Разширяват периметъра на издирване на малкия Мариян, търсят го и с термокамери

Мистерията с изчезването на детето кара разследващите да се съмняват в показанията на родителите му

Обратно в новината

Коментари - Разширяват периметъра на издирване на малкия Мариян, търсят го и с термокамери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДИН МАНГАЛ ПО-МАЛКО ХИ ХИ ХИ

тия докато го търсят, ония вече е направил друга джаве!

Да видят ако има селски кенеф с дупка или кладенец наоколо, вероятно е там...

Да почерпят бащата шише ракия и всичко ще си убади.

Е кво толкова има да се раследва? Телепортирало се е някъде извън България за 20 000 евро! От човекоподобните в къщата или съседите все някой знае нещо! Теглете им един бой и ще си кажат!

Изпратили са го на Сатурн!

Един циганин по малко и един избирател за Герб по малко. На кой му е дотрябвал че го търсят ?

Ти си голям изрод

Разбира се, че показанията на родните са съмнителни. Да ги тестват с полиграф и веднага ще проличи дали не лъжат или укриват нещо. Ако са казали истината и искат детето им да се намери, не виждам причина да откажат.

Защо трябва да харчат пари за полиграф! Да им теглят един бой и за 15 минути ще си признаят и майчиното мляко! Манго е страхлив, глупав и за пари е готов на всичко.

Ток за 2 стотинки?

А той какво точно харчки? ----------------------------------------- И ти си май от тези 80% за които говори Проф.Иво Христов! Даже няма смисъл и да ти обяснявам, няма да разбереш какво струва!

Рядко просто племе сме, факт неоспорим и световно известен. Бебето не върви, но го издирват навред сто души, че и с термокамера. Избори има вдругиден, циганите трябва да усетят топлата грижа на партията кърмилница на власт. Да се смееш ли, да плачеш ли....

Продали са го и сега само пищят! Дори не трябва да има новина за...човекоподобните!

Едно дете струва колкото една гарсониера в Пловдив или Бургас. Мангалите масово продават децата си в Дания, Холандия или в Белгия. Отиват раждат и чакат купувач. Или бебета до 2 г.

Бе за какво им е гарсониера, като си имат тази красива къща с двор! Ядене, пиене и музика докато свършат парите и това е!

Преди две седмици изчезнаха две малки дечица. Бяха избягали от приемно семейство. Още са в неизвестност.

Турете ги тия на детектор на лъжата, че историята е брутална.

Не ми приличат на родители,уплашени за детето си.Подозирам,че знаят какво се е случило,но разиграват театро.

Алоу, проверихте ли кенефа? Четете архивите!!!

Спрете със злобата. Човек, който не се е грижил сам за собствено дете, може да напише подобни злостни коментари. Осъзнайте се бе, хора. Какво значение има етноса, любовта към децата е еднаква.

между човек и дете от една страна, и въшка и гнида от друга...

Да им теглят един бой и те ще си признаят къде е детето. Или е продадено или е мървто. Лъжат си баш като цигани!

циганска работа...малкия Маугли са го затрили да не го гледат.

продали са го, и сега 2-3 години ще си живеят на иху-иху! с паретата... Докато отчуват следващото...

Циганите нехаят за децата си. Не им пука ако някое изчезне. Набързо правят друго и забравят. Тези,които ще ме обвинят в расизъм нека обяснят: след като и ромите са хора,защо се държат като животни?

Не обиждай животните, 90%от тях отглеждат малките си с любов.

Малко са животните, които ще си оставят невръсното така както тези човекоподобни!

Във всички вицове има доза истина ...Та и за този случай си спомням един още от младите ми години ,когато едно от сюрията циганета изпаднало от каруцата в калта и се е овъргаляло до ушите в кал...какво попитал циганинът ,жена си ...знаете го нататък ...

Разкажи?

Много богохулстват тези български полицай, първо служиха на комунистите, после ни карат насила да живеем, като монаси,- най - накрая като получим дарение - от кого е то и за кого, обяват ни за крадци и убийци а не осъзнават че са най - обикновенни богохулници и блудници. Ай бег йоур пардън, но станаха ли четири богохулствата?

Сектата е в читалището...

Горещата новина е Гешев... Ни вопъл ни стон.. ТИХО ДИРА ПРОМЪЛВИЛ - АНТОН! столицата е блокирана, от хора недоволни от предаването на политическия чадър от сейбията на заместника му, който е и единствен кандидат!!! Страха е смачкал всички отговарящи на изискването да се кандидатират! А че нямат достойнства е ясно!

И за какво да пишат? Тези които наистина се борят за справедливост са на улицата! Ние тук само си пишем глупости и се правим на мъже! Тотално падение за държавата е този Гешев , но свободата с писане из интернет и Фейсбук не се отвоюва!

Прав си! Но не се срамувам от бездействието си. Просто съм отегчен. Да действат младите, аз съм на 53. Спечелих изборите на СДС в Красна поляна, населена предимно с милиционери и военни, които все още бяха членове на БКП. След това се издигнаха неуспелите партийни секретари, а на мен ми обясниха че съм войн и решенията се взимат на друго ниво. Теглих им една майна и си спечелих спокойни старини със знания и умения...

Емо, 53 години е прекрасна възраст! Човек никога не трябва да се предава. Аз не съм в София в момента, понеже съм зает по работа, иначе бих отишъл на този протест. Съвсем видно е, че без излизане на улицата няма да стане работата! Занимават ни с разни тъпотии, като за това цигле, че да отвличат вниманието на хората от важните проблеми!

1980 kugato biah voinik vav Sofia vav Ke$ i tugava imashe pesen SINEeee sineee Mariane,ti si nashto sukaripe...peihi ga zaedno sas tziganite.

Бойко да вдига "Кугар"-ите...

като нищо..за тоя бъдещ ,нобелов лауреат..

вероятно са го продали,и сега разиграват тоя цирк..излишни разходи ,отново на наш гръб...

Трудно ще намерите Мариян. По-добре потърсете Мемет, Асан...

Да питат купувача къде го е завел? Ай стига сте харчили народна пара за мангали дето 1лев данъци и такси не са платили!

Диря, кво значи 1.6 години?

с 10 по-малко от 16...

Да не издирват и Гешев, че е избягал от Орлов мост.

Нова математика: 1.6 години= 18 месеца... :)))))

Полицайте да го търсят в Гърция,грешка няма. Там е.....

Е те на това му се казва "разширяване на периметъра".

Ма и тия, дето са го купили, поне от дамазлък са го взели. И те хаир ша видят.......Ако съм индиец, шриланка, пакистан .....да го купя. Но ако съм бял, християнин и да го купя ...... заложил съм на куц кон.

А ако се установи че е продадено от родителите си, те ще заплатят ли разходите по това издирване и дали ще бъдат осъдени... И за какво са тези безмислени издирвания след като циганите много добре знаят какво се е случило..

Те тока, водата, данък сгради и медицинското обслужване на си плащат, получават само социални, енергийни и всякакви помощи, ти някакви фантазии и блянове си представяш... Да не мислиш, че ще си платят данък, за това, че са продали чавето?

С какво да заплатят ? Те са само ..."бенифициенти" ...

след като всичко това се толерира

Колко далеч може да отиде такова мъниче? И за толкова кратко време, ако се вярва на бащата? Има нещо гнило според мен.

Ако питаш мен, вече отдавна е в Гърция или в Турция... продадено на някое бездетно семейство или разфасовано за органи.

18 месеца = 1,5 години .А не 1,6 :) тупак

Притиснете циганите да си кажат!

Той таткото снощи си каза пред камерите, че е отвлечено за продажба. А дали не го е сътворил той, няма кой да ни каже. Жена му е била в къщата да къпе голямото дете и не е видяла нищо, а той като го е гледал на двора значи е отговорен.

Някой му е помогнал. Най- вероятно родителите. Те всякак са помогнали- бащата ,който го надзиравал ,говорел по телефона. Бедни,бедни ,само по тел. говорят