. Все едно раздаваш повъорно карти на белот. Сега трябва всичко пи веригата които са правили предното разследване да се уволнят дисциплинарно и дсс им се забрани да се допират до системата за неограничено време защото или са некадърни или са корумпирани

Къде са компетентните органи?Или тиквата пак е най добрия.....

Ако от Нова не бяха излъчили този репортаж? Б. Борисов дали щеше да се изказва толкова популистко за този случай?

ще му пръднат на гущера

Гледах един репортаж от едно погранично село с бивш граничар.С едно изречение човека си каза.Тук полицай не сме видяли от началото на демокрацията ,а граничните минават с джипките и толкова.Това ли са задълженията на МВР г-не?Защо при бай Тошо имаше всичко относно сигурността на всяко населено място?Тогава повече ли бяха служителите в МВР?Имаше една милиция,а сега 20разновидности,скоро искаха и зоополиция.Много са ,привелегиите им са много, но работа не вършат,само ако има далавера за тях.Допущам ,че кмета на Трън ги е подкупил.

БАЦЕ А ЩЕ ПОИСКАШ ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ

Егати държавата, след като медиите се налага да вършат работата на полицията и съдебната власт. Относно кмета на Трън - типично олицетворение на категория мъжки характер, а именно - женски полов орган. Цинизмът в България доби сюрреалистични измерения...

а, бе, мутро проста, тикво неграмотна, какво си се разпенявил популистки. ако медиите не бяха раздухали казуса, което вече опира и до твоята дупара, какво, нямаше ли да се възмутиш и да искаш разследване. ти какво, върховен главнокомандващ ли си, шеф на съдиите или нещо друго. а, сетих се, ти си прост човек, тарикат, селски бек и палячо за пред скотовете електорални, а пред партньорите се снишаваш, докато шефовете се разберат, нали, отрепко. всички твои политики, във всяка област, са пълен, тотален провал. аре сега, бегай да режеш лентата на метрото, докато не е заваляло, че да прокапе, подлого загубена. приятен ден.

В България никоя държавна контролна институция не иска да работи , но ако Главния/БОКАТА/ се страхува за властта си нещата се променят.

Ей няма вече истински Българи да хванат и да си го накажат както трябва!!!Око за око!

Абсурдността на твърдението,че детето само се е блъснало в джипа е меко казано очевидна. С каква скорост е търчало това дете и с каква скорост се е придвижвал този джип? Чудя се безочието на някой хора в България да мислят народа за тъп и неадекватен с какво може да бъде компенсирано изобщо!!!

НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР И НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ ДА ТИ Е КМЕТ

ТОЗИ ГЛАВОРЕЗ 1 МЛН ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И В КАУША

Аз пък се питам какво държат по цял ден в ръцете си 40 000 милиционера?! Защо трябва медиите да иземат функциите на МВР и прокоратурата и после да се появи всемогъщият БАТКО за да се раздвижат нещата...?!

ами гледат камерите...

Ама верно си полицай! Пита човека какво държат в ръцете,а не какво гледат! А камерите не се гледат,гледат де мониторите излъчващи картина заснета от камерите! Е видя ли се защо нищо не става от милицията?