17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той, Богът наш - да бъде светлина ! Трудете се и не забравяйте, кой ви опази живи, та сега да работите и да ви показват по телевизията !

Не са идиоти! Тва си е баш ОПГ, но няма кой да види.Тия двете...... щях да напиша пръДли, ама пардоне муа, лапат ,като за световното. ББ трябва да почне да мисли,че ще го завлекат на Маймун дере!

и такива ли идиоти има в България - Конгресно бюро!

вируса няма да ви забрави, ще дойде пак и вие ще сте следващите трупове!

и вашето време идиоти нещастни, когато ще ритнете камбаната и и ще прегърнете босилека!

на всички крадци и мошеници в България ...!

конгреси бе нещастници, конгреси на които да разработвате схеми как да обирате хората!

Ура другари, конгрес ще има

ББ има необяснимата склонност да подбира за събеседници утвърдени крадци!НДК бе член на двете най-авторитетни световни организации с международна конгресна дейност и домакин на техни годишни асамблеи. Бе обявен и награден за най-добър конгресен център в света за 2005 г. Без държавна помощ, реализираше собствени приходи от над 10 000 000 лв. годишно. Имаше 5 700 000 лв.банкови авоари. След това дойде Мирослав Боршош- един Господ знае кога ще го осъдят по делото за кражбите на милиони от НДК и учредиха Българско конгресно бюро- между Боршош и кръчмарите на Рагин. Гешев каза- България е богата държава, но се краде извънредно ! Честито на печелившите!

Тулупа да направи пресконференция пред боклука!

Сега Курнито ще спретне един пленум с 1/3 присъствие,колкото още я поддържат. Сега разбрах вече ,че Курнито и Бойко много се обичат и подкрепят.

А хайдушко сборище на яз."Копринка" може ли да се спретне с много пиение и ядение,руски частушки и лозунги.

Ура! Крайно време беше! Сега вече спокойно можем да организираме и проведем прайда

Около 2 -3 дни не го показваха и аз се зарадвах че е умрел Бойко Методиев Борисов ! Оказа се че е жив от най-живите , мръсен Буклук , развали ми радостта ! Спирам да пия и да се радвам , Мършата БМБ е жив ! Бог не е с мен !

Ей сега кака Кури може да си организира комунистическото сборище на рахат.

Пройчо дано Господ те отнесе със Себе си , не пукнахте тези фенове на Тиквата с Тулупи !

Разхлабвайте, разрешавайте! Жертвате старите и уязвимите, за да пълните гушите на бизнеса. После да не затягате пак!!!

А спортни мероприятия на открито не може. Не може защото нямат лоби

Сдружение „Българско конгресно бюро – БКБ” е учредено на 12 април 2016 г. Негови учредители са „Национален дворец на културата – Конгресен център София” ЕАД, „Интер Експо и Конгресен център” АД и Сдружение „Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация”. И пак "ресторантьорите".

А нещо да сте чули за далаверите на НДК????преди две години?? Заминаха милиони и лилето пак беше там да ги ''усвоява'' както направи с милионите за язовирие и за това я пратеха и банкерка че много разбира от ''усвояване''Всяко действие на боко е свързано единствено с личната му изгода и с ипълнение на поръчките на менторите му дето не им дреме въобще за интересите на България..

Какви конгреси сред лято бе тъпани? Учениците що не ходят в в училище?

Пак на парче, щото мозъчните клетки не позволяват повече. Нямаше ли да е по-лесно, да става въпрос за масови мероприятия на открито или закрито, с едикаква си квадратура и едиколко си посетителя на определена квадратура. Така всеки може да сметне в 100кв.м. колко народ може да вкара или в 5000кв.м. колко хора. Защо за конгрес, конференцияи др. може, но за други неща не може? Тия малки детайли изнервиха хората до лудост. Постоянно е принципа разделяй и владей.Обръщане на една част от обществото срещу друга. На тия ще свалим данъка на други не. На тия ще увеличим заплатата , на другите не. На тия ще дадем привилегии , на другите не. А всичко това се прави за да не е единно обществото, защото лошия не е човека до теб, а онези в парламента.

Мозъчни клетки знаем че няма у боко така че интерес клати феса е всичко което ни сервира..

А бе оня мъпет нали каза, че ще "умират яко" бе!? Какви са тия конгреси сега?

Ще да ни погребат тържествено след като яко ще измираме:))))))))

Българско конгресни бюро ?!? Това пък какво е ? Поредната измислена структура на Герберастки мисирки да усвояват пари от бюджета.

Съществува едновременно с НДК това бюро, респективно от 1981г! Респективно преди да се обадиш само изглеждаше НЕумен!

"БКБ” е учредено на 12 април 2016 г.! Чети бе момче преди да пишеш глупости.

Да бе, съществувало от 1981 - ва ? Явно си полуграмотен като Вожда. Измисленото Бюро е създадено през 2016 - та. Познай от кого.

Регистрирано 2016 кога Лилето я направиха и някакъв м-р на еврогейското подлагане за определено време за да се усвояват едни милиони с обща безотговорност след това.....

Голяма грешка на властта. Сега закъсалото БСП-то ще проведе избори и ако съборят лъжливото "Кури" , ще си намерят ново шило да боцка ГЕРБ. Успех Нинче. Харно си върви хорото с теб. Развявай червения байрак и другото което развяваш още една -две петилетки , па после ке видим.

Снимката показва как не се спазват мерките. Шест човека в затворено пространство, които са без маски и без да е спазена социалната дистанция от 1,5 метра. Ананиев и Кантарджиев да се самоглобят, а останалите да глобят с по 300 лева.

Какви мерки. Те са само с цел дресировка но тъпото население което вярва на Тиквун и хунтата.

Тази новина обиколила всички медии. Интересно е, че имената на властта са посочени, а имената на НПО-то не. Текстът на всякъде е един и същ с леки изменения и интерпретации. Кои са представителите на българското конгресни бюро, участвали в срещата? И защо имената им не са важни за журналистите? Кое е важно в тази новина?

А червените кратуни още ги е страх да избират лидер,уш нямаше ковид19,а то пък корни я е страх да не я изметът.

Ей това е човек, който си тежи на мястото! И училищата останаха затворени, браво!

"Разрешиха", кой боговете или мафията?

Ех, успокоих се. "СЛЪНЦЕТО" изгря и днес в медийното пространство.

Само с бай санди коминочистача не се е срещал!

А кога ще разрешат Откритите пазари за промишлени стоки в градовете, все още са забранени. Работи само Димитровград и Стара Загора. Та тези пазари наричани битаци са на Открито. Молове те на закрито работят, а пазарите не

И ся кво? Кака курни няма как повече да отлага поредния пленум на бкп и ще започнат едни саги, едни драми. На амбразурата ще наискачат нейни и не нейни клакьорчета.... Цената на пуканките ще се вдигне.....

Българско конгресно бюро??????? Да сте чули какво точно и за кого съществува това сформирование????Чуди се с кого да се договаря боко че нещо ''земетръс'' усеща под краката си.

Хапчетата по - редовно!

A кога ще махнете забраната хора под 60 да пазаруват свободно в магазините сутрин?

Напишете и за вчерашната заповед на здравния министър за 14 дневна карантина за всички пристигащи основно от страните на ЕС считано от 01.06. Така ли ще развиваме туризъм? Тази заповед да не е написана по заповед на Ердоган?

Ами те писаха вече бре Саше.

Той да се срещне с всички?!?!